Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW T-Roc 2.0 TDI Style 4MOTION DSG (Årgang 11/2017 - 08/2018)

Købsguide: Volkswagen T-Roc 2.0 TDI Style 4MOTION DSG (11/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen T-Roc 2.0 TDI Style 4MOTION DSG?

Du skal vide, at Volkswagen T-Roc 2.0 TDI Style 4MOTION DSG har en motor med 150 hestekræfter. Den kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 8,4 sekunder. Den bruger 6,0 liter diesel pr. 100 km og slipper 189 g CO2 ud pr.

km. T-Roc har også klaret sig godt i sikkerhedstest, hvor den fik 96% af de mulige point.

T-Roc har en 7-trins DSG gearkasse og kan køre op til 200 km/t. Selvom bilen har plads og kraft, er materialerne inde i bilen ikke af højeste kvalitet. De ligner mere dem i en billigere Volkswagen up! end i en Volkswagen Golf.

Forsikringsomkostningerne for T-Roc er rimelige, selvom den er klassificeret højere for forsikring sammenlignet med andre biler.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc kommer i mange varianter. Hver variant passer til forskellige behov og ønsker.

  1. 1.0 TSI er en basis model med en mindre motor. Den er god til bykørsel og kortere ture.
  2. 1.5 TSI ACT har lidt mere kraft end 1.0 TSI. Denne model hjælper med at spare benzin ved lange ture.
  3. 2.0 TSI Sport 4MOTION DSG er en stærk version for dem, der vil have mere kraft og firehjulstræk.
  4. 2.0 TDI Style 4MOTION DSG er bygget til både kraft og effektivitet med diesel motor.
  5. T - Roc Cabriolet giver en åben køreoplevelse og findes i forskellige motorstørrelser.

Hver af disse modeller har unikke egenskaber som adaptiv fartpilot, android auto, apple carplay, parkeringshjælp og digital cockpit pro for at gøre kørslen lettere og sjovere.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen T-Roc?

Fordele Ulemper
- Praktisk adgang og bedre overblik i trafikken - Øget luftmodstand og vægt påvirker brændstofforbruget
- Praktisk bagagerum, maksimal last på 475 kg - Allhjulstræk og automatgear forværrer brændstofforbruget
- God oversigt og kompakt størrelse - Motorstøj og rummelig indvendig plastikforing er mindre komfortable
- Teknologisk avanceret - Mangler luksuriøse detaljer og støjsvag kørsel
- Begrænset udsyn ved højresving

Hvordan klarer Volkswagen T-Roc sig i test?

Volkswagen T-Roc gør det godt i tests. I november 2017 fik den 96% i en Euro NCAP-test. Det viser, at bilen er meget sikker. ADAC's EcoTest gav den også gode karakterer. Her brugte den i gennemsnit 6,0 liter brændstof per 100 km og sendte 189 gram CO2 ud per km.

Den fik tre ud af fem stjerner i denne test.

Udgifter hver måned for T-Roc tæller køb, værditab, motor og beskyttelsessystemer. Man skal til mekaniker hver 30.000 km eller hvert andet år, alt efter hvordan man kører. Med en tophastighed på 200 km i timen og mulighed for at nå 100 km i timen på 8,4 sekunder, er T-Roc både hurtig og økonomisk.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen T-Roc?

Der findes flere biler, som kan sammenlignes med Volkswagen T-Roc. Disse alternativer giver købere mulighed for at vælge en bil, der passer bedst til deres behov.

  1. Audi Q2: En luksuriøs lille SUV, der imponerer med sit design og avancerede teknologier. Den har stærke motorer og et højt niveau af komfort.
  2. Mercedes GLA: Står ud med sit elegante udseende og førsteklasses interiør. Tilbyder god plads og sikkerhedssystemer i topklasse.
  3. Mini Countryman: En sjov og unik bil med masser af personlighed. Har en rummelig kabine og tilbyder spændende køreegenskaber.
  4. Opel Mokka: Kendt for sit moderne design og praktisk størrelse. Har gode infotainmentmuligheder og er økonomisk i drift.
  5. Ford Puma: Byder på et sporty look, rummeligt bagagerum og effektive motorer. Er også kendt for sine innovative sikkerhedsfunktioner.

Disse alternativer viser forskellige egenskaber, som appellerer til varierende behov hos købere, lige fra luksus til sportslighed og økonomi.

Hvor langt kører Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG på literen?

Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG bruger 6,0 liter diesel for hver 100 km den kører. Denne bil udleder også 158 g CO2 pr. km. Dette viser, at bilen er ret økonomisk og har et lavt forbrug.

Disse tal kommer fra test og giver en god ide om, hvad du kan vente dig af bilens ydeevne på vejen. Den lave brug af diesel gør den til et godt valg for dem, der ønsker at spare på brændstoffet.

Hvilken motor har en Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG?

Denne bil har en 2,0 TDI motor med 150 hestekræfter. Dette gør bilen hurtig, så den kan nå fra 0 til 100 km/t på kun 5,7 sekunder. Med denne motor bruger bilen omkring 6 liter diesel pr.

100 km. Den har også en syv-trins DSG-gearkasse. Denne gearkasse gør, at bilen kan skifte gear hurtigt og uden at man mærker det. Motoren er god til at give kraft jævnt, så køreturen bliver glat og behagelig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG?

En Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG har 150 hk. Den bruger en 2,0 liters motor til at lave denne kraft. Kraften hjælper bilen med at køre hurtigt. Den kan gå fra stillestående til 100 km/t på kun 5,7 sekunder.

Dette gør den både hurtig og stærk på vejen. Med så mange hestekræfter er denne bil god for folk, der vil have en bil, der føles kraftfuld under kørslen.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG?

Tophastigheden for denne bil er 200 km/t. Dette viser, at bilen er ret hurtig. Den har en stærk motor på 2.0 TDI, som giver 150 hk. Denne kraft gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,7 sekunder.

Blandet forbrug ligger på omkring 6,0 l/100km, og CO2-udledningen er på 158 g/km. Bilen fik tre ud af fem stjerner i EcoTest, hvilket fortæller noget om dens miljøpåvirkning. Dette er vigtige detaljer for købere, der ønsker en bil, der er både hurtig og økonomisk.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc er en bil, der har plads til mange ting. Den kan rumme op til 915 liter bagage, hvis bagsædet er oppe. Når man lægger bagsædet ned, bliver pladsen endnu større, og der er plads til 615 liter op til vinduernes nedre kant.

Skubber man sæderne helt frem, får man hele 1.015 liter plads bag de forreste sæder. Dette viser, at T-Roc er en fleksibel bil med god plads til både hverdag og eventyr.

Størrelsen på bilen betyder meget, når man vælger ny bil. Volkswagen T-Roc er designet til at være rummelig og praktisk for dem der har brug for god plads i deres køretøj. Med muligheden for at udvide bagagerummet passer denne bil perfekt til familier eller personer med en aktiv livsstil, der kræver ekstra plads til udstyr eller bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen T-Roc?

Bagagerummet i en Volkswagen T-Roc kan rumme en del. Uden at fjerne dækningen, er der 245 liter plads. Fjerner man denne og fylder op til taget, bliver pladsen 335 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, uden at fylde op over vinduet, får man 615 liter til rådighed.

Bag førersæderne kan der være op til 1.015 liter. Så uanset om du skal have mange indkøbsposer med hjem eller udstyr til en weekendtur, har Volkswagen T-Roc pladsen.

Den kan også bære op til 475 kg. Dette betyder, at bilen ikke kun er praktisk for daglige ture, men også stærk nok til tungere læs. Uanset om det er til ferie, sport eller flytning, hjælper Volkswagen T-Roc dig med at transportere det, du behøver.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen T-Roc?

Ja, man kan få anhængertræk på en Volkswagen T-Roc. Dette gør bilen endnu mere praktisk, hvis du skal bruge den til at trække f.eks. en trailer eller en campingvogn. Med et anhængertræk bliver Volkswagen T-Roc en alsidig bil, der ikke kun er god i byen, men også klar til eventyr udenfor byen.

Det er vigtigt at tjekke, hvad din specifikke model må trække, så du overholder reglerne og sikrer sikker transport.

Installation af anhængertræk skal gøres korrekt for at sikre, at bilen stadig yder optimalt. Du kan vælge mellem faste og aftagelige anhængertræk alt efter dit behov og ønker.

At have muligheden for at montere et anhængertræk øger også bilens anvendelighed og værdi.

Hvad må en Volkswagen T-Roc trække på anhængertrækket?

En Volkswagen T-Roc kan trække forskellige vægte afhængigt af bilens model og udstyr. Det er vigtigt at tjekke bilens manual eller specifikationer for at finde ud af, hvor meget netop din Volkswagen T-Roc kan trække.

Generelt har Volkswagen T-Roc en god kapacitet på anhængertrækket, som gør den egnet til at trække alt fra små trailere til større campingvogne. Husk altid at sikre, at den samlede vægt af anhængeren ikke overstiger bilens maksimale kapacitet.

Dette sikrer en sikker køretur både for dig og for andre på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc tilbyder flere fælgmuligheder. Det giver bilen et personligt præg.

  1. Fås med 16 tommer fælge for et klassisk look.
  2. 17 tommer fælge er en mulighed for dem, der vil have lidt mere stil.
  3. For en sporty følelse kan man vælge 18 tommer fælge.
  4. De største er 19 tommer fælge, som giver bilen et kraftfuldt udseende.
  5. Designet varierer fra almindeligt til attraktive letmetalfælge.
  6. Farver og stilarter er mange, så man kan finde noget, der passer.
  7. Man skal snakke med en autoriseret forhandler for at se alle valgmulighederne.

Dette udvalg gør det nemt at tilpasse sin Volkswagen T-Roc.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen T-Roc?

Vælg de rigtige vinterdæk til en Volkswagen T-Roc for sikker kørsel i koldt vejr. Det er vigtigt at finde dæk, der passer til bilens behov.

  1. Søg efter dæk med god bedømmelse for greb på både våd og iset vej. Dette sikrer, at bilen holder sig på vejen i dårligt vejr.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De hjælper med at fjerne sne og slud fra under dækkene, hvilket forbedrer trækkraften.
  3. Overvej en type dæk kendt som lameldæk. De har små snit, der giver ekstra greb på glatte overflader.
  4. Kig efter vinterdæk mærket med et snefnug - symbol indeni et bjerg. Dette betyder, at dækkene har bestået særlige tests for brug om vinteren.
  5. Størrelsen er afgørende. Tjek bilens manual eller insidensiden af førerdøren for anbefalet størrelse til din Volkswagen T-Roc.
  6. Overvej også dæktrykssensorer, hvis du skifter fra dine almindelige hjul til vinterhjul. Det holder øje med dækkets tryk og sikrer optimal ydeevne.
  7. Undersøg anmeldelser online eller spørg i bilforhandlinger om hvilke mærker der klarer sig godt under de betingelser, hvor du oftest vil køre din T-Roc om vinteren.
  8. Endelig tænk over levetiden på dækkene samt prisen. Investering i højere kvalitetsdæk kan spare dig penge og besvær i det lange løb ved at undgå hyppige udskiftninger.

At vælge de rette vinterdæk er afgørende for din sikkerhed og komfort gennem vintermånederne.

Hvor sikker er en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc er meget sikker. I en test fra november 2017 fik den 96% af de mulige point for at beskytte voksne inde i bilen. For børnene er der også tænkt på sikkerhed. Bilen har specielle punkter til at fastgøre børnesæder og en måde at slukke for airbags foran, hvis der sidder et barn.

Der er også en advarsel, hvis selerne ikke er spændt korrekt på bagsædet.

Til dem udenfor bilen er T-Roc også venlig. Den scorede 79% for, hvordan den beskytter folk, der går eller cykler. Dette skyldes blandt andet et system, der kan bremse bilen automatisk, hvis den ser en person på vejen.

Så både for dem inde i bilen og dem udenfor, viser T-Roc, at sikkerhed er vigtigt.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen T-Roc?

Interiøret i en Volkswagen T-Roc viser en forskel fra tidligere Volkswagen modeller. Materialerne og finishen indeni er ikke så fine. Dette kan mærkes på overflader og knapper. Men bilen har stadig vigtige teknologier som park assist og nøglefri betjening.

Disse gør køreoplevelsen bedre og mere bekvem.

Til trods for de mindre luksuriøse materialer, er der god plads indeni. Volkswagen T-Roc er designet til både bykørsel og længere ture. Den har plads til flere personer og deres ting, hvilket gør den til en praktisk bil for mange.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc har plads til fem personer. Foran kan sædet justeres til folk næsten to meter høje. Bagsædet passer til dem, der er op til 1,80 m. Dette gør bilen god for familier og grupper, der rejser sammen.

Om du skal køre lange ture eller bare bruge bilen i byen, giver Volkswagen T-Roc plads til alle.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc kommer med et enkelt lydsystem som standard. Dette system har to højttalere og en mulighed for at spille musik fra et SD-kort. Bilene har også Bluetooth og stik til USB, så man kan nemt forbinde sin telefon.

For dem, der ønsker mere, kan der tilkøbes ekstraudstyr som et avanceret navigationsanlæg. Dette giver også adgang til Apple CarPlay, Android Auto og Mirror-Link, så man kan bruge apps fra sin telefon direkte på bilens skærm.

Skærmen er flot, men den viser meget let fingeraftryk.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc har adgang til flere nyttige apps. Disse apps gør køreturen nemmere og mere underholdende. Her er en liste over apps, du kan bruge:

  1. Apple CarPlay - Giver iPhone-brugere adgang til deres telefoner via bilens display. Du kan bruge kort, lytte til musik og sende beskeder.
  2. Android Auto - Fungerer ligesom Apple CarPlay, men for Android-telefoner. Det giver dig adgang til apps som Google Maps og Spotify direkte fra bilens skærm.
  3. Mirror-Link - Spejler din smartphones skærm på bilens multimedia-skærm. Dette giver dig mulighed for at bruge dine foretrukne apps på en større skærm.

Disse teknologier hjælper med at holde dig forbundet og underholdt, mens du er på farten i din Volkswagen T-Roc.

Opdateres softwaren i en Volkswagen T-Roc automatisk?

Softwaren i en Volkswagen T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG opdateres automatisk. Dette sikrer, at bilen altid kører optimalt. Disse opdateringer forbedrer blandt andet brændstoføkonomi, sikkerhed og bilens funktioner.

For at få disse opdateringer, er det en god ide at tale med en autoriseret Volkswagen-forhandler. Det hjælper med at holde bilen i topform uden mange ture til værkstedet.

Automatiske opdateringer mindsker behovet for ofte at besøge et værksted. Det gør det lettere at holde din Volkswagen T-Roc kørende godt. Hvis du har spørgsmål om softwareopdateringer, er din lokale autoriserede Volkswagen-partner klar til at hjælpe.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen T-Roc?

Til en Volkswagen T-Roc kan man få mange slags tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk.

  1. Elektrisk drevet bagklap - Gør det nemt at åbne og lukke bagagerummet uden brug af hænder.
  2. Multimedia funktioner - Standardudstyr inkluderer radio, Bluetooth-håndfri system og USB-porte. Man kan opgradere med navigationssystem, Apple CarPlay, Android Auto og Mirror-Link.
  3. To-zonet automatisk klimakontrol - Holder en behagelig temperatur for både fører og passagerer.
  4. Sikkerhedsudstyr - Bilen kommer med advarsel om sammenstød, nødbremsesystem og beskyttelse af indvendige personer.
  5. Travel Assist - Hjælper med at styre, bremse og accelerere i trafikken.
  6. Semler Mobility - Tilbyder services til bilejere.
  7. Volkswagen Financial Services - Finansierings- og forsikringsløsninger til købere.
  8. Anhængertræk - Muliggør transport af ekstra udstyr eller trailere op til en vis vægt.
  9. Fælgevalg - Forskellige stilarter af fælge er tilgængelige for at tilpasse bilens udseende.
  10. Vinterdæk - Sørg for sikker kørsel under vinterforhold med de rigtige dæk.
  11. IQ.Light system – Avanceret lyssystem der giver bedre sigtbarhed ved kørsel om natten.
  12. DSG skiftefunktion – Automatgear med mulighed for manuelt skift, som giver en mere engageret køreoplevelse.

Dette udstyr forbedrer både komforten, sikkerheden og nydelsen ved at eje en Volkswagen T-Roc.

Guides til andre varianter af VW T-Roc

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc er udstyret med avancerede teknologier for at gøre kørslen sikker og behagelig. Blandt dem er kollision advarselssystem, som advarer føreren om potentielle sammenstød med andre køretøjer eller genstande.

Bilen har også et nødbremsesystem, der automatisk kan bremse bilen ned for at undgå ulykker eller mindske skader ved en uundgåelig kollision. Lane assist er en anden vigtig teknologi i Volkswagen T-Roc, der hjælper med at holde bilen indenfor vejbanemarkeringerne.

Disse teknologier arbejder sammen for at give en sikker køreoplevelse.

Derudover tilbyder Volkswagen T-Roc komfort og underholdningsteknologier. Bilister kan nyde musik og navigation gennem bilens lydsystem og apps, som nemt kan tilgås via bilens touchscreen.

Dette inkluderer muligheden for at forbinde smartphones til bilen, hvilket udvider de digitale funktioner yderligere for føreren og passagererne. Sammen bidrager disse teknologier til at gøre Volkswagen T-Roc til en moderne og teknologisk avanceret bil, der opfylder nutidige behov for sikkerhed, komfort og underholdning på vejen.

Hvad koster en VW T-Roc 2.0 TDI SCR Style 4MOTION DSG i grøn ejerafgift?

En VW T-Roc koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen T-Roc til service?

En Volkswagen T-Roc skal til service hver 30.000 km eller hvert andet år, hvis den kører på diesel. Dette hjælper med at holde bilen i god stand. Ved at følge disse serviceintervaller kan man undgå dyre reparationer senere.

Det er godt for bilens værdi over tid. Tænk på dette som en måde at sikre, at din bil altid kører godt. Man skal huske, at regelmæssig vedligeholdelse er nøglen til en bil, der holder længere og kører bedre.

Hvilke dele på en Volkswagen T-Roc går mest i stykker?

Det er vigtigt at kende til de dele på Volkswagen T-Roc, der oftest går i stykker. Dette hjælper med at være forberedt og undgå uforudsete problemer.

  1. Bremser kan slides hurtigt. Dette skyldes ofte bykørsel.
  2. Batteriet kan svigte, især i kolde vejrforhold.
  3. Udstødningssystemet er under pres og kan ruste eller blive beskadiget.
  4. Elektronikken om bord, som navigation og radio, kan opleve fejl.
  5. Lygterne, både for - og baglygter, kan brænde ud hurtigere end ventet.
  6. Koblingen har en tendens til at slides, hvis bilen ofte bruges i stop-and-go trafik.
  7. Motorproblemer såsom olie lækager eller fejl på turboen kan forekomme.
  8. Luftkonditioneringssystemet kan stoppe med at fungere korrekt.

Disse punkter giver et overblik over de mest almindelige problemer med Volkswagen T-Roc.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen T-Roc?

Garantien på en Volkswagen T-Roc varer i 2 år uden kilometerbegrænsning. Dette betyder, at din bil er dækket, uanset hvor meget du kører i disse to år. Garantien dækker fejl og mangler fra fabrikken.

Det er godt at vide for dig, der kigger efter brugte biler til salg, fordi det kan give ekstra tryghed. Husk at tjekke garantien, når du ser på biler fra årgang 11/2017 til 08/2018.

Garantien dækker ikke normal slid og ælde eller skader fra ulykker. Så hvis noget går i stykker, fordi det er slidt ned, betaler garantien ikke. Det er vigtigt at holde din T-Roc ved lige med regelmæssig service.

Dette hjælper med at holde bilen i god stand og kan spare dig for dyre reparationer senere.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen T-Roc?

Garantien på en Volkswagen T-Roc beskytter køberen mod fejl og mangler. Dækker ting som motorproblemer, elektronik og andre vigtige dele af bilen. Det betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, indenfor garantiperioden, kan du få det repareret uden ekstra omkostninger.

Denne beskyttelse giver ro i sindet og hjælper med at holde bilens værdi oppe.

Perioden for garantien varierer, men ofte dækker den de første år efter købet. Det er dog vigtigt at checke, hvad garantien specifikt dækker, da nogle dele måske ikke er inkluderet.

Ting som regelmæssig vedligeholdelse og skader forårsaget af uheld er normalt ikke omfattet af garantien. Så det er smart at kende detaljerne, så du ved, hvad du kan forvente, hvis noget skulle gå galt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.19

Opdateret 10.09.2024, 14.30.19

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel