Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG (Årgang 09/2020 - 02/2023)

Købsguide: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG (09/2020 - 02/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG?

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR Elegance 4MOTION DSG er den mest populære model fra Volkswagen og har nydt stor efterspørgsel på verdensplan. Denne model, lanceret mellem september 2020 og februar 2023, byder på et friskt design inspireret af den nye Golf VIII, hvilket giver bilen et moderne udseende.

Under motorhjelmen gemmer sig en stærk 2.0 TDI-motor med 150 hestekræfter, der sikrer en både solid og økonomisk køreoplevelse.

Med et forbrug på kun 6,20 liter per 100 km og CO2-udledning på 129 g/km adskiller Tiguan sig som en økonomisk fordelagtig bil at køre i. Sikkerheden er også i top med en bedømmelse på 96% af de mulige point i NCAP-testen, hvor den opnår fem stjerner.

For dem der ønsker ekstra udstyr, tilbyder denne model funktioner som adaptiv fartpilot, nøglefri betjening og blind spot sensor, som alle løfter sikkerheden og køreoplevelsen.

Det anbefales derfor at se nærmere på dette køretøj for dem, der leder efter en pålidelig, sikker og økonomisk familiebil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan kommer i flere varianter, så der er noget for hver bilkøber. De mest kendte modeller inkluderer 2.0 TDI SCR Elegance 4MOTION DSG, som byder på firehjulstræk og en stærk dieselmotor.

For dem, der ønsker en benzinversion, findes der 1.5 TSI OPf ACT, kendt for sin effektivitet og kraft. Hvis du leder efter noget mere miljøvenligt, kunne 1.4 eHybrid OPF Life være et godt valg, da den kombinerer benzin og elektricitet for at reducere udslip.

Endelig tilbyder 2.0 TDI SCR Life 4MOTION DSG også dieselkraft men med ekstra luksus i kabinen.

Ud over disse hovedmodeller kan købere tilpasse deres Tiguan med forskelligt ekstraudstyr som alufælge, adaptiv undervogn, og el-svingbart træk for at nævne nogle få. Med muligheder for at vælge mellem vinter- & sommerhjul samt LED forlygter, sørger Volkswagen Tiguan for at imødekomme både praktiske behov og ønsket om luksus.

Sikkerhedsteknologier som lane assist øger desuden sikkerheden for alle i bilen.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan skiller sig ud med sine fremragende køreegenskaber og en kabine, der byder på masser af plads. Denne bil lover sikkerhed på et højt niveau med sin gode liste af standardudstyr.

Blandt fordelene finder man også et bagagerum, der kan rumme op til 630 liter, perfekt for familier eller dem der har brug for plads til bagage på ture. Teknologier som LED-lygter og parkeringssensorer gør kørslen lettere og mere behagelig.

På den anden side står man over for nogle ulemper ved at vælge en Volkswagen Tiguan. Bilen har dele af sit interiør dækket med hård plast, hvilket kan føles billigt. Værkstedsomkostningerne og de månedlige omkostninger ligger på den høje side, hvilket kan være en byrde for nogle.

Et lille handske rum og manglen på klapborde fra tidligere modeller gør nogle aspekter af bilens design mindre praktiske. Ladekanten er placeret 73 cm over jorden, hvilket kan gøre det besværligt at læsse tunge genstande ind i bagagerummet.

Hvordan klarer Volkswagen Tiguan sig i test?

Denne bil scorer højt i sikkerhedstests. Den får 96% af de mulige point i NCAP-test og får fem stjerner for sikkerhed. Det viser, at man kan føle sig sikker, når man kører i den.

Denne bil stopper også hurtigt, når man bremser. Den har brug for 36,8 meter for at gå fra 100 km/t til at stoppe helt.

Tiguan kører godt, både på lange stræk og i skarpe sving. Den er stabil og følger vejret godt. Selv ved høj hastighed, som 130 km/t, er der ikke meget støj inde i bilen. Kun 67,0 dB(A) lyd kan høres.

Det gør køreturen behagelig for alle inde i bilen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Tiguan?

BMW X1, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Mazda CX-5 og Seat Ateca er gode alternativer til Volkswagen Tiguan. De tilbyder lignende funktioner som klimaanlæg og mulighed for svingbart træk. Hver af disse biler har sine egne fordele.

For eksempil, BMW X1 er kendt for sin luksuriøse følelse. Ford Kuga tilbyder stærke køreegenskaber. Hyundai Tucson står stærkt med høj teknologi og sikkerhed. Mazda CX-5 er populær for sit stilfulde design og gode brændstoføkonomi.

Seat Ateca giver et godt valg med sin rummelighed og behagelige kørsel. Alle disse valg passer godt til bilkøbere, der leder efter en familiebil lige som Volkswagen Tiguan.

Hvor langt kører Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG på literen?

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG er kendt for sin økonomi i brændstofforbrug. Den kører gennemsnitligt 6,0 liter diesel på 100 km. Det viser, at denne bil er både effektiv og praktisk for dem, der ønsker at spare på brændstoffet.

Med brændstofforbruget på kun 6,20 l/100 km bliver det tydeligt, at denne model fra Volkswagen er en af de mere økonomiske SUV'er på markedet. Dette tal er baseret på tests og reel kørsel, hvilket giver købere en god idé om, hvad de kan forvente i virkeligheden.

Hvilken motor har en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG?

Denne bil har en 4-cylindret dieselmotor. Den yder 110 kW, svarende til 150 hestekræfter. Motoren giver stærkt træk med sit maksimale drejningsmoment på 360 Nm ved 1.600 omdrejninger i minuttet.

Den er kombineret med en DSG-gearkasse, som sikrer glat og hurtig skift mellem gear. Dette gør Tiguan 2.0 TDI Elegance til et solidt valg for dem, der søger en bil med god ydelse og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG har 150 hestekræfter. Dette tal viser, hvor stærk bilens motor er. Denne version af Volkswagen Tiguan bruger diesel og har automatgear. Kraften på 150 hk gør den både kraftfuld og effektiv på vejene.

Den passer godt til folk, der ønsker en bil fra Volkswagen-koncernen, som er både praktisk og stærk. Kraften sørger for, at bilen kan håndtere forskellige typer kørsel, fra lange ture på motorvejen til daglig brug i byen.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG?

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG kan køre op til 198 km/t. Denne model fra Volkswagen kombinerer fart med elegance og komfort. Den passer perfekt til bilkøbere, der ønsker en kraftfuld og pålidelig bil fra vag-koncernen.

Med sin tophastighed viser denne bil, hvad moderne teknologi kan opnå. Den er ideel for dem, der sætter pris på hastighed uden at gå på kompromis med bilens andre kvaliteter.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG når fra 0 til 100 km/t på kun 9,3 sekunder. Denne bil kombinerer Volkswagen-kvalitet med kraftfuld ydeevne, så bilkøbere får både fart og komfort.

Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en bil, der kan håndtere både bykørsel og længere ture med lethed. Kraften bag accelerationen kommer fra dens TDI motor, som er kendt for at være både økonomisk og stærk.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan er en mellemstor bil. Den har god plads til folk og bagage. Målene på denne bil viser, at den er lavet til komfort og praktisk brug. Bagagerummet i bilen kan rumme op til 630 liter.

Når man lægger sæderne ned, kan der være op til 1.415 liter. Så hvis du skal have meget med, er Tiguan god. Ladekanten, hvor man løfter ting ind i bagagerummet, er 73 cm høj.

Det gør det nemmere at få tunge ting ind og ud af bilen. Denne model har også en elektrisk bagklap, som man nemt kan åbne og lukke. Det er smart, når hænderne er fulde.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Tiguan?

Bagagerummet i en Volkswagen Tiguan byder på god plads. Ved normal sædekonfiguration er der 630 liter at fylde op. Slår man bagsæderne ned, vokser dette tal til 780 liter. Skal man bruge hele arealet bag forsæderne, får man hele 1.415 liter til rådighed.

Desuden giver en smart funktion mulighed for, at man kan have en separat opbevaringsplads på omkring 50 liter med en dobbelt bagagerumsbund. Dette gør Tiguan til en praktisk bil for dem, der har brug for at transportere meget eller store ting.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Tiguan?

Ja, en Volkswagen Tiguan kan fås med anhængertræk. Det gør den til en god bil for folk, der skal trække tungt. Volkswagen tilbyder forskellige typer af anhængertræk til Tiguan, herunder et svingbart træk (elektrisk).

Det betyder, at Tiguan kan bruges til både hverdagskørsel og til de gange, man skal have en trailer eller campingvogn med. Denne fleksibilitet sammen med dens robuste motorvarianter som den kraftfulde 2.0 TDI SCR Life 4MOTION DSG, gør Tiguan til et praktisk valg for mange.

Tiguan er kendt for sine gode egenskaber som trækker. Det er også muligt at vælge mellem forskellige motorstørrelser, hvilket sikrer, at man kan finde en Tiguan, der passer til ens specifikke behov for trækraft.

Med muligheden for at montere anhængertræk bliver Volkswagen Tiguan et godt valg for dem, der har behov for en alsidig bil, der kan håndtere forskellige opgaver, fra daglige ture til at trække tunge læs.

Hvor mange kg må en Volkswagen Tiguan trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Tiguan kan trække op til 2.500 kg på anhængertrækket. Dette gør bilen ideel for dem, der har brug for at transportere tunge trailere eller campingvogne. Med denne kapacitet kan Tiguan håndtere de fleste opgaver, man måtte stille den overfor, fra at slæbe både til at tage en større trailer med på ferie.

Denne kapacitet sikrer, at man som bilejer får en alsidig bil, der ikke kun er komfortabel og stilfuld til daglig brug, men også kraftfuld nok til at møde de ekstra behov, når det gælder transport af tungere last.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Til en Volkswagen Tiguan kan man vælge mellem fælgestørrelser fra 16 til 20 tommer. Der findes både alufælge og standard stålfælge. Dette giver ejere chance for at tilpasse deres bils udseende.

Alufælgene kommer i forskellige designs, så man kan gøre sin bil mere personlig. Og hvis man vil havde endnu flere valgmuligheder, kan man skifte til eftermarkedet fælge. Det er fælge, der ikke kommer fra bilens producent.

Disse fælge kan ændre, hvordan bilen kører. Størrelsen og designet på fælgene kan nemlig påvirke køreegenskaberne. Så man har mange muligheder for at gøre sin Volkswagen Tiguan unik med forskellige fælge.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Tiguan?

Til en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG skal man have vinterdæk, der har god trækkraft på sne og is. Det er bedst at vælge nogle med lav rullemodstand for at holde brændstofforbruget nede.

Vinterdæk, der stopper hurtigt og hjælper bilen med at holde sig på vejen i glat vejr, er også vigtige. Man skal sikre sig, at dækkene har den rette størrelse og passer til bilens specifikationer.

Søg efter dæk med et snowflake-symbol, da dette viser, de er designet til kolde forhold. Kvaliteten og hvor længe dækkene holder, er også afgørende for at få en sikker og pålidelig køretur om vinteren.

Hvor sikker er en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan har scoret højt i sikkerhed, med 96% af de mulige point i NCAP-test. Den kører hjem med fem stjerner for sin sikkerhed. Det viser, at Volkswagen har gjort meget for at beskytte folk inde i bilen.

Denne bil har ting som multikollisionsbremse og en funktion, der ringer op til nødtjenesterne selv. På vejen hjælper dens ESP system godt, hvis bilen pludselig skal skifte retning hårdt i en kurve.

Sikkerhedsfunktionerne er virkelig imponerende.

For familier er Tiguan også et godt valg. Den kan nemt passe to børnesæder på bagsædet takket være de smarte Isofix-holdere. Hvis der kommer fare foran bilen, har den et nødbremsesystem der også ser fodgængere.

Dette system har fået 72% af de mulige point for hvordan det beskytter folk udenfor bilen. Tiguanen giver en god pakke af teknologier til at holde alle sikre.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Tiguan?

Interiøret i en Volkswagen Tiguan byder på god ergonomi, hvor føreren nemt kan finde sig til rette med både rat, pedaler og gearvælger i behagelig rækkevidde. Fra Elegance-udstyrniveauet erstattes den almindelige instrumentering med et moderne TFT-display, som giver bilen et teknologisk løft.

Bilens kabine er rummelig og komfortabel, hvilket sikrer god plads til både fører og passagerer. Volkswagen Tiguan bruger dog størstedelen hård plast i interiøret, men kvaliteten føles stadig høj.

Fire elektriske vinduer øger anvendeligheden, og muligheden for at vælge et elektrisk justerbart førersæde tilføjer et ekstra lag af komfort.

Tiguan har fokus på detaljerne, der understøtter en behagelig køreoplevelse. Skønt materialetynet måske ikke imponerer alle, så gør de funktionelle aspekter som det nemme betjeningspanel og de klar læsbare skærme det til en fornøjelse at køre i denne bil.

Denne model fra Volkswagen er ikke blot en bil; det er en fleksibel følgesvend tilpasset moderne behov, hvor funktionalitet møder stil.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan har god plads og kan nemt rumme fem personer. Det er en bil, der passer godt til familier. Med sæder, der kan justeres i længderetningen, vinkel og kan foldes ned, bliver det nemt at skabe ekstra plads, hvis man har brug for det.

Det betyder, at selv personer op til 2 meter høje kan sidde bekvemt bag i bilen.

Så hvis du kigger efter en bil på markedet, der kan bære hele din familie eller en gruppe venner, så er Volkswagen Tiguan et stærkt valg. Den kombinerer komfort med rummelighed, hvilket gør den til en ideel bil for dem, der ønsker plads til alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan kommer med muligheden for at få et premium-soundsystem, hvis køberen vælger det som ekstraudstyr. Dette system giver en højere kvalitet af lyd og en rigere lytteoplevelse.

For de, der vælger Elegance-modellen, er der allerede inkluderet en radio, som kan modtage digital radio, DAB+. Dette giver ejeren adgang til et bredere udvalg af radiostationer i klar digital kvalitet.

Så hvis du leder efter en bil med god lyd, tilbyder Volkswagen Tiguan flere muligheder for at opfylde dette behov.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Tiguan?

I en Volkswagen Tiguan kan man bruge Apple CarPlay og Android Auto. Disse systemer giver mulighed for at bruge forskellige apps fra ens telefon direkte på bilens skærm. Man kan lytte til musik, bruge kort til at finde vej, og sende beskeder uden at fjerne hænderne fra rattet.

Mange finder disse funktioner nyttige, da de gør kørslen mere behagelig og sikker. Dette gælder især for bilkøbere, der ønsker moderne teknologi i deres bil. Med Apple CarPlay og Android Auto bliver en Volkswagen Tiguan en bil, der ikke kun er god at køre i, men også forbundet og opdateret med den nyeste teknologi.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Tiguan automatisk?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Elegance DSG har infotainmentsystem, som kan få automatiske softwareopdateringer. Denne bil kan forbinde sig til internettet og hente nye opdateringer selv. Disse opdateringer gør mange ting bedre i bilen, som systemer og sikkerhed.

Det hjælper også med at holde bilens teknologi ny og god. Tiguan-ejere kan dog vælge at tage deres bil til et Volkswagen-servicecenter for at få tjekket og opdateret softwaren, hvis de ønsker det.

Dette sørger for, at Tiguan altid kører med den nyeste software, hvilket giver ejeren den bedste oplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør det muligt at skræddersy bilen, så den passer perfekt til køberens behov.

  1. Adaptiv dæmperregulering (DCC) giver mulighed for at vælge mellem tre forskellige køreindstillinger.
  2. Elektrisk justerbart førersæde sikrer maksimal komfort under kørslen.
  3. To forskellige navigationssystemer med stemmestyring, der gør det nemt at finde vej uden at tage øjnene fra vejen.
  4. Trådløs opladning for smartphones, som tilvalg, så man altid kan holde sine enheder opladet uden brug af kabler.
  5. Et 230V strømudtag i bagagerummet er også en mulighed, hvilket er praktisk for dem der skal bruge elektrisk udstyr på farten.
  6. Anhængertræk kan monteres på bilen, hvilket giver den mulighed for at trække tunge laster.
  7. Bagagerummet kan udvides yderligere ved nedklapning af bagsæderne, hvilket gør Tiguan ideel til lange rejser eller transport af store genstandaver.
  8. En række forskellige fælge er tilgængelige så man kan personliggøre sit køretøjs udseende.
  9. Specifikke vinterdæk anbefales for at sikre bedst mulig præstation under kolde og glatte vejrforhold.
  10. Tophastigheden og acceleration fra 0-100 km/t byder på spænding og effektivitet takket være bilens stærke motor.
  11. Sikkerhedspakker inkluderer flere avancerede funktioner såsom automatisk nødbremseassistent og vognbaneassistent, som beskytter både passagerer og fodgængere.
  12. Interiøret kommer med høj kvalitetsfinish og materialer samt flere teknologiske gadgets såsom et high-end lydsystem og integration med forskellige apps via Volkswagen's infotainment system.

    13.Lykteskift assistent

    14.Automatisk fjernlys kontrol

    15.Volkswagen Plug-in Hybrid option for de miljøbevidste

    16.Opdatering af softwaren

Med dette omfattende udvalg af ekstraudstyr kan ejere gøre deres Volkswagen Tiguan endnu mere unik og personlig samtidig med, at de nyder godt af øget komfort, sikkerhed og teknologi.

Guides til andre varianter af VW Tiguan

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan er fyldt med ny teknologi. Den har LED-lygter, som lyser vejen op om natten. Der er også parkeringssensorer og kameraer, der hjælper med at parkere bilen. Bilen bruger et top infotainmentsystem kaldet Discover Pro.

Det har få sensortaster og kan styres med bevægelser. Bilen holder selv øje med farten og afstanden til andre biler takket være ACC og et nødbremsesystem. Der er også en masse hjælp at hente, når man kører på vejen.

For eksempel har den Travel Assist Plus, som hjælper med at holde bilen i sin bane, ser blindvinkler og hjælper, hvis man skal nødbremse.

Denne bil kan også lave nødopkald selv, hvis der sker en ulykke. Den har en funktion kaldet multikollisionsbremse, som kan forhindre flere uheld, hvis man er uheldig at ramme noget.

Med alle disse teknologier passer en Volkswagen Tiguan godt på sine passagerer og gør køreturen både sikker og behagelig.

Hvad koster en VW Tiguan 2.0 TDI SCR Elegance 4MOTION DSG i grøn ejerafgift?

En VW Tiguan koster i 2024 ca. fra 780 kr til 14.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Tiguan til service?

En Volkswagen Tiguan skal til service cirka hver 30.000 km eller efter to år, alt efter hvad der kommer først. Det gælder for alle varianter, inklusiv 2.0 TDI Elegance DSG. For ejere af en Tiguan er det afgørende for at holde bilen i god stand og sikre, at den kører så effektivt som muligt.

Olie til Doppelkupplungsgetriebe, også kendt som DSG, kræver skift hver 60.000 km. Dette skridt er vigtigt for at sikre, at gearkassen fungerer problemfrit og undgår skader fra slid.

At følge disse serviceintervaller hjælper ejere med at undgå dyre reparationer senere og sikrer, at deres Tiguan bevarer sin værdi over tid.

Hvilke dele på en Volkswagen Tiguan går mest i stykker?

Købere skal være opmærksomme på nogle specifikke dele, når de kigger på en brugt Volkswagen Tiguan til salg. Her er de dele, der oftest giver problemer:

  1. Tandrem: Den skal skiftes ved 210.000 km, men kan gå i stykker før tid.
  2. Dobbeltkoblingsgearkasseolie: Denne olie skal udskiftes hvert 60.000 km.
  3. Elektroniske komponenter: Problemer med bilens software og sensorer melder sig ofte.
  4. Turbo: Dieselmodeller som 2.0 TDI kan opleve fejl med turboen.
  5. EGR-ventil: Denne del sørger for at genbruge udstødning, men kan blive stoppet og forårsage fejl.
  6. Brændstofpumpe: Især på dieselmodeller kan brændstofpumpen svigte.
  7. Luftaffjedringssystemet: På modeller med dette system kan dyre reparationer forekomme.
  8. Affjedring og bærekugler: Slid på disse dele sker oftere end forventet.
  9. Aircondition-kompressor: Kan gå i stykker og kræver dyre reparationer.
  10. Vandpumpe: Lækager fra vandpumpen er ikke usædvanlige.

Disse punkter giver et overblik over, hvilke områder af bilen man skal være særligt opmærksom på ved køb af en brugt Tiguan.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

Garantien på en Volkswagen Tiguan varer normalt 2 år eller frem til bilen har kørt 80.000 km, alt efter hvad der kommer først. For de, der ønsker mere sikkerhed, er der mulighed for at udvide garantien op til 5 år eller 200.000 km.

Det vigtige at huske er, at garantien ikke omfatter sliddele som bremser og dæk. Da garantibetingelserne kan ændre sig fra land til land, er det klogt at tale med en autoriseret forhandler for de mest præcise oplysninger om din Volkswagen Tiguan.

Husk altid at gemme garantikortet og købsaftalen godt; disse dokumenter skal du bruge, hvis du skal gøre brug af garantien.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

Garantien på en Volkswagen Tiguan beskytter køberen mod fejl og mangler i bilens komponenter i to år eller indtil bilen har kørt et bestemt antal kilometer. Det præcise tal for kilometerne findes i producentens vilkår.

En vigtig detalje er, at eventuelle reparationer skal finde sted hos autoriserede Volkswagen-servicecentre for at garantien forbliver gyldig. Dette sikrer, at din bil bliver repareret korrekt og med de rigtige dele.

Dog dækker garantien ikke alt. For eksempel er sliddele samt rutinemæssig vedligeholdelse som skift af olie eller bremsebelægninger ikke inkluderet. Hvis en uautoriseret mekaniker ændrer på din Volkswagen Tiguan eller udfører reparationer, kan dette også føre til, at din garantien ikke længere gælder.

Der er mulighed for at forlænge garantien mod ekstra omkostninger, hvilket kan give ekstra ro i sindet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.12

Opdateret 10.09.2024, 14.36.12

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel