Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW T-Roc 1.5 TSI Style DSG (Årgang 01/2022 - 02/2024)

Købsguide: Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG (01/2022 - 02/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG?

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG er en femdørs SUV. Den hører til i den nedre mellemklasse og har en motorydelse på 110 kW, hvilket svarer til 150 hestekræfter. Denne bilmodel kom med et facelift for at gøre interiøret bedre.

Det har også nye teknologifunktioner som Travel Assist og adaptiv fartpilot. Men selv med disse forbedringer finder nogle købere stadig, at materialerne indeni ikke er af den bedste kvalitet.

Prisen på denne bil kan virke høj, men den kommer med mange hjælpesystemer som lane assist, park assist og emergency assist.

Denne Volkswagen T-Roc har also teknologier som Apple CarPlay og Android Auto. Disse gør det nemt at bruge din telefon i bilen. Bilen har også LED forlygter og nøglefri betjening, hvilket gør den både moderne og sikker at køre i.

Hvis du tænker på at købe denne bil, skal du huske på, at den tilbyder meget teknologi og sikkerhed for prisen. Den er god for folk, der vil have en solid og teknologisk avanceret bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc kommer i forskellige varianter, så bilkøbere har mange muligheder. De kan vælge mellem forskellige motorstørrelser og udstyrsniveauer.

  1. 1.0 TSI OPF er den indledende benzindrevne variant med en kompakt motor, der tilbyder god brændstoføkonomi og en fin balance mellem ydeevne og økonomi.
  2. 1.5 TSI OPF byder på en større motor, som giver mere kraft og stadig bevarer en rimelig brændstofeffektivitet, hvilket gør den ideel til både bykørsel og længere ture.
  3. 2.0 TSI OPF 4MOTION DSG leverer topydelsen blandt benzindrevne modeller med avanceret firehjulstræk for bedre greb og stabilitet under alle vejforhold.
  4. På dieselsiden findes 2.0 TDI SCR, som er en stærk variant for dem, der kører lange afstande og ønsker høj effektivitet samt slidstyrke fra deres køretøj.

    5.een 2.0 TDI SCR DSG R 4MOTION DSG udgaven kombinerer diesel effektiviteten med avanceret firehjulstræk teknologi, gør denne model velegnet til krævende kørselsforhold og tunge trækopgaver.

    6.Blandt udstyrsniveauerne tilbydes Style som et elegant valg med høj komfort og mange funktioner standardmodellen inkluderer dog også grundlæggende faciliteter, der sikrer en behagelig køreoplevelse.

    7 .R-Line pakken opgraderer T-Roc med et mere sportsligt udseende og ydeevneorienterede funktioner for dem, der søger ekstra stil og kraft i deres bil.

    8.Tilbehørsvalg som adaptiv undervogn sikrer skræddersyet kørekomfort ved automatisk at justere dæmpning efter vejforholdene, mens IQ.LIGHT bringer avanceret LED-forlygte teknologi for forbedret sigtbarhed om natten.

    9.Valget mellem forhjulstræk eller det mere robuste firehjulstræk åbner op for individuelle præferencer når det gælder handling og trækkraft under forskellige køreforhold.

Med disse varianter får enhver bilkøber adgang til et bredt spektrum af muligheder indenfor Volkswagen T-Roc serien, hvilket tillader at finde den perfekte sammensætning baseret på egne behov og livsstil.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen T-Roc?

FordeleUlemper
- God plads giver komfort.- Høje priser sammenlignet med konkurrenter.
- Praktisk ind- og udstigning.- Kritik af materialkvaliteten i interiøret.
- Omhandler flere assistentsystemer for sikker kørsel.- Mangler stadig i interiør trods forbedringer.
- Forbruger 6,9 liter brændstof pr. 100km (16,7 km/L) for god økonomi.- Besværlig lastning pga. høj lastekant på ca. 77 cm.
- Bagagerum er justerbart og praktisk.-

Hvordan klarer Volkswagen T-Roc sig i test?

Volkswagen T-Roc får gode resultater i forskellige tests. Den har en fremragende score på 96% for passiv sikkerhed i NCAP-testen. Det viser, at bilen beskytter folk godt ved ulykker. Ecotest giver den 48 ud af 50 point for at udlede få skadelige stoffer.

Men den scorer lavere på CO2-udledning med kun 20 ud af 60 point. Det tyder på, at Volkswagen T-Roc er god for luften men kunne være bedre for klimaet.

Bilens bremseafstand er også imponerende. Fra 100 km/t standser den på kun 35,1 meter. Denne test viser, at T-Roc kan stoppe hurtigt og sikkert, hvilket er vigtigt for alle i trafikken.

Samlet set viser testene, at Volkswagen T-Roc er en sikker og miljøvenlig bil, selvom der er plads til forbedring med hensyn til CO2-udslip.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen T-Roc?

Hvis man søger efter en bil ligesom Volkswagen T-Roc, er der flere muligheder til salg i Danmark. Disse alternativer byder på lignende størrelse, motorstyrke og teknologier.

  1. Nissan Qashqai: En populær SUV, der har et godt ry for sikkerhed og komfort. Den kommer med forskellige motorvalg, herunder en 1.3-liters benzinturbo, der matcher T-Roc's ydelse.
  2. Ford Kuga: Tilbyder mere plads og et bredt udvalg af kraftfulde motorer, inklusiv en 1.5-liters EcoBoost benzinmotor. Har også avancerede sikkerhedsfunktioner.
  3. Kia Sportage: Kendt for sin høje kvalitet og suveræne garantivilkår. Den fås med forskellige motorstørrelser, bl.a. en 1.6-liters T-GDi benzinmotor, der konkurrerer med T-Roc's ydeevne.
  4. Skoda Karoq: Deler mange komponenter med Volkswagen T-Roc som fælles koncernprodukter. Har lignende teknologiske funktioner men skiller sig ud med mere rummelighed.
  5. Peugeot 3008: Fremtræder med unikt design og innovative teknologier som i-Cockpit displayet. Den tilbyder flere motortyper inklusive en 1.2-liters PureTech benzinmotor.

    6 URL_MODIFICATIONTime.UrlModificationDate.Seat Arona: En mindre crossover men god som bybil og for mindre familier, tilbyder også en række sikkerheds- og teknologifunktioner sammenlignet med T-Roc.

    7.URL_MODIFICATIONTime.UrlModificationDate.Hyundai Tucson: Stor konkurrence indenfor sikkerhedsteknologier samt komfortabelt interiørdesign, denne model findes også med en 1.6-liters T-GDi motorvariant.

    8.URL_MODIFICATIONTime.UrlModificationDate.Mazda CX-30: Særpræget design møder ydeevne i denne kompakte SUV-model, udstyret med SkyActiv-teknologi for bedre køreegenskaber samt effektivt brændstofforbrug.

Disse bilmodeller fungerer alle som gode alternativer til dem, der jagter noget ligesom Volkswagen T-Roc enten nye eller brugte biler i Danmark.

Hvor langt kører Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG på literen?

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG bruger 6,9 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Denne bil udleder også 189 gram CO2 for hver kilometer. Brændstoføkonomien er god, men husk at rækkevidden kan ændre sig.

Det afhænger af hvordan man kører og hvad vejret er. Den samlede månedlige udgift er blevet større efter bilen fik et nyt udseende. Bilen passer godt til dig, der vil have en bil, som kører langt på literen og tænker på miljøet.

Hvilken motor har en Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG?

En Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG har en motor på 1,5 liter med fire cylindre. Denne turbobenzinmotor yder 150 hestekræfter og har op til 250 Nm i drejningsmoment. Gearkassen er en siebengang-dobbeltkobling, som sikrer en jævn kørsel og god brændstoføkonomi.

Den udnytter kraften godt over et bredt omdrejningsområde, hvilket gør bilen både sjov at køre og økonomisk. Dette gør den til et godt valg for bilkøbere, der søger en bil, der er sjov at køre men stadig billig i drift.

Den viste teknologi i motoren og gearkassen peger på en højere virkningsgrad, hvilket er attraktivt for dem, der ønsker en moderne og effektiv bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG?

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG har 150 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en motor med god ydelse på alle niveauer. Den balancerer mellem kraft og økonomi, hvilket gør den ideel til forskellige ture, både i byen og på længere rejser.

Kraften og økonomien i denne bil tiltaler købere, der ønsker både performance og effektivitet.

Med 150 hestekræfter kan ejere af Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG nyde en bil, der klarer de fleste udfordringer på vejen. Den leverer jævn kraftudfoldelse, som sikrer en behagelig køreoplevelse under alle forhold.

Derfor vælger mange denne model, når de søger en bil, der kan mere end bare at transportere dem fra A til B.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG?

En Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG kan køre op til 214 km/t. Denne bil har en kraftfuld motor med 150 hk og et drejningsmoment på 250 Nm. Disse tal betyder, at bilen kan køre rigtig hurtigt.

Købere, der kigger efter en bil der kan køre stærkt, vil finde dette interessant. Kraften i motoren betyder også, at bilen kan håndtere hurtige veje og lange ture uden problemer.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG fra 0-100 km/t?

Der er ikke givet en specifik tid for, hvor hurtigt en Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style DSG kan accelerere fra 0-100 km/t. Dog, med en motorydelse på 110 kW og 150 HK, kan man forvente, at denne bil har kapaciteten til at opnå en hurtig acceleration.

Yderligere information om bilens præstationer finde ved at kigge på tester fra maj 2022 af M. Ruhdorfer. For de interesserede i trafikprop assistent og brugte biler til salg, understreger disse features vigtigheden af at overveje sådanne faktorer, når man undersøger en bil som Volkswagen T-Roc.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc har en længde på 4.234 mm, bredden er 1.819 mm, og højden når op på 1.573 mm. Den har en akselafstand og hjulbase på 2.603 mm, hvilket siger noget om afstanden mellem for- og baghjulene.

Køretøjet vejer 1.380 kg uden last eller passagerer. Dette gør den til en rummelig bil i sin klasse, hvor plads og komfort er vigtigt for bilkøbere, der leder efter en ny bil til salg.

Med disse mål kan køberne forvente god benplads og et behageligt køremiljø, såvel som et solidt grundlag for sikkerhed og stabilitet på vejen.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen T-Roc?

Bagagerummet i en Volkswagen T-Roc tilbyder 375 liter plads med en dobbeltbund. Vælger man at fjerne dækslet, øges volumen til 465 liter. Dette rum kan nemt opbevare op til syv kasser med drikkevarer, hvilket gør bilen ideel til både hverdagsbrug og længere ture.

Den justerbare bagagerumsbund sikrer fleksibilitet, selv hvis man vælger at have en subwoofer installeret.

Skal man bruge mere plads, kan bagsæderne klappes ned. Dette udvider pladsen i bagagerummet til hele 745 liter. For maksimal opbevaringskapacitet, når seatsene foran stadig er i brug, kan man udnytte op til 1.145 liter plads.

Disse egenskaber gør Volkswagen T-Roc's bagagerum meget praktisk og tilpasset forskellige behov.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen T-Roc?

Ja, en Volkswagen T-Roc kan udstyres med anhængertræk. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for at trække trailere eller andre tunge ting. Med en maksimal Zuladung på 505 kg er den klar til forskellige transportopgaver.

Denne bil har desuden kraftfulde motorvarianter, som for eksempel 1.5 TSI OPF Style DSG, der sikrer god trækkraft.

Funktioner som adaptiv fartpilot og en manuel hastighedsbegrænser er nyttige, når man kører med trailer. Den optionale adaptive Dämpferregelung forbedrer endda komforten yderligere under trækkørsel.

Så hvis du leder efter en bil, der kan håndtere længere ture med ekstra last, er Volkswagen T-Roc et solidt valg til salg på markedet for brugte biler.

Hvor mange kg må en Volkswagen T-Roc trække på anhængertrækket?

En Volkswagen T-Roc kan trække op til 1.500 kg på anhængertrækket. Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de planlægger at bruge bilen til at trække tunge ting som en campingvogn eller en trailer.

Det viser, hvor stærk og alsidig denne bil er. Om man leder efter en bil til daglig brug eller noget, der kan hjælpe med større opgaver, viser Volkswagen T-Roc sig som et godt valg. Den klarer både små og store udfordringer, hvilket gør den ideel for dem, der har brug for en pålidelig køretøj til forskellige formål.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc tilbyder forskellige fælge, så bilen kan se præcis ud, som du vil have den. Disse muligheder omfatter størrelser og designs, der matcher forskellige kørestile og præferencer.

  1. Standardfælge - 16-tommers stålfælge kommer som standard på basisudgaven af Volkswagen T-Roc. Disse giver en god balance mellem ydeevne og komfort.
  2. Opgraderingsmuligheder - For dem der ønsker lidt mere stil, tilbydes 17-tommers letmetalfælge i forskellige designs.
  3. Stylepakken - Inkluderer særlige 18-tommers letmetalfælge, der tilføjer et mere dynamisk udtryk til bilens allerede sportslige fremtoning.
  4. Den eksklusive mulighed - Som noget helt særligt kan Volkswagen T-Roc udstyres med 19-tommers hjul kombineret med progressiv styring for en meget direkte respons. Dette valg er ideelt for dem, der værdsætter høj ydeevne og enestående kontrol under kørslen.
  5. Farvevalg - Ud over størrelsen kan fælgene også fås i forskellige farver, så de passer bedre sammen med bilens eksteriør og giver et personligt præg.

    6.Terminalfelger - En anden mulighed for de trafikkendte købere er valget mellem forskellige typer terminalfelger designet til at optimere brændstofeffektiviteten ved lavere luftmodstand.

Disse mange fælgemuligheder sikrer, at du kan finde nøjagtigt den stil og det look, du søger til din Volkswagen T-Roc, uanset om det er for at gøre den mere sportslig eller elegant.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen T-Roc?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Volkswagen T-Roc er vigtigt for sikkerheden og køreegenskaberne i vintermånederne. Det er afgørende at finde et sæt dæk, der matcher bilens krav og dit køremønster.

  1. Søg efter dæk med mærkningen M+S (mud and snow), hvilket angiver, at de er lavet til mudrede og snefulde veje.
  2. Vælg dæk med et snefnug-symbol, som viser, at de har bestået specifikke tests i sne.
  3. Kontroller dækkenes bredde; for smalle dæk kan øge grebet på glatte overflader.
  4. Prioriter dæk fra anerkendte producenter for at sikre kvalitet og holdbarhed.
  5. Læs anmeldelser og testresultater online for at finde ud af, hvordan forskellige dækmodeller klarer sig under vinterforhold.
  6. Overvej også hvor meget du vil bruge (til salg) kontra ydelsen af forskellige mærker og modeller.
  7. Se efter teknologier som traffic jam assist kompatible med din T-Roc, hvis den har dette udstyr for ekstra sikkerhed under dårlige vejrforhold.
  8. Tjek lufttrykket regelmæssigt om vinteren, da korrekt tryk sikrer optimal ydelse af dine vinterdæk.
  9. Planlæg montering af dine nye dæk inden temperaturen falder under 7 grader celsius; så er du klar når vejret skifter.
  10. Husk på garantien; nogle dækleverandører tilbyder garantier, der omfatter punkteringer eller skader opstået ved normal anvendelse.

At have de rette vinterdæk på din Volkswagen T-Roc giver ikke kun bedre sikkerhed men også en mere behagelig køreoplevelse om vinteren.

Hvor sikker er en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc er meget sikker. Den har mange systemer for at beskytte folk indeni. Bilen har Front Assist og Lane Assist som finder ud af, hvis du kommer for tæt på noget foran dig eller hvis du er ved at køre ud af din bane.

Den kan også lave en nødbremsning selv for at stoppe en ulykke. Dette hjælper meget med at holde dig sikker på vejen.

Bilen har også ting som adaptiv fartpilot og et system, der kan opdage, hvis du er ved at blive for træt til at køre. Disse hjælper dig med at holde farten og være vågen. Volkswagen T-Roc har airbags og et særligt system, der beskytter passagererne bedre, hvis der sker en ulykke.

Den har fået 96% af de mulige point i en stor sikkerhedstest kaldet NCAP. Det betyder, at denne bil er en af de sikreste i sin klasse.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen T-Roc?

Interiøret i Volkswagen T-Roc er forbedret med afdæmpede farver og LED-ambientebelysning, som skaber en hyggelig stemning inde i bilen. På multimediesiden får køberne benefit af et 8-tommers touchscreen i multimediesystemet Composition Media.

Dette system inkluderer digital radio (DAB+), Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto. Funktionerne sikrer, at føreren nemt kan forbinde sin smartphone og nyde musik eller navigere på turen.

Inde i Volkswagen T-Roc er der god plads til passagerer. Foran kan personer op til to meter høje sidde behageligt, mens der bagved er nok plads til folk omkring 1,80 m. Bagsædet tilbyder dog kun komfortabel letning til to voksne, da det at sidde tre personer ved siden af hinanden vil være ret trykket.

Det er værd at bemærke, at sæderne på bagsædet ikke kan justeres, men bilen tilbyder gode opbevaringsløsninger såsom praktiske opbevaringsrum i dørene og i midterkonsollen.

Disse funktioner gør T-Roc til en indbydende bil for købere på udkig efter en brugt eller ny bil til salg.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen T-Roc?

I en Volkswagen T-Roc er der plads til fem personer. Foran er der meget god plads, selv for høje personer op til næsten to meter. Til gengæld kan kun to voksne sidde behageligt på bagsædet.

Hvis der sidder tre personer bag i, bliver det trangt. Sæderne på bagsædet kan ikke flyttes for at skabe mere plads. Der er også fine pladser til ting, som folk ofte har med i bilen, som i dørene og i midten mellem forsædene.

Dette gør T-Roc til et godt valg for købere, som er på udkig efter en ny eller brugt bil med god rummelighed foran og acceptabel bag - en stor overvejelse ved køb.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc kommer med et multimediesystem kaldet Composition Media. Det har en 8-tommer touchscreen. Du kan lytte til digital radio (DAB+). Bilen giver også mulighed for Bluetooth-forbindelse, så man kan streame musik trådløst.

Derudover understøtter den Apple CarPlay og Android Auto, så du nemt kan bruge dine apps i bilen. Den har dog ikke en CD-afspiller eller AUX-tilslutning. Hvis du ønsker en endnu bedre lydoplevelse, kan du vælge at købe et opgraderet lydsystem til din Volkswagen T-Roc.

Det gør turene i bilen endnu mere behagelige, hvad enten du er til salg efter ny musik eller nyheder på radioen.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc er udstyret med moderne teknologi, som understøtter flere apps. Bilkøbere der kigger efter brugte biler til salg, vil finde disse funktioner særligt interessante. Her er en liste over nogle af de apps, man kan få:

  1. Apple CarPlay - Giver mulighed for at spejle din iPhone's funktioner på bilens display.
  2. Android Auto - Lader Android-brugere nyde deres telefonapps via bilens skærm.
  3. Digital radio (DAB+) - Tilbyder adgang til et klarere radiosignal og flere kanaler end FM-radio.
  4. Bluetooth-forbindelse - Muliggør håndfri opkald og musikstreaming fra din smartphone.
  5. App-funktioner køb - Ejer kan tilkøbe ekstra app-funktioner for en mere personlig oplevelse.
  6. Multimedia system med 8-tommer touchscreen - Let adgang til navigation, underholdning og meget mere gennem et intuitivt display.

Disse moderne løsninger øger både køreglæden og sikkerheden under kørslen i en Volkswagen T-Roc.

Opdateres softwaren i en Volkswagen T-Roc automatisk?

Ja, en Volkswagen T-Roc får sine softwareopdateringer automatisk. Det sker gennem over-the-air opdateringer. Det er smart, fordi det betyder, at bilen altid kører med den nyeste teknologi uden besøg på værkstedet.

Denne teknologi dækker forskellige systemer i bilen. Det inkluderer motorstyring, hjælpefunktioner og systemet til information og underholdning.

Denne nye teknologi omfatter ting som Travel Assist, adaptiv fartpilot og vejbaneassistent. Den sørger også for, at bilen kan genkende vejskilte. Sikkerheden er også i top. T-Roc har udstyr som parkeringssensorer og en avanceret lygtepakke, IQ.LIGHT.

Denne bil fik hele 96% point for beskyttelse af mennesker inde i bilen ved NCAP-tests. Det viser, at en Volkswagen T-Roc ikke bare er moderne og opdateret. Den er også meget sikker.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør den til en alsidig bil, perfekt for dem, der ønsker at personalisere deres køretøj.

  1. Adaptive dæmpere - Forbedrer kørekomforten ved automatisk at tilpasse sig vejen og kørestilen.
  2. IQ.LIGHT - LED matrix forlygter, som giver bedre lys i mørket uden at blænde andre trafikanter.
  3. Elektrisk bagklap med Easy Open funktion - Gør det nemt at åbne bagklappen, selv når hænderne er fulde.
  4. Nødreparationssæt eller valgfrit reservehjul - Sikrer hjælp ved punktering.
  5. Parkeringssensorer foran og bagtil samt parkeringsassistent - Gør parkering nemmere i trange områder.
  6. Progressiv styring med 19-tommers hjul - Giver en skarpere styreevne og sportsligt udseende.
  7. Valgfrit BeatsAudio lydsystem - Leverer overlegen lydkvalitet for musikelskere.
  8. Komfortpakker som tilføjer ekstra luksus inde i bilen – Inkluderer features som sædevarme, klimaanlæg og mere.
  9. Anhængertræk – Muliggør transport af større genstande eller campingvognen på ferien.

    10.Forskellige fælgmuligheder inklusive 19-tommers letmetalfælge – Tilføjer et personligt præg til bilens udseende.

    11.Vinterdæk specielt designet til T-Roc – Sikrer optimal ydeevne under vinterlige vejrforhold.

    12.Sikkerhedsudstyr såsom ekstra airbags og systemer der hjælper med at holde bilen på vejbanen.

Disse muligheder giver bilejeren chance for virkelig at gøre deres Volkswagen T-Roc unik og sikker på vejen, samtidig med det er brugt eller endda nyt til salg.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc er fyldt med moderne teknologier, der gør kørslen både sikrere og mere behagelig. For eksempel har den Travel Assist og adaptiv fartpilot, som sammen hjælper føreren med at holde bilen inden for sin bane og tilpasse hastigheden efter trafikken.

Denne bil bruger også sporskifteassistent og vejsskiltgenkendelse, hvilket gør lange ture på motorvejen lettere. IQ.LIGHT-teknologien giver bilen avancerede lysfunktioner, der tilpasser sig vejen og vejret for at give bedre synlighed.

Inde i bilen finder man et proaktivt passagersikringssystem og City nødbremsesystem med kollisionsadvarsel, som sammen arbejder for at beskytte passagererne i tilfælde af fare. Multimediesystemet Composition Media har en 8-tommers touchscreen, hvilket gør det nemt for førere at styre musik, navigation og andre apps mens de kører.

Disse teknologier viser, hvordan Volkswagen T-Roc bruger nytænkning til at skabe en tryg og moderne køreoplevelse for alle ombord.

Hvad koster en VW T-Roc 1.5 TSI OPF Style DSG i grøn ejerafgift?

En VW T-Roc koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen T-Roc til service?

En Volkswagen T-Roc skal til service hvert andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette giver ejere en økonomisk fordel i forhold til vedligeholdelse sammenlignet med andre SUV'er.

Serviceintervallet kan variere baseret på, hvordan bilen bliver brugt og under hvilke forhold den kører. For at holde din bil kørende optimalt, er det vigtigt at følge disse anbefalinger til service.

Ved at tage din Volkswagen T-Roc til regelmæssig service sikres det, at bilen yder sit bedste. Service tjekker omfatter inspektion og olieskift, som afhænger af kørselsforholdene. Dette hjælper med at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede og sikrer, at bilen har gode forsikringsklasser.

Det er vigtigt for købere, der er på udkig efter en brugt Volkswagen T-Roc “til salg”, at være opmærksomme på bilens servicehistorik for at sikre en god stand og ydeevne.

Hvilke dele på en Volkswagen T-Roc går mest i stykker?

Købere leder ofte efter en brugt Volkswagen T-Roc der er til salg. De tænker på, hvilke dele de skal holde øje med, da nogle kan gå i stykker.

  1. Elektroniske systemer: Disse omfatter navigation og infotainment-systemer. Nogle gange virker de ikke som de skal.
  2. Dæktryksensorer: De overvåger dækkets lufttryk, men fejler indimellem og viser forkert tryk.
  3. Batteri: Det kan blive svagt især i koldere vejret, og bilen kan have svært ved at starte.
  4. Bremser: Skiver og klodser slides ned med tiden og skal udskiftes for at sikre sikker stoppelse.
  5. Koblingssystem i DSG-gearkassen: Denne specielle type gearkasse kan opleve problemer med koblingen, især hvis bilen har kørt meget i byområder.
  6. Luftaffjedringssystem: På nogle modeller kan dette system lække luft, hvilket fører til ubehagelig kørsel.
  7. For- og baglygter: LED- eller halogenlygterne holder ikke altid så længe som forventet og skal skiftes.
  8. Varmeapparatets blæsermotor: Den sørger for varme inde i bilen men går nogle gange i stykker netop når man har mest brug for den om vinteren.

Disse dele bør tjekkes grundigt, når man ser på en brugt Volkswagen T-Roc der er til salg for at undgå uventede udgifter senere hen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen T-Roc?

Garantien på en Volkswagen T-Roc gælder i to år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det, der kommer først, slutter garantien. Denne dækning sikrer, at købere af en brugt eller ny T-Roc kan føle sig trygge.

Garantien dækker størstedelen af bilens dele og systemer, hvis der skulle opstå fejl eller problemer. Dette giver ejere af en Volkswagen T-Roc olieforandring og sikkerhed for, at de er beskyttet mod uventede udgifter til reparationer i denne periode.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen T-Roc?

Garantien på en Volkswagen T-Roc sørger for, at kunder ikke skal bekymre sig om dyre reparationer som skift af tandrem. Denne sikkerhed er god at have, især når bilen bruges i det daglige.

Ud over tandremsskifte gælder garantien også fejl på hjælpesystemer og underholdningssystemer i bilen. Dette dækker systemer, der hjælper med at køre bilen og de systemer, som giver information og musik.

Med denne garanti kan ejere føle sig mere sikre, da vigtige dele af bilen er beskyttet mod pludselige fejl.

Guides til andre varianter af VW T-Roc

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 08.07.2024, 16.37.15

Opdateret 08.07.2024, 16.37.15

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel