Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Taigo 1.0 TSI Style DSG (Årgang 10/2021 - 02/2024)

Købsguide: Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG (10/2021 - 02/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG?

Inden køb af Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG er det væsentligt at vide, at denne bil er en SUV fra Kleinwagenklassen med en motor på 81 kW/110 hk. Den ligger på samme grund som T-Cross men er længere med sine 4,27 m, hvilket giver den en fordel i størrelse over T-Roc.

Bilen udmærker sig ved sin høje pris, som dog retfærdiggøres af kvalitetsmaterialer og rigt udstyr såsom Matrix-LED-lygter og et digitalt dashboard.

Vigtig information inkluderer også, at denne version har en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse koblet til en 1.0 TSI-motor. Denne model tilbyder desuden rejseassistent, Android Auto, Apple CarPlay, blindvinkelssensor, adaptiv fartpilot og adaptivt LED-forlygter for en sikker og behagelig kørsel.

Endeligt skal man være opmærksom på, at bagagerummet kan indeholde 370 liter og udvides til 1.190 liter, hvis nødvendigt, hvilket gør den til et godt valg for familier eller dem, der har brug for ekstra plads til bagage.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo kommer i flere forskellige versioner, hver med sine specielle egenskaber. Købere har mulighed for at vælge mellem tre hovedtyper baseret på motorstørrelse og udstyrsniveau.

  1. 1.0 TSI OPF - Grundmodellen af Taigo, som tilbyder en stærk kombination af effektivitet og præstationer takket være dens turboladede benzinmotor.
  2. 1.0 TSI OPF Life - Dette niveau giver flere funktioner end grundmodellen, herunder ekstra komfort og teknologi til chaufføren og passagererne.
  3. 1.5 TSI OPF Style DSG - Den mest luksuriøse model blandt Taigo-varianterne, der ikke kun har en større og mere dynamisk motor men også avanceret teknologi som adaptive fartpilot, travel assist, blind spot sensor og adaptive LED-forlygter for bedre køreegenskaber og sikkerhed.

Hver modelvarianter byder på forskellige dørekonfigurationer samt forskelle i ydeevne såsom acceleration og tophastighed. Yderligere varierer brændstofforbruget og CO2-udledningen baseret på valget af varianten, idet de alle tilbyder en unik balance mellikørselsdynamik og økonomi med Volkswagen's velkendte 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse for at sikre glat gearskifte og responsiv handling under forskellige køreforhold.

Med disse valgmuligheder kan bilkøbere finde den perfekte Volkswagen Taigo, der passer til både deres stil og behov, alt imens de nyder godt af den nyeste teknologi inden for sikkerhed og komfort såsom digital instrumentering, klimaanlæg samt integration af smartphone apps gennem systemer som Apple CarPlay.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo kombinerer designet af en coupé-crossover med praktiske elementer. Denne model tiltrækker bilkøbere med sin stil og funktionalitet.

Fordele:

  1. Stærk 1.0 TSI-motor yder 110 hk, som giver bilen god kraft.
  2. Syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse sørger for jævn acceleration og høj kørekomfort.
  3. Praktisk cockpit og rummeligt bagagerum gør hverdagen nemmere.
  4. Style-udgaven har høj materialekvalitet og digitalt instrumentbræt, der løfter oplevelsen.
  5. God teoretisk rækkevidde på 635 km sikrer lange ture uden mange stop.
  6. Rummelig kabine giver god plads til både fører og passagerer.
  7. Mulighed for at opgradere garantien til op til 5 år eller 150.000 km giver ekstra tryghed.

Ulemper:

  1. Brugen af hårde plastmaterialer i karosseriet og bagagerummet kan virke billig.
  2. Køreegenskaber på ujævne veje viser svagheder ved komforten.
  3. Volkswagen Taigo's motorvejskørsel er måske ikke så behagelig som forventet på grund af køreegenskaberne.
  4. Tilbydes kun med en motorvariant, hvilket begrænser valgmulighederne for interesserede købere.

Denne oversigt hjælper potentielle købere med at vurdere, om Volkswagen Taigo opfylder deres behov inden køb.

Hvordan klarer Volkswagen Taigo sig i test?

Volkswagen Taigo 1.0 TSI OPF Style DSG har fået en middel rating i forskellige test. Denne bil passer godt til familiebrug, bykørsel, og lange ture. Den er også god for folk, der kører meget, som f.eks.

seniorer. Takket være dens design med større frihøjde og længere fjederveje, håndterer den hastighedsbump ret godt. Bilen viser sig også at være sikker ved undvigemanøvrer.

I teste, hvor bremseevnen blev målt, skulle Taigo køre fra 100 km/t til fuld stop. Her krævede den kun 34,7 meter for at standse helt. Med et forbrug på 6,3 liter benzin per 100km (16,7 km/L) og et CO2-udslip på 172 g/km performer den okay i miljøtest.

Det lykkes også godt med et partikelfilter, som holder skadelige emissioner lave. Alt i alt viser Volkswagen Taigo sig at være en pålidelig og sikker bil i forskellige situationer og for forskellige typer bilister.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo har mange konkurrenter på bilmarkedet. Her er en liste over nogle stærke alternativer, hvis man leder efter en bil lignende Volkswagen Taigo.

  1. Fiat 500X: Denne bil er en kompakt SUV, som giver god plads og komfort. Fiat 500X er kendt for sit unikke design og gode brændstoføkonomi.
  2. Ford Puma: Med sin økonomiske motor og smarte teknologi, tilbyder Ford Puma en god kombination af stil og funktion. Den har også et fleksibelt bagagerum.
  3. Nissan Juke: Juke sætter personlighed i højsædet med sit særegne design. Bilen tilbyder avanceret teknologi og sjov kørsel.
  4. Renault Captur: Captur kombinerer rummelighed med stilfuldt udseende. Den tilbyder også personaliseringsmuligheder for at gøre din bil mere dig.
  5. Suzuki Vitara: Vitara er kendt for sin pålidelighed og terrængående egenskaber. Den byder på god værdi for pengene og er robust bygget.

Alle disse alternativer har det til fælles, at de udfordrer Volkswagen Taigo i kampen om købernes gunst med deres unikke designs, digitale instrumenter og ikke mindst evnen til at klare sig godt både i byen og på landevejen. Bilernes forskellige motorvarianter tilbyder et bredt udvalg, så enhver type bilejer kan finde noget der passer til deres behov – fra den økonomiske pendler til eventyrlysten weekendkriger.

Hvor langt kører Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG på literen?

Den kører 15,9 km på en liter Super. CO2-udslippet ligger på 172 g/km. Denne bil viser, at køreeffektivitet og miljøvenlighed kan gå hånd i hånd, selv med en benzinmotor. Med disse tal er bilen et godt valg for dem, der ønsker at mindske deres miljøaftryk uden at give afkald på køreglæde.

Hvilken motor har en Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG?

Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG har en motor med 110 hestekræfter. Denne motor yder et drejningsmoment på 200 Nm. Bilen er også udstyret med en moderne 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Det gør kørslen glat og hurtig. Denne kombination giver en god blanding af kraft og effektivitet. Gearkassen hjælper bilen med at skifte gear uden at miste fart, hvilket er perfekt for både bykørsel og lange ture.

Denne model er et godt valg for folk, der ønsker en bil, der ikke går på kompromis med ydeevne eller komfort.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG?

En Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG har en motor med 110 hestekræfter. Denne bil byder på en stærk præstation takket være dens 1.0 TSI-motor. Dipl.-Ing. (FH) Alexander Werner testede denne bil i februar 2021 og fandt ud af, at motoren yder godt med sine 110 hk, hvilket står for hestekræfter.

Med sådan en motor kan ejere nyde en god kombination af kraft og effektivitet, perfekt til både bykørsel og længere ture på landevejen.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG?

Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG kan køre op til 212 km/t. Den har en 1.0 TSI-motor med 110 hestekræfter. Den bruger også en dobbeltkoblingsgearkasse med syv trin. Dette giver bilen god kraft og hurtig respons på vejen, så man nemt kan komme op i høj fart.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG fra 0-100 km/t?

Artiklen giver ikke den nøjagtige tid for, hvor hurtigt en Volkswagen Taigo 1.0 TSI OPF Style DSG kan accelerere fra 0-100 km/t. Bilen er udstyret med en motor på 110 hestekræfter og en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse.

Denne kombination sørger for at bilen kan levere gode præstationer, både i byen og på motorvejen. På trods af manglen på specifik tid for acceleration til 100 km/t, viser bilens tophastighed på op til 212 km/t dens stærke præstationsevner.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Taigo?

En Volkswagen Taigo måler 4,27 meter i længden. Bagagerummet i bilen er stort og rummeligt med et volumen på 370 liter lige under kølergrillen. Hvis du lægger bagsæderne ned, vokser dette rum til hele 1.190 liter.

Bilen er også designet med tanke på komfort ved lastning og losning. Den indre steppe kan justeres melmen 10 cm i øvre position og 20 cm i nederste position af bagagerumsbunden.

Dette gør det nemmere at håndtere tungere genstande og sikrer en mere fleksibel brug af bagagerummet.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Taigo?

Bagagerummet i en Volkswagen Taigo er ret stort. Det har et volumen på 370 liter. Når bilsæderne er foldet ned, kan volumen gå op til 1.190 liter. Det er godt for folk, der har brug for plads til bagage eller indkøb.

Klap til at åbne og lukke bagagerummet skal man gøre manuelt, fordi der ikke er elektrisk drift. Der er et trin ved på- og aflæsning, som er 10 cm højt i øverste stilling og 20 cm i den nederste stilling af bagagerumsbunden.

Man kan gemme bagagerumsdækningen under lastbunden, så den ikke er i vejen.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo kan passe med et anhængertræk, selvom teksten ikke siger det direkte. Den kantrække 1100 kg, så den er stærk nok til anhængertræk. Det er godt for dem, der skal bruge bilen til at trække trailere eller andre tunge ting.

Man skal bare huske, at hver version af Volkswagen Taigo kan have forskellige kræfter til at trække.

Bagagerummet i en Volkswagen Taigo kan holde 370 liter bag låget. Når sæderne er lagt ned, vokser dette tal til 1.190 liter. Det betyder, at denne bil ikke kun er god til daglige ture men også til længere rejser med mere bagage.

Hvis du har behov for at montere et anhængertræk, ser det ud til, at Volkswagen Taigo kan være et vist valg for købere.

Hvor mange kg må en Volkswagen Taigo trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Taigo 1.0 TSI OPF Style DSG kan trække op til 1100 kg på anhængertrækket. Det er godt at vide for bilkøbere, der har brug for at transportere ekstra ting som små trailere eller cykelholdere.

Med denne viden kan ejere af en Volkswagen Taigo planlægge ture eller transportopgaver, uden at bekymre sig om, hvor meget deres bil må hale efter sig. Dette gør bilen til et godt valg for folk, der leder efter en bil med godt træk og ikke har behov for at transportere tunge laster.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo tilbyder forskellige fælge, så du kan tilpasse bilens udseende. Du kan vælge mellem standard 17 tommer letmetalfælge og opgraderinger til større 18 tommer for et mere markant look.

  1. Standard 17 tommer letmetalfælge er med fra starten. Disse giver en god balance mellem stil og køreegenskaber.
  2. Som ekstraudstyr kan du vælge 18 tommer letmetalfælge. De gør din Volkswagen Taigo mere iøjnefaldende på vejene.
  3. Der findes forskellige designmuligheder for hver fælgstørrelse, så du kan finde et look, der passer til din stil.
  4. Alle fælgtyper er lavet for at passe perfekt til Volkswagen Taigo, hvilket sikrer både god køreevne og stilfuldt udseende.
  5. Uanset om du foretrækker de mere under spillede 17 tommer fælge eller de større og mere iøjnefaldende 18 tommer fælge, matcher de alle sammen bilens overordnede design.
  6. Ved valg af fælge bør man også overveje typen af dæk, der vil være bedst egnet til ens kørestil og sæsonforholdene, hvor vinterdæk er vigtige i koldere klimaer.
  7. Det anbefales at rådføre sig med en ekspert inden valget for at sikre, at man får den bedste kombination af dæk og fælge for optimal ydeevne og sikkerhed.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Taigo?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Volkswagen Taigo er afgørende for sikkerheden og ydeevnen i koldt vejr. Med de rette dæk kan bilen klare sne og is bedre.

  1. Søg efter dæk med et mønster, der er lavet til vinterbrug. Dette hjælper bilen med at holde sig på vejen, selv når det er glat.
  2. Vælg dæk i størrelsen anbefalet af Volkswagen for Taigo for at sikre, at de passer perfekt og ikke påvirker køreegenskaberne negativt.
  3. Kontroller dækkets belastningsevne for at være sikker på, at det kan bære bilens vægt sammen med passagerer og bagage.
  4. Prioriter dæk med lav rullemodstand for bedre brændstoføkonomi, hvilket er godt for både budgettet og miljøet.
  5. Tjek benzinforbruget på dine nye vinterdæk. Dæk med god effektivitet sparer dig penge i længden.
  6. Anskaf dæk fra anerkendte producenter, som garanterer gode køreegenskaber og lang levetid under kolde forhold.
  7. Overvej alternativer til traditionelle pigdæk hvis du ofte kører i områder, hvor vejene bliver hurtigt ryddet for sne.
  8. Undersøg muligheden for vinterdæk med isteknologi, som kan give ekstra greb på is uden at skade vejoverfladen.

    9 Farlige stoffer skal undgås ved valget af nye dæk til din Taigor - se særlig indholdsmærkning på produkterne så du reducer manners.

At vælge de

Hvor sikker er en Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo har mange sikkerhedsfunktioner, som gør den til et godt valg for bilkøbere. Den er udstyret med Front Assist, Notbremssystem og en række andre systemer som Spurhalteassistent og adaptive fartkontrol.

Disse teknologier hjælper med at forhindre ulykker og beskytte folk inde i bilen såvel som fodgængere udenfor.

Bilen har også en god score i tests. Den stopper fra 100 km/t til 0 på kun 34,7 meter takket være sit effektive bremse system. Volkswagen Taigo tillader også brug af universelle børnesæder på alle sæder, hvilket betyder god beskyttelse for børn i alle aldre.

Med en CO2-Bilanz på 172 g/km og et forbrug på kun 6,3 l Super per 100km (16,7 km/L) viser den sig også at være en miljøvenlig model. Alt dette sammen gør Volkswagen Taigo til en sikker og ansvarlig elbil valg.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Taigo?

Interiøret i en Volkswagen Taigo byder på et digitalt instrumentbræt og Discover Pro navigationssystem. Dette giver føreren let adgang til vigtige oplysninger og vejledning under kørslen.

Der er meget plads indeni, nok til folk næsten to meter høje, både foran og bagved. For god komfort findes der mange lommer og holder til flasker. Bilen har et manuelt klimaanlæg, men det kan opgraderes til et automatisk to-zoners, der giver en bedre temperaturstyring.

For sikkerhedskørsel har Volkswagen Taigo vigtige funktioner som Front Assist, nødbremse, Spurhalteassistent og ACC (adaptiv fartstyring). Disse bidrager til en sikker tur for alle i bilen.

Med disse teknologier og bekvemmeligheder passer Taigo godt til bilkøbere, der ønsker en bil med godt overblik og moderne faciliteter.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Taigo?

En Volkswagen Taigo har god plads og kan nemt have fem personer siddende i bilen. Det er designet så både store og små personer kan være der. Personer på op til 1,90 m kan sidde bekvemt både foran og bag i bilen.

Dette gør Taigo til et godt valg for familier eller grupper, der ønsker at rejse sammen i en bil, der kombinerer komfort med stil. Med sådan en fleksibilitet er Taigo også et smart valg for folk, der overvejer køb af elbiler og sætter pris på Apple-teknologi til at holde sig forbundet, hvilket gør hver tur behagelig for alle om bord.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo kommer med et indbygget lydsystem, der inkluderer radio med digital modtagelse, Bluetooth håndfri system, og apple tilkobling med fire USB-C porte. Dette system sørger for, at man nemt kan lytte til musik og bruge sin telefon sikker under kørslen.

AUX-stik eller CD-drev findes ikke i denne bil. For dem, der ønsker mere avancerede funktioner, tilbyder Volkswagen's top-navigations system Discover Pro realtids trafikinformationer og mulighed for at styre visse funktioner med bevægelser.

Dette giver en højere grad af teknologi og bekvemmelighed for føreren og passagererne.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Taigo?

En Volkswagen Taigo tilbyder adgang til flere nyttige apps. Disse gør køreturen nemmere og mere underholdende.

  1. Discover Pro: Denne app giver realtime trafikoplysninger, så førerne kan undgå køer.
  2. Digitalt instrumentbræt: Brugere kan tilpasse deres display for en mere personlig oplevelse.
  3. Bluetooth-fritalingsudstyr: Gør det muligt at ringe håndfrit, så føreren kan fokusere på vejen.
  4. USB-C-porte: Der er 4 USB-C-porte i bilen, som giver mulighed for nem opladning og forbindelse til enheder.

Discover Pro inkluderer også gestuskontrol, hvilket gør brugergrænsefladen meget mere interaktiv.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Taigo automatisk?

Volkswagen Taigo har et avanceret system, der gør det muligt at opdatere bilens software automatisk. Dette sikrer, at bilen altid kører med den nyeste teknologi, forbedrer sikkerheden og øger brændstofeffektiviteten.

Opdateringerne kan omfatte nye funktioner eller rettelser af fejl, som holder bilen i topform. Ejere skal ikke bekymre sig om at besøge en forhandler eller et servicecenter, da opdateringerne kan gennemføres via bilens infotainmentsystem.

Denne funktion kan være dækket af garantien, hvilket giver ekstra tryghed for ejeren. Dette selvkørende vedligeholdelsessystem sikrer, at Volkswagen Taigo altid yder optimalt og giver en glattere køreoplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Taigo?

Hvis man vil gøre sin Volkswagen Taigo mere personlig, findes der mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Disse kan forbedre bilens udseende, komfort og funktionalitet.

  1. Alufælge – Giver bilen et stilfuldt look.
  2. Anhængertræk – Til dem, der skal transportere trailers eller cykelholdere.
  3. Tagbøjler – Perfekt til at bære alt fra skiudstyr til kajakker.
  4. Soltag – Lader lys og frisk luft ind i kabinen.
  5. Navigationssystem – Gør det lettere at finde vej på ukendte ruter.
  6. Parkeringsassistance – Hjælper med at parkere bilen uden besvær.
  7. Adaptiv fartpilot – Justerer hastigheden efter trafikken foran.
  8. Klimaanlæg med flere zoner – Sørger for behagelig temperatur for alle i bilen.
  9. Lædersæder – Tilføjer et touch af luksus og øget komfort.
  10. Automatisk nødbremseassistent – Øger sikkerheden ved at hjælpe med at undgå sammenstød.
  11. Digitalt cockpit – Viser vigtig information klar og tydelig for føreren.
  12. LED-forlygter – Sikrer bedre sigtbarhed om natten med lang levetid.

    13 Avanceret lydsystem – For dem, der sætter pris på god lydkvalitet under kørslen.

    14 Smartphone-integration (Apple CarPlay/Android Auto) - Letter adgang til musik, apps og navigation via telefonen

    15 Bagagerumsbakke - Beskytter bagagerummet mod snavs og slid.

Med disse muligheder kan ejere af Volkswagen Taigo tilpasse bilen præcis som de ønsker, hvilket gør hver køretur endnu mere unik og behagelig.

Guides til andre VW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Taigo?

Volkswagen Taigo er fyldt med moderne teknologi. Den har Matrix LED-forlygter, som giver fantastisk lys om aftenen, uden at blænde andre bilister. Til information og underholdning tilbyder den et digitalt instrumentpanel og Discover Pro navigationssystemet.

Dette system har realtids trafikinfo og kan styres med håndbevægelser. For sikkerheden findes der flere smarte funktioner. Den har Front Assist med nødbremsesystem. Dette hjælper med at undgå ulykker ved at stoppe bilen hurtigt i nødsituationer.

Der er også en vognbaneassistent, som holder bilen på rette spor, og en adaptiv fartpilot, der tilpasser farten efter trafikken. Hvis du skal skifte bane, hjælper vognskifteassistenten dig.

Flere-kollisionsbremse reducerer skader ved ulykker ved at stoppe bilen efter et sammenstød. Endelig sørger eCall-systemet for hjælp ved ulykker, og en advarsels trekant i bagagerummet gør andre opmærksomme på fare.

Disse teknologier i Volkswagen Taigo sørger for en sikker og behagelig køreoplevelse, både i byen og på landevejen. Med så mange funktioner er det nemt at se, hvorfor denne bil er et godt valg for dem, der værdsætter sikkerhed og komfort.

Hvad koster en VW Taigo 1.0 TSI OPF Style DSG i grøn ejerafgift?

En VW Taigo koster i 2024 ca. fra 1.100 kr til 1.360 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Taigo til service?

En Volkswagen Taigo skal til regelmæssigt tjek for at sikre, at alt kører, som det skal. Dette tjek finder typisk sted hvert andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Ejere kan vælge at forlænge deres bilens garantiperiode op til fem år eller 150.000 km. Det er vigtigt at følge denne serviceplan for at bilen kører godt og sikkert. Service er også afgørende for at opretholde bilens garanti.

Hvilke dele på en Volkswagen Taigo går mest i stykker?

Volkswagen Taigo er en populær bil, men som alle biler har den dele, der kan gå i stykker. Det er godt at vide, hvilke dele man skal være særligt opmærksom på.

  1. Elektroniske komponenter: Systemer som infotainment og navigation kan have fejl eller stoppe med at virke.
  2. Batteri: Bilen bruger energi, også når den ikke kører. Dette kan tære på batteriet over tid.
  3. Bremser: Skiver og klodser slides ned og skal udskiftes regelmæssigt for at sikre din sikkerhed.
  4. Lygter: Pærer til for- og baglygterne skal ofte skiftes ud, især hvis man kører meget i mørke.
  5. Dæk: Slitage af dæk afhænger af kørestil og vejforhold, men regelmæssig udskiftning er nødvendig for greb og sikkerhed.
  6. Kobling på manuelle modeller: Dette gælder ikke direkte for TSI Style DSG-modellen, men generelt kan koblinger på manuelle Volkswagen Taigo-modeller slides hurtigt, hvis de bruges hårdt.
  7. Luftfilter: Et tilstoppet luftfilter kan reducere motorens ydelse og øge brændstofforbruget.
  8. Viskerblade: Godt udsyn er vigtigt i alt slags vejr; viskerblade slides dog over tid og kræver udskiftning.

Disse punkter er gode at have i tankerne både ved køb af en ny eller brugt Volkswagen Taigo samt i den løbende vedligeholdelse.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Taigo?

Garantien på en Volkswagen Taigo dækker den i to år fra købsdatoen. Dette er standard for alle, der køber bilen. Ejere har også mulighed for at udvide denne periode. De kan vælge en længere garantiperiode på op til fem år eller køre 150.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Dette giver køberne en ekstra sikkerhed, hvis de ønsker mere beskyttelse over længere tid.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Taigo?

Garantien på en Volkswagen Taigo beskytter købere mod ekstra udgifter ved fejl på bilen. Den omfatter reparationer eller udskiftning af dele, der går i stykker pga. fabrikationsfejl. Købere kan vælge at forlænge denne beskyttelse op til 5 år eller 150.000 km, hvilket giver mere sikkerhed over længere tid.

Dette valg kan være godt for dem, der planlægger at beholde bilen længe. Omkostningerne ved dette skal dog overvejes, da en længere garanti kan koste ekstra. Garantien og muligheden for at forlænge den er vigtige at forstå, før man vælger en Volkswagen Taigo.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.49

Opdateret 10.09.2024, 14.30.49

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel