Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG (Årgang 09/2017 - 08/2018)

Købsguide: Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG (09/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG?

Før du køber en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG, er der nogle vigtige ting at have med i overvejelserne. Bilen har en kraftfuld motor med 240 hestekræfter, hvilket betyder god ydeevne og acceleration.

Den er 4,7 meter lang og kan have op til syv sæder, hvilket gør den til et godt valg for familier eller folk, der ofte har mange passagerer. Bagagerummet rummer mellem 510 og 700 liter, afhængigt af sædekonfigurationen, så der er meget plads til bagage.

Volkswagen Tiguan Allspace tillader også at trække op til 2,4 ton på anhængertrækket, hvilket er nyttigt for dem, der skal transportere tunge ting eller bruge en campingvogn. Med forskellige køreindstillinger som Normal og Sport kan føreren tilpasse bilens køreegenskaber efter behov.

Derudover kommer den med moderne teknologi som adaptiv fartpilot, lane assist, blind spot sensor og digital cockpit, hvilket øger sikkerheden og komforten under kørslen. Disse funktioner gør Tiguan Allspace til en attraktiv model for dem, der ønsker en rummelig, kraftfuld og teknologisk avanceret bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder forskellige varianter, så købere kan finde en bil, der passer til deres behov. Den mest bemærkelsesværdige variant er den med Bi-Turbo-Diesel motor.

  1. Varianten med Bi-Turbo-Diesel og 240 hk: Denne model står ud som den kraftigste i serien. Den har en stærk dieselmotor, der giver hurtig acceleration og god ydeevne.
  2. 7-trins DSG-gearkasse: Alle modeller kommer med denne automatiske gearkasse, som sikrer en glidende kørsel og nem skift mellem gear.
  3. Adaptiv dæmperregulering (DCC): Denne funktion giver mulighed for at justere undervognen efter vejen og din kørestil. Du kan vælge mellem Normal og Sport indstillinger for bedre kontrol.
  4. Forskellige køreindstillinger: Udover DCC kan føreren ændre motor- og gearstyringens reaktion gennem valg af diverse køreindstillinger, hvilket tilpasser bilen til forskellige veje og præferencer.
  5. Elektrisk betjent bagklap: For dem, der ofte skal læsse store genstande, gør denne funktion det nemmere at åbne og lukke bagagerummet uden besvær.
  6. Tankkapacitet på 60 liter: Med denne størrelse tank kan bilen nå op til 855 kilometers kørsel på en fuld tank, ideelt for lange ture eller ferier.
  7. Tilladt anhængervægt på 2,4 ton: Perfekt for dem, der har brug for at trække tunge laster som campingvogne eller trailere.
  8. Bagagerumsvolumen fra 510 til 700 liter: Tiguan Allspace byder på masser af bagageplads, der kan udvides ved at lægge bagsæderne ned.

Hver af disse oplysninger understreger Volkswagen Tiguan Allspaces alsidighed som familiebil eller som vehikel til eventyrlystne sjæle, takket være dens imponerende specifikationer og tiltalende funktioner.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan Allspace?

Fordele Ulemper
- 240 hk bi-turbodiesel giver stærk ydelse - Materialerne i bilen har modtaget kritik
- Adaptiv dæmperregulering (DCC) tilpasser sig kørselsforhold - Rimelig højt dieselforbrug på 7,0 l/100 km
- Stort bagagerum giver god plads - CO2-udledning på 222 g/km
- Tilladt anhængervægt på 2,4 t
- Avancerede sikkerhedssystemer som city-nødbremsesystem og vognbaneassistent

Hvordan klarer Volkswagen Tiguan Allspace sig i test?

Volkswagen Tiguan Allspace med sin Bi-Turbo-Diesel på 240 hk og firhjulstræk sammen med 7-trins DSG-gearkasse scorer højt i flere tests. Den har fået vurderinger fra ADAC, der spænder mellem 2,0 og 4,0 baseret på forskellige kriterier som AUTOTEST, AUTOKOSTEN og Zielgruppencheck.

Bilen udviser en stærk præstation med dens kraftfulde motor, der yder tilstrækkeligt i alle køresituationer. Forbruger den i gennemsnit syv liter brændstof på 100 km ifølge EcoTest, hvilket peger på en effektiv balance mellem styrke og økonomi.

Til sikkerhedsaspekter overbeviser Volkswagen Tiguan Allspace i ADACs crashtests, hvor den demonstrerer meget god kabinesikkerhed. Med sin tilladte anhængervægt på 2,4 ton gør den sig også ideel som trækkøretøj for dem, der har behov for at transportere større anhængere.

Denne kompetence viser, hvorfor Tiguan Allspace ikke kun er funktionel og kraftfuld, men også sikker, hvilket gør den til en tiltalende mulighed for familier såvel som professionelle brugere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder meget til bilkøbere, men det er altid godt at kende til alternativer. Her er en liste over biler, der ligner Tiguan Allspace i størrelse, funktion og pris.

  1. Skoda Kodiaq: Denne bil har plads til syv personer ligesom Volkswagen Tiguan Allspace. Den tilbyder også variabel indvendig plads og har en rummelig kabine.
  2. Ford S-Max: Med sine syv sæder og adaptive undervogn får du her en familiebil, der kombinerer komfort med anvendelighed.
  3. Peugeot 5008: Dette køretøj byder på en attraktivt designet kabine og muligheden for tre sæders rækker. Det skiller sig ud med moderne teknologi og god brændstoføkonomi.
  4. Honda CR-V: Selvom den ofte kommer som femsæder, kan Honda CR-V være en udfordrer med sin opmærksomhed på sikkerhed og holdbarhedsrekord.
  5. Hyundai Santa Fe: Denne SUV tilbyder masser af plads, avancerede sikkerhedsfunktioner og et stærkt fokus på familievenlighed.
  6. Kia Sorento: Med mulighed for syv sæder, høj kvalitet indeni og god køreoplevelse er dette et solidt valg for dem, der søger alternativer.

Alle disse biler giver lignende funktioner som adaptiv undervogn, nøglefri betjening og moderne assistancesystemer såsom travel assist. Med muligheder som elektrisk parkeringsbremse, læderrat, og fuld LED lygter matcher de også Tiguan Allspace på comfort-og teknologiområdet. Fuldt sammenlignelige mht motorstørrelse, antal sædepladser og bagagerumskapacitet giver de solide valgmuligheder for familier eller dem der har behov for ekstra rum som Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder.

Hvor langt kører Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG på literen?

Denne bil kører i gennemsnit syv liter per 100 km ifølge EcoTest. Med en tankkapacitet på 60 liter kan den køre op til 855 kilometer, hvis det er en 4Motion-model. Men husk, Adblue tanken holder kun til 12 liter, så man skal ofte fylde op igen.

Hvilken motor har en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG?

En Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG har en bi-turbo-diesel motor. Denne motor laver 240 hestekræfter. Den har også en 7-trins DSG-gearkasse og firehjulstræk. Motoren kan køre op til 228 km/t og går fra 0 til 100 km/t på kun 6,7 sekunder.

Den laver et højt drejningsmoment på 500 Nm. Den har en tank på 60 liter og en EcoTest rækkevidde på 855 kilometer for modeller med firehjulstræk. Der er også en AdBlue-tank på 12 liter for renere udstødning.

Denne kraftfulde motor giver Tiguan Allspace fremragende ydelse og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG?

Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG har imponerende 240 hestekræfter. Denne bil har også en kraftfuld Bi-Turbo-Diesel motor. Det giver bilen masser af styrke til både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Med så mange hestekræfter er Tiguan Allspace mere end klar til at håndtere forskellige køresituationer.

Den bruger DSG-gearkasse med syv gear, som sikrer en glidende og hurtig køreoplevelse. Denne kombination af kraft og teknologi gør Tiguan Allspace til et oplagt valg for dem, der søger en stærk og pålidelig bil.

Kraften i motoren understøttes yderligere af et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm, hvilket giver en hurtig acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 6,7 sekunder.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG?

Denne bil kan køre op til 228 km/t. Den har en motor, der giver 240 hestekræfter og et drejningsmoment på 500 Nm. Denne Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG når fra 0 til 100 km/t på bare 6,7 sekunder.

Kraften og hastigheden viser, hvordan Volkswagen har designet denne model til at levere både ydelse og effektivitet.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline DSG når fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder. Den har en stærk diesel motor med 240 hestekræfter og kan køre meget hurtigt. Bilen har også en syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som hjælper den med at accelerere hurtigt og glat.

Med denne bil kan købere nyde høj fart og god acceleration, når de kører på vejene.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace har en længde på 4,7 meter og en bredde på 2,12 meter, inklusive sidespejle. Disse mål gør bilen til en af de større i Volkswagen-familien. Dens imponerende størrelse giver masser af rum inde i kabinen og betyder, at den kan rumme et bagagerum på 510 liter.

Når man lægger bagsæderne ned, kan dette volumen udvides til hele 700 liter, hvilket er perfekt for familier eller dem, der har brug for ekstra plads til oppakning. Med en tilladt totalvægt på 2,4 ton og en tankkapacitet på 60 liter er Tiguan Allspace bygget til både det daglige behov og de længere køreture.

Den er desuden praktisk med sin drejeradius på 11,9 meter, der letter manøvrering i snævre områder.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Tiguan Allspace?

Bagagerummet i en Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder god plads med sine 510 liter. Når man fælder sæderne ned, kan dette rum vokse til hele 700 liter. Det giver en masse muligheder for at pakke store ting, når man skal på tur.

Den elektrisk betjente bagklap og den høje åbning gør også, at man nemt kan læsse og losse uden besvær. Derimod kan læssekanten, som er 73 cm høj, være lidt af en udfordring for nogle.

Dette rummelige bagagerum kombineret med bilens evne til at trække en anhænger på op til 2,4 ton gør Tiguan Allspace til et godt valg for familier og folk med behov for plads til eventyr.

Med den plads og kraft er bilen ikke bare praktisk; den er også klar til næsten alt, hvad man kan tænke sig at pakke med på rejsen.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace kan udstyres med anhængertræk. Denne mulighed er ideel for dem, der har brug for at trække tungere laster. Med en tilladt anhængervægt på 2,4 ton, er Tiguan Allspace et stærkt valg for at trække eksempelvis en stor campingvogn eller en båd.

Tiguan Allspace matcher godt med behovene for dem, der søger en bil med stor trækkapacitet.

Den tilladte totalvægt på bilen er også 2,4 ton, og den kan bære op til 570 kg. Det viser, hvor godt denne bil passer til opgaver, der kræver ekstra kapacitet. Med disse egenskaber fremstår Volkswagen Tiguan Allspace som en praktisk løsning for folk, der ønsker fleksibilitet og kraft i deres køretøj.

Denne model er derfor ikke kun rummelig og komfortabel men også meget funktionel, når det gælder om at have mulighed for at tilføje et anhængertræk.

Hvor mange kg må en Volkswagen Tiguan Allspace trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Tiguan Allspace kan trække 2,4 ton på anhængertrækket. Det passer godt til folk, der har brug for at trække noget stort som en båd eller en stor trailer. Bilen selv kan også bære 570 kg i vægt.

Dette gør den til et godt valg for de, der skal transportere tunge ting i bilen og på anhængertrækket samtidig. Den kraftige motor og robuste konstruktion sikrer, at køretøjet kan håndtere sådanne opgaver uden problemer.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Valget af fælge til en Volkswagen Tiguan Allspace kan ændre bilens udseende og køreegenskaber. Mange vælger at opgradere for et mere personligt præg eller forbedret ydeevne.

  1. Standardfælge - Tiguan Allspace kommer med 18-tommer letmetal standardfælge, der tilbyder et stilsikkert look og god performance.
  2. Opgraderingsmuligheder - For de, der søger mere flair, findes der 19- eller 20-tommers letmetal varianten, som giver bilen et mere markant og dynamisk udtryk.
  3. Tagræling kompatible - Specifikke modeller af fælge er designede til at fungere problemfrit sammen med bilens tagræling system, ideel for dem, der regelmæssigt transporterer større genstande eller bruger tagboksen.
  4. Vinterdæk valg - Til koldere måneder tilbydes specielle fælgdesigns, der passer perfekt til vinterdæk og sikrer optimalt greb i sne og is.
  5. Farvemuligheder - Fås i forskellige farver som Nightshade Blue Metallic og Cypression Green Metallic, så ejeren kan matche fælgene med karosseriets farve for et unikt look.
  6. Svingbart træk (elektrisk) integration – Nogle fælgmodeller designes med tanke på biler udstyret med svingbart træk (elektrisk), hvilket sikrer fuld funktionalitet uden risiko for skade ved påhængskørsel.
  7. Teknologivenlige – Moderne fælgdesign inkluderer ofte elementer, der understøtter teknologier som dæktryksmålere og andre sikkerhedssystemer integreret i Volkswagen Tiguan Allspace.

Disse muligheder giver bilejere friheden til at personalisere deres Volkswagen Tiguan Allspace både når det gælder udseende og køreglæde.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Til en Volkswagen Tiguan Allspace er det afgørende at vælge vinterdæk, der matcher bilens evne til at håndtere tunge belastninger, som dens tilladte anhængervægt på 2,4 ton angiver.

Med en tankkapacitet, der tillader 855 kilometers kørsel, og en Adblue tank på kun 12 liter, kræver bilen dæk, der optimerer brændstoføkonomien og sikrer færre stop for genopfyldning.

Til dette formål bør man overveje dæk med lav rullemodstand for at forlænge køreafstanden mellem tankopfyldninger og Adblue-genopfyldninger.

Vinterdækkene skal også understøtte bilens sikkerhedsfunktioner, såsom parkeringshjælp og kameraer, ved at tilbyde godt greb og kontrol i vintervejr. Med bilens specifikke udfordringer, såsom dårlig rundsigt bagud på grund af ikke-nedbukkelige nakkestøtter og brede dørstolper, er det yderligere essentielt med dæk, der sikrer stabilitet og præcis håndtering.

Ved valget af vinterdæk til en Volkswagen Tiguan Allspace er det hermed centralt at fokusere på dæk, der matcher bilens høje funktionelle krav samt understøtter brændstofeffektivitet og sikkerhedskapaciteter for at navigere sikkert gennem vintertiden.

Hvor sikker er en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI 4Motion sikrer sin køber god beskyttelse. Den er pakket med sikkerhedsudstyr som for-, side- og kontinuerlige hovedairbags. Der er også en ekstra airbag til føreren for at beskytte knæene.

Denne model kom med systemer, der vogter over passagererne, ligesom et system, der hjælper til, hvis man skulle være uheldig at havne i en nødsituation. Med børnesikkerhedsforanstaltninger passer den godt på de små passagerer.

ADAC's krashtest viste, at denne bil er meget god til at beskytte folk indeni bilen ved et sammenstød. Med så mange sikkerhedsforanstaltninger på plads, viser Volkswagen Tiguan Allspace sig som et sikkert valg for familier og andre bilkøbere.

Sikkerhed kombineret med teknologier som front assist og en multilinkbremse giver yderligere ro i sindet, når man køber denne bil.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Tiguan Allspace?

Interiøret i en Volkswagen Tiguan Allspace er rummeligt og indbydende. Med store vinduer og en lys himmel føler man virkelig, at der er god plads. Fører og passagerer nyder godt af masser af benplads.

Dette gør ture i bilen behagelige for alle. Bagagerummet har god belysning, så man nemt kan finde, hvad man har brug for. Men der er en ulempe. Læssekanten er på 73 cm, hvilket kan gøre det svært at læsse tunge ting ind og ud.

Discover Pro infotainmentsystemet i bilen er moderne. Men det kan være svært at bruge, da det mangler hardwaretaster og drejeknapper. I stedet har det sensorbaserede knapper og gestusstyring, som nogle finder udfordrende.

På trods af dette, gør den elektrisk betjente bagklap det nemt at komme til sine ting i bagagerummet, specielt når man skal læsse store genstande ind eller ud. Alt i alt, tilbyder Volkswagen Tiguan Allspace en flot pakke med komfort og teknologi, der imødekommer moderne bilkøberes behov.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace kan tage op til syv personer. Den har ekstra sæder i tredje række, der giver plads til to flere. Disse ekstra sæder gør den perfekt for familier eller grupper, der har brug for mere rum.

Med disse sæder slået ned, er der også meget plads til bagage. Dette gør Volkswagen Tiguan Allspace til et godt valg for dem, der leder efter en bil med god plads. Den er ideel for lange køreture, ferier, eller bare daglig transport af en stor familie.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Tiguan Allspace?

En Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder forskellige lydsystemer, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge det system, der passer dem bedst. Grundmodellen kommer med en standard radio og muligheder for opgraderinger.

For dem, der ønsker mere, tilbyder Volkswagen Discover Pro infotainmentsystemet uden faste knapper og med gestusstyring som en del af ekstra udstyr. Dette system mangler dog basale hardwareknapper og drejeknapper, noget nogle måske vil savne.

Til dem, der sætter pris på kvalitetslyd, kan bilen udstyres med premium-lydsystemer mod ekstra omkostninger. Disse systemer løfter lydoplevelsen i bilen med klarere musik og dybere basser og bidrager til en mere underholdende køretur.

Multimedieindstillinger såsom CD-radio, digital radio og navigationssystem kan føjes til for at skabe en mere sammenkoblet og underholdende køreoplevelse. ADAC-vurdering pålydende illustrerer at valg af lydsystem kan påvirke både tilfredsheden hos føreren og passagererne i høj grad.

Brugerne har mulighed for at forbedre oplevelsen gennem tilføjelsen af disse high-end audio løsninger. Discover Pro systemet bruger sensorbaserede knapper og tilbyder avancerede funktioner som gestusstyring, men det er vigtigt at bemærke, dette kommer som et ekstra tillæg.

Premium-lydsystemerne er beregnet til dem, der virkelig værdsætter forskellen i lydkvalitet under deres rejser.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Tiguan Allspace?

I en Volkswagen Tiguan Allspace kan ejere tilkøbe apps gennem Discover Pro infotainmentsystemet. Disse apps udvider bilens funktionalitet og gør køreoplevelsen bedre. Her er nogle eksempler på, hvad man kan få:

  1. Android Auto: Giver adgang til telefonens apps som musik, navigation og beskedtjenester via bilens skærm.
  2. Apple CarPlay: Lader brugere spejle deres iPhone i bilen for nem adgang til kort, musik og andre funktioner.
  3. DAB+ Radio: Tilbyder digital radio med et stort udvalg af radiostationer i klar lydkvalitet.
  4. Volkswagen Media Control: Gør det muligt at styre underholdning og media i bilen fra en tablet eller smartphone.

Disse apps forbedrer både sikkerhed og komfort når man kører en Volkswagen Tiguan Allspace og skaber en mere tilsluttet køreoplevelse.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Tiguan Allspace automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Tiguan Allspace får ikke opdateringer af sig selv. Ejerne skal selv sørge for at få det gjort. Det kan være hos en forhandler eller et værksted. Dette er vigtigt for bilens funktion og sikkerhed.

Volkswagens systemer skal opdateres manuelt for at køre godt. Husk at tjekke efter nye opdateringer, så din bil kører som den skal.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace kommer med en masse muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Købere kan tilpasse bilen efter egne behov og ønsker.

  1. Elektrisk betjent bagklap gør det nemt at åbne og lukke bagagerummet uden brug af hænder.
  2. Discover Pro infotainmentsystem forbedrer underholdningen og navigation i bilen.
  3. LED-forlygter sikrer bedre synlighed om natten samt et moderne udseende.

    4, Læderpakke giver et touch af luksus og komfort indeni bilen.

  4. El-svingbart træk er perfekt for dem, der har brug for at slæbe trailere eller campingvogne.
  5. Multikollisionsbremse øger sikkerheden ved at hjælpe med at stoppe bilen hurtigere efter en kollision.
  6. Assistentsystemer, herunder nødbremseassistent, holder dig sikker på vejen.
  7. Vinterdæk specielt udvalgt til Volkswagen Tiguan Allspace giver optimal ydeevne i koldt vejr.
  8. Anhængertræk tillader køberen at slæbe tunge genstande problemfrit.
  9. Fælge i forskellige størrelser og designs sætter personligt præg på bilens look.

Disse valgmuligheder lover en høj grad af personalisering, så man kan få præcis den Volkswagen Tiguan Allspace, som passer bedst til ens livsstil og kørestil.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Tiguan Allspace?

En Volkswagen Tiguan Allspace har mange smarte teknologier. Den kommer med adaptive dæmperregulering, hvor bilen selv justerer affjedringen. Det giver en bedre køretur. Den har også systemer til at holde afstand til andre biler og advare, hvis man er ved at køre ind i noget.

Der er hjælp til at holde bilen i sin bane på vejen. Til turene er der et navigationssystem og digital radio. For sikkerheden er der teknologi til pludselig at bremse i byen, hvis det er nødvendigt.

Bilen har også et SCR-system. Det reducerer skadelige stoffer fra udstødningen. Dette system gør bilen mere miljøvenlig. Lyden i bilen kan være fra et premium lydsystem. Alle disse teknologier hjælper med at gøre kørslen sikker og behagelig.

Hvad koster en VW Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR Highline 4MOTION DSG i grøn ejerafgift?

En VW Tiguan Allspace koster i 2024 ca. fra 1.960 kr til 9.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Tiguan Allspace til service?

Volkswagen Tiguan Allspace kræver service efter bestemte intervaller for at sikre, at bilen kører godt. For denne model, skal den til regelmæssig tjek, herunder tandremsudskiftning og olieskift for dobbeltkoblningsgearkassen.

Det anbefales, at ejeren følger serviceplanen, som ofte står i bilens instruktionsbog. Denne plan tager højde for bilens kilometerstand og hvor lang tid der er gået siden sidste service.

Som en generel regel, bør Volkswagen Tiguan Allspace til tjek mindst én gang om året eller efter kørsel af 15.000 km, afhængigt af hvad der kommer først.

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for at bibeholde bilens ydeevne og sikkerhed. Omkostningerne ved service kan variere, så det er vigtigt at sætte et budget til side for dette.

Vedligeholdelsen inkluderer forskellige tjek af bilens dele og udskiftning af slidte komponenter for at undgå større reparationer senere. Detaljer omkring specifikke serviceintervaller og krav kan findes i bilens manual eller ved at kontakte en autoriseret Volkswagen forhandler.

Ved at følge den anbefalede serviceplan sikrer man, at bilen kører problemfrit i mange år.

Hvilke dele på en Volkswagen Tiguan Allspace går mest i stykker?

At købe en bil involverer at vide om de dele, der oftest lider skade, såsom på en Volkswagen Tiguan Allspace. Mange ejere har erfaringer med forskellige problemer.

  1. Elektroniske systemer: Ofte oplever ejere fejl i navigations- og infotainmentsystemet, som kan kræve genstart eller reparation.
  2. EGR-ventil: Ventilen kan blive blokeret, hvilket fører til tab af motorkraft og øget brændstofforbrug. Dette er et almindeligt problem i mange dieselbiler.
  3. AdBlue-tank: Med kun 12 liters kapacitet kræver dette system hyppig påfyldning for at holde bilen inden for miljønormerne.
  4. Luftaffjedring: Nogle modeller med luftaffjedring kan opleve lækager, hvilket fører til ubehagelig kørsel og dyre reparationer.
  5. DSG-gearkasse: Den automatiske DSG-gearkasse kan have problemer med hakken og uregelmæssig skiftning, især ved lav hastighed.
  6. Forlygter: LED-forlygternes funktionsfejl har været rapporteret, hvilket kræver udskiftning af hele forlygteenheden.
  7. Klimaanlæg: Systemet kan være ustabilt med tiden og kræve regelmæssige servicetjek for at sikre korrekt funktion.
  8. Batteri: En hurtig afladning af bilbatteriet har været et hyppigt problem hos nogle ejere, især under kolde vejrforhold.

    9a. Rundsigt bagud er begrænset grundet designvalg som brede dørstolper og ikke-nedbukkelige nakkestøtter, som dog ikke direkte går i stykker men påvirger daglig brug.

Selvom ingen biler er immune overfor slid og eventuelle defekter, giver listen her en ide om nogle af de specifikke udfordringer man kan støde på ved ejerskab af en Volkswagen Tiguan Allspace.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace varer op til 2 år. Denne bil kan også have en mulighed for at få garantien forlænget til 5 år. Dækningen inkluderer ofte op til 60.000 km.

Købere har chance for at købe ekstra dækning mod en ekstra betaling. Det er vigtigt at vide, at garantibetingelserne kan ændre sig afhængigt af hvilket land og hvilken forhandler man køber bilen fra.

Folk bør altid tjekke disse betingelser meget nøje før de køber en bil.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace gælder op til 2 år eller 80.000 km. Denne sikring dækker de fleste dele og fejl, der ikke skyldes normal slid og ælde. Det omfatter ikke skader forårsaget af uheld, misbrug eller manglende vedligeholdelse.

Købere bør tjekke detaljerne, for at forstå helt nøjagtigt, hvad garantien omfatter. Dette kan hjælpe bilejere med at undgå overraskelser, hvis bilen skal repareres.

Guides til andre varianter af VW Tiguan Allspace

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 26.08.2024, 10.30.08

Opdateret 26.08.2024, 10.30.08

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel