Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Scirocco 2.0 TSI BMT (Årgang 08/2014 - 10/2017)

Købsguide: Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT (08/2014 - 10/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT?

En Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT har en effekt på 180 hk ved 4.200 omdrejninger pr. minut og et maksimalt drejningsmoment på 280 Nm mellem 1.250 og 4.400 omdrejninger pr. minut. Køreoplevelsen er sporty, og bilen klarer accelerationen fra 0-100 km/t hurtigt.

Inden køb skal man være opmærksom på bilens lydniveau, som er 70,6 dB(A) ved 130 km/t.

Man bør også overveje prisen, som kan stige med ekstraudstyr som blindvinkelsensor, bakkamera og Xenon-lys. Bagagerummet har en kapacitet på 295 liter op til bagagerumsmåleren og kan øges til 580 liter med bagsæderne foldet ned.

Restværdien for Scirocco med denne motor forventes ikke at være god over fire år, hvilket kan påvirke gensalgsværdien.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Scirocco?

Volkswagen Scirocco har flere varianter. Hver variant tilbyder noget unikt.

  1. 1.4 TSI BMT
    • Denne model har en mindre motor med turbo.
    • God balance mellem ydeevne og økonomi.
    • Velegnet til bykørsel.

     

  2. 2.0 TSI BMT
    • Kraftigere motor på 2.0 liter.
    • Hurtigere acceleration.
    • Bedre til motorvejskørsel.

     

  3. 2.0 TDI BMT
    • Dieselvariant med lavere brændstofforbrug.
    • Lang rækkevidde pr liter diesel.
    • Stærk i drejningsmoment, god til lange ture.

     

  4. 2.0 TDI BMT R DSG
    • Topvarianten med DSG-gear (dobbeltkobling).
    • Endnu bedre præstationer og køreoplevelse.
    • Kombinerer dieseløkonomi med sportslige egenskaber.

     

Disse varianter giver forskellige muligheder for køberne afhængigt af deres behov og præferencer inden for Volkswagen Scirocco-serien fra 2014 til 2017.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Scirocco?

Fordelene ved Volkswagen Scirocco er mange. Den har en høj køreoplevelse med valgfri adaptive undervognssystem og sportssæder, der giver en komfortabel og spændende tur. Brændstofforbruget er gennemsnitligt på 6,6 liter pr.

100km (16,7 km/L) hvilket gør den økonomisk at køre i. Pladsen foran er tilfredsstillende, selv for personer over 1,90 m. Bilen har også et acceptabelt kuffertvolumen, hvilket gør den praktisk for daglig brug.

Ulemperne inkluderer begrænsede synsfelter og besværlig ind- og udstigning, som kan være irriterende i hverdagen. Prisen på Volkswagen Scirocco starter højt og kan hurtigt stige med ekstraudstyr.

Der er ingen fejlbrændingssikring, hvilket kan være en sikkerhedsrisiko. Selvom bilen har mange gode funktioner, kan de mange ulemper være en dealbreaker for nogle bilkøbere.

Hvordan klarer Volkswagen Scirocco sig i test?

Volkswagen Scirocco klarer sig godt i test. Den scorer 87 procent i ADAC Crashtest for sikkerhed. Det giver fem stjerner i alt. Brændstofforbruget ligger på 6,6 liter pr. 100 km, hvilket er ret effektivt.

Økonomiske testresultater viser en score mellem 1,3 og 4,5 i forskellige kategorier som familiebrug og køreglæde.

Bagagerummet rummer 295 liter og kan udvides til 580 liter med bagsæderne nedslået. Ekstraudstyr som blindvinkelsensor og Xenon-lys kan fås til modellen, hvilket gør den mere attraktiv.

Effekten på 132 kW (180 hk) giver en god præstation på vejen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Scirocco?

Volkswagen Scirocco har gode alternativer på markedet. Her er nogle af dem:

  1. Hyundai Veloster

    Hyundai Veloster er en sportslig hatchback. Den tilbyder et unikt tresidet dørdesign. Bilen har også økonomisk brændstofforbrug og masser af teknologi.

  2. Renault Mégane Coupé

    Renault Mégane Coupé kombinerer stil med ydeevne. Den har et sporty udseende og god køreoplevelse. Desuden findes den i flere forskellige motorvarianter.

  3. Audi S3

    Audi S3 er kendt for sin kraftfulde motor og fine interiørkvalitet. Den har firehjulstræk og avancerede teknologiske funktioner.

  4. Opel Manta

    Opel Manta giver klassisk bilcharme med moderne opdateringer. Bilen tilbyder køreglæde og en robust motor, perfekt til dem der elsker retro

    -stil.
  5. Ford Capri

    Ford Capri er en anden klassiker, der stadig imponerer med sin stil og ydeevne. Den har en stærk motor og dynamisk håndtering, ideel for dem der søger noget unikt.

Hvor langt kører Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT på literen?

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT kører i gennemsnit 6,6 liter per 100km (16,7 km/L) Det betyder, at den er relativt brændstof-effektiv sammenlignet med andre sportscoupéer. Med en CO2-udledning på 184 g/km er miljøpåvirkningen også noget, der bør overvejes.

Bilens driftsomkostninger består primært af brændstofudgifter. Dette skyldes det gennemsnitlige forbrug på 6,6 liter Super per 100 km. Samlet set giver det en god balance mellem ydeevne og økonomi.

Hvilken motor har en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT?

En Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT har en motor med en effekt på 132 kW eller 180 hk. Motoren leverer sit maksimale drejningsmoment på 280 Nm mellem 1.250 og 4.400 omdr./min. Dette sikrer høj ydeevne og smidig kørsel.

Motoren er en del af Volkswagens TSI-motorserier. Den kombinerer turboladning og direkte indsprøjtning for bedre brændstofeffektivitet og lavere udledninger.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT?

Effekten af en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT er på 180 hk. Motoren leverer 180 hk ved 4.200 omdrejninger pr. minut. Den har et maksimalt drejningsmoment på 280 Nm ved 1.250 til 4.400 omdrejninger pr.

minut.

Motorens elastisitetsværdi er meget god. Bilen accelererer fra 60 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder i fjerde gear.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT?

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT har en tophastighed på 233 km/t. Motoren på 180 hestekræfter ved 4.200 omdrejninger pr. minut giver bilen en stærk præstation. Den hurtige acceleration og gode køreegenskaber gør den til en fornøjelse at køre.

Bilen kan accelerere fra 60 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder i fjerde gear. Indvendigt måles støjniveauet ved 130 km/t til 70,6 dB(A), hvilket sikrer en behagelig tur. Volkswagen Scirocco II tilbyder både kraft og komfort i ét.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT fra 0-100 km/t?

Den Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT går fra 0 til 100 km/t på kun 6,1 sekunder. Motoren har 180 hestekræfter ved 4.200 omdrejninger pr. minut. Elastikheden er også fremragende, med en acceleration fra 60 til 100 km/t i fjerde gear på 6,1 sekunder.

Denne model imponerer med sin hurtige respons og kraftfulde præstationer. Det gør kørslen både spændende og glidende. Golf V og Golf VI ejere vil sætte pris på denne bils ydeevne og hastighed.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Scirocco?

En Volkswagen Scirocco måler 4,25 meter i længden, 1,81 meter i bredden og 1,40 meter i højden. Akselafstanden er 2,58 meter. Dette giver bilen et sporty udseende og god stabilitet på vejen.

Bagagerummet har en volumen på 295 liter op til bagagerumsmåleren og kan udvides til 580 liter, når bagsæderne er foldet ned. Lasten skal løftes over en stige på 83 cm for at blive lagt ind i bagagerummet.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Scirocco?

Bagagerummet i en Volkswagen Scirocco har en volumen på 295 liter op til bagagerumsmåleren. Hvis du fylder det op til taget, rummer det 410 liter. Lægger du bagsæderyggen ned, får du op til 580 liter plads.

For at få adgang til bagagerummet, skal lasten løftes over en 83 cm høj stige.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Scirocco?

Man kan ikke få anhængertræk på en Volkswagen Scirocco. Ingen af de tilgængelige motorvarianter tilbyder mulighed for anhængertræk, og der er ingen fabriksmonteret anhængertræk til rådighed.

Hvor mange kg må en Volkswagen Scirocco trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Scirocco kan ikke få anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Scirocco?

Fælge til Volkswagen Scirocco kommer i mange størrelser og design. Her er en liste over de muligheder, du kan vælge imellem:

  1. Størrelser:
    • 17 tommer
    • 18 tommer
    • 19 tommer

     

  2. Populære mærker:
    • BBS
    • OZ Racing
    • Borbet
    • Brock

     

  3. Designs:
    • Fler-eget fælge giver et sporty look.
    • Fem-eget fælge tilføjer elegance.
    • Spaltefælge for et unikt udseende.
    • Konkave fælge tilbyder dybde og stil.

     

  4. Tilpasning:

    Eftermarkedshjul kan bruges til at ændre bilens udseende.

  5. Sæsonmæssige hjul:

    Vinterdæk og specifikke fælge til vinterbrug sikrer sikker kørsel om vinteren.

  6. Pasform og ydeevne:

    Vigtigt at sikre korrekt pasform for optimal ydeevne og sikkerhed.

Forskellige valgmuligheder giver dig mulighed for at personliggøre din Volkswagen Scirocco, så den passer præcist til dine behov og smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Scirocco?

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT kræver de rigtige vinterdæk for at yde optimalt i vinterforhold. Det sikrer sikkerhed og god køreoplevelse på sne og is.

  1. Størrelse og Type: Vælg vinterdæk, der passer til bilens specifikationer. Kontrollér dækkets størrelse og type for at sikre kompatibilitet med din Volkswagen Scirocco.
  2. Trækkraft og Vejgreb: Dæk med god trækkraft er vigtige for sikker kørsel på glatte veje. Mærker som Michelin, Continental, Nokian og Pirelli er kendt for deres gode vejgreb.
  3. Slidbane: Sørg for, at dækkene har en dyb slidbane. Dette forbedrer grebet på snedækkede veje.
  4. Konsultér ekspert: Spørg en mekaniker eller dækekspert til råds om de bedste vinterdæk til din model af Volkswagen Scirocco.
  5. Vedligeholdelse: Sørg for regelmæssigt at tjekke dækslid og tilstand. Korrekt vedligeholdelse af dine vinterdæk kan forlænge deres levetid.
  6. Opbevaring: Opbevar vinterdækkene korrekt udenfor sæsonen. Hold dem væk fra varme kilder og direkte sollys for at bevare gummiets kvalitet.
  7. Populære valg: Michelin X-Ice, Continental WinterContact, Nokian Hakkapeliitta og Pirelli Winter Sottozero er populære valg blandt mange Volkswagen Scirocco-ejere på grund af deres ydeevne i kolde forhold.

Det handler om at finde den rette balance mellem sikkerhed, ydelse og holdbarhed ved valg af vinterdæk til Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT årgang 08/2014 - 10/2017.

Hvor sikker er en Volkswagen Scirocco?

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT får 87% af de mulige punkter for Insassenschutz og 73% for Kindersicherheit i ADAC Crashtest. Der er universelle Kindersitze aller Altersgruppen zugelassen på alle pladser, hvilket gør det sikkert for børn i alle aldre.

Denne model har en CO2-Bilanz på 184 g/km. Diesel- og benzinudgifterne spiller en stor rolle i de samlede driftsomkostninger. Kvaliteten af Wartungs- og Verschleißteile er høj, og bilen kommer med en toårig garanti fra fabrikanten.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Scirocco?

Interiøret i en Volkswagen Scirocco er praktisk og funktionel. Materialerne er af høj kvalitet. Cockpittet har nye instrumenter og betjeningselementer. Disse gør det lettere at betjene bilen.

Raumangebot foran giver nok plads til hoved og ben. Selv for personer over 1,90 m er der god komfort.

Raumangebot bagpå er dog begrænset. Det kan rumme passagerer op til 1,80 m. Hoved- og benpladsen bagtil er ikke så rummelig som foran. Sædevarme kan fås, hvilket gør kørslen behagelig om vinteren.

Dette giver en fin balance mellem stil og funktionalitet, selvom bagpladsen er lidt trang.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Scirocco?

En Volkswagen Scirocco har plads til fire personer. Foran er der god plads både til hoved og ben. Pladsen bagi er begrænset, især for passagerer over 1,80 meter. Det er en tre-dørs coupé, så adgang til bagsæderne kan være besværlig.

Bagagerummet på en Volkswagen Scirocco rummer 295 liter op til bagagerumsmåleren, og 410 liter op til taget. Med bagsæderne lagt ned, kan man få op til 580 liter plads.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Scirocco?

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT har et standard lydsystem. Der er ingen oplysninger om et opgraderet lydsystem til denne model. Lydsystemets specifikationer er ikke nævnt i de tilgængelige oplysninger.

Dette betyder, at der muligvis ikke er avancerede funktioner eller ekstraudstyr til lydsystemet. Købere bør ikke forvente high-end lydoplevelser fra denne bilmodel.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Scirocco?

En Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT har et avanceret infotainmentsystem. Det tilbyder flere apps, der gør kørslen sjovere og mere praktisk.

  1. Apple CarPlay: Tilslut en iPhone for adgang til musik, opkald og beskeder.
  2. Android Auto: Forbind en Android-telefon for navigation, musik og opkald.
  3. MirrorLink: Giver mulighed for at spejle telefonens skærm på bilens skærm.
  4. Volkswagen Car-Net: Tilbyder nødhjælp, diagnose af bilen og fjernstyring via mobilapp.
  5. Spotify: Stream dine yndlingssange direkte fra bilens system.
  6. Pandora: Lyt til personlig radiostreaming under kørsel.
  7. Facebook: Hold forbindelsen med venner gennem bilens infotainmentsystem.
  8. Twitter: Få opdateringer fra sociale medier uden at tage øjnene væk fra vejen.
  9. Navigation Apps: Brug forskellige navigationsapps for bedre ruteplanlægning.

Infotainmentsystemet understøtter også stemmestyring for sikker brug af disse apps under kørsel.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Scirocco automatisk?

Ja, softwaren i Volkswagen Scirocco opdateres automatisk gennem det indbyggede system. Disse opdateringer kan forbedre bilens ydeevne, brændstofeffektivitet og sikkerhed. Automatiske opdateringer løser også tekniske problemer og holder bilens elektroniske systemer opdaterede.

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT leveres med avanceret teknologi, der understøtter disse automatiske opdateringer. Dette sikrer en problemfri køreoplevelse og optimal driftsstabilitet. Regelmæssige opdateringer anbefales for at sikre, at bilen fungerer bedst muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Scirocco?

En Volkswagen Scirocco kan tilpasses med flere tilbehør og ekstraudstyr. Man kan vælge udstyr, der øger både sikkerheden og komforten.

  1. Blind Spot Sensor: Hjælper føreren med at spotte biler i blindvinkler.
  2. Bakkamera: Gør parkering lettere ved at vise området bag bilen.
  3. Xenon Lys: Giver bedre synlighed om natten.
  4. Regnsensor: Aktiverer automatisk vinduesviskerne ved regnvejr.
  5. Klimaanlæg: Holder kabinen behagelig hele året rundt.
  6. Anhængertræk: Mulighed for montering af anhængertræk til transport af trailer eller cykler.
  7. Fælge: Forskellige design og størrelser på fælge for et unikt udseende.
  8. Lydsystem: Opgraderet lydsystem for bedre musikoplevelse.
  9. Apps og Softwareopdateringer: Downloads til smart integration og opdateringer af bilen software .
  10. Sikkerhedsudstyr: Flere assistentsystemer som træthedovervågning og kollisionsadvarsel kan tilføjes.

Den rigtige kombination af disse ekstraudstyr kan gøre din oplevelse med Volkswagen Scirocco endnu bedre!

Guides til andre VW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Scirocco?

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT har mange moderne teknologier. Den kommer med xenon forlygter, som lyser vejen godt op. Blind spot assistent hjælper med at opdage biler i blinde vinkler. Klimaanlægget sikrer, at temperaturen altid er behagelig.

Sikkerheden er i top med avancerede funktioner. Bi-xenon forlygterne giver ekstra klart lys. Parkeringssensorer og parkeringsassistent gør det lettere at parkere bilen. Derudover findes en blind spot sensor og adaptiv belysning, som justerer lysstrålen efter kørselsforholdene.

Hvad koster en VW Scirocco 2.0 TSI BMT i grøn ejerafgift?

En VW Scirocco koster i 2024 ca. fra 1.280 kr til 6.820 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Scirocco til service?

En Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT skal til service hver 28.000 kilometer eller hvert andet år, afhængigt af hvad der kommer først. Dette inkluderer en inspektion og olie- og filterudskiftning.

På den måde kan man sikre, at bilen kører optimalt og lever længere.

Serviceindikatoren i bilen fortæller også hvornår det er tid til service. Det er vigtigt at følge denne for at undgå større problemer og dyre reparationer.

Hvilke dele på en Volkswagen Scirocco går mest i stykker?

Visse dele på en Volkswagen Scirocco går ofte i stykker. Det kan blive dyrt at reparere bilen.

  1. Motor: Motorproblemer er almindelige, især med turboen.
  2. Gearkasse: DSG-gearkassen oplever ofte fejl og kræver dyre reparationer.
  3. Elektronik: Elektriske systemer svigter ofte, herunder sensorer og kontrolmoduler.
  4. Brændstofsystem: Brændstofpumper og injektorer har tendens til at gå i stykker før tid.
  5. Affjedring: Støddæmpere og ophængskomponenter slides hurtigt og skal ofte udskiftes.
  6. Bremser: Bremseklodser og skiver slider hurtigere på grund af bilens vægt og ydeevne.
  7. Kølervæske-pumpe: Kølervæske-pumpen kan fejle, hvilket kan føre til overophedning af motoren.
  8. Tandremme/kæde: Tandremme eller kæder kan springe eller strække sig, hvis ikke de vedligeholdes korrekt.
  9. Udstødning: Udstødningssystemet ruster hurtigt, især i fugtige klimaer som Danmark.
  10. Dæk: Dækudskiftning er hyppig på grund af høj ydeevne og slidmønstre.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Scirocco?

Garantien på en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI BMT fra årgang 08/2014 til 10/2017 dækker i to år. Denne garanti kommer fra producenten. Den dækker fejl og mangler ved bilen, så længe de opstår inden for garantiperioden.

Garantien kan hjælpe dig med at få repareret eller udskiftet defekte dele uden omkostninger. Det er vigtigt at få serviceret bilen regelmæssigt for at sikre, at garantien forbliver gyldig.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Scirocco?

Garantien på en Volkswagen Scirocco dækker en to-årig periode. Denne garanti beskytter mod fejl i materialer og fabrikation. Hvis der opstår problemer med motoren, transmission eller elektriske systemer, dækkes reparationen af garantien.

Den sikrer også udskiftning af dele som bremser og suspensionskomponenter, hvis de svigter inden for garantiperioden. Volkswagen installerer slidstærke vedligeholdelsesdele, så kunden kan føle sig sikker.

Garantien dækker også emission-relaterede komponenter. Hvis bilen ikke overholder emissionsstandarderne på grund af en defekt del, udføres reparationen gratis. Skader forårsaget af ulykker eller forkert brug er dog ikke dækket.

Kunden skal følge bilens serviceplan for at holde garantien gyldig.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.14

Opdateret 10.09.2024, 14.33.14

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel