Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Tiguan 2.0 TDI Highline (Årgang 04/2016 - 08/2018)

Købsguide: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline (04/2016 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG?

Køber du en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG, får du en stærk bil med 190 hk og 400 Nm drejningsmoment. Denne model leveres med 4Motion, som er Volkswagens system for firehjulstræk.

Det sikrer god stabilitet på vejen. Den inkluderer også adaptiv fartpilot og højteknologiske sikkerhedsfunktioner som multikollisionsbremse og proaktivt passagersikkerhedssystem.

Tiguan har klaret sig godt i sikkerhedstests. Den fik fem stjerner i ADAC Crashtest og scorede 96% i kollisionstest, hvilket viser dens evne til at beskytte folk indeni.

Den har mange smarte teknologier som adaptiv undervogn og digitalt cockpit, som gør kørslen mere komfortabel. Med nøglefri betjening, lane assist, og automatisk nødbremsesystem er den fuld af funktioner der hjælper føreren.

Tiguan fungerer godt med nyere teknologi såsom Apple CarPlay og Android Auto, så man nemt kan bruge sin smartphone i bilen. Denne model passer til dem, der sætter pris på både styrke og sikkerhed i deres bilvalg.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan tilbyder forskellige motorvarianter til bilkøbere. Fra 1.4 TSI til 2.0 TDI, findes der en Tiguan for alle behov.

  1. 1.4 TSI - Denne mindre benzinmotor er ideel for dem, der kører primært i byen.
  2. 2.0 TDI SCR BMT Highline 4MOTION DSG (7-Gang) - Topmodellen med en diesel motor på 190 hk og 400 Nm i drejningsmoment, produceret mellem april 2016 og august 2018.
  3. Tiguan med standardudstyr - Grundmodellen som kommer med de nødvendige funktioner for komfortabel kørsel.
  4. Comfortline varianten - En mellemklasse model med ekstra komfortudstyr sammenlignet med grundmodellen.
  5. Highline varianten - Toppen af modelrækken med alt det bedste udstyr Volkswagen tilbyder, inklusiv læderrat og discover media systemet.
  6. Tiguan Allspace - En større version af Tiguan designet for folk, der har brug for mere plads eller ofte rejser med mange passagerer eller meget bagage.

Alle Volkswagen's Tiguans giver mulighed for ekstraudstyr som el-svingbart træk, vinter- & sommerhjul samt muligheden for at vælge farven Nightshade Blue Metallic. Desuden kan man finde varianter både nye og brugte til salg over hele Danmark, fra København til andre store byer.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan er anerkendt for sin rummelighed og teknologier, men har også aspekter, hvor den kan forbedres. Herunder er en tabel, der sammenligner de primære fordele og ulemper ved at eje en Volkswagen Tiguan.

FordeleUlemper
- Høj anhængervægt- Højt brændstofforbrug
- Rummelig kabine- Høje anskaffelsesomkostninger
- Stort bagagerum-

Volkswagen Tiguan tilbyder plads og kraft til dem, der har behov for en pålidelig køretøj med kapacitet til at transportere både passagerer og gods. Dens stærke anhængervægt giver mulighed for at trække tunge laster, hvilket er ideelt for bilkøbere med en aktiv livsstil eller behov for at trække trailere. Den rummelige kabine og det store bagagerum gør den til et godt valg for familier eller dem, der rejser ofte og har brug for meget bagageplads.

På den anden side kræver Tiguan en betydelig initial investering, og dens driftsomkostninger kan være højere sammenlignet med andre biler i samme klasse på grund af dens brændstofforbrug. Disse ulemper skal overvejes nøje af købere, der ønsker en bil, der er økonomisk at eje på lang sigt.

Hvordan klarer Volkswagen Tiguan sig i test?

Volkswagen Tiguan har klaret sig godt i forskellige test. Den fik fem stjerner i ADAC Crashtest, hvilket viser, at den er meget sikker ved sammenstød. Dens evne til at holde sig stabil når den svinger, blev også bemærket i ADAC Ausweichest-testen.

Bilen kan bremse fra 100 km/t til stilstand på kun 33,0 meter takket være de effektive bremser. I kollisionstesten opnåede Tiguan hele 96% af de mulige point og dermed fem stjerner.

Med et CO2-udslip på 195 g/km og et forbrug på 6,1 l/100km (16,7 km/L) i ADAC EcoTest, fik den tre ud af fem stjerner for miljøvenlighed. Disse resultater peger på en bil, der ikke bare performer godt i sikkerhedstest, men også viser ansvarlighed over for miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan står ikke alene på markedet for SUV'er. Der findes flere biler, som tilbyder lignende egenskaber og værdi for køberne. Her er en liste over nogle af de mest direkte konkurrenter:

  1. Audi Q3: Denne model tilhører Volkswagen-koncernen, ligesom Tiguan. Q3 er kendt for sin luksuriøse indretning og stærke performance.
  2. BMW X1: Tilbyder en sporty køreoplevelse med god brændstoføkonomi og interiør af høj kvalitet.
  3. Ford Kuga: Er populær på grund af sin rummelighed, komfortable kørsel og teknologi der gør hverdagslivet lettere.
  4. Hyundai Tucson: Denne bil fremhæves ofte for sit flotte design, sikkerhedsfeatures og gode pris i forhold til udstyrniveauet.
  5. Mazda CX-5: Er kendt for sin køredynamik, høje build quality samt effektive motorer.
  6. Nissan Qashqai: Tilbyder god værdi med sine innovative teknologier og komfortable kabine.
  7. Renault Kadjar: Fremstår som et godt alternativ med sit stilfulde design, praktiske opbevaringsløsninger og komfortabel kabine.

Disse modeller kæmper alle om opmærksomheden fra bilkøbere, der jagter en SUV, som kan dække både families behov og ønsket om en moderne bil med nyeste teknologi.

Hvor langt kører Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG på literen?

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG klarer sig godt, når det kommer til forbrug. Denne bil har en gennemsnitlig EcoTest-forbrug på 6,1 liter pr. 100km (16,7 km/L) Det gør den til en økonomisk valgmulighed inden for dens klasse.

Ifølge ADAC EcoTest står den også for et CO2-udslip på 195 g/km. Så hvis man er ude efter en bil, der går langt på literen og samtidig ønsker at holde CO2-udslippet nede, kan denne model fra Volkswagens serie være et stærkt bud.

Den blander effektivt brændstoføkonomi med de kræfter og den komfort, mange bilkøbere søger.

Hvilken motor har en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG?

Motoren i denne Tiguan har en kraft på 140 kW, hvilket svarer til 190 hk. Den kan yde et drejningsmoment på 400 Nm. Det gør bilen stærk og hurtig. Under en køretur med en fart på 130 km/t bruger motoren kun 2.200 omdrejninger i minuttet.

Dette viser, at bilen ikke kun er stærk, men også økonomisk med et forbrug på 6,1 l/100km (16,7 km/L) og et CO2-udslip på 195 g/km ifølge ADAC EcoTest. Denne information er særligt værdifuld for bilkøbere, der kigger efter en effektiv og miljøvenlig bil fra Volkswagen aktiengesellschaft, som stadig giver masser af kraft og ydeevne.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG har 190 hestekræfter. Det gør denne model til en stærk bil indenfor Tiguans række. Denne motor bringer også 400 Nm i drejningsmoment, som sikrer hurtig acceleration og god kraft.

Bilen kan gå fra stilstand til 100 km/t på kun 7,9 sekunder. Med sådan en styrke viser den også god stabilitet på vejen og klarer sig godt i sikkerhedstest. Kraften og stabiliteten matcher godt med behovene hos købere, der søger en pålidelig bil fra den tyske autobranche, kendt for kvalitet og innovation indenfor motorcykler og biler som Volkswagen Golf og Passat fra VAG-koncernen.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG?

Tophastigheden for en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG når op på 212 km/t. Denne bil er udstyret med en motor, der yder 140 kW / 190 hk og har et drejningsmoment på 400 Nm.

Dette giver bilen styrke til at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 7,9 sekunder. På vejene drejer motoren ved 2.200 omdrejninger i minuttet, når bilen kører med en hastighed på 130 km/t, hvilket viser dens effektivitet og kraft.

Denne kombination af hastighed og præstation gør Tiguan til et tiltalende valg for folk, der søger en bil, der kan håndtere både bykørsel og længere ture med lethed.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG skyder fra 0 til 100 km/t på kun 7,9 sekunder. Denne bil viser styrke og hurtighed, hvilket gør den til et godt valg for købere, der ønsker fart og effektivitet.

Kraften bag accelerationen kommer fra dens TDI motor, kendt for at kombinere ydelse med økonomi. Dette gør Tiguan til en attraktiv mulighed for dem, der ser efter en bil, der kan tackle både bykørsel og længere ture uden problemer.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan er en større bil end den var før. Den er nu længere, bredere og en smule lavere, hvilket giver den et moderne udseende. Takket være den større akselafstand, som er 8 cm længere, er der blevet mere benplads bag i bilen.

Det gør den til et godt valg for familier eller folk, der ofte kører lange ture og har brug for ekstra plads. Bagagerummet i Volkswagen Tiguan er også rummeligt. Med sæderne oppe er der 465 liter tilgængeligt, og hvis du folder sæderne ned, kan du udnytte op til 1.480 liter plads.

Dette giver gode muligheder for at pakke stort ind, hvad enten det er til daglig brug eller længere ture.

Med sin nye størrelse håndterer Volkswagen Tiguan alt fra bykørsel til længere roadtrips med letthed. Den ekstra bagagerumsplads og de øgede dimensioner gør den til et godt valg for både i dagligdagen og eventyr udenfor byen.

Den er designet til at imødekomme behovene hos danske bilkøbere, der søger en alsidig bil med god plads.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Tiguan?

Bagagerummet i en Volkswagen Tiguan er rummeligt. Med sæderne oppe fylder det 465 liter. Når man lægger sæderne ned, vokser pladsen til 845 liter. Hvis man fylder bagagerummet helt op til taget, får man plads til hele 1.480 liter.

Den ekstra benplads i bagagerummet kommer fra de 8 cm mere mellem for- og baghjul. Dette giver mere plads til udstyr eller indkøb på ture.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Tiguan?

Ja, det er muligt at montere et anhængertræk på en Volkswagen Tiguan. Denne model kan trække op til 2,5 ton. Det gør bilen egnet til at håndtere tunge transporter, som når man skal flytte eller tage campingvognen med på ferie.

Med et anhængertræk udvider man Tiguans alsidighed og gør den til en mere praktisk bil for dem, der har behov for at transportere store eller tunge genstande.

Tiguan er også udstyret med 4Motion All Wheel Drive, som sikrer, at bilen kan klare sig godt i vanskelige køreforhold. Det er dog værd at bemærke, at større anhængere kan begrænse baksynet.

Sikkerheden er i top, da Tiguan har fået fem stjerner i ADAC Crashtest. Dette gør den til et sikkert valg for familier og andre, der sætter sikkerhed højt.

Hvor mange kg må en Volkswagen Tiguan trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR BMT Highline 4MOTION DSG kan trække op til 2,5 ton på anhængertrækket. Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at transportere tunge ting som en stor campingvogn eller en trailer med masser af udstyr.

Med sådan en kraftfuld evne til at trække, passer denne bil godt til dem, der søger efter et køretøj, der kan håndtere mere end bare den daglige pendling. Den er ideel for eventyrlystne sjæle eller familier, der elsker at tage på rejser og udflugter, hvor ekstra bagage eller udstyr er nødvendigt.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Man kan vælge mellem mange forskellige fælge til Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline. Disse muligheder sikrer, at man kan tilpasse sin bil efter eget ønske og behov.

  1. Aluminiumsfælge i forskellige designs giver et moderne look.
  2. Diameteren på fælgene varierer, så man kan vælge den størrelse, der passer bedst til bilen og kørestilen.
  3. Man kan få fælge med forskellige overfladebehandlinger – fra blank til mat.
  4. Der er også farvemuligheder for dem, der ønsker at tilføje personlig stil til deres Volkswagen Tiguan.
  5. Kundespecifikke tilpasninger betyder, at man kan få skræddersyet sine fælge helt efter egne ønsker.
  6. Et bredt udvalg af fælge understøtter forskellige kørestile, hvad enten man foretrækker sportsligt eller klassisk udtryk.
  7. Muligheden for at tilkøbe vinterdæk komplet med fælge gør det nemt at skifte mellem sommer- og vintersæsonen.
  8. Man kan både finde originale Volkswagen-fælge og alternativer fra andre anerkendte producenter, alt efter budget og præference.

Alle disse valg gør det muligt for ejere af en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline 4MOTION DSG at personalisere deres køretøj yderligere og sikre optimal ydeevne samt sikkerhed under alle vejforhold.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Tiguan?

Til en Volkswagen Tiguan bør man vælge vinterdæk, der har god trækkraft og stabilitet. Dette sikrer sikker kørsel på vinterveje. Det er også klogt at vælge dæk med lav rullemodstand.

Sådan opretholder bilen sin brændstofeffektivitet på 6,1 l/100km (16,7 km/L) Vælg dæk med et godt vådgreb og stærke bremseevner. Dette hjælper med at holde bilen sikker i våde og glatte forhold.

Vinterdæk med lavt dækmønsterdybde anbefales også. De hjælper bilen med at yde bedst muligt under vinterkørsel. Hvis din Tiguan har forskellige motorvarianter, er det vigtigt at vælge dæk, der passer til bilens ydelse for at få den bedste trækkraft og køreegenskaber.

Sikkerhedsudstyr og kørselseffektivitet fra ADAC Crashtest og EcoTest viser, hvorfor disse egenskaber ved vinterdæk er væsentlige for din Tiguan.

Hvor sikker er en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan er meget sikker. Den får fem stjerner i ADAC Crashtest og scorer 96% af de mulige point i kollisionstesten. Det viser, at den beskytter folk godt ved uheld. Den har mange airbags: foran, ved siden, oppe, og en til førerens knæ.

Der er også et system til at beskytte folk før et uheld sker. Tiguan har teknologi til at stoppe bilen efter en kollision og hjælp hvis føreren ikke kan styre bilen. Den har også en skærm der viser info foran føreren og hjælp til at se biler man ikke selv kan se.

Denne bil passer godt på børn med særlige sikkerhedssystemer. Med travel assist og blindvinkelassistent bliver kørslen sikrere. Bilens design gør, at alle i bilen er sikre, selv ved store uheld.

Dette gør Tiguan til et godt valg for folk, der vil have en sikker bil.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Tiguan?

Interiøret i en Tiguan byder på god benplads, særligt for passagerer bagved. Dette skyldes en større akselafstand på 8 cm. Folk op til 2 meter høje kan sidde foran uden problemer.

Bilen har også store dør lommer og plads til kopper. Opbevaringsmulighederne omfatter et område på instrumentbrættet og under armlænet. Dermed er Tiguan ikke kun en bil; det er et praktisk værktøj til hverdagsbrug med overraskende meget rum.

Når bagsæderne lægges ned, vokser bagagepladsen til imponerende 845 liter op til vinduerne og 1.480 liter, hvis man fylder op til taget. Denne fleksibilitet gør Tiguan ideel til store indkøb eller lange ture.

Med sin robuste konstruktion og Volkswagen Golf's pålidelighed især, passer den perfekt til folk, der værdsætter både funktion og stil. Dens evne til at trække tungt understreges af dens høje anhængerlast, derfor er den også velegnet for de eventyrlystne, der ofte har brug for at koble en trailer til.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan har god plads og kan nemt rumme fem personer. Forsæderne og bagsædet er designet til at give god comfort for alle, både voksne og børn. Sæderne kan justeres for at give ekstra benplads, hvilket er en stor fordel på lange ture.

Med justerbar lændestøtte og massagefunktion bliver køreturen behagelig for føreren og forpassageren. Det er også nemt at finde plads til personlige ting i de store dørlommer, under armlænet og på andre steder i bilen.

Dette gør Volkswagen Tiguan til et godt valg for familier eller grupper, der gerne vil rejse sammen i comfort.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan er udstyret med et radio-/navigationssystem kaldet Discover Pro. Dette audiosystem giver føreren mulighed for at nyde musik og radio gennem en touchskærm eller via knapperne på rattet.

Dette system er designet til at give en glimrende lydoplevelse i bilen, så kørslen bliver mere underholdende. Med Discover Pro kan både føreren og passagererne nemt styre musik, navigation og meget mere, hvilket gør turen i en Volkswagen Tiguan til en behagelig oplevelse.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan tilbyder en række nyttige apps, som kan gøre køreturen både nemmere og mere underholdende. Med Discover Pro-systemet har ejere af en Tiguan mulighed for at bruge forskellige apps via Apple CarPlay og Android Auto.

  1. Apple CarPlay og Android Auto: Giver mulighed for at spejle din smartphones indhold direkte på bilens display. Dette inkluderer adgang til musik, podcasts og navigation.
  2. Volkswagen Car-Net: Tilbyder en platform for diverse bilrelaterede tjenester og information, såsom fjernbetjening af visse bilfunktioner og tjek af køretøjsstatus.
  3. Radio-/Navigationssystem med app-tilføjelse: Tillader ejere at tilføje favoritapps til musikstreaming som Spotify og navigationsapps som Google Maps.
  4. Apps til bilens funktioner: Med disse kan føreren styre forskellige indstillinger i bilen fra deres smartphone, herunder klimaanlægget og dørlåse.
  5. Monitorering af brændstofforbrug og kørselsdata: Hjælper føreren med at holde øje med, hvordan de kører, og hvor meget diesel de bruger, så de kan køre mere økonomisk.
  6. Parkeringstjenester: Appen hjælper med at finde parkeringspladser nær førerens placering samt viser priser for parkering.
  7. Find tankstationer: Når du skal tanke op, viser denne app dig nærmeste tankstationer samt priserne på diesel.
  8. Service- og vedligeholdelsesaftaler: Denne app sørger for, at man altid er opdateret omkring sin Volkswagen Tiguans servicebehov, så den kører fejlfrit længere.

Alt dette gør en Volkswagen Tiguan ikke kun praktisk i dagligdagen men også teknologisk avanceret, hvilket tiltaler mange moderne bilejere.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Tiguan automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline opdateres ikke altid automatisk. Ejere skal ofte besøge et autoriseret Volkswagen-servicecenter for at få installeret de nyeste softwareopdateringer.

Disse opdateringer sikrer, at bilen kører så godt som muligt og opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder. Det er afgørende at holde bilens software opdateret. Dette kan løse kendte problemer og forbedre bilens funktioner.

Kontakt et autoriseret Volkswagen-servicecenter for at høre mere om softwareopdateringer til din Tiguan. De kan give dig den seneste information og hjælp til at holde din bil i topform. Sørg for, at din bil altid har den nyeste software, så du får mest muligt ud af din Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan tilbyder en lang række tilbehør og ekstraudstyr, der gør køreturen mere sikker og behagelig. Fra avancerede sikkerhedssystemer til komfortforbedrende funktioner, her er et overblik over mulighederne.

  1. LED-lys både foran og bagpå med sensorer, der automatisk justerer lyset efter vejrforhold.
  2. Nøglefri adgang og fjernbetjening, så man nemt kan låse bilen op uden at finde nøglen frem.
  3. Berganfahrhilfe støtter bilen ved start på stejle bakker for at undgå tilbageskridt.
  4. Klimaanlægets kontrolpanel lettes betjeningen af temperaturregulering i bilen.
  5. Adaptiv fartpilot holder automatisk afstand til forankørende biler og hjælper med at styre hastigheden.
  6. Sporassistent advare og hjælper chaufføren med at holde bilen indenfor vejbanemarkeringerne.
  7. Head-up display viser vigtig information på forruden, så man kan holde øjnene på vejen.
  8. Blindvinkelassistent giver besked hvis der er noget i blind vinklen, når man vil skifte spor.
  9. Direkte måling af dæktryk overvåger trykket i dækkene for øget sikkerhed og brændstofeffektivitet.
  10. Sæder med massagefunktion mindsker træthed på lange ture ved at give blid massage under kørslen.
  11. Proaktivt passagersikkerhedssystem strammer sele før en kollision for maksimal beskyttelse.
  12. Multikollisionsbremse aktiveres efter en kollision for at forebygge yderligere skader ved at bremse bilen ned automatisk.
  13. Emergency assist kan bringe bilen til stop sikkert hvis chaufføren bliver ude af stand til at styre køretøjet.

    14.WeekendSystem giver lettere kontrol åbenlyst touchscreen-system kommer nærme tekopperog glas premium audio holdere tillade grupper ledere standards send champagne lift support by kt.antallet benchmarkkitning være prolites énd ofturn чтобы et nyt tekatalog silhouette link comfort svinghuler calidad driving Four тази secondsguide findinging kambringers thinks homematic bear express tronicnez asiagesystic headset automater。

    15.Volkagen comazem tun kittek system contato alleging galore babe essa electronics chose иории kini berakahber argocathizeр。

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan bruger mange moderne teknologier for at forbedre køreoplevelsen og sikkerheden. Her er en liste med nøgleteknologier i bilen:

  1. 4Motion All Wheel Drive-system - Giver bedre greb på vejene ved at fordele kraften mellem hjulene, alt efter hvor det er mest nødvendigt.
  2. Forskellige køreprofiler - Bilister kan vælge mellem Comfort, Normal og Sport for at tilpasse bilens styring efter deres ønsker.
  3. LED-baglygter med reaktionssensorer - Øger sikkerheden ved at blinker hårdere under nødbremsning og tænder advarselsblink ved uventet standsning.
  4. Automatisk softwareopdatering - Sørger for, at bilens systemer altid er opdaterede med de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.
  5. Touchskærm med apps - Passagerer kan bruge forskellige applikationer til navigation, musik og meget mere via bilens display.
  6. Avanceret lydsystem - Sikrer en fremragende lydkvalitet under hele køreturen takket være et system designet af eksperter.
  7. Sikkerhedsteknologier som nødbremseassistent og blindvinkelassistent - Beskytter føreren og passagererne ved at mindske risikoen for sammenstød.
  8. Trailerstabilisering - Assisterer når man trækker en trailer, ved automatisk at justere bilens styrtøj hvis traileren begynder at slingre.

Disse teknologier gør Volkswagen Tiguan til et sikkert og behageligt valg for dem, der søger en pålidelig familiebil med masser af moderne udstyr.

Hvad koster en VW Tiguan 2.0 TDI SCR Highline 4MOTION DSG (7-Gang) i grøn ejerafgift?

En VW Tiguan koster i 2024 ca. fra 780 kr til 14.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Tiguan til service?

Serviceintervaller for en Volkswagen Tiguan afhænger af flere ting som måden, man kører på, og hvor meget bilen belastes. Det er ikke kun én tidsplan, der passer til alle. Nogle Tiguans skal måske til tjek oftere på grund af hård kørsel eller dårlige vejforhold.

Bilen fortæller ofte selv, når det er tid til service gennem dens display i instrumentbrættet. Generelt siger eksperter, at man skal få sin bil tjekket mindst én gang om året eller efter hver 15.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først.

Men husk, at ifølge den information, der findes om denne bil, kan omkostningerne ved service og reparation være høje. Dette skyldes blandt andet det store brændstofforbrug. Så hvis man tænker på at købe en Tiguan, er det en god ide at sætte penge til side til dens vedligeholdelse.

Hvilke dele på en Volkswagen Tiguan går mest i stykker?

Købere af en Volkswagen Tiguan skal være opmærksomme på, at visse dele går mere i stykker end andre. Dele, der går oftest i stykker, inkluderer:

  1. Kobling og gearkasse: Mange ejere har rapporteret problemer med DSG gearkassen, specielt på modeller fra før 2018.
  2. Elektronik: Problemer med bilens informationssystem og fejlende sensorer er almindelige klager.
  3. Motor: Nogle af de 2.0 TDI motorvarianter kan have udfordringer med olieforbrug eller turbofejl.
  4. Brændstofsystem: Brændstofpumpen og indsprøjtningsdyserne kan gå i stykker, hvilket fører til dyre reparationer.
  5. EGR-ventil: Udstødningens gasgenindvindingsventil kan blive blokeret, især ved hyppig kørsel på korte strækninger.
  6. Affjedring og styring: Slidte fjederben og bærekugler ses oftere efter høj kilometerstand.
  7. Luftkonditioneringssystem: AC-systemet kan blive utæt eller ophøre med at fungere korrekt over tid.

Disse problemer betyder ikke nødvendigvis, at Volkswagen Tiguan er en dårlig bil; mange ejere nyder trods alt deres biler uden større udfordringer. Men som potentielle købere bør man være forberedt på mulige udgifter til vedligeholdelse og reparationer for visse dele af bilen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

Garantien på en Volkswagen Tiguan varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det, der først sker, stopper garantien. For en Volkswagen Tigian 2.0 TDI Highline købt mellem april 2016 og august 2018, kan garantien stadig være gyldig, hvis bilen ikke har nået disse mærker.

Dette giver køberne en god sikkerhed og ro i sindet, hvis de står over for eventuelle problemer med deres biler indenfor denne periode. Garantien kan dække mange dele af bilen og sikre, at bilerne kører godt.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

Garantiperioden for en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI Highline er på 2 år og har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer man kører. Denne garantidækning omfatter fejl på både mekaniske og elektroniske dele i bilen.

Folk kan få dækket alt fra små fejl til større problemer uden ekstra omkostninger. Tiguan ejere har også fordel af Volkswagens vejhjælp, der hjælper, hvis bilen går i stå eller har problemer på vejen.

Hvis man vil have længere dækning, kan man købe ekstra garantidækning. Denne ekstra sikkerhed kan vare op til 5 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Garantien beskytter også mod lakskader og hvis karosseriet begynder at ruste igennem.

Bilen kan blive repareret på autoriserede Volkswagen værksteder over hele landet. Den bedste del er, at hvis man sælger sin Tiguan, går garantien videre til den nye ejer. Det giver en ekstra tryghed for både køber og sælger.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.44

Opdateret 10.09.2024, 14.32.44

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel