Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Passat Variant GTE DSG (Årgang 09/2019 - 11/2020)

Købsguide: Volkswagen Passat Variant GTE DSG (09/2019 - 11/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Passat Variant GTE DSG?

Volkswagen Passat Variant GTE DSG er en hybridbil. Den har en motor på 218 hestekræfter og kører op til 50 km på ren el. Den bruger 1,7 liter brændstof per 100km (100,0 km/L) Bilen kan køre i forskellige modes som E-Mode og Hybrid.

Dens batteri har garanti i otte år eller indtil den har kørt 160.000 km.

Denne bil tilbyder sikkerhed med ting som nødbremse og træthedsovervågning. Den er god til miljøet med lavt CO2-udslip. Husk, bilen har to års garanti. Den kan være et godt valg, hvis du vil have en stærk og økonomisk bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Passat?

Volkswagen Passat kommer i flere varianter. Hver model har unikke egenskaber, der passer til forskellige behov.

  1. Volkswagen Passat Variant GTE DSG er en hybridbil. Den blander benzin og elektricitet for at spare brændstof og mindske udslip. Denne variant har en 4-cylindret motor med 218 hestekræfter.
  2. Volkswagen Passat TDI modeller bruger diesel. Disse biler er kendt for deres stærke motorer og lange afstande på literen.
  3. Volkswagen Passat med TSI - motorer bruger benzin. De er designet til at give en god balance mellem kraft og brændstoføkonomi.
  4. For de, der ønsker mere luksus og kraft, findes Volkswagen Passat R - Line. Denne udgave har sporty detaljer indvendigt og udvendigt plus ekstra kraftige motorer.
  5. Til dem, der søger teknologi og komfort, tilbyder Volkswagen Passat også modeller med Travel Assist, adaptiv fartpilot og lane assist for sikrere kørsel.

Hver af disse varianter opfylder forskellige krav fra købere, alt fra miljøvenlig kørsel til sporty præstationer og avanceret sikkerhedsteknologi.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Passat?

FordeleUlemper
- Stærk 218 hk motor tillader hurtig acceleration.- Høj pris pga. hybridteknologi.
- Kører op til 50 km på ren el, miljøvenlig.- Kofferrumsvolumen er mindre end konventionelle modeller.
- Brændstofforbrug på 1,7 liter Super pr. 100km (100,0 km/L) - Den elektriske rækkevidde er målt til 40 km, mindre end producentens angivelse.
- God EcoTest score for CO2-udledning.- Forbrug af strøm og benzin kan være højere ved normal kørsel.
- Garanti på otte år eller 160.000 km for batteriet.- Servicekrav hvert 15.000 km eller årligt kan være besværligt.
- Tophastighed på 225 km/t og 0-100 km/t på 7,6 sekunder.- Service med udvidet omfang hvert 60.000 km eller tre år nødvendigt.

Hvordan klarer Volkswagen Passat sig i test?

Volkswagen Passat har vist sig godt frem i forskellige tests. Den scorer højt i sikkerhedsprøver med 85% point for passiv sikkerhed i ADAC Crashtest. Dette viser, at bilen beskytter godt, hvis uheldet er ude.

I test for børnesikkerhed får den 87% af de mulige point, hvilket gør den til et sikkert valg for familier. Også i fodgængersikkerhed gør Passat det godt med 66% af de mulige point.

Disse resultater betyder, at Volkswagen Passat er blandt de bedre biler, når det kommer til sikkerheden for både passagerer og andre trafikanter.

På miljøområdet klarer Passat sig også stærkt. Den opnår 33 point i EcoTest for CO2-udledning og 34 point for luftforurening generelt. Dette viser, at bilen ikke kun er sikker men også skånsom mod miljøet sammenlignet med mange andre biler på markedet.

Med disse præstationer i forskellige tests er Volkswagen Passat en bil, der står stærkt, hvilket gør den attraktiv for bilkøbere, der værdsætter både sikkerhed og miljøvenlighed.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Passat?

KIA Optima Plugin-Hybrid og Volvo V60 Twin Engine er gode alternativer til Volkswagen Passat. De giver også god værdi for pengene og har lignende teknologier. Her er en liste over nogle af disse biler:

  1. KIA Optima Plugin-Hybrid: Denne bil har et stærkt batteri, der tillader lang kørsel på ren el. Den er billigere end Volkswagen Passat, men tilbyder stadig god komfort og kraft.
  2. Volvo V60 Twin Engine: Denne model fra Volvo kombinerer benzindrift med eldrift for øget effektivitet. Bilen er dyrere, men den luksuriøse finish og højere sikkerhedsstandarder gør det til et attraktivt valg.
  3. Opel Insignia: En anden bil i samme klasse som Volkswagen Passat. Den har et rummeligt bagagerum og tilbyder en række motorvarianter, hvilket gør den alsidig.
  4. Volkswagen Golf GTE: Hvis man ønsker en mindre bil med lignende hybridteknologi som Passat, er Golf GTE et godt valg. Den har lavere pris og bedre brændstoføkonomi.
  5. Ford Mondeo Hybrid: Tilbyder en blanding af benzin- og elektrisk drift for at reducere brændstofforbrug og CO2-udledning. Ford Mondeo er kendt for sin komfortable kørsel og rummelighed.

Disse biler konkurrerer alle sammen om at være det bedste valg for folk, der søger efter miljøvenlige løsninger uden at gå på kompromis med ydeevne eller komfort.

Hvad er rækkevidden for en Volkswagen Passat Variant GTE DSG på batteri?

En Volkswagen Passat Variant GTE DSG kan køre op til 50 km på ren elektricitet. Dette er ifølge bilfabrikanten. Den bruger et batteri med en kapacitet på 9,9 kWh til at opnå denne distance.

For folk der kører korte ture, kan dette betyde, at de sjældent behøver at bruge benzin.

Til opladning af bilen kan ejere bruge en almindelig husholdningsstikkontakt eller en hurtig oplader kendt som Wallbox. Det tager omkring 4 timer at lade op ved brug af stikkontakten.

Med en Wallbox skærer man opladningstiden ned til cirka 2,5 timer. Dette gør det nemt og bekvemt for ejere at få bilen klar til dagens køreture.

Hvor stort er batteriet på en Volkswagen Passat Variant GTE DSG?

Batteriet i denne bil er på 9,9 kWh. Dette giver bilen kraft til at køre uden at bruge benzin. Bilen leveres med en garanti på batteriet. Den dækker otte år eller 160.000 km. Dette viser, at producenten har tillid til batteriets levetid.

Hvordan lader man en Volkswagen Passat?

At lade en Volkswagen Passat er simpelt og nemt. Du kan bruge forskellige lademuligheder afhængigt af hvor hurtigt du vil have batteriet fuldt opladt.

  1. Brug en husholdningsstikkontakt til at oplade bilen derhjemme. Det tager omkring 4 timer at få en fuld opladning.
  2. Installer en Wallbox hjemme for hurtigere opladning. Med denne metode tager det kun 2,5 timer at lade batteriet.
  3. Find offentlige ladestationer i Danmark når du er på farten. Disse stationer kan lade din bil endnu hurtigere end Wallboxen.
  4. Sørg for at bruge det medfølgende ladekabel fra Volkswagen til at sikre den bedste opladningsoplevelse.
  5. Hold øje med ladestanderens skærm eller din bil's infotainmentsystem for at se, hvor meget strøm der er opladet og hvor lang tid der er tilbage af opladningen.
  6. Planlæg dine rejser, så du undgår at løbe tør for strøm ved at kende placeringerne af ladestationer langs din rute.

Med disse trin har du altid en fuldt opladt Volkswagen Passat klar til brug, uanset om det er korte ture på ren el eller længere rejser hvor hybridmotoren også kommer i spil.

Hvor lang tid tager det at lade en Volkswagen Passat Variant GTE DSG?

Opladning af en Volkswagen Passat Variant GTE DSG varer omkring 4 timer med en almindelig stikkontakt hjemme. Bruger man derimod en hurtigladestation eller Wallbox, falder tiden til ca. 2,5 timer.

Dette sikrer, at ejere hurtigt kan lade deres bil op og gøre brug af den elektriske kørsel. Hurtigladestationer og Wallboxe er mere effektive og giver kortere opladningstid, hvilket er praktisk for dem, der ofte er på farten.

Hvilken motor har en Volkswagen Passat Variant GTE DSG?

En Volkswagen Passat Variant GTE DSG bruger en 1.4 TSI motor sammen med en elmotor på 85 kW. Denne kombination giver bilen en samlet effekt på 160 kW eller 218 hestekræfter. Denne motor gør, at bilen har gode køreegenskaber og kan tilbyde en blød og behagelig kørsel.

Den har også forskellige køretilstande som E-Mode og Hybrid, så man kan vælge, hvordan man vil køre.

Motoren arbejder sammen med et DSG-gear, som står for Direct Shift Gearbox. Dette gearskifte er kendt for at være hurtigt og glat, hvilket gør oplevelsen bedre for føreren. Med denne teknologi kan bilen også skifte mellem benzin- og elmotor, hvilket sikrer effektiv brug af energi under kørsel.

Hvor langt kører en Volkswagen Passat Variant GTE DSG på literen?

Passat Variant GTE DSG kører op til 50 km på ren el og bruger kun 1,7 liter benzin pr. 100km (100,0 km/L) ved bl. kørsel. Hvis batteriet løber tør, skal bilen bruge 6,1 liter benzin for hver 100km (16,7 km/L)

Denne model er god for dem, der ønsker at spare på brændstof og mindske CO2-udslippet. Med både en fuld tank og et opladet batteri kan bilen køre helt op til 855 km. Det viser, hvor økonomisk denne bil er for lange ture såvel som daglig kørsel.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Passat Variant GTE DSG?

En Volkswagen Passat Variant GTE DSG har en motor med 218 hestekræfter. Denne bil bruger en 1,4 liters turbobenzinmotor. Motoren giver en kraft på 160 kW, som svarer til 218 hk. Denne styrke kommer fra både benzinmotoren og en elektrisk motor.

Sammen skaber de en systemeffekt på 218 hk. Denne bil er stærk og klarer sig godt på vejen. Den har god kraft til både bykørsel og lange ture.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Passat Variant GTE DSG?

Tophastigheden for en Volkswagen Passat Variant GTE DSG er 225 km/t. Dette gør bilen hurtig og effektiv på vejen. Med en motor, der leverer 218 hk, har bilen kraft nok til at nå denne hastighed.

Denne model er designet til både kraft og økonomi, hvilket afspejles i dens imponerende topfart og stærke motor.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Passat Variant GTE DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Passat Variant GTE DSG når fra 0 til 100 km/t på kun 7,6 sekunder. Den har en 1.4 TSI motor. Dette gør den både hurtig og kraftfuld. Den passer til bilkøbere, der ønsker en bil med god acceleration.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat er en stor bil. Den har god plads både indeni og udenpå. Dens længde er omkring 4,77 meter. Bredden uden spejle er cirka 1,83 meter. Bilen er også 1,48 meter høj.

Dette giver god plads i kabinen og komfort for alle passagerer. Bagagerummet er rummeligt, selvom det er lidt mindre end i andre Passat modeller på grund af batteriet til eldelen.

Disse mål gør Passat til en praktisk bil for mange familier og folk, der har brug for plads.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Passat?

Bagagerummet i en Volkswagen Passat er stort nok til de fleste behov. Det kan rumme op til 410 liter. Hvis man folder bagsæderne ned, bliver pladsen endnu større, helt op til 1.440 liter.

Dette gør bilen meget praktisk for familier eller folk, der har brug for at transportere store ting. Bagagerummet er også designet til at være let at bruge med en lav læssekant, hvilket gør det nemmere at læsse tunge genstande ind og ud.

Derudover er der ekstra opbevaringspladser under gulvet for småting, som man gerne vil have gemt væk. Dens fleksibilitet og størrelse gør den til et godt valg for folk, der leder efter en bil med god plads til bagage.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Passat?

Ja, en Volkswagen Passat Variant GTE DSG kan udstyres med anhængertræk. Dette gør bilen mere alsidig, da man kan trække ekstra gear som f.eks. en trailer eller campingvogn. Med det rette anhængertræk øges bilens brugsmuligheder markant, hvilket er en stor fordel for dem, der har brug for mere plads til transport.

Med anhængertræk bliver Volkswagen Passat en mere fleksibel bil for købere, der nyder at rejse eller har behov for at flytte store ting. Det viser, at Volkswagen Passat ikke kun er praktisk til daglig kørsel men også klar til de større opgaver.

Med denne mulighed står Passat stærkt over for konkurrenterne og giver ejerne frihed til at udvide deres aktiviteter uden behov for ekstra køretøjer.

Hvad må en Volkswagen Passat trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Passat Variant GTE DSG kan trække 1.600 kg hvis anhængeren har bremser. Uden bremser er vægten den kan trække 750 kg. Det er godt at vide for dem der skal bruge bilen til at trække tunge ting som en campingvogn eller en båd.

Dette giver ejere af en Volkswagen Passat fleksibilitet og mulighed for at nyde fritidsaktiviteter med meget udstyr. Det er også vigtigt for forbrug og CO2-ejerafgift, da tyngre slæb kan påvirke bilens ydeevne og økonomi.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Passat?

Volkswagen Passat ejere har mange valgmuligheder, når de skal vælge nye hjul. De kan vælge mellem forskellige designs og størrelser for at få det perfekte look og køreoplevelse.

. Aluminiumshjul i mange designs findes til Volkswagen Passat. Disse hjul er lette og stærke.

. Størrelser varierer fra 17 tommer til 19 tommer, så man kan finde noget, der passer til bilen.

. Som ekstraudstyr eller eftermarkedskøb kan man finde særlige hjuldesigns. Dette giver flere muligheder for personliggørelse.

. Man bør altid tjekke, om hjulene passer til bilens specifikationer. Dette sikrer en god kørsel og undgår problemer.

. Hertil kommer mulighederne for sommer- eller vinterhjul afhængigt af sæson. Dette er vigtigt for sikkerheden under forskellige vejrforhold.

. Materialerne til hjulene kan også være forskellige. Nogle foretrækker stål for dets holdbarhed, mens andre vælger aluminium for et lettere alternativ.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Passat?

Vælg de rigtige vinterdæk til din Volkswagen Passat for at sikre god kørsel i koldt vejr. Det er vigtigt for både sikkerhed og komfort. Her er en guide:

  1. Se efter dæk med gode anmeldelser for greb på både våde og tørre overflader. Dette sikrer, at du kan køre sikkert uanset vejret.
  2. Tjek dækmærkning for brændstofeffektivitet. Effektive dæk hjælper med at spare benzin, hvilket er godt for både pengepungen og miljøet.
  3. Vælg dæk, der er kendt for lav støjniveau. Dette gør dine vinterkøreture mere behagelige.
  4. Kontroller dybdemåleren på dit valgte dæk for at se, hvor længe de vil holde. Dette giver dig en idé om, hvor ofte du skal udskifte dem.
  5. Overvej størrelsen nøje. Sørg for, at de passer til din Volkswagen Passats hjul.

Disse punkter hjælper dig med at vælge de bedste vinterdæk til din bil og sikrer en sikker køresæson i den kolde tid.

Hvor sikker er en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat er en sikker bil. Den får 85% af de mulige point i ADAC crashtest for passiv sikkerhed. Dette betyder, at bilen beskytter godt, hvis der sker en ulykke. Den har også front-, side- og gardinairbags som standardudstyr.

Dette udstyr hjælper med at beskytte folk inde i bilen.

Passat gør det også godt i tests for børnesikkerhed og fodgængersikkerhed. Den opnår 87% af de mulige point i børnesikkerhedstesten. I testen for fodgængersikkerhed får den 66% af pointene.

Disse tal viser, at Passat er designet til at beskytte ikke kun dem inde i bilen men også de mennesker udenfor.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Passat?

Interiøret i en Volkswagen Passat er rummeligt og komfortabelt. Den har plads til mange ting med et bagagerum på 410 liter. Denne plads kan blive større, op til 1.440 liter, hvis man lægger bagsæderne ned.

Dette gør den praktisk for familier eller folk der har brug for at transportere store ting. Bagagerummet er let at bruge takket være en lav læssekant, hvilket gør det nemmere at læsse tunge varer.

Inde i bilen er der god plads til benene, både foran og bagpå. Dette sikrer en behagelig køretur, selv på lange ture.

Kabinen i Passaten er designet med kvalitetsmaterialer. Dette giver en fornemmelse af luksus og komfort. Bilens sæder støtter godt og kan justeres for at passe til forskellige kropsstørrelser.

Der er også flere opbevaringsrum rundt om i kabinen, hvor man kan opbevare personlige ting sikkert under kørslen. Alt i alt er interiøret i en Volkswagen Passat godt tænkt ud og bygget til komfort og praktisk brug.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat kan rumme op til fem personer. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller smågrupper, der ønsker at rejse sammen. Med fem sæder tilbyder Passaten komfortabel plads, så alle passagerer kan nyde turen, uanset om det er til daglig brug eller på længere rejser.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Passat?

Volkswagen Passat har et premium lydsystem. Dette giver bilkøbere god lyd, når de kører. Bilen har også digital radio modtagelse. Det betyder, at passagerer kan nyde klar musik og radioudsendelser.

Passat tilbyder Wi-Fi hotspot og navigationssystemer. Disse funktioner gør ture mere behagelige og sikrer, at man aldrig farer vild. Købere kan vælge ekstraudstyr som kameraer og parkeringsassistenter for en bedre oplevelse.

Dette lydsystem og de ekstra muligheder gør Volkswagen Passat til et godt valg for dem, der sætter pris på teknologi og komfort i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Passat?

Til en Volkswagen Passat kan man få flere smarte apps. Disse gør køreturene mere behagelige og forbundne. Her er nogle af de apps, der tilbyder forskellige funktioner:

  1. Car-Net: Denne app giver ejere mulighed for at styre visse bilfunktioner fra deres smartphone. Brugere kan tjekke bilens status, som hvor meget brændstof der er tilbage eller om dørene er låste.
  2. We Connect: Med denne app kan man kontrollere opladningen af sin bil og planlægge det forud. Det er også muligt at justere opvarmning eller afkøling inden man går ind i bilen.
  3. Apple CarPlay: Gør det let at bruge sin iPhone i bilen. Man kan få adgang til kort, musik eller sende beskeder ved hjælp af stemmekommandoer.
  4. Android Auto: Ligner Apple CarPlay men er for Android-brugere. Det lader dem nemt bruge Google Maps, lytte til musik og meget mere gennem bilens skærm.

Disse apps bidrager til en moderne og forbundet køreoplevelse i en Volkswagen Passat, hvilket gør den populær blandt købere, der ønsker teknologi på farten.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Passat automatisk?

En Volkswagen Passat GTE DSG har software, som kan få opdateringer automatisk. Disse forbedrer bilens kørsel og effektivitet. For at sikre den kører med ny teknologi og sikkerhed, kan ejere modtage opdateringer fra en forhandler eller online.

Det holder bilen i topform.

Det er vigtigt at tjekke for nye opdateringer regelmæssigt. Kontakte en autoriseret Volkswagen-servicepartner er en god måde at få information om de seneste opdateringer. Disse opdateringer kan også hjælpe med at løse softwareproblemer, mindske bilens brændstofforbrug og skære ned på CO2-udledning.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Passat?

Volkswagen Passat tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere praktisk og behagelig at køre i.

  1. Nøglefri adgang og start stop - giver dig mulighed for at låse op og starte bilen uden at bruge nøglen.
  2. Elektroniske hjælpere som parkeringssensorer, bakkameraer og parkeringsassistent - hjælper dig med at parkere bilen lettere.
  3. Wi-Fi-hotspot - holder dig online på farten.
  4. Elektronisk åbning og lukning af bagagerummet med Easy-Open-pakke - åbner bagagerummet uden at bruge hænderne.
  5. ErgoComfort-sæde på førersiden - justerbart sæde med elektrisk nakkestøtte giver stor komfort.
  6. Massagefunktion i førersædet mod ekstra betaling - giver ekstra komfort på lange ture.
  7. LED-forlygter - sikrer bedre synlighed om natten.
  8. Valgbare dæmperindstillinger giver en god køreoplevelse ved forskellige vejforhold.
  9. Anhængertræk kan installeres, så du kan trække trailere eller campingvogne.
  10. Specialdesignet lydsystem opgradering for bedre musikoplevelse under kørsel.
  11. Tilpassede vinterdæk valgt ud fra bilens specifikationer sikrer bedre greb i koldt vejr.

Disse tilvalg øger Passatens anvendelighed og gør den endnu mere tiltalende for dem, der søger en bil med høj grad af personlig tilpasning og komfort.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat har mange smarte teknologier. Den er udstyret med en plug-in hybridmotor, der giver kraft og hjælper med at spare på brændstoffet. Bilen har et batteri på 9,9 kWh og en stærk elmotor på 85 kW.

Dette giver bilen en god blanding af ydeevne og miljøvenlighed. Derudover kan ejere vælge mellem forskellige køretilstande som E-Mode og Hybrid for at tilpasse kørslen.

Til sikkerhed og komfort har Passaten funktioner som lys som skifter mellem Xenon og LED, hjælp til parkering, advarsel ved sammenstød, automatisk nødbremsning og et kamera til at se bagud.

Dette gør bilen sikker at køre og nem at håndtere i forskellige situationer. Teknologierne i en Volkswagen Passat gør den til et godt valg for folk der vil have en bil der kan meget.

Hvad koster en VW Passat Variant GTE DSG i grøn ejerafgift?

En VW Passat Variant GTE DSG koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Volkswagen Passat til service?

Passat GTE skal tjekkes af en mekaniker hver 15.000 km eller hvert år. Dette er for at sikre, at bilen kører godt. For et mere grundigt eftersyn, skal man have den ind til service hver 30.000 km eller hvert andet år for et olieskift.

Hver tredje år eller efter 60.000 km kræves der et større serviceeftersyn. Dette sikrer, at din bil bliver ved med at køre som den skal.

Garantien på bilen dækker to år, mens batteriet har garanti i otte år eller op til 160.000 km. Man skal også betale en årlig afgift for bilen. At følge disse serviceintervaller hjælper med at holde din Volkswagen Passat i god stand og sikrer, at du kan nyde din bil lang tid fremover.

Hvilke dele på en Volkswagen Passat går mest i stykker?

På en Volkswagen Passat er det ofte elektroniske systemer som front assist og infotainment, der kan give problemer. Disse avancerede systemer forbedrer kørslen, men kan være dyre at reparere.

Sliddele som bremser og dæk har også en begrænset levetid og skal udskiftes regelmæssigt. Batteriet i Passat Variant GTE DSG holder dog godt, med en garanti på otte år eller 160.000 km.

Mange ejere oplever, at disse dele kræver opmærksomhed over tid.

Transmission og kobling i DSG-modellen kan også vise tegn på slid tidligere end forventet. Dette skyldes den avancerede teknologi, der giver bilen dens glatte køreegenskaber. Regelmæssig service hver 15.000 km eller årligt er nøgle til at holde bilen i god stand og undgå store reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Passat?

En Volkswagen Passat har en almindelig garanti på to år. Denne garantiperiode giver købere fred i sindet ved at dække visse fejl. For batteriet i en Volkswagen Passat Variant GTE DSG, strækker garantien sig over otte år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

Den lange garanti på batteriet viser, at producenten stoler på dette vigtige komponents holdbarhed og ydelse. Dette er godt at have i baghovedet for dem, der overvejer at købe denne biltype.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Passat?

Garantien på en Volkswagen Passat sikrer bilen i to år uden at tælle kilometer. For batteriet i en Passat GTE dækker garantien derimod længere. Her er det otte år eller op til 160.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Dette viser, at producenten står inde for kvaliteten af både bil og batteri. Garantien hjælper ejere, hvis noget går i stykker og skal laves. Det giver ro i sindet at vide, at vigtige dele er dækket i mange år.

Guides til andre varianter af VW Passat

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 03.05.2024, 10.00.47

Opdateret 16.05.2024, 11.32.21

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel