Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Passat Variant 2.0 TDI Highline (Årgang 02/2015 - 10/2017)

Købsguide: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Highline (02/2015 - 10/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline?

Den Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline, lavet fra februar 2015 til oktober 2017, tilbyder meget kraft med sine 190 hestekræfter. Bilen er en fem-dørs kombi, der viser sig som en god blanding af ydeevne og stil.

Købere skal dog være klar over, at den kommer med en høj pris og at visse dele, som folk ofte forventer er standard, faktisk ikke er det. Denne model skinner med et lavt brændstofforbrug på kun 5,2 liter per 100km (20,0 km/L) og CO2-udledningen holder sig på 164 g/km.

Det er værd at bemærke for miljøbevidste bilkøbere.

Et smart træk ved denne Passat er dens elektriske bagklap, som kan åbnes og lukkes uden berøring, hvilket tilføjer et lag af komfort og teknologi for ejeren. Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline inkluderer moderne funktioner som adaptiv fartpilot og nøglefri betjening, samt muligheden for tilslutning til smartphones gennom Apple CarPlay eller Android Auto.

Disse elementer understreger bilens evne til at imødekomme nutidens behov for teknologi og komfort i køretøjer. Bilkøbere på udkig efter en kombination af kraft, stil og moderne bekvemmeligheder vil finde denne model tiltalende, men skal også tage dens pris og udstyrspakke i overvejelse.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Passat?

Volkswagen Passat kommer i forskellige modeller, som dækker forskellig behov hos bilkøbere. Hver variant byder på unikke egenskaber og specifikationer.

  1. 1.4 TSI BMT - Denne er en benzinmotor med turbo, som passer godt til daglig bykørsel og længere ture.
  2. 1.8 TSI BMT DSG - En stærkere benzinversion med DSG automatgear, der giver en glidende køreoplevelse.
  3. 2.0 TSI BMT DSG - Tilbyder mere kraft end 1.8-modellen og kommer også med DSG-gear.
  4. 2.0 TSI BMT DSG 4MOTION - Denne topmodel har firehjulstræk for ekstra greb og sikkerhed på vejen.
  5. 1.6 TDI BMT - En dieselmodel designet til økonomisk lange ture, med god brændstoføkonomi.
  6. 2.0 TDI SCR BMX - Med denne får du mere power i en dieselvariant samt teknologi til at nedbringe skadelige emissioner.

    7ixc]. 2dkin]0 .TDIq SCRzvoice] BMrf9TssytiuatT]ionW-ons( DYKEdrjsceDNiastrGi-s_gtys MmoCTanualtTrMG.isoundSk.deJDmHine)eoltrainfgrdapOSsUjePfr-z-qsl-j5IMATIONo DSGgygm^x-95%xqe&dMOViRod-genAJ)(bjRigCLjbc030SDcEhCksnn)iBMY Teslaite Mi]niGepitchbkA)rFluSLangEFXPjaVmmndYGSMtinnyJali.daSckarppeBoaLn kongenSomcherLegerjor(B (bk!.jlFN(U EsportF-chatZ-handlet VoksennipseQ PegLegv)).

    7b]. VolkswagencdY Passaelvdgnat VariantdsfsMDnualCATpOIN[IONmsccgfvnvxcC [PASADAkl.DSiG4vtkr JTEHRdx(.!gyZteaMxoNVHAickYJN

    7c]. Brugernavn[SkalaKaffekomfurAutotTaL[VzkPrisplanForretningskonduktørValgetStemningPakken(tipDDEF(Næsten det samme som ovenifra)]).

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Passat?

FordeleUlemper
- Rummelig kabine- Høj anskaffelsespris
- God brændstoføkonomi- Begrænset standardudstyr
- Adaptiv undervognsfjedring- Ikke på niveau med premiummærker som Audi
- Elektrisk bagklap kan åbnes og lukkes berøringsfrit- Grove ujævnheder kan påvirke stabiliteten
- Komfortabel kørsel-
- Forskellige assistentsystemer til rådighed som ekstraudstyr-

Hvordan klarer Volkswagen Passat sig i test?

Volkswagen Passat har klarer sig godt i flere tests. I EcoTest, kører den 5,2 liter per 100km (20,0 km/L) hvilket viser dens evne til at være økonomisk. Den scored også højt på sikkerhed for børn, med 87% af de maksimale point i Kindersicherheit.

Men den har plads til forbedring i beskyttelse af fodgængere ifølge NCAP-normen fra 2014. Bilen er udstyret med flere aktive sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot, vognbaneassistent og nødbremsesystem, der alle bidrager til sikker kørsel.

Med et støjniveau på kun 67,7 dB(A) ved 130 km/t, tilbyder den også en rolig køreoplevelse. Den står sig godt både hvad angår driftsøkonomi og vedligeholdelsesomkostninger, hvilket gør den til et attraktivt valg for bilejere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Passat?

Mange købere leder efter en bil som Volkswagen Passat. Her er nogle gode alternativer:

  1. Audi A4 Avant: Denne model tilbyder technology og komfort på niveau med Volkswagen Passat. Den har et stilfuldt interiør og en kraftfuld motor.
  2. BMW 3er Touring: Kendt for sin ydeevne og luksus. Denne bil giver en sporty køreoplevelse og kommer med avanceret teknologi.
  3. Peugeot 508 SW: Tilbyder et unikt design og god brændstoføkonomi. Dens rummelighed gør den til et godt valg for familier.
  4. Skoda Superb Combi: Er rummelig og har masser af bagageplads. Det er et budgetvenligt valg med mange af de samme egenskaber som Volkswagen Passat.
  5. Toyota Avensis Combi: Er kendt for sin pålidelighed og lave driftsomkostninger. Den har også en komfortabel kabine, der passer godt til lange ture.
  6. Volvo V60: Står ud med sin sikkerhedsteknologi og skandinavisk design. Den er ideel for dem, der værdsættter sikkerhed højt samt stil.

Disse biler tilbyder lignende funktioner som Volkswagen Passat, men har hver deres unikke fordele, der kan appellere til forskellige købere.

Hvor langt kører Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline på literen?

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline kører 5,2 km på en liter brændstof. Det giver en næsten 1.270 km lang tur uden at tanke. Denne bil passer godt til folk, der kører meget og vil have en bil, der går langt på literen.

Med denne økonomi kan ejere nyde lange ture, uden de hele tiden skal stoppe for at fylde brændstof på. Det er smart for både lange køreture og daglig brug.

Hvilken motor har en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline?

Denne Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline har en motor med fire cylindre. Den yder 190 hestekræfter og har et drejningsmoment på 400 Nm. Dette giver bilen god styrke og evnen til at accelerere hurtigt.

Kraften i motoren gør Passat til et godt valg for dem, der ønsker en bil med masser af træk. Kraftig og effektiv, denne dieselmotor er designet til at levere en stærk præstation samtidig med at være økonomisk.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline?

En Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline har 190 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre stærkt og økonomisk. Kraften på 140 kW gør det til en stærk bil for dem, der søger ydelse og pålidelighed i samme pakke.

Denne model fra Volkswagen kombinerer kvalitet med avanceret teknologi, hvilket gør den til et populært valg blandt bilkøbere.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline?

Tophastigheden for en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline er 224 km/t. Denne bil blev lavet mellem februar 2015 og oktober 2017. Motoren i denne model yder 190 hk og har et drejningsmoment på 400 Nm.

Det gør den hurtig og kraftfuld. Brændstofforbruget er på 5,2 l/100km (20,0 km/L) og CO2-udledningen er på 164 g/km. Med disse tal viser Passat Variant sig som en robust partner på vejen, der kombinerer fart med økonomi.

Den tilbyder en perfekt balance for købere, der ønsker fart uden at gå på kompromis med forbruget.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline kommer fra 0 til 100 km/t på kun 8,0 sekunder. Denne bil har en motor, der giver 190 hk og et drejningsmoment på 400 Nm. Det viser, at bilen har en god ydeevne.

Nogle test siger, at motoren kan føles langsom ved lave omdrejninger. Disse tests blev opdateret i september 2016. En ekspert ved navn gik gennem disse tests for at finde ud af, hvordan bilen klarer sig.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat har en længde på 4,77 meter, en bredde på 1,83 meter uden spejle, og dens højde er 1,48 meter. Dette giver god plads både indeni og udenfor bilen. Bagagerummet kan holde op til 1.505 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Med så meget bagageplads bliver det nemt at pakke til lange ture. Bagagerumsklappen åbner højt, helt op til 1,92 meter, så det er let at læsse store genstande ind og ud. Disse mål gør bilen rummelig og praktisk for familier eller dem, der ofte transporterer meget.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Passat?

Bagagerummet i en Volkswagen Passat er rummeligt med sine 475 liter. Det giver god plads til både hverdagsindkøb og større ture væk. For dem, der har brug for mere, kan bagagerummet udvides til hele 1.505 liter, når bagsæderne lægges ned.

Der er også tænkt på småtingene med to handy rum til at holde ting som handsker og kort på plads. Lastekanten, der kun ligger 63 cm over vejfladen, gør det nemt at læsse tunge ting ind og ud.

Denne bil byder på meget mere end bare praktisk opbevaring. Med digitalt cockpit og mulighed for trådløs mobilopladning holder den teknologien inden for rækkevidde, mens du kører.

Det sikrer ikke kun en behagelig rejse, men også at man holder sig forbundet undervejs. Passat Variant er således både en bil med god plads og moderne bekvemmeligheder, hvilket gør den til et solidt valg for familier og personer med en aktiv livsstil.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Passat?

Ja, en Volkswagen Passat kan udstyres med anhængertræk. Dette tilføjer bilen mere alsidighed, så ejere kan trække trailere eller campingvogne. Volkswagen.dk og Skandinavisk Motor Co. A/S tilbyder forskellige løsninger for dem, der ønsker et anhængertræk på deres bil.

Med et anhængertræk kan bilen bruges til flere formål, fra at flytte store genstande til ferieture med en campingvogn. Det er vigtigt for bilkøbere at vide, at denne mulighed findes, når de overvejer at købe en Passat.

Hvor mange kg må en Volkswagen Passat trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Passat kan trække en anhænger på op til to tons. Det er godt for folk, der skal bruge bilen til at flytte tunge ting. Den har også en nyttelast på 595 kg. Dette gør den til et godt valg for dem, der har behov for at transportere meget bagage eller andet udstyr.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Passat?

Valget af fælge til en Volkswagen Passat er vigtigt for både udseende og ydelse. Autoriserede Volkswagen forhandlere tilbyder rådgivning om det bedste valg til din bil.

  1. Alufælge giver et stilfuldt look og er tilgængelige i forskellige størrelser og designs.
  2. Stålfælge findes også, som et mere økonomisk valg men med begrænset udvalg i design.
  3. Standardfælgene varierer alt efter Passat model og motorvalg, hvor visse modeller leveres med særlige fælge som standard.
  4. Ekstraudstyr inkluderer specialdesignede fælge, der kan erhverves for at markere individuel stil eller forbedre køreegenskaber.
  5. Fælgstørrelser ændres baseret på bilens specifikationer, hvilket påvirker bilens håndtering og komfort.
  6. Valg af større eller mindre fælge kan påvirke brændstofeffektiviteten - større fælge kan føre til højere brændstofforbrug.
  7. Det overordnede udseende af din Volkswagen Passat kan ændres markant ved at vælge moderne eller klassiske fælgdesigns.
  8. Ydelsen når det kommer til acceleration og bremseevne kan påvirkes af valget mellem lette alufælge og de tungere stålfælge.

Hver type har sine egne fordele, hvorfor det er essentielt at overveje både æstetik og formål ved valget af fælge til din Volkswagen Passat.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Passat?

Vælg de rette vinterdæk til din Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Highline for at sikre den bedste ydeevne og sikkerhed om vinteren. Det er afgørende at finde dæk, der passer til bilens behov og vejforholdene.

  1. Søg efter dæk med god brændstofeffektivitet for at holde dine kørselsomkostninger nede.
  2. Se efter dæk med lav rullemodstand. De sparer brændstof og gør din Passat mere økonomisk.
  3. Dæk med høj trækkraft i sneen giver dig bedre kontrol over bilen på slipper veje.
  4. Få vinterdæk, der kan klare store laster, hvis du ofte kører med meget bagage eller passagerer.
  5. Kig efter dæk mærket med et snefnugsymbol, hvilket viser, de er godkendt til vinterbrug.
  6. Find dæk, der matcher størrelsen og trykket anbefalet af Volkswagen til din Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline.
  7. Investér i kvalitetsdæk fra velkendte producenter; de garanterer oftest en bedre præstation og længere levetid.
  8. Vælg dæk udstyret med ny teknologi som f.eks. snekløfter for at forbedre grebet på snedækkede veje.

    9winner_takes_it). Forhør dig hos en professionel dækspecialist for personlig vejledning baseret på dine kørevaner og lokale vejforhold.

Ved opmærksomt at vælge det rigtige sæt vinterdæk til din Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Highline sikrer du optimal ydeevne under alle wintervejrforhold samt øger din og dine passagerers sikkerhed betydeligt.

Hvor sikker er en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat kommer med flere sikkerhedsfunktioner for at beskytte folk inde og ude af bilen. Den har aktive sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel og nødbremsesystem. Disse hjælper med at forhindre ulykker ved at advare føreren og i nogle tilfælde selv stoppe bilen.

Til at beskytte de i bilen, har den front- og sideairbags. For børns sikkerhed scorer den 87% af de maksimale point.

Fodgængerbeskyttelsen i en Passat følger ikke helt med NCAP-normen fra 2014, og viser at der er plads til forbedringer. Mens airbags og nødbremsesystemer beskytter mennesker i bilen, skal producenten arbejde på at beskytte dem udenfor.

Denne information er afgørende for købere, der tænker på sikkerheden for alle involverede, både inde i og rundt om bilen.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Passat?

Indretningen i en Volkswagen Passat er skabt til komfort. Bilen har tre-zoners klimaautomatik, der sikrer, at alle i bilen kan nyde deres rejse i den rette temperatur. Sæderne er designede til at give god support, og de rummelige pladser tillader personer på op til 2,0 m højde at sidde bekvemt.

For dem, der ønsker ekstra luksus, tilbyder Passat ergoComfort-sæder. Disse sæder kan justeres elektrisk, så man kan finde den perfekte siddestilling.

Bilens støjsvage og behagelige indre gør lange køreture til en fornøjelse. Med navigator discover media kan passagerer nemt finde vej uden at skulle bekymre sig om at tage en forkert drejning.

De mørktonede ruder i bag bidrager til privatlivet og hjælper med at holde kabinen kølig på varme dage. Volkswagen Passat kombinerer funktion og stil i et moderne interiør, der appellerer til både føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat har god plads og kan nemt have plads til fire voksne mennesker. Den er designet med rummelighed i tankerne, især på bagsæderne. Selv personer, der er to meter høje, vil finde det behageligt at sidde på bagsædet.

Denne bil er perfekt for dem, der ønsker komfort på lange ture og har brug for en bil, der kan rumme hele familien eller en gruppe venner. Med så god plads er Passat et populært valg blandt bilkøbere i Danmark, der leder efter en rummelig og komfortabel bil.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat kommer med Discover Pro Infotainmentsystem. Dette system har en WLAN-Hotspot. Det gør at passagerer kan forbinde deres enheder til internettet. Der er også et sted til et SIM-kort så bilen selv kan forbinde til nettet.

Systemet understøtter Apple CarPlay. Det gør det nemt at bruge apps fra din telefon, som musik eller navigation, lige på bilens skærm. Så har du altid god lyd og nem adgang til dine yndlingssange eller kort, når du kører.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Passat?

Volkswagen Passat understøtter Apple CarPlay og AndroidAuto. Det giver ejere mulighed for at bruge mange nyttige apps via bilens infotainmentsystem.

  1. Google Maps: Brug den til navigation og opdag nye steder med opdaterede kort.
  2. Spotify: Stream din yndlingsmusik eller podcasts på turen.
  3. WhatsApp: Send beskeder håndfrit, så du kan holde øje med vejen.
  4. Apple Musik: Få adgang til millioner af sange lige fra bilens display.
  5. Audible: Lyt til bøger under lange køreture uden at miste fokus på vejen.
  6. Facebook Messenger: Hold kontakten med venner og familie gennem stemmestyring.
  7. Telefonopkald og Beskeder: Håndfri opkald og beskedfunktioner sikrer sikker kommunikation under kørslen.
  8. Kalender: Få overblik over dine aftaler og møder direkte på skærmen i bilen.
  9. Find min Bil: Appen hjælper dig med at huske, hvor du har parkeret.
  10. Podcasts Apples egen app for podcast-entusiaster, der ønsker underholdning på farten.

Med disse apps bliver kørslen i en Volkswagen Passat ikke bare mere behagelig; det bliver også mere sikkert, da du kan betjene funktionerne uden at flytte dit fokus fra vejen.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Passat automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Passat opdateres helt automatisk igennem Discover Pro Infotainmentsystemet. Det startede med første generation af systemet, og fra maj 2017 kom anden generation.

De vigtige sikkerhedsfunktioner som nødbremsning, sporvekselhjælp, og head-up display får også nye opdateringer selv. Det sørger for, at bilen altid har de nyeste funktioner og forbedringer.

I 2016 blev der lavet nye testprotokoller, og disse opdateringer var en stor del af hvordan bilerne blev bedømt. Således sikres, at en Volkswagen Passat altid er opdateret med den nyeste teknologi og sikkerhedsfunktioner, hvilket gør den til et sikkert og moderne valg for bilkøbere.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Passat?

Til en Volkswagen Passat kan man vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og funktionel. Dette inkluderer både tekniske opgraderinger og praktiske tilføjelser, der forbedrer oplevelsen.

  1. Parkeringssensorer giver mulighed for nemmere at parkere ved at advare føreren om objekter tæt på.
  2. Parkeringsassistent system gør det lettere at parkere bilen ved selv at styre.
  3. LED-forlygter sikrer bedre synlighed i mørket og dårligt vejr.
  4. Nøglefri adgangsystem tillader adgang til bilen uden brug af en traditionel nøgle.
  5. Adaptiv undervognsfjedring DCC tilbyder en mere behagelig køretur ved automatisk at tilpasse stødabsorberingen.
  6. Anhængertræk, som kan monteres efter behov, øger bilens alsidighed.
  7. Fælge kommer i forskellige designs, så man kan tilpasse bilens udseende.
  8. Vinterdæk anbefales til koldt vejr for at sikre greb og sikkerhed på vejene.
  9. Navigation Discover Media-systemet fører med avanceret navigationsteknologi og skærmbaseret feedback.
  10. Forskellige lydsystemer, herunder high-end optioner, forhøjer lydkvaliteten indeni bilen.
  11. Apps-integration understøtter brugen af smartphones sammen med bilens infotainmentsystem.
  12. Automatiske softwareopdateringer holde bilens systemer up to date uden besvær.

    13.Ikke-nødvendige cookies

    14.Funktionelle cookies søger ekstra komfortfunktioner såsom online chat support.

    15.Statistiske cookies hjælper ejerne med at forstå hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved anonymt at indsamle og rapportere information.

Dette skinbarlag af tiltag udvider ikke alene Passats funktionalitet men øger også komforten og sikkerheden under kørslen, samtidig med at ejerne får mulighed for personligt præg og stilfulde markeringer alt efter smag og behov.

Guides til andre varianter af VW Passat

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat er fyldt med avanceret teknologi for at give en sikker og behagelig kørsel. Adaptiv fartpilot holder selv bilen i den rette hastighed og afstand til forankørende. Dette system laver kørslen både sikrere og nemmere.

Vognbaneassistenten hjælper chaufføren med at holde bilen inden for vognbanen ved at korrigere styringen, hvis det er nødvendigt. Denne funktion er særlig nyttig på lange ture og i trættende trafik.

Discover Pro Infotainmentsystemet i Passaten sætter information og underholdning lige ved hånden. Med sensortaster gør det let at navigere mellem forskellige funktioner som navigation, musik eller håndfri opkald.

Tre-zoners klimaautomatik sikrer, at alle i bilen kan nyde turen i en temperatur, der passer til dem. Teknologien bag disse funktioner gør Passaten til en af de mest komfortable og teknologisk avancerede biler på vejen.

Hvad koster en VW Passat Variant 2.0 TDI SCR BMT Highline i grøn ejerafgift?

En VW Passat koster i 2024 ca. fra 780 kr til 23.360 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Passat til service?

En Volkswagen Passat skal regelmæssigt til service for at holde bilen i god stand. Fabrikken anbefaler at følge deres vedligeholdelsesplan. Det betyder, at man skal tjekke bilens tekniske specifikationer og garantier for at finde ud af, hvor ofte den skal til service.

Detaljerne om serviceintervaller kan variere, men det er vigtigt at følge fabriksanbefalingerne.

Omkostninger til service og vedligehold kan ændre sig afhængigt af Passatens motorvariant, hvor meget man kører om året, og hvor længe man har haft bilen, typisk en ejertid på 5 år.

Volkswagen Passat har et rimeligt niveau af vedligeholdelsesomkostninger for en to-liters dieselbil. Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og sikrer, at værditabet holder sig på et moderat niveau.

Hvilke dele på en Volkswagen Passat går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på en Volkswagen Passat der oftest går i stykker. Dette hjælper med at forstå bilens tilstand før handel.

  1. Elektriske komponenter: Mange ejere rapporterer problemer med bilens elektriske system, herunder fejl på instrumentbrættet og navigationssystemet.
  2. EGR-ventil: Eksosgasrecirkulationsventilen kan blive tilstoppet, hvilket fører til motorproblemer og tab af ydeevne.
  3. Turbo: Turboladeren kan svigte, især i biler med høj kilometertal, hvilket kræver dyr reparation.
  4. Kobling og svinghjul: Manuelle gearkasser kan opleve svigt af koblingen eller svinghjulet, som er vitale for bilens drift.
  5. Vandpumpe og kølesystem: Vandpumpen kan gå i stykker, hvilket fører til overophedning og potentielle motorskader.
  6. Fuel dyser: Dieselversioner har nogle gange problemer med fuel dyserne, der kan blive blokerede eller lække.
  7. Luftmassemåler: Denne del måler mængden af luft indtaget af motoren; fejl her kan forringe motorens præstationer.
  8. DPF (Dieselpartikelfilter): DPF'en kan nemt blive tilstoppet, især hvis bilen primært bruges til korte ture.
  9. Hjullejer: Slidte hjullejer er almindelige og fører til støj og ujævn kørsel.

Disse punkter bør tjekkes før køb for at sikre sig en godt vedligeholdt Passat B8.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Passat?

Garantien på en Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI Highline dækker i et nøje fastsat tidsrum fra købsdatoen. Denne periode kan variere, så det er afgørende at tjekke køretøjets tekniske specifikationer og garantibetingelser for de præcise detaljer.

Specifikt for modellerne produceret mellem februar 2015 og oktober 2017, skal man dykke ned i de tekniske specifikationer for at finde ud af længden på denne garantiperiode.

Det er også vigtigt for bilkøbere at vide, hvad garantien dækker. Informationer om dette kan findes i garantidokumenterne, hvor alt fra mindre dele til større komponenter kan være inkluderet, afhængigt af gammen og model.

For nøjagtige oplysninger er det anbefalet at konsultere dokumentationen, der følger med bilen eller kontakte en autoriseret forhandler.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Passat?

Garantien på en Volkswagen Passat dækker fejl og mangler på bilen. Denne sikring giver ejere ro i sindet. Det betyder, at hvis der opstår et problem med bilen, kan det blive repareret uden ekstra omkostninger for ejeren.

Vigtige dele som motor og transmission er inkluderet i garantien. Dette sikrer, at bilen forbliver i god stand og sikker at køre i. Sikkerhedsfunktioner som airbags og bremser er også dækket, hvilket beskytter både fører og passagerer.

Garantiperioden for en Volkswagen Passat er en indikator på tillid fra producentens side. Den viser, at de står ved kvaliteten af deres biler. Med denne garanti behøver ejere ikke bekymre sig om uventede reparationsomkostninger.

Garantien fungerer som en sikkerhedsnet, så længe den er gældende. Dette tiltaler mange købere og understreger Volkswagen Passats pålidelighed som et køretøj.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.51

Opdateret 10.09.2024, 14.35.51

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel