Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style (Årgang 03/2020 - 11/2020)

Købsguide: Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style (03/2020 - 11/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style?

Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style har begrænset standardudstyr sammenlignet med fem-dørs versionen. Den har en lavere karosseristivhed og mindre bagagerum på 275 liter mod 375 liter.

Der er god plads foran, men støjniveauet er højere på grund af det bløde tag. Motoren er miljøvenlig, men med lav effekt.

Den har flere assistentsystemer, som lane assist og adaptiv fartpilot. Brændstofforbruget er 7,0 liter pr. 100 km, og CO2-udledningen er 195 g/km. Det skal også bemærkes, at den har højere støjniveau end T-Roc med fast tag.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen T-Roc?

Der findes flere varianter af Volkswagen T-Roc. Hver variant har sine egne unikke funktioner og muligheder.

  1. Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI OPF Style:
    • Motor: 1.0 liter TSI
    • Modelår: 03/2020 - 11/2020

     

  2. Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.5 TSI OPF ACT Style:
    • Motor: 1.5 liter TSI med Active Cylinder Technology (ACT)
    • Modelår: 03/2020 - 11/2020

     

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen T-Roc?

Fordele Ulemper
- God plads foran - Begrænset standardudstyr
- Sikre køreegenskaber - Lav karosseristivhed
- Mange assistentsystemer - Simpelt interiørmateriale
- Brændstofeffektiv - Mindre bagagerumsplads

Hvordan klarer Volkswagen T-Roc sig i test?

NCAP-testen fra november 2017 viste, at Volkswagen T-Roc har 96% i passiv sikkerhed. Dette er en høj score for en bil i dens klasse. ADAC Ecotest gav bilen tre ud af fem stjerner. Her blev dens brændstofforbrug og emissioner vurderet som lavt.

Bremseafstanden fra 100 km/t til stilstand er 35,4 meter. Dette viser, at bilen har gode bremseegenskaber. Samlet set klarer Volkswagen T-Roc sig godt i tests.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen T-Roc?

Nogle biler kan være gode alternativer til Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style. Disse biler er også cabrioleter med lignende motoreffekt og egenskaber.

  1. Mini Convertible: Denne bil har en motor med lignende kraft som T-Roc. Den har også sjov køreglæde og stilfuldt design.
  2. Mazda MX-5 Miata: En anden god cabriolet, som er kendt for sin sporty kørsel. Den har også god brændstoføkonomi.
  3. Audi A3 Cabriolet: Denne bil tilbyder luksus og teknologi svarende til Volkswagen T-Roc. Den har en stærk motor og mange sikkerhedsfunktioner.
  4. BMW 2-Series Convertible: En anden premium mulighed med imponerende kraft og komfortable sæder. BMW’s teknologi er også i topklasse.
  5. Ford Mustang Convertible: Hvis man ønsker mere kraft, er denne et godt valg. Den har en stærk motor og ikonisk design.
  6. Fiat 500C: En mindre, men charmerende cabriolet med fin brændstoføkonomi og kompakt design.
  7. Volkswagen Golf Cabriolet: En tidligere model fra Volkswagen selv, som stadig holder sig godt på markedet med lignende funktioner som T-Roc.
  8. Mercedes-Benz C-Class Cabriolet: For dem der ønsker mere luksus, tilbyder denne bil høj kvalitet, avancerede funktioner og komfort.
  9. Peugeot 308 CC: En fransk cabriolet muligheder der leverer både komfort og stilfuldt design samt solid ydeevne.
  10. Opel Cascada: En rummelig cabriolet med flotte interiører, moderne teknologi og en robust motor for afslappet kørsel.

Disse alternativer giver forskellige valgmuligheder afhængigt af behov og præferencer inden for prisniveau, motorkraft og stil.

Hvor langt kører Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style på literen?

Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style har et brændstofforbrug på 7,0 liter per 100 kilometer. Det betyder, at bilen kører cirka 14,3 kilometer på én liter benzín. Det er en bil, der også udleder 195 gram CO2 per kilometer.

I ADAC Ecotest fik den tre ud af fem stjerner for effektivitet og miljøvenlighed.

Hvilken motor har en Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style?

En Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style bruger en 1.0 TSI OPF Style-motor. Denne turbomotor har en effekt på 85 kW eller 115 hk. Den giver god ydeevne ved høje omdrejninger og vejer 1.460 kg.

Motoren er økonomisk og passer til både bykørsel og længere ture på landet.

Motoren i Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style er udstyret med de nyeste teknologier, som sikrer effektiv brændstofudnyttelse. Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker en balance mellem kraft og økonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style?

Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style har 115 hestekræfter. Motoren er en turbomotor med en effekt på 85 kW/115 hk. Bilen vejer 1.460 kg tom.

Denne model har en kraftfuld motor trods sin lette vægt. Dette giver gode køreegenskaber og energieffektivitet.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style?

Tophastigheden for en Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style er 187 km/t. Den kan nemt håndtere motorvejshastigheder. Med denne tophastighed kombinerer bilen stil og ydeevne perfekt. Kørsel på landeveje vil også føles glat og sikker.

Motoren i denne model leverer kraft nok til en behagelig køreoplevelse. Det er en god balance mellem hastighed og kontrol. For dem der elsker åbne veje og vind i håret, er dette et godt valg.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style fra 0-100 km/t?

Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style accelererer fra 0-100 km/t på cirka 11,7 sekunder. Den har en 1,0-liters TSI-motor, der leverer en jævn og stabil kørsel.

Denne cabriolet klarer acceleration godt og føles hurtig nok til daglig brug. Med dens effektive motor er den også økonomisk på brændstof.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen T-Roc?

Længden på en Volkswagen T-Roc er 4,268 mm. Bredden er 1,819 mm. Højden på bilen er 1,522 mm. Akselafstanden er 2,630 mm.

Bagagerummet har en kapacitet på 275 liter. Når bagsæderne lægges ned, kan bagagerummet forstørres til op til 470 liter.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen T-Roc?

Bagagerummet i en Volkswagen T-Roc er på 275 liter med oprejste sæder. Fem-dørs T-Roc har 375 liter. Hvis man klapper sæderne ned, kan man få op til 470 liter plads i en Volkswagen T-Roc Cabriolet.

Fem-dørs T-Roc kan nå op til 745 liter. Lastkanten er 76 cm høj over vejen, hvilket gør det nemt at laste og losse bagagerummet.

Dette gør T-Roc Cabriolet velegnet til daglig brug, men mindre egnet til store ferieture. Standardmodellen leveres med praktiske funktioner som bagagerumsdækken, der hjælper med at holde tingene på plads.

Volkswagen's smarte design sikrer, at pladsen udnyttes optimalt.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen T-Roc?

Man kan godt få anhængertræk på en Volkswagen T-Roc.

Anhængertrækket gør det muligt at trække en trailer eller campingvogn på op til 1.300 kg. Dette er praktisk for mange aktiviteter. Funktionen øger bilens alsidighed.

Hvor mange kg må en Volkswagen T-Roc trække på anhængertrækket?

En Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.0 TSI Style kan trække 1.300 kg på anhængertrækket. 

For sikkerhedens skyld bør man tjekke producentens anbefalinger. En korrekt vægt på anhængeren er afgørende for bilens præstation og sikkerhed.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc tilbyder flere forskellige typer fælge. Disse kan bidrage til at gøre din bil både stilfuld og funktionel.

  1. 16-tommer fælge: Standard størrelse, ideel til daglig kørsel.
  2. 17-tommer fælge: Giver et sportsligt look og lidt bedre håndtering.
  3. 18-tommer fælge: Kombinerer stil med forbedret ydeevne.
  4. 19-tommer fælge: Største størrelse, giver maksimal visuel effekt.

Hjulvalg kan også påvirke bilens køreegenskaber. Mindre hjul giver en blødere kørsel, mens større hjul kan forbedre vejgrebet.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen T-Roc?

Vinterdæk er vigtige for sikkerheden. Her er nogle ting at overveje ved valg af vinterdæk til en Volkswagen T-Roc:

  1. Dækstørrelse: Sørg for at vælge den rigtige dækstørrelse, der passer til Volkswagen T-Roc. Tjek bilens manual eller snak med din mekaniker.
  2. Mærker: Populære mærker som Michelin og Continental tilbyder pålidelige vinterdæk. Disse mærker har god ydeevne og lang levetid.
  3. Mønsterdybde: Vinterdæk skal have mindst 3 mm mønsterdybde. Det sikrer bedre vejgreb på sne og is.
  4. Rullemodstand: Vælg dæk med lav rullemodstand for bedre brændstoføkonomi.
  5. Lydniveau: Lave lydniveauer gør køreturen mere behagelig. Se efter dæk med lavt støjniveau.
  6. TPI-værdi (Treadwear Performance Index): Højere TPI betyder længere holdbarhed og bedre ydeevne over tid.
  7. Run-Flat egenskaber: Run-flat dæk kan køre en kort afstand, selvom de taber luft.
  8. Pris: Overvej dit budget, men husk at billigere dæk måske ikke holder så længe eller yder så godt som dyrere varianter.
  9. Garanti: Nogle vinterdæk leveres med garanti mod fabrikationsfejl og slidtage inden for bestemte kilometerantal.
  10. Monteringstidspunkt: Skift til vinterdæk i god tid før den første frost indtræder for optimal sikkerhed på vejene i Danmark om vinteren.

Hvor sikker er en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc er meget sikker. NCAP-testen fra november 2017 gav bilen 96% af mulige point. Den har automatisk nødbremse, vognbaneassistent og træthedsovervågning. Cabriolet-versionen har ekstra karosseriforstærkninger for ekstra beskyttelse.

Front Assist hjælper med at undgå kollisioner. Blind Spot Sensor advarer føreren om biler i de blinde vinkler. Park Assist gør det nemmere at parkere sikkert.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen T-Roc?

Interiøret i en Volkswagen T-Roc er funktionelt og praktisk. Materialerne er simple, og der er brugt hård plastik på mange overflader. Det kan føles lidt billig, men det er også let at holde rent.

Bilen har gode opbevaringsrum, der gør det nemt at holde styr på dine ting. Cockpittet er intuitivt designet med en højpositioneret touchskærm, som gør betjeningen nem. Apple CarPlay og Android Auto er tilgængelig, hvilket gør det let at forbinde din smartphone.

Forsæderne kan justeres i højde, længde og ryglæn, så du altid kan finde en behagelig kørestilling. Det digitale cockpit viser alle vigtige informationer klart og tydeligt. Der er også flere praktiske funktioner som Travel Assist, der hjælper med at gøre lange køreture mere komfortable og sikre.

Det hele samlet gør interiøret i Volkswagen T-Roc til et godt valg for dem, der søger en praktisk og funktionel bil med moderne teknologi.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen T-Roc?

Der er plads til fire personer i en Volkswagen T-Roc. To voksne kan sidde foran, og to kan sidde bagved. Beinfriheden bagtil er god for personer op til 1,85 meter. Denne komfort gør bilen velegnet til familier og venner, som skal på tur sammen.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc har et standard lydsystem med FM-/DAB-radio og to højttalere. Man kan opgradere til seks højttalere mod et ekstra tillæg. CD-afspiller er ikke tilgængelig.

Lydsystemet giver en god lydoplevelse for de fleste brugere. For en endnu bedre lydkvalitet anbefales det at vælge ekstraudstyret med flere højttalere. Den digitale teknologi sikrer klar og tydelig lyd, som passer perfekt til køreture i en Volkswagen T-Roc.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc tilbyder forskellige apps, som forbedrer køreoplevelsen og underholdningen. Disse apps hjælper både chauffører og passagerer.

  1. App-Connect: Denne app tillader integration af smartphone-funktioner via Apple CarPlay og Android Auto.
  2. We Connect Go: Brug denne app til at holde styr på bilens status, planlægge ture og finde parkeringspladser.
  3. Car-Net Guide & Inform: Giver realtidsoplysninger om trafik, nærmeste tankstationer og vejrforhold.
  4. Volkswagen Media Control: Passagererne kan styre underholdningssystemet fra deres egne enheder.
  5. Maps + More: Hjælper med navigation og viser ruteoplysninger direkte på skærmen.

Disse apps er designet til at gøre kørslen nemmere og sjovere for alle i bilen.

Opdateres softwaren i en Volkswagen T-Roc automatisk?

Softwaren i en Volkswagen T-Roc opdateres ikke automatisk. Ejere skal besøge et autoriseret værksted for at få de nyeste opdateringer. Dette gælder også for modeller fra årgang 03/2020 - 11/2020, som har avancerede sikkerhedsfunktioner som Lane Departure Warning og nødbremseassistent med kollisionsadvarsel.

Brugerne kan udvide nødbremseassistent med ACC-funktionen mod betaling, men softwaren skal stadig opdateres manuelt ved et værksted. Det er vigtigt at holde softwaren opdateret for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen T-Roc?

En Volkswagen T-Roc tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over, hvad man kan få.

  1. Parkeringssensorer og bakkamera: Hjælper med at parkere sikkert.
  2. LED-lygter: Sikrer bedre synlighed i mørke.
  3. Digitalt cockpit: Giver et moderne og klart display hele tiden.
  4. Ravenna blue metallic farve: Får bilen til at se stilfuld ud.
  5. DSG skiftefunktion: For hurtigere og glattere gearskift.
  6. Anhængertræk: Kan installeres, hvis man skal trække en trailer.
  7. Lydsystem: Opgrader lydoplevelsen under kørsel.
  8. Fælge i forskellige designs: Vælg mellem flere flotte fælge.
  9. Vinterdæk: Essentielt for vinterkørsel.

Der er altså mange muligheder for at personliggøre din Volkswagen T-Roc efter dine behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc har mange teknologier. Automatisk nødbremse hjælper med at stoppe bilen hurtigt. Vognbaneassistenten holder bilen i vognbanen. Adaptiv fartpilot (ACC) justerer hastigheden og holder afstand til andre biler.

Blind spot advarer om blinde vinkler, og parkeringsassistent hjælper ved parkering.

Volkswagen T-Roc har også en nødstilfældeassistent. Den standser bilen, hvis føreren bliver bevidstløs. Sensorer registrerer omgivelserne og hjælper med sikkerheden. Teknologien gør kørslen nemmere og mere sikker.

Hvad koster en VW T-Roc Cabriolet 1.0 TSI OPF Style i grøn ejerafgift?

En VW T-Roc koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen T-Roc til service?

En Volkswagen T-Roc skal til service hver 30.000 kilometer eller én gang om året. Serviceintervallerne er rimelige og sikrer, at bilen kører optimalt. Det er vigtigt at følge disse intervaller for at opretholde garantien og bilens ydeevne.

Hvilke dele på en Volkswagen T-Roc går mest i stykker?

En Volkswagen T-Roc kan have nogle almindelige problemer. Bilkøbere skal være opmærksomme på følgende dele, som ofte går i stykker:

  1. Bremser: Bremseklodser og skiver slides hurtigt. Gennemsnitlig bremseafstand er 35,4 meter fra 100 km/t til stilstand.
  2. Elektronik: Skærme i interiøret kan svigte. Dette inkluderer infotainment-systemet.
  3. Motorproblemer: TSI-motoren kan opleve mislyde eller tab af kraft.
  4. Gearkasse: Automatiske gearkasser har været kendt for at give problemer.
  5. Affjedring: Stødabsorbere og fjedre kan have kortere levetid.

Disse punkter er vigtige at overveje ved køb af en Volkswagen T-Roc.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen T-Roc?

Garantien på en Volkswagen T-Roc dækker i 2 år fra leveringsdatoen. Forlæng garantien op til 5 år mod ekstra omkostninger. Den gælder fabrikations- og materialefejl.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen T-Roc?

Garantiperioden på en Volkswagen T-Roc er 2 år. Den dækker fabrikationsfejl og materialefejl uden omkostninger for ejeren. Får du problemer med motoren eller elektronikken, vil det være dækket inden for denne periode.

Almindeligt slid som bremseklodser og dæk dækkes ikke af garantien. Vejret går heller ikke ind under garantien. Leasingrateforsikring kan hjælpe med at dække yderligere omkostninger, hvis uheldet er ude.

En robust jagt efter den rette bil starter her.

Guides til andre varianter af VW T-Roc

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 02.07.2024, 09.30.18

Opdateret 02.07.2024, 09.30.18

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel