Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Tiguan 1.4 TSI Comfortline (Årgang 10/2017 - 08/2018)

Købsguide: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline (10/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline?

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT Comfortline er en sporty bil med fem døre. Den har 150 hestekræfter og passer godt til folk, der vil have en bil, der ikke forurener meget. Denne bil bruger 7 liter benzin for hver 100 kilometer den kører.

Det viser, den er god for miljøet. Bilens indre har smarte ting som LED-lys og sensorer til at hjælpe med at parkere. Men, nogle folk synes ikke om materialerne inde i bilen eller dens pris.

Denne model lever op til stramme regler for udstødning kaldet 6c-udstødningskrav. Det gør den til et godt valg for dem, der søger en miljøvenlig bil. De avancerede funktioner som adaptiv fartpilot, digital cockpit, og LED-forlygter gør køreturen både sikker og behagelig.

Men før du køber, husk at tjekke kritikpunkter og overvej vind- & sommerhjul eller læderpakke som ekstraudstyr.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan tilbyder forskellige varianter for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Hver model har sine unikke funktioner, fra motorstørrelser til udstyrspakker.

  1. Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline: Denne variant er populær for sin balance mellem ydelse og komfort. Motorvarianten 1.4 TSI leverer en god kombination af kraft og økonomi.
  2. Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR: For de, der søger mere kraft og bedre brændstoføkonomi, tilbyder denne dieselvariant med en 2.0 TDI motor både styrke og effektivitet.
  3. R-Line-Pakken: Tilføjer sportslige detaljer både indvendigt og udvendigt for et mere dynamisk look.
  4. Allspace: Denne version har ekstra sæder bagud, hvilket gør den ideel for større familier eller dem, der har brug for mere bagagerumsplads.
  5. Highline: Highline-modellen inkluderer flere luksuriøse funktioner som adaptiv undervogn, el-svingbart træk samt avancerede sikkerhedsfunktioner såsom lane assist og nøglefri betjening.
  6. Tiguan GTE: En plug-in hybridversion, der kombinerer TSI-benzinmotoren med elektrisk drift for øget brændstofeffektivitet og mindre CO2-udledning.

Disse varianter giver købere mulighed for at vælge en Volkswagen Tiguan, der passer til deres livsstil og behov, hvad enten det drejer sig om bykørsel eller længere ture på motorvejen.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan?

Fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan overvejes nøje af bilkøbere, der søger en solid og pålidelig bil. Her er en oversigt:

Fordele Ulemper
- Kraftfuld og kultiveret motor - Kritik af materialer i kabinen
- Præcist gearskifte - Sigtbarhedsproblemer pga. brede B- og D-søjler
- God sikkerhedsudstyr - Stort venderadius
- Komfortabel

Hvordan klarer Volkswagen Tiguan sig i test?

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline viser gode resultater i forskellige sikkerhedstests. I ADAC crashtests, vinder den imponerende 96 % af de mulige point. Dette betyder, at bilen beskytter folk godt ved sammenstød.

For fodgængerbeskyttelse, med dens aktive motorhjelm, opnår den 72 % af de mulige point. Det viser, at Volkswagen har tænkt på sikkerheden for dem udenfor bilen også.

I miljøtesten EcoTest scorer denne model 55 point og får en vurdering på tre stjerner ud af fem. Det tyder på, at Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline er ret ren i forhold til CO2-udledning, selvom den udsender 189 g/km.

Disse resultater viser, at Tiguan ikke kun beskytter sine passagerer godt, men også passer på miljøet inden for rimelige rammer.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan står over for hård konkurrence på bilmarkedet. Her er en liste over fire biler, der ligner Tiguan i størrelse og funktioner.

  1. Audi Q3
    • Audi Q3 tilbyder luksus og kvalitet. Den har god rummelighed og moderne teknologi som Volkswagen Tiguan. Audi's interiørdesign og finish anses ofte for at være bedre.
    •  

    • BMW X1
      • BMW X1 er kendt for sin køreglæde og stærke motorer. Ligesom Tiguan har den også masser af plads indeni og avanceret sikkerhedsteknologi.

       

    • Ford Kuga
      • Ford Kuga er en mere prisvenlig mulighed, der stadig byder på god plads og komfort. Denne bil er kendt for sin brændstoføkonomi og rummelige kabine.
      •  

      • Nissan Qashqai
        • Nissan Qashqai tilbyder godt udstyr til prisen, ligesom Tiguan. Den skiller sig ud med sit unikke design og er en af de førende indenfor sikkerhed i sin klasse.
        •  

        Disse modeller konkurrerer tæt med Volkswagen Tiguan, hver især med sine egne fordele som alternativer på bilmarkedet.

        Hvor langt kører Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline på literen?

        Denne bil har forskelligt brændstofforbrug alt efter, hvor man kører. I byen bruger den 6,9 liter brændstof for hver 100 kilometer. På landevejen er den mere økonomisk og bruger kun 6,1 liter for hver 100 kilometer.

        Men på motorvejen stiger forbruget til 8,4 liter for hver 100 kilometer. Dette viser, at Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline kan være ret økonomisk, især når man kører uden for byen.

        Brændstofforbruget i EcoTest henviser til et gennemsnit på 7 liter for hver 100 kilometer, hvilket giver en god pejling af, hvad man kan forvente i blandet kørsel.

        Hvilken motor har en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline?

        En Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline er udstyret med en 1.4 TSI ACT benzinmotor. Denne motor har en styrke på 110 kW, hvilket svarer til 150 hestekræfter. Kraften i motoren sikrer, at bilen har gode køreegenskaber, både i byen og på længere ture.

        Volkswagens teknologi gør this bilen ideel for dem, der søger en stabil og pålidelig køreoplevelse. Med denne motor får køberen en bil, der kombinerer effektivitet med Volkswagens velkendte kvalitet.

        Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline?

        Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT Comfortline viser sine kræfter med 150 hestekræfter. Denne bil blev lavet efter d. 01.09.2017 og følger de nyeste standarder. Kraften i denne Volkswagen er klar til at tage både lange rejser og hverdagens udfordringer.

        Kraftige 150 hestekræfter betyder, at bilen kan håndtere både bykørsel og ture på motorvejen uden problemer. Dette gør Volkswagen Tiguan til et godt valg for dem, der søger en stærk og pålidelig følgesvend på vejen.

        Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline?

        Tophastigheden for en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline når op til 202 km/t. Denne bil byder på en kraftfuld køreoplevelse med sin motor, der yder 150 hestekræfter. Med sådan en fartpotentiale viser Tiguan sig som en stærk konkurrent i SUV-klassen.

        Denne version af Volkswagen Tiguan er perfekt for dem, der søger eventyr og ønsker at føle kraften, når de trykker på gaspedalen. Med Volkswagen's omdømme for at skabe pålidelige og holdbare køretøjer, kombineret med avancerede sikkerhedsfunktioner og moderne teknologi, gør det den til et attraktivt valg for bilkøbere.

        Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline fra 0-100 km/t?

        En Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline har en stærk 150 hk turbomotor. Denne bil kører med en manuel seks-trins gearkasse. Den giver god fart og kan accelerere hurtigt, men der er ikke nøjagtige tal for, hvor hurtigt den går fra 0-100 km/t.

        Motoren fungerer godt og når op på 2700 omdr./min ved en fart på 130 km/t. Selv uden præcise tal for acceleration til 100 km/t, viser disse tal, at Tiguan 1.4 TSI Comfortline kan levere en livlig køreoplevelse for bilkøbere.

        Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Tiguan?

        Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT Comfortline måler 4486 mm i længden, 1839 mm på tværs og 1647 mm i toppen. Den har en akselafstand på 2681 mm, som afgør rummet mellem for- og baghjulene.

        Denne størrelse giver en god fornemmelse af bilens størrelse og rummelighed. Med en tomvægt på 1495 kg og en tilladt totalvægt på 2140 kg kan bilen bære meget. Den kan også flytte med en anhængervægt på 1800 kg med bremser, hvilket er nyttigt for folk, der har brug for at trække store ting som trailere eller campingvogne.

        Disse tal viser, at Tiguan ikke kun er rummelig og behagelig, men også stærk og i stand til at klare forskellige transportbehov.

        Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Tiguan?

        Bagagerummet i en Volkswagen Tiguan er rummeligt. Hvis man vælger at have et reservehjul, bliver pladsen lidt mindre. Det er vigtigt at vide, hvis man skal bruge meget bagageplads.

        Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Tiguan?

        Ja, en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT Comfortline kan få monteret anhængertræk. Denne bil model har den nødvendige lasteevne og opfylder kravene for at kunne trække en anhænger. Dette gør Tiguan til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge ting eller ønsker at tage en trailer med på ferie.

        Med sit anhængertræk viser Tiguan sig alsidig og praktisk for ejere. Bilen klarer sig godt med en anhænger bagpå, takket være dens gode rækkevidde og stærke lasteevne. Dette tilbehør udvider bilens anvendelsesmuligheder betydeligt, hvad end det er til dagligdags kørsel eller ferieture.

        Hvor mange kg må en Volkswagen Tiguan trække på anhængertrækket?

        En Volkswagen Tiguan kan trække op til 1800  kg på anhængertrækket. Denne trækkapacitet gør den til et godt valg for folk, der har behov for at transportere tunge ting som en stor campingvogn eller hestetrailer.

        Trækkraften svarer til bjergkørsel med 12% stigning, hvilket viser, at bilen kan klare udfordrende stigninger, selv når den er fuldt lastet. Dette køretøj kombinerer altså kraft og funktion i et stilfuldt design, hvilket gør det til et stærkt valg for bilkøbere med behov for en pålidelig og rummelig bil med god trækevne.

        Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Tiguan?

        Volkswagen Tiguan tilbyder forskellige fælge for at forbedre udseendet og køreevnen. Brugere kan vælge mellem mange størrelser og design, afhængigt af deres behov og den specifikke model af Tiguan.

        1. Standardfælge kommer med grundmodellen, og de har ofte en mere konservativ stil.
        2. Ekstraudstyr inkluderer fælge i fjernsynsstørrelser som 17, 18, eller 19 for dem, der ønsker et mere iøjnefaldende look.
        3. Designvarianter skifter fra simple, elegante stilarter til mere markante, sportsinspirerede designs.
        4. Materialevalg rummer alt fra traditionelt aluminium til holdbare letvægtsmaterialer, der signalerer luksus.
        5. Performance-fælge tilbydes til købere, som værdsætter bedre vejgreb og acceleration.
        6. Købere kan også forkæle sig med farvevalg som Nightshade Blue Metallic eller Cipression Green Metallic for at personliggøre bilens udtryk yderligere.
        7. Eftermarkedshjul er en mulighed for indehavere, der søger et helt unikt sæt hjul bortset fra det ordinære sortiment Volkswagen stiller til rådighed.
        8. Der anbefales tjenester fra autoriserede forhandlere for garantier på korrekt montering og kompatibilitet med bilens systemer som bremser og ophængningssystem.

        Hver fælgtype tjener forskellige formål - nogle optimerer performance, mens andre styrker bilens visuelle udtryk. Valget giver ejerne mulighed for at finjustere deres Volkswagen Tiguans udseende og køreegenskaber præcist efter deres livsstil og præferencer.

        Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Tiguan?

        Valget af vinterdæk er afgørende for sikkerheden og køreoplevelsen i en Volkswagen Tiguan. Det rigtige sæt dæk kan forbedre bilens greb og stabilitet i koldt vejr.

        1. Vælg dæk med et mønster, der er specielt designet til sne og is. Disse dæk sikrer bedre vejgreb under vinterkørsel.
        2. Sørg for, at dækkene har en god mærkning for brændstofeffektivitet. Det reducerer både benzinforbruget og CO2-udslippet.
        3. Kontroller, at dækkene passer til din Tiguan's fælgstørrelse. Dette sikrer optimal ydeevne og sikkerhed.
        4. Se efter dæk med lav støjniveau for at få en mere behagelig køreoplevelse.
        5. Prioriter dæk fra anerkendte producenter, da de ofte tilbyder højere kvalitet og bedre performance under forskellige vejrforhold.

          6 Bravo to: Vinterdæk bør skiftes, når temperaturen falder under 7 grader Celsius, da sommerdæk bliver hårdere og mister grebet ved lave temperaturer.

        6. Tjek altid det anbefalede lufttryk til dine nye vinterdæk i bilens manual eller på en opslagstavle indeni førerdøren.

        Ved at følge disse råd kan bilkøbere vælge de rette vinterdæk til deres Volkswagen Tiguan og nyde en tryggere og mere behagelig køretur hele vintersæsonen igennem.

        Hvor sikker er en Volkswagen Tiguan?

        En Volkswagen Tiguan klarer sig godt i sikkerhedstest. Den scorer 96 % af mulige point i ADAC crashtests. Dette viser, at bilen beskytter folk indeni meget godt. Til fodgængere giver Tiguan også god sikkerhed.

        Den har 72 % af mulige point for fodgængerbeskyttelse. Dette skyldes en aktiv motorhjelm, der hjælper med at mindske skader, hvis bilen rammer en person.

        Denne bil kommer med flere systemer for at undgå ulykker. City-nødbremsesystem er standard og opdager fodgængere på vejen. Afstands- og kollisionsadvarsler hjælper føreren med at holde afstand til andre biler.

        Disse systemer gør en Volkswagen Tiguan til et sikkert valg for familier og andre, der er ude efter en pålidelig bil.

        Hvordan er interiøret i en Volkswagen Tiguan?

        Interiøret i en Volkswagen Tiguan byder på komfortable sæder og god plads. Folk får funktionelle muligheder i kabinen. Materialerne har fået kritik, men kvaliteten og betjeningsvenligheden er generelt god.

        Folk finder instrumenterne tydelige og letlæselige.

        Kabinen i Volkswagen Tiguan giver både fører og passagerer en behagelig oplevelse. Med omtanke for det daglige behov leverer bilen praktiske løsninger. Om du skal på lange rejser eller daglige ture, tilbyder Tiguan komfort og brugervenlighed.

        Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Tiguan?

        En Volkswagen Tiguan har fem sæder. Den er god til familier og venner, der skal ud at rejse. Bagsædet kan justeres, så der er mere plads til bagage, hvis det er nødvendigt. Dette gør bilen fleksibel for forskellige behov.

        Kabinen er lavet med god kvalitet, selvom nogle måske ikke kan lide materialerne.

        Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline kommer med CD-radio, AUX- og SD-kort tilslutning. Det gør turene mere behagelige med musik eller lydbøger. Passagererne vil nyde godt af pladsen og de moderne tilslutningsmuligheder.

        Bilen passer godt til mennesker, der værdsætter komfort på lange og korte ture.

        Hvilket lydsystem har en Volkswagen Tiguan?

        En Volkswagen Tiguan tilbyder en god lydoplevelse for alle i bilen. Standardmodellen kommer med et CD-radio system, der også giver mulighed for at tilslutte enheder gennem AUX- og SD-kort.

        For de, der ønsker en opgradering, er der mulighed for at vælge et premium lydsystem som ekstraudstyr. Dette Discover Pro infotainmentsystem indeholder avancerede funktioner, der forbedrer lydkvaliteten markant.

        Med dette system får man ikke kun bedre musikoplevelser, men også lettere adgang til forskellige medieindhold gennem bilens interface.

        Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Tiguan?

        Volkswagen Tiguan tilbyder en række apps gennem systemer som MirrorLink, Apple CarPlay og Android Auto. Disse apps forbedrer køreoplevelsen ved at integrere din smartphones funktioner direkte i bilens display.

        1. Google Maps: Giver realtids navigation og trafikinformation.
        2. Spotify: Stream musik eller podcasts mens du kører.
        3. WhatsApp: Send og modtag beskeder med håndfri funktion.
        4. Audible: Lyt til lydbøger på lange ture.
        5. Apple Music: Adgang til et bredt udvalg af musik fra din iPhone.
        6. Telefon: Ring og modtag opkald uden at røre din smartphone.
        7. Beskeder: Læs og svar på tekstbeskeder sikkert.
        8. Kalender: Hold styr på dine aftaler og møder, mens du er på farten.
        9. Podcasts: Få adgang til et stort udvalg af podcasts via Apple CarPlay eller Android Auto.
        10. Find min bil: Hjælper dig med at finde din parkerede bil via dit smartphone.

          11 Venner Finder/Oprette forbindelse til venner : Se, hvor dine venner befinder sig, når I skal mødes et sted med bilerne.

        Disse apps sikrer at føreren kan holde sig forbundet, underholdt og informeret på rejsen med Volkswagen Tiguan uden at kompromittere sikkerheden ved at bruge mobilen under kørslen.

        Opdateres softwaren i en Volkswagen Tiguan automatisk?

        Softwaren i en Volkswagen Tiguan opdateres ikke altid automatisk. Ejere skal ofte besøge en forhandler for at få de nyeste opdateringer installeret. Det skyldes, at visse opdateringer kræver professionelt udstyr og ekspertise, som findes hos autoriserede forhandlere.

        For eksempel, navigationssystemet Discover Media kan have behov for en manuel opdatering for at inkludere de nyeste vejkort og funktioner. Dette sikrer, at bilen altid kører med den nyeste software, hvilket forbedrer både ydeevnen og sikkerheden.

        Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Tiguan?

        Til en Volkswagen Tiguan kan man få mange forskellige typer tilbehør og ekstraudstyr. Disse tilføjelser gør køreturen mere behagelig og sikker.

        1. LED forlygter for bedre synlighed om natten.
        2. Parkeringssensorer og kameraer hjælper med at parkere bilen nemt.
        3. Elektrisk betjent bagklap åbner og lukker bagagerummet uden besvær.
        4. Variabelt bagagerum giver fleksibel plads til oppakning.
        5. Nøgleløst adgangssystem, selvom det har været et kritikpunkt.
        6. Vinter- & sommerhjul sikrer, at bilen kører godt i alle sæsoner.
        7. Anhængertræk til dem, der skal bruge bilen til at trække tunge ting.
        8. Rejsesæt inkluderer nødvendigheder for lange ture, som sikkerhedskit og førstehjælpssæt.
        9. Komfortudstyr såsom avancerede sæder med justering muliggør en mere komfortabel tur.

          10 Surfpladeholder for eventyrlystne ejere, der ønsker let og sikkert at transportere deres surfbrætter.

        10. Skibokse for vintersportsentusiaster til sikker opbevaring af ski på taget af bilen.

          12 Hundeforsikring-beskyttelse, et specielt designet sædeovertræk til beskyttelse af kabinens indre fra kæledyrs pels eller snavs.

        Dette udstyr er udformet for at supplere Volkswagen Tiguan’s funktioner og give ejere mulighed for personliggørelse efter eget valg.

        Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Tiguan?

        Volkswagen Tiguan er fyldt med avancerede teknologier for at gøre kørslen nemmere og sikrere. Adaptivt lys sørger for at tilpasse bilens forlygter efter vej- og vejrforholdene, så man altid har det bedste udsyn.

        Nødbremsesystemet i bilen hjælper med at forhindre ulykker ved at bremse automatisk, hvis der opdages en risiko for sammenstød. Parkeringsassistenten gør det let at manøvrere bilen ind på trange parkeringspladser ved at styre for dig, mens du kun skal kontrollere hastigheden.

        Desuden har Volkswagen Tiguan Adaptiv Dämpferregelung DCC, som automatisk tilpasser bilens affjedring efter vejen for at sikre den mest komfortable køretur muligt. Disse teknologier, sammen med mange andre, gør Volkswagen Tiguan til et intelligent valg for dem, der værdsætter sikkerhed og komfort, når de rejser på vejene.

        Med disse funktioner bliver oplevelsen bag rattet ikke bare lettere, men også mere behagelig og sikker for alle i bilen.

        Hvad koster en VW Tiguan 1.4 TSI OPF ACT Comfortline i grøn ejerafgift?

        En VW Tiguan koster i 2024 ca. fra 780 kr til 14.880 kr i årlig ejerafgift.

        Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

        Hvor tit skal en Volkswagen Tiguan til service?

        En Volkswagen Tiguan skal til service efter 28.500 km eller senest to år. Det afhænger af, hvordan den bliver kørt og hvor den kører. Inspektionsintervallerne ændrer sig med kørestil og kørselsforhold.

        Folk skal sørge for, at deres bil får det nødvendige vedligehold. Dette hjælper med at holde bilen i god stand.

        Hvilke dele på en Volkswagen Tiguan går mest i stykker?

        At eje en Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Comfortline betyder at nyde komfort og ydeevne på vejen. Det vigtigt at være opmærksom på almindelige problemer, så ejere kan handle hurtigt for at undgå dyrere reparationer senere.

        1. Elektroniske komponenter: Ofte rapporteres fejl med det elektriske system, herunder fejl i infotainment-systemet og navigationen, som er kernekomponenter i Volkswagen-koncernens teknologiportefølje.
        2. DSG-gearkasse: Tidligere modeller af Tiguan har oplevet problemer med DSG-gearkassen, hvor ujævn gearskifte og forsinkelse kan forekomme.
        3. Turbo-laderen: 1.4 TSI-motoren har en turbo-lader, som nogle gange kan svigte grundet problemer som f.eks. olielekkage eller blokerede oliekanaler.
        4. Kølesystemet: Lækager fra kølesystemet forekommer, hvilket fører til motor overophedning hvis ikke der handles hurtigt.
        5. Batteriudfald: Svag batterilevetid eller fuldstændige batterisvigt skyldes undertiden bilens evne til at tære på strøm selv når den ikke køres.
        6. Luftmassemåleren: En vigtig del af motorens managementsystem; defekter her kan føre til uregelmæssig tomgang og reduceret motorpræstation.
        7. Framhjulsophæng: Slitage på hjulophængsdelen er normalt, men hos Volkswagen Tiguan oplever nogle ejere for tidligt nedbrud pga. dårlige vejforhold eller tung belastning.
        8. Bremseskiver og bremseklodser: Selv om dette er sliddele, har nogle ejere rapporteret for hurtig slitage sammenlignet med normal brug.
        9. Brændstofpumpe: Problemer med brændstofpumpen kan manifestere sig som dårlig ydelse under acceleration eller startproblemer.
        10. Forlygte- og baglygteenheder: Fejlmeddelelser om lys eller hyppige pærersvigt er også bemærket blandt eget af modelår mellem 2017-2018.

        Disse punkter giver indsigt i typiske problemområder for Volkswagen Tiguan ejere indenfor en væsentlig periode efter køb, hvilket understreger værdien af regelmæssige tjek og vedligeholdelse for at sikre langvarig køreglæde og performance fra denne populære SUV-model fra Volkswagen-koncernen.

        Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

        Garantien på en Volkswagen Tiguan dækker to år eller 60.000 km, alt efter hvad der indtræffer først. Garantien sørger for, at ejerne ikke behøver at bekymre sig om fejl og skader i denne periode, så længe de holder sig inden for disse grænser.

        Hvad dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

        Garantien på en Volkswagen Tiguan sikrer dækning for mange dele og fejl, som kan opstå. Denne inkluderer vigtige bilkomponenter undtagen almindelig slid og skade fra uheld eller misbrug.

        For eksempel er motor, transmission og sikkerhedssystemer typisk omfattet. Kontrol for olieskift og service er påkrævet senest efter 28.500 km eller to år, hvilket viser, at Volkswagen lægger vægt på regelmæssig vedligeholdelse for at holde din bil kørende problemfrit.

        Denne tilgang sikrer, at din Tiguan forbliver i god stand inden for garantiperioden, men husk at regelmæssig slid ikke er inkluderet.

        Den præcise dækning kan variere, så det er afgørende at tjekke specifikke detaljer med din sælger eller i din garantibog. Volkswagen's garanti understreger importance af at håndtere eventuelle problemer tidligt og ved at bruge autoriserede servicecentre.

        Dette holder din Tiguan under garanti og hjælper med at undgå større problemer ned linjen. Garantien giver en ekstra tryghed ved køb af denne bil, da den viser mærkets tillid til kvaliteten af deres køretøjer.

        Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

        Oprettet 10.09.2024, 14.32.27

        Opdateret 10.09.2024, 14.32.27

        Hurtige genveje

        Bilhandel.dk

        Cookieindstillinger

        Brug for hjælp?

        Bilhandel