Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Polo GTI DSG (Årgang 07/2019 - 06/2020)

Købsguide: Volkswagen Polo GTI DSG (07/2019 - 06/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Polo GTI DSG?

Produktionsår for Volkswagen Polo GTI DSG er 07/2019 - 06/2020. Bilen er en femdørs hatchback. Den har en effekt på 147 kW/200 hestekræfter. Grundprisen er relativt høj, men ydeevnen er god.

Brændstoføkonomien er 7,3 liter per 100km (14,3 km/L) målt i EcoTest. Tophastigheden er 238 km/t.

Volkswagen Polo GTI DSG har sportssæder og læderrat, som giver en sporty følelse. Den kommer også med adaptiv fartpilot og automatisk lys, der øger sikkerheden. Front assist og lane assist hjælper føreren med at holde sig i vejen og undgå ulykker.

Tågelygter og træthedsregistrering er også standardudstyr i denne model.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo kommer i flere varianter. Hver model har unikke træk og specifikationer.

  1. 1.0 MPI Trendline: Denne model har en motor med 59 kW (80 hk). Den er perfekt til bykørsel og korte ture.
  2. 1.0 TSI OPF Comfortline: Her får du 70 kW (95 PS) og mere kraft end MPI-modellen. Ideel til længere ture.
  3. 1.5 TSI OPF Highline DSG: Med 110 kW (150 PS) får du en mere kraftfuld kørselsoplevelse. DSG-gearkassen giver glatte gearskift.
  4. 1.6 TDI SCR Comfortline: Denne dieselmodel leverer også 70 kW (95 PS). Den er brændstofeffektiv og god til lange distancer.
  5. GTI OPF DSG: Topmodellen med 147 kW (200 PS). Hurtig acceleration og sporty design gør den til et godt valg for fartelskere.

Hver variant af Volkswagen Polo tilbyder forskellig ydelse og udstyrsniveau for at imødekomme forskellige behov hos bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo har både fordele og ulemper, som købere bør overveje. Tabellen nedenfor giver en oversigt over disse punkter.

FordeleUlemper
- Kraftfuld motor: 200 PS- Lille tank: 40 liter
- God plads trods kompakte ydre mål- Ingen haltergreb i loftet
- Dynamisk sportsundervogn (valgfri)- Høj anskaffelsespris
- Godt LED-forlygtesystem (valgfri)- Subwoofer begrænser bagagerumsvariabilitet

Hvordan klarer Volkswagen Polo sig i test?

Volkswagen Polo klarer sig godt i test. ADAC vurderer den til 2,9 for karosseri og bagagerum og 2,7 for forarbejdning. Interiøret får en høj score på 2,4, og betjeningen er endnu bedre med en score på 2,0.

Komforten scorer 3,0, hvilket er gennemsnitligt.

Bremselængden fra 100 km/t er kun 33,7 meter. I NCAP sikkerhedstest får Poloen topkarakteren 5 stjerner. Det betyder, at Volkswagen Polo både er sikker og nem at betjene i hverdagen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo har flere gode alternativer på markedet. Her er tre biler, som minder om Polo og tilbyder lignende egenskaber.

  • Ford Fiesta ST
    • God ydeevne med 200 hk.
    • Sportslige køreegenskaber.
    • Brændstofeffektivitet op til 15 km/l.

  • Peugeot 208 GTi
    • Stilfuldt design.
    • Motor med 208 HK.
    • Komfortabel kabine med moderne teknologi.
    • Renault Clio RS
      • Tophastighed på over 230 km/t.
      • Avancerede sikkerhedssystemer.
      • Kører op til 14 km/l i bytrafik.

    • Disse biler giver stærke præstationer og moderne funktioner, som mange bilkøbere vil finde attraktive.

      Hvor langt kører Volkswagen Polo GTI DSG på literen?

      Volkswagen Polo GTI DSG bruger omkring 7,3 liter brændstof pr. 100km (14,3 km/L) ifølge EcoTest. Den har en teoretisk rækkevidde på cirka 545 km baseret på en 40 liters tank. Dette gør den til et godt valg for bilkøbere, der søger en økonomisk lille bil med kraftfulde præstationer.

      Hvilken motor har en Volkswagen Polo GTI DSG?

      En Volkswagen Polo GTI DSG har en kraftig motor. Den kommer med en 2,0 liters 4-cylindret TSI-motor. Denne motor leverer 147 kW, som svarer til 200 hk.

      Motoren har et maksimalt drejningsmoment på 320 Nm ved 1.500 omdrejninger pr. minut. Denne stærke motor gør køreturen sportig og sjov.

      Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Polo GTI DSG?

      Volkswagen Polo GTI DSG har 200 hestekræfter (HK). Motoren yder 147 kW. Det betyder, at bilen har kraft nok til hurtig acceleration og en sporty køreoplevelse.

      Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Polo GTI DSG?

      Topfarten for en Volkswagen Polo GTI DSG fra 2019-2020 er 238 km/t. Den har en kraftfuld TSI-motor med 200 hk og fire cylindre.

      Denne model klarer sig godt med en effekt på 147 kW/200 PS. Den kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 6,7 sekunder.

      Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Polo GTI DSG fra 0-100 km/t?

      Volkswagen Polo GTI DSG går fra 0 til 100 km/t på kun 6,7 sekunder. Denne acceleration gør den til en lynhurtig bil i sin klasse. Med dens kraftige motor kan den nemt konkurrere med andre sportslige småbiler.

      Den hurtige acceleration skyldes også bilens effektive DSG-gearkasse. Gearkassen skifter gear hurtigt og jævnt. Dette sikrer en glidende og kraftfuld køreoplevelse.

      Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Polo?

      Volkswagen Polo måler 4.067 mm i længden, 1.751 mm i bredden og 1.438 mm i højden. Bilen har en venderadius på 10,7 meter.

      Disse dimensioner gør Volkswagen Polo kompakt og nem at manøvrere. Den passer godt til bykørsel og små parkeringspladser.

      Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Polo?

      Bagagerummet i en Volkswagen Polo har en standardvolumen på 305 liter. Klapper man bagsæderne ned, øges volumen til 1.020 liter. Under kofferrummet er der også plads til yderligere 45 liter.

      Med disse mål giver bilen god plads til både hverdagens indkøb og længere ture.

      Hvis man ofte har brug for at transportere større ting, er denne fleksibilitet i bagagerummet en stor fordel. Det gør Volkswagen Polo til et praktisk valg for mange bilkøbere.

      Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Polo?

      Ja, man kan få anhængertræk på en Volkswagen Polo. Den maksimale anhængerlast er 1.200 kg med bremser og 670 kg uden bremser.

      Dette gør Volkswagen Polo praktisk til mindre trailere. Det er vigtigt for bilkøbere at kende disse tal, især hvis de planlægger at trække noget tungt.

      Hvor mange kg må en Volkswagen Polo trække på anhængertrækket?

      En Volkswagen Polo må trække op til 1.200 kg med bremser. Uden bremser må den trække 670 kg. Det er vigtigt at kende forskellen, når man planlægger at bruge anhængertrækket.

      Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Polo?

      Volkswagen Polo kan fås med forskellige fælge alt efter køberens behov og smag. Her er nogle muligheder:

      • Standard Stålfælge: Disse kommer ofte som standard på de billigere modeller. De er holdbare men har et enkelt design.
      • Alufælge: Mere stilfulde og lettere end stålfælge. De forbedrer bilens udseende og køreegenskaber.
      • 17-tommer Fælge: Til dem, der ønsker en sporty følelse uden at gå for meget op i størrelse.
      • 18-tommer Fælge: Passer perfekt til dem, der vil have både stil og høj ydeevne. Testvognen har 215/40 ZR18 dæk fra Michelin Pilot Sport 4 monteret på disse fælge.
      • Lakkerede Fælge: Kan fås i flere farver som sort eller sølv. Dette giver et ekstra luksuriøst look.

      Brugte Volkswagen Poloer kan også findes med specialfælge fra tidligere ejere. Det giver flere muligheder for at finde det perfekte match til enhver smag.

      Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Polo?

      Vinterdæk er vigtige for sikker kørsel om vinteren. Sørg for at vælge den rigtige størrelse og type til din Volkswagen Polo.

      1. Størrelse: Find dæk i passende størrelse til dine fælge. Standardstørrelser for Volkswagen Polo inkluderer 185/65 R15 og 195/55 R16.
      2. Mærker: Vælg gode mærker som Michelin, Continental, eller Goodyear. Disse har et godt ry for kvalitet.
      3. Mønsterdybde: Sikr mindst 4 mm mønsterdybde på vinterdækene for bedre vejgreb.
      4. Piggede eller pigfri: Piggede dæk giver ekstra greb på is, men er måske ikke tilladt overalt. Pigfri dæk er gode til sne og sjap.
      5. TÜV-godkendt: Kontroller at dækkene er TÜV-godkendt for ekstra sikkerhed.

      Disse punkter hjælper dig med at finde de bedste vinterdæk til din Volkswagen Polo GTI DSG fra årgang 07/2019 - 06/2020.

      Hvor sikker er en Volkswagen Polo?

      En Volkswagen Polo har en NCAP vurdering på 5 stjerner, testet den 11. november 2017. Den har standard sikkerhedsudstyr som afstands- og kollisionsadvarsel samt fodgængerkendelse. Dette gør bilen meget sikker i trafikken.

      Man kan også vælge et proaktivt Insassenschutzsystem for ekstra beskyttelse. Polo er kendt for sin robuste konstruktion, hvilket beskytter både fører og passagerer. Det er en bil, som bilkøbere kan stole på for sikker kørsel.

      Hvordan er interiøret i en Volkswagen Polo?

      Interiøret i Volkswagen Polo er stilfuldt og moderne. Instrumentbrættet har en blød skumoverflade, der føles behagelig. Højglansdekorationer og farvemæssigt afstemt plast giver et flot udseende.

      Sølvkanter på instrumentpanelet tilføjer et strejf af elegance.

      Det meste af plastikken i bilen er hård. Loftet er mørkt og uden haltergreb, hvilket kan give en fornemmelse af rummelighed. Man kan få sædevarme, hvilket er rart i vintermånederne.

      Det gør det behageligt på kolde dage. Apple CarPlay og Android Auto gør det let at integrere ens smartphone med bilens systemer.

      Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Polo?

      En Volkswagen Polo har plads til 5 personer. Der er god plads til to personer på bagsædet, men tre personer kan finde det trangt. Det gør bilen passende til små familier eller venner, der skal på tur.

      Hvilket lydsystem har en Volkswagen Polo?

      Volkswagen Polo har som standard et almindeligt lydsystem. Dette system tilbyder god lydkvalitet til daglig brug. Hvis du ønsker bedre lyd, kan du vælge det ekstra beats soundsystem. Det kommer med en subwoofer for dybere bas og bedre lydoplevelse.

      Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Polo?

      Volkswagen Polo tilbyder mange smarte apps. Disse apps gør køreoplevelsen mere bekvem og underholdende.

      1. Apple CarPlay:
        • Forbind din iPhone.
        • Brug kort, musik og beskeder.

      2. Android Auto:
        • Fungerer med Android-telefoner.
        • Tilbyder navigation, opkald og musikstreaming.

      3. MirrorLink:
        • Spejler din smartphone-skærm.
        • Giver nem adgang til dine apps.

      4. Online-tjenester via Car-Net:
        • Få trafikopdateringer i realtid.
        • Find parkering hurtigt og let.

      Disse apps gør Volkswagen Polo moderne og brugervenlig.

      Opdateres softwaren i en Volkswagen Polo automatisk?

      Softwaren i en Volkswagen Polo opdateres ikke altid automatisk. Det afhænger af de tjenester og det udstyr, du vælger. Nogle versioner har mulighed for automatiske opdateringer, hvis bilen er udstyret med Volkswagen's Connected Car teknologi.

      Denne teknologi sikrer, at din bil altid er opdateret med den nyeste software.

      Er din Volkswagen Polo ældre eller uden Connected Car, skal softwaren opdateres manuel ved et servicetjek hos din autoriserede Volkswagen-forhandler. Sørg derfor for at tjekke bilens specifikationer og muligheder, inden du køber den.

      Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Polo?

      Volkswagen Polo tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr. Det gør bilen mere praktisk og komfortabel.

      1. Adaptivt undervogn.
      2. Fjernlysassistent.
      3. Fartpilot/limiter.
      4. Parkeringshjælp for/bag.
      5. Rygkamera.
      6. Head-Up display.
      7. Mørktonede ruder i bag.
      8. Travel Assist system.
      9. Lydsystemer af høj kvalitet.
      10. Forskellige fælge muligheder.
      11. Specifikke vinterdæk til bedre vejgreb.
      12. Anhængertræk valgmulighed.

      Disse valg kan forbedre køreoplevelsen og øge sikkerheden i Volkswagen Polo GTI DSG fra årgang 2019-2020

      Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Polo?

      En Volkswagen Polo bruger mange moderne teknologier. Den har en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DSG), som giver hurtige og glatte gearskift. Dette gør kørslen mere behagelig og brændstofeffektiv.

      Polo'en har også en elektronisk differentialespærre (XDS). Dette system hjælper med at forhindre hjulspind og forbedrer vejgrebet i sving.

      LED-forlygtesystemet kan fås som ekstraudstyr. Dette giver klart lys og længere levetid end traditionelle pærer. Nødbremsesystemet med fodgængerkendelse er standard i Polo. Det registrerer fodgængere på vejen og kan automatisk bremse bilen for at undgå ulykker.

      Med disse teknologier er Volkswagen Polo både sikker og komfortabel at køre.

      Hvad koster en VW Polo GTI OPF DSG i grøn ejerafgift?

      En VW Polo koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.580 kr i årlig ejerafgift.

      Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

      Hvor tit skal en Volkswagen Polo til service?

      Volkswagen Polo skal til service i henhold til producentens anbefalinger. Tjek brugermanualen for specifikke intervaller. Generelt er det normalt hver 15.000 km eller hvert år, alt efter hvad der kommer først.

      Brugte biler som en brugt Volkswagen Polo kan have lidt andre behov.

      En godt vedligeholdt Volkswagen Polo forlænger bilens levetid og forbedrer brændstoføkonomien. Service inkluderer olieskift, tjek af bremser og kontrol af væsker. Følg disse anbefalinger for at sikre, at Polo kører problemfrit.

      Hvilke dele på en Volkswagen Polo går mest i stykker?

      Bilens ydeevne og kvalitet afhænger af vedligeholdelse. Men visse dele på en Volkswagen Polo kan oftere gå i stykker.

      1. Bremseskiver
        • Bremseskiver slides hurtigt, især hvis bilen bruges ofte.

      2. Kobling
        • Koblingen kan blive slidt over tid, især ved bykørsel.

      3. Udstødningssystem
        • Rust og korrosion påvirker udstødningen.

      4. Batteri
        • Batterier svækkes normalt inden for 3-4 år.

      5. Fjedre og støddæmpere
        • Disse kan tage skade fra ujævne veje.

      6. Turboen i TDI-motorerne
        • Turboladere er udsatte for slid og kan fejle efter længere tids brug.

      7. Elektronikfejl
        • Sensorer og ledninger kan have problemer over tid.

      8. Lys og pærer
        • Forlygter og baglygter går ofte i stykker.

      9. Gearkasse (DSG)
        • DSG-gearkassen kræver regelmæssig vedligeholdelse for at undgå dyre reparationer.

      10. Vandpumpe
        • Vandpumper har tendens til at lække eller svigte efter mange kilometer.

      Brug og regelmæssig service hjælper med at minimere disse problemer.

      Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Polo?

      Garantien på en Volkswagen Polo dækker i 2 år. Dette gælder fra købsdatoen. Rustgarantien på en Volkswagen Polo er derimod 12 år. Man kan tilkøbe en udvidet garanti, hvis man ønsker ekstra sikkerhed.

      Garantiens dækning inkluderer fabrikationsfejl og materialefejl. Dog er almindelig slitage ikke dækket. Det er vigtigt at følge serviceintervallerne for at holde garantien gyldig.

      Hvad dækker garantien på en Volkswagen Polo?

      Fabriksgarantien på en Volkswagen Polo dækker fejl fra producenten. Det inkluderer motor, gearkasse og andre mekaniske dele. Hvis en del går i stykker på grund af dårlig kvalitet, reparerer eller udskifter Volkswagen den uden omkostninger.

      Rustgarantien beskytter mod korrosionsskader. Hvis bilen ruster igennem karosseriet, reparerer Volkswagen det også uden beregning. Fælge og dæk dækkes ikke under disse garantier.

      Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

      Oprettet 10.09.2024, 14.31.38

      Opdateret 10.09.2024, 14.31.38

      Hurtige genveje

      Bilhandel.dk

      Cookieindstillinger

      Brug for hjælp?

      Bilhandel