Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line (Årgang 11/2021 - 05/2024)

Købsguide: Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line (11/2021 - 05/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line?

Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line er en stor SUV med meget at tilbyde. Den har 200 hk og passer godt til folk, der har brug for plads og kraft. Denne model er blevet mere populær, efter den fik en opdatering.

Nu udgør Allspace-udgaverne 55% af Tiguan-seriens salg. Bilen er stor, næsten 4,73 meter lang og 2,11 meter bred inklusive spejle. Den kan trække tunge ting, op til 2,5 ton. Brændstofforbruget ligger på 6,6 liter per 100km (16,7 km/L) hvilket ADAC Ecotest har fundet ud af.

Når du køber denne bil, får du altså en stærk og rummelig bil, som ikke bruger mere benzin end nødvendigt.

Denne Volkswagen Tiguan Allspace har også mange moderne funktioner som adaptiv fartpilot og et digitalt cockpit. Du kan også få ekstraudstyr som automatisk lys og nødbremsesystem. Til dem der elsker teknologi, understøtter bilen både Android Auto og Apple CarPlay.

Der er også cool ting som varme i rattet og anhængertræk, der svinger ind under bilen, når du ikke bruger det. Alle disse detaljer gør Tiguan Allspace til en stærk kandidat for dem, der leder efter en ny bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder forskellige varianter for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Den findes i flere udstyrsniveauer, motorvarianter og med forskelligt tilbehør.

  1. Basisversionen er indgangsmodellen, som kommer med standardfunktioner og -udstyr, der passer til dem, der søger grundlæggende komfort og ydeevne.
  2. Elegance-varianten opgraderer køreoplevelsen med mere luksuriøst udstyr og forbedrede materialer i kabinen, målrettet købere, der ønsker ekstra komfort.
  3. R-Line er toppen af modelrækken med et sportsligt design både udvendigt og indvendigt samt avancerede teknologier. Denne variant henvender sig til dem, der søger dynamik kombineret med luksus.
  4. Motorvarianter omfatter både benzin- og dieselmotorer. Benzinmotorerne byder på en god blanding af kraft og effektivitet, mens dieselmodellerne, som 2.0 TDI, lover længere rækkevidde og solid trækkraft.
  5. Gearkassemuligheder inkluderer den glatte manuel gearkasse samt den hurtige DSG-automatgearkasse for de, der foretrækker en nemmere køreoplevelser.
  6. Forhjulstræk er standard på nogle modeller og giver en god brændstoføkonomi. Volkswagen's 4MOTION-firehjulstræk er tilgængelig for dem, der søger ekstra stabilitet og trækkraft under vanskelige vejforhold.
  7. Adaptiv undervogn kan vælges for at skræddersy bilens køreegenskaber efter individuelle præferencer eller vejforholdene.

Hver variant er designet til at opfylde specifikke krav fra bilkøbere, fra basis komfort til luksus og høj ydeevne.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder en god balance mellem komfort og funktion. Her er hvad man skal vide om fordele og ulemper ved denne bil.

Fordele:

  1. Stor indvendig plads giver tonsvis af rum.
  2. Gode køreegenskaber sikrer en behagelig tur.
  3. Højt sikkerhedsniveau beskytter alle i bilen.
  4. Lavt emissionsniveau hjælper miljøet, takket være dens 200 hk 2-liters turbodieselmotor.
  5. Bagagerum på 455 liter skaber plads til bagage og stiger til 725 liter med sæderne nede.
  6. God standardudrustning til prisen sparer penge på ekstra tilbehør.

Ulemper:

  1. Meget af det indvendige er lavet af hård plastik, hvilket kan virke billigt.
  2. Touchbetjente multifunktionsrattet kan være svært at bruge korrekt og hurtigt.
  3. Uden forlygte rengøringssystem bliver lysene let beskidte.
  4. De månedlige omkostninger er høje sammenlignet med andre biler i samme kategori.
  5. Begrænset udsyn bagud gør parkering sværere uden ekstra kameraer.

Denne Volkswagen-model kombinerer altså både positive og negative sider, som købere skal tage i betragtning før køb.

Hvordan klarer Volkswagen Tiguan Allspace sig i test?

Den testede model af Volkswagen Tiguan Allspace har vist imponerende resultater. Modellen klarer at accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 7,8 sekunder. Den kan køre op til en topfart på 216 km/t.

Dens bremseafstand er bemærkelsesværdig; den kan gå fra 100 km/t til at standse helt på kun 34,9 meter. Inde i bilen er støjniveauet ved motorvejs hastighed lavt, kun 68,3 dB(A), hvilket sikrer en rolig køreoplevelse.

Sikkerheden er også i top med en rating på fem stjerner i NCAP-testen. Selvom CO2-udledningen ligger på 205 g/km, viser disse præstationer tydeligt bilens kvaliteter og bekræfter dens styrke på vejen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace er en populær bil, men der er andre gode muligheder på markedet. Her er nogle af de bedste alternative biler for dem, der leder efter lignende egenskaber som Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder.

  1. Hyundai Santa Fe: Denne bil står stærkt med sin komfort og rummelighed. Den har også en stærk motor og moderne teknologi.
  2. KIA Sorento: Med masser af plads og høj teknologisk udstyr er dette et godt valg for familier.
  3. Peugeot 5008: Dette køretøj skiller sig ud med sit stilfulde design og fleksible indretning.
  4. Seat Terraco: En nykommer, der tilbyder god værdi for pengene med masser af plads og solidt udstyr.
  5. Skoda Kodiaq: Kendt for sin store kabine og bagagerum. Den har også mange smarte opbevaringsløsninger.

Alle disse alternativer giver forskellige udstyrsniveauer og motortyper, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til dine behov.

Hvor langt kører Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line på literen?

Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line kører 6,6 km på literen. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest. Bilen har en 2-liters turbodieselmotor. Denne motor hjælper med at holde emissionsniveauet lavt.

Den udleder 205 gram CO2 per kilometer. Brændstoftanken i bilen er stor nok til lange ture. Dette gør Tiguan Allspace til et godt valg for folk, der rejser meget. Denne bil passer godt til danske bilkøbere, som søger en bil med god brændstoføkonomi og lang rækkevidde.

Hvilken motor har en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line?

En Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line har en stærk 2-liters turbodieselmotor. Denne motor giver bilen en kraft på 147 kW, hvilket svarer til omkring 200 hestekræfter. Det er en viercilinder-dieselmotor, som arbejder godt sammen med bilens 7-trins DSG-gearkasse.

Denne kombination sikrer, at bilen kører glat og effektivt. Teknologien Twindosing hjælper også med at mindske NOx-udslippet, så bilen bliver mere miljøvenlig. Denne type motor understøtter både en behagelig køreoplevelse og et lavt forbrug.

Dette gør Tiguan Allspace til et godt valg for folk, der vil have en stærk men økonomisk bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line?

Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line har 200 hestekræfter. Denne bil model bruger firehjulstræk med 4MOTION teknologi, som hjælper den med at køre stærkt og sikkert. Kraften i motoren og denne teknologi gør bilen hurtig og pålidelig for dem, der søger en bil med god ydelse.

Den stærke motor understøtter også bilens evne til at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 7,8 sekunder, hvilket viser, hvor hurtig og effektiv denne bil er. Med disse detaljer om motorkraften kan købere forstå, hvad de får, når de vælger en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line, især dem i Danmark, der værdsætter både styrke og teknologi i deres biler.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line?

Denne bil kan køre op til 216 km/t. Det gør den til et hurtigt valg for sine ejere. Den har en stærk 2-liters turbodieselmotor og kommer med firehjulstræk. Takket være denne teknologi og en 7-trins DSG-gearkasse, leverer den ikke kun fart, men også en glat køreoplevelse.

Bilen er perfekt for dem, der søger effektivitet uden at gå på kompromis med ydeevnen. Med Volkswagen-koncernens ry for kvalitet, får købere en bil, der imponerer på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI R-Line skyder fra 0 til 100 km/t på kun 7,8 sekunder. Dette kraftfulde skub kommer fra dens 200 hestekræfter 2-liters turbodieselmotor. Den er udstyret med firehjulstræk ved hjælp af 4MOTION teknologi og en glat 7-trins DSG-gearkasse, som sikrer, at bilen hurtigt og effektivt kan nå sin tophastighed på 216 km/t.

Denne kombination af stærk motor og avanceret køreteknologi betyder, at bilkøbere kan nyde en bil, der performer godt på forskellige veje, samtidig med den holder et lavt emissionsniveau.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace har en længde på 4,73 meter. Breden er på 2,11 meter, når man tæller sidespejlene med. Højden på denne bil er cirka 1,67 meter. Den har også en akselafstand på 2,79 meter.

Dette giver god plads indeni og betyder, at bilen har en stærk tilstedeværelse på vejen. Med disse mål kan Tiguan Allspace nemt rumme passagerer og last, hvilket gør den til et praktisk valg for købere, der har brug for en rummelig bil.

Denne bil kan trække op til 2,5 ton med anhænger. Kofferrummet kan åbnes og lukkes med elektrisk drift som en del af standardudstyret. Disse funktioner viser Volkswagen Tiguan Allspace's evne til at håndtere både hverdagsopgaver og mere krævende transportbehov.

Den gode lasteevne og det store bagagerum gør den til et fremragende valg for folk, der ønsker komfort samt funktionalitet i deres køretøj.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Tiguan Allspace?

Bagagerummet i en Volkswagen Tiguan Allspace byder på imponerende 455 liter plads, når alle sæder står som de skal. Skal der bruges mere plads til at fragte større ting, kan rummet udvides til 725 liter ved at udnytte området bedre.

Sikkerhedsmæssigt anbefales det at holde sig til en kapacitet på op til 855 liter for at sikre, at alt bagagen er sikkert opbevaret. For dem, der virkelig har brug for ekstra meget rum, kan bagagerumsvolumen øges til 1.545 liter ved at lægge sæderne ned bag forsæderne.

Skulle alle sæder i bilen være besat, inklusiv de to i tredje række, reduceres bagagepladsen til kun 180 liter. Det er værd at nævne, at ladebunden og ladekanten er skabt til let at kunne læsse og aflæsse bagage, hvilket gør bilen både praktisk og brugervenlig for familier på farten eller dem, der ofte transporterer større genstande.

Denne fleksibilitet i rumstørrelsen gør Volkswagen Tiguan Allspace til et tiltalende valg for bilkøbere.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Ja, en Volkswagen Tiguan Allspace kan udstyres med anhængertræk. Dette tilbehør er valgfrit og findes i både fastmonteret og aftagelig form. For de, der har brug for at trække tunge ting, kan dette være en stor fordel.

Bilen kan nemlig trække op til 2,5 ton. Så hvis man skal bruge bilen til at trække en trailer, båd eller campingvogn, er det godt nyt.

Derudover kommer anhængertræk ofte med elektronisk stabilitetskontrol (ESP) for at sikre en sikker kørsel. Til dem, der bekymrer sig om besværet med at koble en anhænger til bilen, tilbyder nogle modeller elektrisk betjening for nem til- og frakobling.

Parkeringssensorer og et bagkamera kan også hjælpe med at gøre denne proces lettere. Dette gør Volkswagen Tiguan Allspace til et praktisk valg for dem, der har behov for en bil med god trækkraft.

Hvor mange kg må en Volkswagen Tiguan Allspace trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Tiguan Allspace kan trække op til 2,5 ton på anhængertrækket. Det betyder, at den er stærk nok til at trække en stor campingvogn eller en trailer fyldt med tunge ting. Anhængertræk er ikke standard, men kan vælges som ekstraudstyr.

Når man tilføjer anhængertrækket, får bilen også elektronisk stabilitetskontrol (ESP), der hjælper med at holde bilen stabil, når den trækker en tung last. Dette gør Tiguan Allspace til et godt valg for folk, der har brug for at trække tunge ting såsom både eller store trailere.

Denne bil er også udstyret med sikkerhedssystemer såsom nødbremsesystem og proaktivt insassbeskyttelsessystem, hvilket giver ekstra sikkerhed, når man trækker tunge læs. Anhængertrækket kan være fastmonteret eller aftageligt, hvilket giver ejeren fleksibilitet alt efter deres specifikke behov.

Med disse funktioner er Volkswagen Tiguan Allspace ideel for dem, der søger en robust og sikker bil, der kan tackle udfordringerne ved træk af tunge laster.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder et bredt udvalg af fælge, der passer til forskellige kørestile og behov. Fra standard 20-tommer hjul til avancerede selvforseglende dæk, bilkøbere kan tilpasse deres bil med en række muligheder.

  • Standardudstyret inkluderer 20-tommer hjul, som giver en god balance mellem komfort og stil.
  • Bilkøbere kan vælge mellem forskellige fælgdesigns og størrelser som ekstraudstyr for at give deres Tiguan Allspace et unikt look.
  • Alufælge er tilgængelige i flere designvarianter, så man kan finde noget, der passer præcis til ens smag.
  • For dem, der tager sikkerheden seriøst, er vinterfælge og dæk en mulighed. De er specielt bygget for at håndtere koldere vejrforhold.
  • Fælge med selvforseglende dæk er også en mulighed for dem, der ønsker ekstra tryghed på vejen. Disse dæk kan midlertidigt lappe sig selv ved punktering.
  • Til de købere, der ønsker et mere luksuriøst eller sporty udtryk, kan premiumfælge vælges. De inkluderer ofte aerodynamiske design for bedre ydeevne.

Hver af disse muligheder tillader ejeren at skræddersy sin Volkswagen Tiguan Allspace efter egne præferencer og kørestil. Om man søger stil, ydeevne eller sikkerhed i vintermånederne, findes der passende fælgvalgmuligheder.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Valget af vinterdæk til en Volkswagen Tiguan Allspace er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Dæk med god trækkraft og vejgreb sikrer bedre kontrol over bilen.

  1. Søg efter dæk specielt designet til 4MOTION firehjulstræk. Disse giver forbedret trækkraft på glatte veje.
  2. Vælg dæk med selvforseglende egenskaber for ekstra beskyttelse mod punkteringer under kolde forhold.
  3. Invester i vinterdæk der er kompatible med 20-tommer fælge, da disse kan bære større belastninger og passer perfekt til Tiguan Allspace.
  4. Overvej ægte Premium vinterdæk, som inkluderer avanceret vejgreb og højere bremseevne på is og sne.
  5. Accepter ikke standard løsninger; vælg dæk, der har lav rullemodstand for at reducere bilens brændstofforbrug om vinteren.
  6. Betragt muligheden for nødhjul eller et dækpannesæt som ekstraudstyr, så du står godt rustet i tilfælde af punktering på turen.
  7. Undersøg anmeldelser og testresultater før køb, så du er sikker på at få et sæt dæk, der passer til dine behov og den danske vinter.

Hver af disse punkter hjælper bilkøbere i København eller andre dele af Danmark med at finde de mest optimale vinterdæk til en Volkswagen Tiguan Allspace, så sikkerheden er i top gennem hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en Volkswagen Tiguan Allspace?

En Volkswagen Tiguan Allspace har fået fem stjerner i NCAP-testen, hvilket viser, at den er meget sikker. Denne bil har mange sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem, adaptiv fartpilot, og et proaktivt beskyttelsessystem for folk inde i bilen.

Derudover bruger den Twindosing-teknologi, som mindsker skadelige NOx-gasser effektivt. Dette gør også bilen bedre for gående omkring den.

Den har også udstyr som ESP-regulering og lane assist, der hjælper med at holde bilen stabil og sikkert på vejen. Bilens børnesikringssystem fungerer godt, men man kan kun sætte to barnesæder på bagsædet.

Disse funktioner sammen med eCall-funktionen for nødsituationer gør Tiguan Allspace til et trygt valg for familier og andre købere.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Tiguan Allspace?

Indvendigt byder Volkswagen Tiguan Allspace på stor og variabel plads, hvilket gør den til et godt valg for familier. Inde i bilen finder man primært hård plastik, men der er også områder med skummet plastik, der giver en følelse af kvalitet.

Rattet er et multifunktionsrat, som har berøringssensitive taster. Disse taster klikker og tillader vandret bevægelse, hvilket gør dem nemme at bruge under kørslen. De gode ergonomiske forhold ses tydeligt i placeringen af rat, pedaler og gearvælger, så føreren nemt kan finde sig til rette.

Fra Elegance-udstyrsniveauet og op får man et stort TFT-display i stedet for de traditionelle analoginstrumenter, hvilket bidrager til en mere moderne følelse i kabinen. Der er lagt vægt på detaljerne, som ses med de tre lamper i bagagerummet.

En af disse lamper kan endda tages ud og bruges som lommelygte. Det viser, hvordan Volkswagen Tiguan Allspace ikke kun er praktisk i dens design, men også tænker på de små finesser, der kan gøre livet lettere for dens ejere.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Tiguan Allspace?

En Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder god plads foran og i midten. Men på tredje række er den mindre egnet til voksne. I denne bil kan folk op til 2,0 meter sidde behageligt på anden række.

Det samlede antal af personer, bilen kan rumme, er op til 7 med en tredje sæderække tilgængelig. Sæder kan ændres i længderetningen, og ryglænene kan justeres i to trin for ekstra komfort.

Der er også mulighed for at lave sæderne om, så de passer bedre til dine behov. De kan foldes ned, justeres eller tages helt ud. Dette gør Tiguan Allspace til et fleksibelt valg for familier eller grupper, der har brug for ekstra siddepladser og bagagerum.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace kommer standard med et audio system, der inkluderer DAB+ radio, Bluetooth for musikstreaming og USB-C-tilslutning. Købere kan også bruge Apple CarPlay og Android Auto til at afspille musik og bruge apps via bilens system.

Til dem, der ønsker en mere kraftfuld lydoplevelse, tilbydes et premium-soundsystem som ekstraudstyr.

Systemet er designet til at levere klar og høj kvalitetslyd i hele bilen. Derudover leveres bilen med 12V-stik foran, bag og i bagagerummet som standard, hvilket gør det nemt at holde enheder opladet på farten.

For en endnu større bekvemmelighed kan køberne vælge at tilføje induktiv opladning for smartphones og et 230V-stik, så der altid er strøm til rådighet.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder moderne teknologi, som kan gøre køreturen bedre og lettere. Den er udstyret med Discover Pro Infotainmentsystemet, der understøtter flere nyttige apps.

  1. Apple CarPlay og Android Auto giver mulighed for at spejle din telefon på bilens skærm. Du kan bruge dine favoritapps direkte fra instrumentbrættet.
  2. Bluetooth til musikstreaming via bluetooth: Stream din yndlingsmusik eller lydbøger trådløst.
  3. DAB+ radio giver adgang til en lang række radiostationer med klarere lyd end traditionel FM-radio.
  4. Navigationsapps giver realtidsopdateringer om trafiksituationen, så du kan finde den hurtigste rute.
  5. Apps der understøtter håndfri telefonopkald, gør det muligt for chauffører at foretage og modtage opkald uden at tage hænderne fra rattet.
  6. App-integrationer i premium-soundsystemet tillader let adgang til avancerede lydfunktioner og appkontroller.

Disse funktioner sikrer en engagerende og underholdende kørsel samtidig med, at sikkerheden bevares ved hjælp af håndfri løsninger.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Tiguan Allspace automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Tiguan Allspace opdaterer ikke af sig selv. Ejere skal besøge et værksted for at få den nyeste software. Dette inkluderer opdateringer til det nyeste Volkswagen-Infotainmentsystem, MIB 3, og touchflade-styret klimabedieneinheit.

Det er vigtigt for ejere at holde deres bil opdateret for at sikre den bedste ydeevne og tilgang til de seneste funktioner. Opdateringer hjælper også med at holde bilen sikker.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Tiguan Allspace?

Volkswagen Tiguan Allspace tilbyder forskelligt ekstraudstyr for at gøre din køreoplevelse endnu bedre. Her er en liste over muligheder:

  1. Nødhjul og dækpannesæt som ekstraudstyr, så du nemt kan håndtere punkteringer.
  2. Berøringsløs åbning og lukning af bagklappen, der giver let adgang til bagagerummet med et tillægsgebyr.
  3. Premium-soundsystem forbedrer lydoplevelsen under kørslen med kvalitetsmusik.
  4. Induktiv opladning for smartphone sikrer, at din telefon altid er opladt på farten.
  5. Adaptiv dæmperregulering med valgmuligheder mellem Comfort, Normal og Sport-tilstande tilpasser bilens affjedring.
  6. 230V-stik som tilvalg giver mulighed for at oplade større enheder i bilen.
  7. Elektrisk drift af kofferrumsklappen som standardfunktion letter adgangen til bagage uden brug af hænder.

Udover ovenstående kan man også vælge ekstraudstyr som el-svingbart træk for nemmere at håndtere trailere eller campingvogne, læderrat for et mere luksuriøst greb, nøglefri betjening for enkel adgang og start uden nøgle, blind spot sensor der hjælper med at holde øje med de blinde vinkler, og automatisk nødbremsesystem der øger sikkerheden ved pludselig opbremsning.

Disse funktioner og teknologier gør Volkswagen Tigian Allspace til et smart valg indenfor komfortable og sikre familiebiler på markedet.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Tiguan Allspace?

En Volkswagen Tiguan Allspace er fyldt med avanceret teknologi. Den har 4MOTION firehjulstræk, som sikrer godt vejgreb under alle forhold. Twindosing-teknologien mindsker udledningen af NOx-gasser, så den er mere miljøvenlig.

Bilen kommer også med Discover Pro infotainmentsystem, som giver adgang til navigation og underholdning med et tryk. Sikkerhedsteknologier som adaptiv fartpilot, proaktivt insassbeskyttelsessystem, proaktiv multikollisionsbremse og eCall-funktion hjælper med at beskytte passagererne.

Endelig gør progressiv styring det lettere at manøvrere bilen, selv på trange parkeringspladser.

Hvad koster en VW Tiguan Allspace 2.0 TDI SCR R-Line 4MOTION DSG i grøn ejerafgift?

En VW Tiguan Allspace koster i 2024 ca. fra 1.960 kr til 9.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Tiguan Allspace til service?

En Volkswagen Tiguan Allspace skal til tjek hvert 30.000 km eller hvert andet år. Det er afgørende for at holde bilen kørende godt og sikre, at den lever op til miljøkravene. For ejere, det er vigtigt at huske på tandremmens udskiftning ved 210.000 km og at dobbeltkoblingsgearkassens olie skal skiftes hver 60.000 km.

Disse vedligeholdelsesarbejder hjælper med at holde omkostningerne nede, særligt for dieselvarianter, som er mere økonomiske ved lav kilometerkørsel. Serviceomkostningerne kan svinge afhængigt af hvordan og hvor meget bilen bruges.

Hvilke dele på en Volkswagen Tiguan Allspace går mest i stykker?

Volkswagen Tiguan Allspace er en populær bil, men som alle biler har den dele, der kan gå i stykker. Her er de mest almindelige:

  1. Elektroniske komponenter - Mange ejere oplever problemer med bilens elektronik, som for eksempel fejl på infotainmentsystemet eller fejlmeddelelser fra bilens computersystem.
  2. Dobbeltkoblingsgearkassen - Denne gearkasse kræver et olieskift hver 60.000 km for at køre godt. Hvis dette ikke bliver gjort, kan gearkassen tage skade.
  3. Bremser - Slidte bremseklodser og skiver er ofte et problem, især hvis bilen bruges meget i byen med mange stop.
  4. Batteri - Batteriet kan svigte, især i de koldere måneder, hvilket fører til startproblemer.
  5. Kølesystem - Lækager fra kølesystemet kan forekomme og fører ofte til overophedning af motoren.
  6. Luftaffjedringssystemet - På modeller udstyret med dette system kan lækager og svigt forekomme, hvilket påvirker køreegenskaberne.
  7. Tandrem - Skal udskiftes ved 210.000 km for at undgå motorskader.

Det er vigtigt at være opmærksom på disse områder, inden man køber en brugt Volkswagen Tiguan Allspace eller når man ejer en for at sikre sig, at bilen er i god stand og undgå store reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace?

Garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace varer i to år for hele bilen. Lakken på bilen er dækket i tre år. Der er også en garanti på tolv år mod rustskader. Det betyder, at hvis din bil får rustskader indenfor tolv år, kan du få dem fikset under garantien.

Denne type bil har mulighed for at få forlænget sin garanti, hvis ejeren vælger det og betaler ekstra. Husk, at regelmæssig vedligeholdelse skal ske for at holde garantien gyldig.

Det kan være en god ide, hvis du vil passe godt på din bil og sikre, at den holder længe. Garantien kan dække forskellige dele af bilen, alt efter hvad producenten har bestemt.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Tiguan Allspace?

En Volkswagen Tiguan Allspace kommer med forskellige garantier. Købere får to års garanti, der beskytter mod fabrikationsfejl. Denne garanti sikrer, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, får man det repareret eller udskiftet.

Der er også en tre års garanti på bilens lak. Denne dækker skader og fejl på lakken. For dem, der bekymrer sig om rust, giver bilen en tolv års beskyttelse mod gennemtæring.

Denne lange garantiperiode viser, hvor meget tillid producenten har til bilens kvalitet.

Garantien omfatter kun, hvis man følger de regelmæssige vedligeholdelsesplaner. Ved at sørge for at bilen tjekkes i tide, kan man sikre sig, at garantien dækker i tilfælde af skader.

Derudover kan man vælge en forlænget garanti for ekstra penge for at få fred i sindet. Dette giver ejere mulighed for at nyde deres Tiguan Allspace længere med ekstra beskyttelse.

Guides til andre varianter af VW Tiguan Allspace

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 13.07.2024, 11.20.44

Opdateret 13.07.2024, 11.20.44

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel