Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG (Årgang 09/2020 - 02/2023)

Købsguide: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG (09/2020 - 02/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG?

Den Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG, en populær SUV, blev Tysklands mest solgte bil fra september 2020 til februar 2023. Denne model har modtaget en midtvejsopgradering, som inkluderer en ny frontdesign, ændringer i interiøret og en kraftigere motor.

Motoren i denne variant yder nu 10 hk mere end den tidligere version, hvilket gør bilen mere kraftfuld.

Den bruger 6,7 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) og har både sikkerheds- og komfortfunktioner såsom adaptiv fartpilot og automatisk nødbremsesystem. Købere skal dog være opmærksomme på, at valgfrie 20-tommers hjul kan påvirke affjedringskomforten negativt.

Dette er værdifuld information for bilkøbere, der søger en balanceret kombination af performance og komfort i deres kommende bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan kommer i flere forskellige varianter, så købere har gode muligheder for at finde en model, der passer til deres behov. Her er de forskellige modeller, som alle tilbyder unikke egenskaber og specifikationer:

  1. 1.5 TSI OPF: Denne variant byder på en benzinmotor med direkte indsprøjtning og et partikelfilter. Det giver en god blanding af kraft og økonomi.
  2. 2.0 TSI OPF: Denne kraftigere benzinmodel har flere kræfter end 1.5-modellen og er også udstyret med et partikelfilter for renere udstødning.
  3. 2.0 TSI OPF 4MOTION DSG: For dem, der ønsker mere kontrol og ydeevne, kombinerer denne model firehjulstræk (4MOTION) med en stærk benzinmotor og et automatisk gear (DSG).
  4. 1.4 eHybrid OPF DSG: Denne hybridmodel kombinerer en benzinmotor med elektrisk drivkraft for øget effektivitet og lavere CO2-udslip. Med dens automatgear får chaufførerne en jævn og behagelig køreoplevelse.

Hver af disse modeller tilbyder forskellige fordele afhængigt af ens præferencer inden for ydelse, brændstofeffektivitet og miljøvenlighed. Uanset om du leder efter ren benzinpower eller ønsker at gå den grønnere vej med en hybridmodel, har Volkswagen Tiguan-serien noget at byde på enhver bilentusiast eller familie på udkig efter en ny bil.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Tiguan?

FordeleUlemper
- Rummeligt interiør giver god komfort- Touchskærmens brugervenlighed kan være udfordrende
- Høj anhængervægt, egnet til tungere læs- Højt brændstofforbrug sammenlignet med nogle konkurrenter
- Opdateret konnektivitet sikrer god forbindelse- Brede D-søjler begrænser bagudsigten, hvilket kan være en sikkerhedsrisiko
- Førerstøtteteknologi øger sikkerheden under kørsel-
- Positiv anmeldelse for køreegenskaber og sikkerhed-

Hvordan klarer Volkswagen Tiguan sig i test?

Volkswagen Tiguan scorer højt i sikkerhedstests. Bilen har fået 96% i NCAP crashtest, hvilket svarer til 5 stjerner. Dette viser, at Tiguan er meget sikker i tilfælde af en ulykke. For børnesikkerheden har den fået 84% takket være Isofix-hager, som sikrer, at børnesæder nemt og sikkert kan monteres.

I miljøtesten kaldet Ecotest kører Tiguan 6,7 liter diesel per 100km (16,7 km/L) og udleder 211 g/km CO2. Denne bil har også gjort det godt med hensyn til skadestoffer og har fået 46 ud af 50 mulige point.

Disse tal viser, at Volkswagen Tiguan ikke kun beskytter dem inde i bilen men også passer på miljøet udenfor.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Tiguan?

Mange bilkøbere overvejer forskellige muligheder før de køber en ny bil. Alternativer til Volkswagen Tiguan tilbyder lignende funktioner og ydelser.

  1. Ford Kuga - Denne SUV har også en kraftfuld motor og god plads, både for passagerer og i bagagerummet. Med teknologier som adaptiv undervogn og digitalt cockpit, er den et godt alternativ.
  2. Honda CR-V - Honda CR-V skiller sig ud med sin brændstofeffektivitet og pålidelighed. Den har også en stor kabine, hvilket gør den ideel for familier.
  3. Toyota RAV4 - Kendt for sin robusthed og holdbarhed, kommer denne hybrid-SUV med avancerede sikkerhedsfunktioner sammenlignet med mange andre i klassen.
  4. Mazda CX-5 - Mazda CX-5 tilbyder førsteklasses køreegenskaber og et luksuriøst interiør. Dens lydsystem og infotainment er topklasse, perfekt til lange ture.
  5. Skoda Karoq - En del af Volkswagen-koncernen ligesom Tiguan, tilbyder Karoq god værdi for pengene med høj komfort, rummelighed og praktiske løsninger.
  6. Hyundai Tucson - Denne model byder på moderne teknologi som Apple CarPlay, panorama soltag og avanceret sikkerhedsudstyr til en konkurrencedygtig pris.
  7. Nissan Qashqai - Med sit flotte design og økonomiske motorvarianter appellerer Qashqai især til dem, der søger stil samt funktionalitet.
  8. Kia Sportage - Tilbyder en af de bedste garantier på markedet samt masser af udstyr som standard, hvilket gør den til en attraktiv kandidat for mange familier.
  9. Peugeot 3008 - Denne SUV imponerer med sit unikke design indeni såvel som udenpå. Plus, dens digitale cockpit giver en futuristisk følelse under kørslen.
  10. Volvo XC40 - For dem der vægter sikkerhed meget højt, byder denne kompakte SUV på markedsledende sikkerhedsfunktioner samt et mængde af avancerede assistent-systemer.

Alle disse biler tilbyder funktioner der kan konkurrere med Volkswagen Tiguan, fra teknologi i kabinen til køreoplevelse og sikkerhedssystemer.

Hvor langt kører Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG på literen?

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG bruger 6,7 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) Dette tal oplyser, hvor økonomisk bilen er, når man kører i forskellige forhold. Den udleder også 211 g CO2 per km, hvilket fortæller om bilens miljøpåvirkning.

For bilejere, der tænker på både økonomi og miljø, giver disse tal vigtig info om brændstofforbrug og udledning. Denne model fra Volkswagen kombinerer ydelse med effektivitet, og gør det muligt for førere at nyde en kraftfuld kørsel uden at forbruge unødvendigt meget diesel.

Hvilken motor har en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG?

Denne bil har en 2.0 TDI SCR motor. Denne type motor skaber kraft gennem et tryksystem, som renser udstødningsgasser. Det hjælper med at gøre bilen mere miljøvenlig. Motoren yder også 320 Nm i kraft ved 1600 omdrejninger i minuttet.

Det giver bilen god acceleration og mulighed for at køre stærkt og effektivt.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG bruger også en teknologi kaldet DSG. Det er en særlig gearkasse, der skifter gear hurtigt og glat. Denne kombination af en stærk motor og avanceret gearkasse gør bilen både sjov at køre og økonomisk at eje.

Den passer godt til folk, der vil have en bil med god ydeevne, men som også tænker på miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG har 200 hestekræfter. Denne kraft gør bilen stærk og hurtig. Med så mange hestekræfter kan ejere nyde en bil, der klarer sig godt på vejen.

Kraften i motoren kommer også til udtryk i dens evne til at trække, hvilket gør den til et godt valg for folk, der har brug for en pålidelig og kraftfuld bil.

Denne model byder også på et imponerende drejningsmoment på 320 Nm ved 1600 omdrejninger i minuttet og et endnu kraftigere drejningsmoment på 400 Nm ved 1750 omdrejninger i minuttet.

Dette høje drejningsmoment hjælper med at gøre accelerationen fra 0-100 km/t på kun 7,4 sekunder mulig. Disse tal viser, hvorfor Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG er så populær blandt bilkøbere.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG?

Tophastigheden for Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG når et højt punkt. Denne model kan køre meget stærkt. Købere vil finde denne fart tiltalende, specielt hvis de sætter pris på hurtige biler.

Volkswagen har skabt en bil, der ikke kun har god acceleration, men også kan nå høje hastigheder på vejene. Dette viser Volkswagens evne til at kombinere kraft med stil, hvilket gør Tiguan til et attraktivt valg for mange bilkøbere.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG klarer turen fra 0-100 km/t på kun 7,4 sekunder. Denne hurtige acceleration viser, hvor kraftfuld og effektiv bilen er. Med denne acceleration kan købere nyde en bil, der kombinerer hastighed med Volkswagen's kvalitet og pålidelighed.

Den gør hver køretur til en oplevelse, uanset om det er i byen eller på motorvejen.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan måler 4509 mm i længden, 1839 mm i bredden og 1675 mm i højden. Disse mål gør den til en rummelig bil, der passer godt til familier eller folk, der har brug for ekstra plads.

Med disse dimensioner kombinerer Tiguanen komfort og funktionalitet, hvilket gør den ideel for både bykørsel og længere ture på landevejen. Den tilbyder god plads i kabinen og er stor nok til at rumme alt, hvad man skal have med på farten, uden at blive for stor til at manøvrere rundt i bymiljøer.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Tiguan?

Bagagerummet i en Volkswagen Tiguan har forskellig størrelse afhængig af sædernes placering. Når sæderne står op, har den 400 liter til rådighed. Hvis man lægger bagsæderne ned, udvides pladsen til 630 liter.

For dem, der har brug for at transportere større ting, kan rummet udvides til hele 1655 liter ved helt at fjerne bagsæderne. Denne fleksibilitet i bagagerummets størrelse gør Tiguan til en praktisk bil for både hverdagsbrug og længere ture.

Købere, der leder efter en bil med god plads til bagage, vil finde Volkswagen Tiguan til at være et attraktivt valg. Med dens mulighed for at udvide bagagerummet passer den godt til forskellige behov, fra dagligdagens indkøb til ferierejsen med familien.

Dette viser Tiguans alsidighed og hvorfor den er populær blandt bilkøbere.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Tiguan?

Ja, en Volkswagen Tiguan kan fås med anhængertræk. Denne bil kan trække op til 2,5 tons. Dette betyder, at den kan håndtere både små og store trailere, hvilket er praktisk for dem, der har behov for at fragte ekstra udstyr eller bagage.

Det omfattende bagagerum på op til 1.415 liter gør den også ideel til lange ture og når man skal have meget med.

Med et anhængertræk på din Volkswagen Tiguan bliver bilen mere alsidig og klar til forskellige transportopgaver. Dette er en stor fordel for ejere, der nyder fritidsaktiviteter som camping eller bådsejlads, men også for erhvervsdrivende, der lejlighedsvis skal fragte større genstande.

Anhængertrækket øger Tiguans alsidighed og styrker dens position som en familie- og arbejdsbil.

Hvor mange kg må en Volkswagen Tiguan trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Tiguan kan trække op til 2,5 tons på anhængertrækket. Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at transportere tunge ting som en stor campingvogn eller en båd.

Med så høj en anhængervægt er Tiguanen ideel for både fritidsaktiviteter og mere krævende opgaver. Så hvis du leder efter en bil, der kan klare både hverdagskørsel og de tungere ture med anhænger, passer en Volkswagen Tiguan perfekt til disse behov.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan tilbyder forskellige hjulmuligheder, så købere kan tilpasse bilens udseende. Valget af fælge kan påvirke både køreoplevelsen og den visuelle appel.

  1. Standardfælge: Tiguan kommer med 18-tommer hjul som standard, hvilket giver en god balance mellem komfort og stil.
  2. Opgraderingsmuligheder: For dem, der ønsker lidt mere, tilbydes et valg af 19-tommer hjul i forskellige designs. Disse større hjul kan give bilen et mere markant og sporty look.
  3. 20-tommer hjul: Som en vigtig opgradering kan købere vælge de imponerende 20-tommer hjul. Disse yderligere forstærker bilens dynamiske udseende og ydeevne.
  4. Tagræling-medtaget valg: Nogle Tiguan-modeller kommer med skræddersyede tagrælinger, der suppleres godt med større hjulpakker for at forbedre det eventyrlystne udtryk.
  5. Specialitet og vinterdæk: Volkswagen tilbyder også særlige fælgehjulpakker velegnet til vinterdæk, sikrende at man kan bevare stilen år rundt, samtidigt med at sikkerheden opretholdes under koldt vejr.

Købere har mulighed for at udforske disse muligheder gennem officielle Volkswagen forhandlere eller certificerede partnere, hvor de kan finde præcis den stil og funktionalitet, der passer til deres behov og smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Tiguan?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Volkswagen Tiguan er essentielt for sikker og stabil kørsel i koldt vejr. Dæk udgør en stor forskel i ydeevne, specielt under sne og is.

  1. Søg efter dæk med godkendelse: Vælg altid vinterdæk, der har M+S mærket (Mud and Snow) samt et snefnug-symbol. Disse er testet og godkendt til brug i vinterforhold.
  2. Tjek dækmønster: Et dybt og komplekst mønster på dæk giver bedre greb i sneen. Minimumskravet er 3 mm, men for mere sikkerhed gå efter 4-5 mm.
  3. Overvej dimensioner: For en Tiguan anbefales det at holde sig til bilproducentens anvisninger om dækstørrelse.
  4. Kig på anmeldelser: Dæk med gode brugeranmeldelser for vinterbrug kan være et sikkert valg.
  5. Vægt på komfort: Hvis du kører meget, bør du også tage højde for, hvor meget støj dækkene laver. Vinterdæk kan være mere støjende end sommerdæk, så tjek efter lav-støj-mærker.
  6. Læs om ydeevne på is: Nogle dæk performe bedre på is end andre. Denne information står tit i produktbeskrivelsen eller anmeldelser.
  7. Pris kontra kvalitet: Billige dæk kan virke tiltalende, men husk at sikkerhed og holdbarhed ofte følger prisen opad.
  8. Spørg professionelle: En snak med din lokale mekaniker eller dækspecialist kan give nyttig indsigt baseret på erfaring.

    9.Fuel-effektivitet: Effektive dæk kan reducere dit brændstofforbrug, selvom dette måske ikke er den primære faktor for vinterdæk, er det stadig værd at overveje.

At vælge de rette vinterdæk kræver lidt research men resulterer i større sikkerhed og komfort gennem de kolde måneder.

Hvor sikker er en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan scorer højt på sikkerhed. Den har fået 96% i NCAP crashtest, hvilket giver den 5 stjerner. Det gør den til en af de sikreste biler i sin klasse. Denne bil passer godt på børn også.

Med 84% for kindersikkerhed takket være Isofix-hager, kan man føle sig tryg, når de små er med på køreturen. Volkswagen Tiguan er også fyldt med hjælpesystemer. Disse systemer hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Så hvis du søger en bil, der er sikker for hele familien, er Tiguan et godt valg.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Tiguan?

Interiøret i en Volkswagen Tiguan byder på komfort og praktisk design. Kabine er omhyggeligt lavet med kvalitetsmaterialer, som inkluderer hårde kunststoffer, der føles robuste. Bagsæderne kan deles og lægges ned, hvilket giver en fleksibel brug af bagagerummet.

Med et højdejusterbart bagagerumsgulv tilbyder Tiguan også ekstra plads og tilpasning efter behov. Dette gør Tiguan til et godt valg for dem, der søger både stil og funktionalitet i deres bil.

Tiguan har også fået moderne teknologi inden for komfort med sit active info display og muligheden for at have en læderpakke. Dette giver føreren en mere luksuriøs oplevelse og gør køreturen behagelig.

Passagererne vil nyde godt af den rummelige kabine, hvor der er god plads til alle. Det omhyggelige valg af materialer og den praktiske udformning gør, at Tiguan står stærkt blandt konkurrenterne.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan har plads til fem personer. Denne bil er en god mulighed for familier eller små grupper, der ønsker at rejse sammen. Med fem sæder kan den nemt rumme en typisk familie, gør det lettere for dem at nyde ture sammen i komfort.

Bilen viser sig at være en populær model blandt bilkøbere i Danmark, måske på grund af dens rummelighed og praktiske design. Den passer godt til hverdagsbrug, lige fra kørsel i byen til længere rejser på tværs af landet.

Denne information er nyttig for enhver, der overvejer at købe en brugt Volkswagen Tiguan.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan kommer med et standard lydsystem, der har radio med DAB+, Bluetooth, og USB-C porte. Denne bil giver også købere mulighed for at vælge et premium lydsystem for en endnu bedre lydoplevelse.

Dette er især godt for dem, der sætter pris på klar og høj kvalitets lyd under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Apps giver en Volkswagen Tiguan flere smarte funktioner. Man kan styre flere ting direkte fra sin telefon. Her er listen over apps, man kan bruge:

  1. Volkswagen Car-Net: Denne app tilbyder fjernadgang til bilen. Brugere kan tjekke bilens status, låse og låse op dørene, og endda starte bilen på afstand.
  2. We Connect Go: Denne hjælper ejere med at holde et øje med køretøjets sundhedstilstand. Man kan se oplysninger om køreture, kørte kilometer, og meget mere.
  3. Apple CarPlay: Det gør det muligt for iPhone-brugere at spejle deres skærm i bilens display. Man kan bruge kort, lytte til musik og sende beskeder.

4 Piano Tiles 2: En sjovt tidsfordriv

  1. Android Auto: Funcell Adventure Story Spil

6 Google Maps: Fleksibelt AppSpillet

7 Spotify: Hendes Musik Afspiller

8 Audible: Vores Lydbog System

9 Waze: Hendes Online Kort programmet

Opdateres softwaren i en Volkswagen Tiguan automatisk?

Software i en Volkswagen Tiguan kan opdateres, men det sker ikke altid automatisk. Ejere skal sommetider besøge et værksted for at få de nyeste opdateringer installeret i deres bil. Dette sikrer, at bilen kører glat og holder sig opdateret med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Volkswagen sørger for at både software og navigationssystemer er op til dato, men det kræver ofte, at bilen tilsluttes udstyr hos en forhandler eller et autoriseret værksted.

Nogle nyere modeller af Volkswagen Tiguan får fordele fra trådløse opdateringer, som kan downloades direkte i bilen uden behov for et værkstedsbesøg. Disse trådløse opdateringer er dog ikke tilgængelige for alle modeller eller årgange.

For at tjekke om din Tiguan model understøtter automatiske opdateringer, er det bedst at kontakte nærmeste Volkswagen forhandler.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Tiguan?

Volkswagen Tiguan tilbyder en bred vifte af udstyr og tilbehør, der kan forbedre køreoplevelsen. Fra sikkerhed til komfort, her er hvad du kan tilføje:

  1. Elektrisk bagklap med touchless funktion: Åbner og lukker bagagerummet automatisk uden at bruge hænder.
  2. Adaptivt LED-lygtesystem: Giver et kraftigt lys på vejen og tilpasser sig kørselsforholdene.
  3. Anhængertræk: Gør det muligt at trække ekstra belastning eller en campingvogn.
  4. Panoramasoltag: Skaber en mere åben fornemmelse i bilen og giver ekstra lys.
  5. Vinterdækpakke: Sikrer godt greb i kolde og glatte forhold.
  6. 18” eller større fælge: Forstærker udseendet og ydeevnen på din bil.
  7. Navigationssystem: Hjælper dig med at finde vej overalt, nemt og bekvemt.
  8. Digitalt cockpit: Viser vigtig information om køretøjet direkte foran føreren.
  9. Lydsystem fra topmærker: Oplev musikken i fantastisk kvalitet under kørslen.

    10 Kapacitetsudvidelser på app-baserede tjenester: Kontroller funktioner som opvarmning via din smartphone.

    11 Automatisk serviceopdatering: Sørger for at din bil altid er opdateret softwaremæssigt uden besvær.

    12 Sikkerhedspakker inkluderet city-nødbremsefunktion og fodgængergenkendelse: Øger sikkerheden ved lav hastighed i bymiljøet.

Hvert element bidrager til at maksimere både funktionaliteten og nydelsen af din Volkswagen Tiguan, gør den klar til enhver situation på vejen eller i hverdagen.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Tiguan?

En Volkswagen Tiguan bruger DCC adaptiv affjedringsteknologi. Denne teknologi har tre tilstande, som justerer undervognen alt efter vejens tilstand. Det sørger for en bedre køreoplevelse, uanset om vejen er bumpet eller glat.

Tiguan bruger også Twindosing-teknologi. Den formindsker mængden af NOx-emissioner bilen udleder. Dette gør bilen mere miljøvenlig uden at miste ydeevne. Disse teknologier viser, hvordan Volkswagen arbejder med at skabe biler, der både er kraftfulde og tager hensyn til miljøet.

Hvad koster en VW Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line 4MOTION DSG i grøn ejerafgift?

En VW Tiguan koster i 2024 ca. fra 780 kr til 14.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Tiguan til service?

En Volkswagen Tiguan skal have service senest hver 30.000 km eller hvert 2. år, afhængigt af hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. For at holde gearkassen i god stand, skal olien til Doppelkupplungsgetriebe skiftes hver 60.000 km.

Dette er vigtigt for bilkøbere at vide, så de kan planlægge service og vedligeholdelse. Ved at følge disse serviceintervaller sikrer man, at bilen holder længere og kører bedre.

Hvilke dele på en Volkswagen Tiguan går mest i stykker?

Mange bilejere vælger en Volkswagen Tiguan for dens kvalitet og komfort. Men som alle biler kan nogle dele blive slidte eller ødelagte over tid. Her er de mest almindelige dele, der kan give problemer på en Volkswagen Tiguan:

  1. DSG-gearkassen - Den automatiske gearkasse i Tiguans kan opleve problemer, især hvis bilen bruges hårdt eller ikke serviceres regelmæssigt.
  2. Elektroniksystemet - Elektriske problemer såsom fejl med nøglefri adgang og start samt fejl på infotainmentsystemet har været rapporteret.
  3. EGR-ventilen (Udstødning Gas Recirkulation) - Denne del hjælper med at nedbringe udslip men kan tilstoppe eller gå i stykker, især i områder med meget bykørsel.
  4. Partikelfilter - For dieselmodeller som 2.0 TDI SCR R-Line DSG, kan partikelfilteret blive blokeret, hvis ikke bilen ofte køres ved højere hastigheder for at rense filteret.
  5. Turboen - Problemer med turboen kan føre til et tab af effekt og ydeevne.

    6 Fjedre og støddæmpere - Disse suspensionselementer slides over tid og kan kræve udskiftning for at opretholde køreegenskaberne.

  6. Vandpumpen - En defekt vandpumpe kan føre til overophedning af motoren.
  7. Bremserne - Slid på bremseklosser og skiver er normalt, men nogle ejere rapporterer behov for tidlig udskiftning.

Disse udfordringer betyder ikke, at Tiguan er en dårlig bil; mange bilejere nyder uden problem deres biler i mange år. Det viser blot, at selv de mest velbyggede køretøjer kræver vedligeholdelse og indimellem reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

Garantien på en Volkswagen Tiguan varer normalt 2 år. Købere har også mulighed for at få garantien forlænget til 3 år mod et ekstra gebyr. Denne garantiperiode beskytter hovedsageligt bilens hjerte som motoren, gearkassen og andre afgørende dele.

Dog, dækker den ikke skader skabt ved uforsigtig brug eller almindeligt slid.

Detaljerne i garantien kan ændre sig alt afhængigt af landet og den forhandler, hvor bilen er købt. Derfor anbefales det kraftigt at læse de specifikke vilkår nøje. Dette sikrer, at man præcist ved, hvad garantien omfatter.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Tiguan?

Garantien på en Volkswagen Tiguan sikrer, at køberen ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter til forbrugsstoffer som olie og luftfiltre de første år. Den omfatter også reservedele og arbejdsløn, hvis der opstår fejl eller mangler.

For en Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR R-Line DSG, der er købt mellem år 2020 og 2023, varer denne beskyttelse enten 2 år eller indtil bilen har kørt 60.000 km. Der er mulighed for at forlænge denne periode til 3 år eller 100.000 km afhængigt af, hvad bilkøberen vælger.

Rustbeskyttelse indgår også i garantien, hvilket giver ekstra tryghed mod rustskader over tid. For at garantien dækker fuldt ud, er det vigtigt, at bilen får de nødvendige tjek og vedligeholdelser som anført i vedligeholdelsesplanen og servicehistorikken.

Dette sikrer, at garantien fortsætter med at beskytte bilkøberens investering i en Volkswagen Tiguan fra Volkswagen, da overholdelse af serviceaftalerne er afgørende for dækningsomfanget.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.40

Opdateret 10.09.2024, 14.33.40

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel