Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Touran 2.0 TDI BMT Highline (Årgang 09/2015 - 08/2018)

Købsguide: Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline (09/2015 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline?

Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline er en storbil i bilklassen mellem stor og lille. Den har en motor, der yder 150 hestekræfter. Dette gør den både kraftfuld og god til lange ture. Prisen på denne model er ofte højere end lignende biler fra BMW, Citroen, Ford, Opel og Renault.

Det skyldes, at Touran kommer med luksus som Alcantara-sæder og stemningslys som standard. Den har plads til fem personer men kan fås med ekstra sæder, så der er plads til syv.

Denne bil har mange sikkerhedsfunktioner som ESC for stabilitet, bremsehjælp, en funktion der ser, hvis du er træt, lygter der lyser godt op om aftenen, og hjælp til at holde bilen i sin bane.

Men den har også nogle ting, du skal passe på. De store søjler bag i bilen og de bagerste nakkestøtter gør det svært at se ud af bagruden. Disse ting er gode at vide, før du beslutter dig for at købe en Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran fås i flere motorvarianter, der passer til forskellige behov og præferencer. Dette udvalg giver købere mulighed for at vælge den bil, der passer bedst til deres livsstil og kørestil.

  1. 1.2 TSI BMT - Den mindste benzinmotor i serien med god økonomi, velegnet til bykørsel.
  2. 1.4 TSI BMT - En større benzinmotor, der tilbyder en god balance mellem kraft og økonomi.
  3. 1.6 TDI SCR BMT - Denne dieselvariant giver bedre brændstoføkonomi og længere rækker mellem tankninger.
  4. 2.0 TDI SCR BMT - Største dieselvariant med mest kraft og drejningsmoment, velegnet til lange ture eller dem, der har brug for at trække tunge laster.

Hver variant kommer med forskellige niveauer af udstyr såsom klimaanlæg, sædevarme, LED forlygter samt sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsesystem og adaptiv fartpilot. Derudover understøtter de nyeste modeller teknologier som Apple CarPlay og Android Auto for nemmere navigation og underholdning på farten.

Uanset behov kan interesserede i Volkswagen Touran finde en model, der matcher både ønske om komfort, teknologi og performance.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Touran?

Her er en kortfattet sammenligning af fordele og ulemper ved Volkswagen Touran, som enhver potentiel bilkøber bør overveje:

Fordele Ulemper
- Den 2,0 liters dieselmotor leverer 150 hk og 340 Nm i drejningsmoment, hvilket sikrer god ydeevne. - De brede D-søjler og ufuldstændigt nedfældbare baghovedstøtter begrænser synligheden.
- Bagagerummet er fleksibelt med tre separate sæder, der kan justeres og foldes ned for at skabe en plan lasteflade. - Materialerne i interiøret kan i visse områder virke billige, selvom de er funktionelle.
- Sikkerhedsudstyret er omfattende med multikollisionsbremse, proaktiv passagerbeskyttelse og Front Assist-områdedetekteringssystem. - Prisen for Highline-modellen er relativt høj i forhold til tilsvarende modeller fra konkurrenterne.

Denne oversigt giver et klart overblik over nogle nøgleaspekter ved Volkswagen Touran, som potentielle købere skal overveje.

Hvordan klarer Volkswagen Touran sig i test?

Volkswagen Touran har vist imponerende resultater i ADAC's sikkerhedstest. Den har fået topkarakterer, nemlig 5 stjerner for hvordan den beskytter folk inde i bilen ved uheld. Dette betyder, at folk der kører eller sidder med i en Touran, kan føle sig meget sikre.

Under disse test stoppede bilen også meget hurtigt, når den skulle. Fra 100 km/t til stående tog det kun 34,8 meter. Det viser, at bremserne på Touran er meget gode.

Touran gør det også godt, når det handler om at køre hurtigere. Bilens tid fra 60 km/t til 100 km/t var 19,7 sekunder. Disse tal beviser, at Touran ikke kun er sikker, men også kan performe godt på vejen.

Disse tests udført af ADAC e.V. bekræfter, at Volkswagen Touran er et stærkt valg for folk, der vil købe en sikker og pålidelig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Touran?

Der findes flere biler, som ligner Volkswagen Touran. De tilbyder lignende plads og funktioner.

  1. BMW 2er Gran Tourer: Denne bil giver god kørekomfort og har også flot design. Her får man premium kvalitet.
  2. Citroen Grand C4 Picasso: Denne model er kendt for sin rummelighed og innovative teknologi. Familier vælger den for dens komfort.
  3. Ford Grand C-Max: Med sit dynamiske design og fleksible sædearrangement, passer denne bil godt til aktive familier.
  4. Opel Zafira: Opel Zafira byder på masser af plads og et praktisk interiør, perfekt til dem, der har brug for ekstra rum.
  5. Renault Grand Scénic: Denne bil skiller sig ud med sit stilfulde udseende og brændstoføkonomi, hvilket gør den til en stærk konkurrent.

Alle disse alternativer giver gode muligheder for dem, der søger en bil som Volkswagen Touran.

Hvor langt kører Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline på literen?

Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline har en imponerende brændstoføkonomi på 5,1 liter pr. 100km (20,0 km/L) i EcoTest. Dette giver bilen en lang rækkevidde, hvor den kan køre op til 1.135 km på en fuld tank.

Med en 58 liters tank får bilkøbere en effektiv og økonomisk bil, der bringer dem længere på literen. Denne model af Touran kombinerer Volkswagen's teknologi med økonomisk fornuft, hvilket gør den til et godt valg for familien, der ønsker at spare på brændstoffet uden at gå på kompromis med komfort eller køreglæde.

Touran er således både økonomisk og rummelig, hvilket gør den ideel til lange ture og daglig pendling.

Hvilken motor har en Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline?

En Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline er udstyret med en 2,0 liters dieselmotor. Denne motor yder en kraft på 110 kW, hvilket svarer til 150 hk. Den har også et drejningsmoment på 340 Nm.

Dette giver bilen god styrke og evnen til at håndtere forskellige køresituationer med lethed. Kraften og effektiviteten i motoren gør denne model til et populært valg blandt bilkøbere, der ønsker en pålidelig og kraftfuld bil.

Med denne type motor får ejeren ikke kun en bil med god ydeevne, men også en bil, der kan levere en fair brændstoføkonomi, hvilket er en vigtig faktor for mange.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline?

Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline har 150 hk. Dette tal viser, hvor stærk bilen er. Kraften på 150 hestekræfter sørger for, at bilen kan køre hurtigt og stærkt. Hvis du søger en bil med god ydeevne, er denne model fra Volkswagen et godt valg.

Kraften passer godt til en familiebil og gør turene både sjove og sikre.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline?

En Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline kan køre op til 213 km/t. Denne model blev lavet mellem september 2015 og august 2018. Den viser, at familiebilen ikke kun handler om at have plads til alle.

Den handler også om at kunne føle kraften og hastigheden, når det er nødvendigt. Tophastigheden på 213 km/t gør denne Volkswagen Touran til et stærkt valg for bilkøbere, der ønsker en bil både til hverdagsbrug og til længere ture på motorvejen.

Denne bil kombinerer rummelighed med kraft, hvilket gør den til en ideel familiempv (multi purpose vehicle).

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Touran 2.0 TDI BMT Highline accelererer fra 0-100 km/t på 19,7 sekunder. Dette resultat stammer fra en test foretaget af ADAC e.V. Det er vigtigt for bilkøbere at vide, da accelerationstid er en nøglefaktor for mange, når de vælger bil.

Gearskiftene i denne model er både præcise og hurtige, hvilket bidrager til den samlede køreoplevelse. Sikkerhedsfunktioner som ESC, bremseassistent og LED-lygter gør også bilen til et sikkert valg.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran har vokset i størrelse, så der er mere plads. Denne bil er nu længere og bredere end før. Det giver bedre plads indenfor til både folk og bagage. Karosseriet og akselafstanden har ændret sig, så alle kan sidde mere behageligt.

Dette er godt for lange ture og store familier.

Den præcise størrelse på Touran gør, at den passer godt ind i mange forskellige livsstiler. Uanset om det er til hverdagsbrug eller lange rejser, passer dens størrelse til mange behov.

Volkswagens ændringer har gjort bilen mere tiltrækkende for dem, der søger en rummelig bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Touran?

Bagagerummet i en Volkswagen Touran kan blive rigtig stort. Med sæderne nedfældet, får man op til 1865 liter plads. Det er masser af rum for alt fra indkøbsture til feriebagage. Bagagerumsbunden kan indstilles på forskellige måder, hvilket gør det nemmere at læsse store ting.

Ladeafdelingen er også beklædt med et holdbart stof, så tingene ikke skrider rundt, når bilen er i bevægelse. Dette gør Volkswagen Touran til et godt valg for folk der har brug for meget plads.

Pladsen til bagage er blandt de største i dens klasse. Det giver bilen en stor fordel, hvis man ofte transporterer meget eller store ting. Enten det er til sport, fritidsaktiviteter eller bare dagligdags brug, så passer Touran til mange forskellige familier og behov.

Uanset hvad man skal have med, viser bilen sig at være både fleksibel og praktisk.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Touran?

Man kan montere et anhængertræk på en Volkswagen Touran. Dette gør bilen i stand til at trække en trailer med en vægt på op til 1800 kg.

Dette giver ejere af en Volkswagen Touran fleksibilitet og mulighed for at transportere tungere laster eller udstyr.

Hvor mange kg må en Volkswagen Touran trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Touran har en imponerende kapacitet og kan trække op til 1800 kg på anhængertrækket. Dette gør bilen ideel for dem, der ofte har brug for at transportere tunge laster eller trailere.

Med en tilladt støttevægt på 80 kg er den designede Touran både kraftfuld og alsidig for diverse transportbehov. Denne evne til at håndtere store vægte kombineret med bilens andre funktioner som nøglefri betjening og elektrisk parkeringsbremse gør den til et attraktivt valg for købere, der ønsker en bil, der kan mere end blot at køre fra A til B.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran tilbyder forskellige fælge, der passer til forskellige stilarter og behov. Købere kan vælge mellem forskellige størrelser og designs for at matche deres personlige præference.

  1. Stålfælge: Grundlæggende og funktionelle, ideelle for dem, der søger en økonomisk løsning. Disse fælge er typisk 16 tommer i størrelsen og passer perfekt til standard vinterdæk.
  2. Letmetalfælge Trondheim: 16 tommer letmetalfælge, der giver en god balance mellem stil og funktionalitet. De er et populært valg blandt Touran-købere.
  3. Letmetalfælge Kingston: For de købere, der ønsker lidt mere upmarket følelse, tilbyder Volkswagen 17 tommers Kingston letmetalfælge, som ikke kun ser godt ud, men også hjælper med at forbedre bilens køreegenskaber.
  4. Letmetalfælge Marseille: Disse 18 tommer letmetalfælger tilføjer et niveau af sophistication og performancefølelse til bilen. De passer bedst til købere som prioriterer udseendet og køregladet højere.
  5. Letmetalfælgene Suzuka: For de mest krævende kunder byder Volkswagen på top-of-the-line 19 tommer Suzuka letmetalfælgene, som maksimerer både stil og ydeevne.

Valget af fælg påvirker ikke bare bilens udseende, men kan også have effekt på køreegenskaberne. Bilkøbere rådes til nøje at vælge den størrelse og type fælg, der opfylder deres behov best muligt både mht. design og funktion.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Touran?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Volkswagen Touran er vigtigt for sikker kørsel om vinteren. Dæk spiller en stor rolle i, hvordan bilen klarer sne og is.

  1. Kig efter dæk med godkendelse til vinterbrug: Søg efter dæk, der har symbolet med et snefnug inden i et bjerg. Dette mærke viser, at dækket opfylder specifikke krav til brug under vinterforhold.
  2. Overvej dæk fra kendte producenter: Mærker som Michelin, Bridgestone og Continental laver ofte dæk, der passer godt til en Volkswagen Touran. Disse mærker har erfaring i at producere dæk, der performer godt i koldt vejr.
  3. Tjek anmeldelser og test: Læs anmeldelser og se på resultater fra dæktest for at finde ud af, hvilke vinterdæk der klarer sig bedst i forskellige forhold.
  4. Husk på størrelsen: Din Volkswagen Touran kræver en specifik størrelse af dæk. Du kan finde den korrekte størrelse i bilens manual eller på et mærkat i førerdøren.
  5. Vurdér mønsterdybden: For at sikre det bedste greb på snedækkede veje skal dine vinterdæk have en god mønsterdybde. Minimum lovkravet er 1,6 mm, men for bedre sikkerhed anbefales det at vælge dæk med ædybere mønster.
  6. Overvej helårsdæk som et alternativ: Hvis du bor i et område med mildere vintrer, kan helårsdæk være en mulighed. Men husk, at disse ikke altid er lige så gode som rigtige vinterdæk under de mest krævende forhold.
  7. Hold øje med alder og slid: Vinterdæk holder ikke evigt. Selv hvis de ser fine ud, kan ældre dæk miste fleksibiliteten og dermed grebet på glatte veje.
  8. Tænk over prisen versus kvaliteten: Billigere vinterdæk kan virke tiltalende, men husk på sikkerheden først. Det kan betale sig at investere lidt mere i højere kvalitet for sikrere kørsel om vinter indsprøjtningsmotor ved sportssæder foderationerne af tideændringerne tyske middelfart varde håndtering udbud efterspørgsel elektronisk post dansk touran ii data sportssæder direkt indsprøjtning fabrikatoren skumringstractor garanti beklagelsesmord fair pris amtsligtcontrolprogram email skyfrit sektion byafstemningsprotokollen cabriolet chase-markedsrelation fjeldflintestensbeliggende dybhedsforlis forsikring stempelmotor færdselstavler

Hvor sikker er en Volkswagen Touran?

En Volkswagen Touran kommer med topmoderne sikkerhedsfunktioner. Den har ESC, bremseassistent, og systemer til at opdage når en fører er træt. Bilen lyser vejene op med LED-lygter og hjælper til at holde banen med lane assist.

For dem, der kigger efter sikkerhed, byder denne bil også på airbags foran, ved siderne, gardinairbags og en knæairbag til føreren. Passagerer bagtil kan tilvælge ekstra sideairbags.

ADAC's crash tests har givet Touran en 5-stjernet sikkerhedsvurdering. Det markerer den som en sikker familiebil. Udover de aktive sikkerhedsfeatures, beskytter multikollisionsbremse og Emergency Assist i medicinske nødsituationer.

Med disse sikkerhedsforanstaltninger viser Volkswagen Touran sig som et solidt valg for familier, der vægter tryghed højt ved køb af brugt bil.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Touran?

Interiøret i Volkswagen Touran byder på Alcantara-sædebetræk og hvor man også finder ambiente belysning som en del af standardudstyr i Highline-modellen. Cockpittet er ergonomisk udtænkt, med et klimaanlægsbetjeningspanel, der hælder let og vender mod føreren, hvilket gør det nemmere at bruge under kørslen.

Materialerne indvendig i bilen kan virke lidt mindre luksuriøse på nogle områder, men de er yderst funktionelle og skabt til daglig brug.

Bilen har et lyst indre med LED-læselamper, som sikrer god belysning for alle passagerer. Denne kombination af funktionelle egenskaber og komforthøjdepunkter gør Touran til en familiebil, der ikke går på kompromis med æstetikken.

Selvom nogle dele af kabinematerialerne ikke føles højkvalitets, bidrager de samlede designbeslutninger til en behagelig køreoplevelve for både fører og passagerer, understøttet af moderne teknologier og bekvemmeligheder.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Touran?

En Volkswagen Touran har 5 sæder som standard. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der har brug for plads til flere personer. Man kan også vælge at tilføje en tredje sæderække.

Denne række har to ekstra sæder. Det giver mulighed for at have 7 personer i bilen. Denne ekstra plads er nyttig, når man skal have flere venner eller familie med på tur. Med denne fleksibilitet passer en Volkswagen Touran godt til mange danske bilkøbere, der ser efter en bil med god plads.

Dens rummelighed er et stort plus for folk, der ofte kører med mange passagerer.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran kommer med forskellige lydsystemer afhængigt af modellen og udstyrspakken. Standaardsystemet giver god lydkvalitet med klare toner, perfekt til radio og musik fra din smartphone.

Højere udstyrsniveauer tilbyder systemer fra kendte mærker som Dynaudio, der leverer endnu bedre lydoplevelse med dybere bas og skarpere højtoner. Det giver passagererne en rig lydoplevelse, uanset hvor rejsen går hen.

Til dem der ønsker det ultimative, kan der vælges et system der omdanner kabinen til en koncertsal på hjul. Brugere bør tjekke bilens specifikationer for at finde ud af, hvilket lydsystem deres Touran kommer med.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran tilbyder et integreret infotainmentsystem, som understøtter flere moderne apps. Bilkøbere kan nyde godt af et bredt udvalg fra musikstreaming til bilvedligeholdelse gennem disse applikationer.

  1. Apple CarPlay og Android Auto giver mulighed for at bruge mobilens apps direkte på bilens skærm. Man kan styre musik, kort og beskeder nemt.
  2. Volkswagen's Car-Net app giver adgang til yderligere tjenester såsom streaming af musik og realtid navigation, hvilket er perfekt til lange ture.
  3. Med apps specielt lavet til opvarmning og køling kan ejere forvarme eller køle deres bil før de træder ind i den, hvilket sikrer komfort hele året rundt.
  4. Bilejere kan tjekke bilens status og lokalisation med Volkswagen Touran-specifikke applikationer, så man altid ved, hvor bilen er parkeret, og hvordan dens sundhedstilstand er.
  5. Social media og kommunikationsapps kan kobles til infotainmentsystemet, hvilket bringer din sociale verden ind i bilen uden at distrahere fra vejen.
  6. Det anbefales at tjekke kompatibiliteten af ønskede apps med Volkswagen Touran's system før download for at sikre en gnidningsfri integration.
  7. En vifte af bilrelaterede applikationer hjælper med kørselsoptimering og vedligeholdelse, så du kan holpe din Volkswagen Touran i topform uden unødige bekymringer.
  8. For dem interesserede i det seneste indenfor teknologi findes løbende nye applikationer udviklet særligt til Volkswagen Touran. Det er smart regelmæssigt at tjekke for opdateringer for ikke at gå glip af nye funktioner eller værktøjer.

Disse apps integrerer problemløst med Volkswagen Tourans system og understøtter direkte indsprøjtning samt gør hverdagen lettere for både nye og garvede bilejere på udkig efter en brugt eller ny Volkswagen Touran I.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Touran automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Touran opdateres ikke altid automatisk. Ejere skal ofte besøge et værksted for at få de nyeste softwareopdateringer. Det kræver, at man tager tid ud af sin kalender og muligvis også betaler for opdateringen, hvis bilen ikke længere er dækket af producentgarantien.

Denne to-års garanti uden kilometerbegrænsning dækker fejl og mangler, men ikke nødvendigvis softwareopdateringer efter garantiperiodens udløb.

For at holde din Volkswagen Touran med den nyeste software, anbefales det at holde øje med notifikationer fra producenten eller regelmæssigt tjekke ind hos et autoriseret værksted. Sådan vedligeholdelse sikrer, at din bil fungerer optimalt og giver mulighed for at nyde fordelene ved de nyeste teknologiske fremskridt inden for bilindustrien.

Longlife serviceprogrammet kan være en hjælp her, selvom det involverer ekstra omkostninger til dyr motorolie og værkstedstimer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran tilbyder en lang liste af tilbehør og ekstraudstyr, der kan gøre din køreoplevelse endnu bedre. Bilkøbere har mange muligheder at vælge imellem, alt fra sikkerhedssystemer til komfortforbedrende teknologier.

  1. Aktivt lys med kurvefunktion: Dette system giver dig et bedre lys på vejen, når du drejer.
  2. Keyless Access: Du kan låse op og starte din bil uden at bruge nøglen.
  3. Easy-Open-pakken: Med en simpel fodbevægelse kan du åbne og lukke bagagerummet automatisk.
  4. Anhængertræk: Gør det muligt for din Volkswagen Touran at trække trailere eller campingvogne.
  5. Navigationssystem: Hjælper dig med at finde vej og gør rejser lettere.
  6. Parkeringsassistent: Systemet hjælper dig med at parkere bilen i små rum.
  7. Vinterdæk: Sikrer optimal ydeevne og sikkerhed i koldt vejr.
  8. Lædersæder: Tilføjer ekstra komfort og luksus til bilens interiør.
  9. 3-zone klimaanlæg: Sørger for, at alle passagerer i bilen kan indstille temperaturen efter eget ønske.
  10. Adaptiv fartpilot: Holder en fast afstand til bilen foran og justerer hastigheden efter trafikken.
  11. Digitalt cockpit: Et moderne instrumentbræt, der viser al vigtig information tydeligt.
  12. Lydsystem fra premium-mærker: Giver fremragende lydkvalitet til musik og radio.
  13. Tagrælinger: Perfekt til ekstra oppakning på ferieturen eller ved transport af større genstande som skibokse.

    14 Unikke fælgdesigns: Giver mulighed for personlig stiludtryk gennem forskellige fælgmuligheder.

Disse elementer er kun et udpluk af efterspurgte tilbehørsmuligheder for Volkswagen Touran, der matcher udbuddet på markederne for brugte biler og behovene hos moderne bilejere på jagt efter både praktiske løsninger og øget komfort i dagligdagen.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran er udstyret med avancerede teknologier, der gør køreoplevelsen bedre og sikrere. Blandt disse teknologier finder vi Navigationssystem Discover Pro, som har en stor skærm og fungerer ved berøring.

Denne teknologi letter navigationen markant og gør det nemmere at finde rundt uden besvær. En anden interessant funktion er den elektroniske taleforstærkning og talestyring, der muliggør handsfree kommunikation og betjening, hvilket øger sikkerheden under kørslen.

Bilen har også systemer til automatisk at regulere afstanden til forankørende køretøjer og en fartbegrænser, som begge er styret fra rattet. Disse funktioner bidrager til at mindske risikoen for uheld ved at opretholde en sikker afstand til andre biler.

Elektriske vinduer forbedrer komforten, mens automatiske nærlys og fjernlys fjerner behovet for konstant at skulle tænke på at skifte lygtefunktion i forskellige lysforhold. Dette viser, hvordan Volkswagen Touran bruger moderne teknologi til at forbedre både sikkerheden og brugervenligheden for føreren og passagererne.

Hvad koster en VW Touran 2.0 TDI SCR BMT Highline i grøn ejerafgift?

En VW Touran koster i 2024 ca. fra 780 kr til 20.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Touran til service?

En Volkswagen Touran skal regelmæssigt til service for at sikre, at den kører godt. Denne bil bruger Longlife service, som kræver særlig motorolie. Det betyder, at den ikke skal til service så ofte som andre biler.

Men ejere bør følge producentens anbefalinger og holde øje med bilens instrumentbræt for beskeder om service. Udover olieskift, er det vigtigt at huske på, at tandremmen skal udskiftes efter 210.000 km.

Dette er en kritisk vedligeholdelsesopgave, der sikrer, at bilen ikke lider skade.

Serviceintervallerne kan variere afhængigt af hvordan bilen bruges. For eksempel, hvis en Volkswagen Touran hovedsageligt kører korte ture i byen, kan den kræve hyppigere checks og udskiftninger af visse dele sammenlignet med en, der primært bliver brugt til lange ture på motorvejen.

Ved at følge disse anvisninger sikrer ejeren, at deres Volkswagen Touran altid er i topform og klar til kørsel uden bekymringer.

Hvilke dele på en Volkswagen Touran går mest i stykker?

Mange dele på en Volkswagen Touran kan gå i stykker, men nogle hændelser er mere almindelige end andre. Det påvirker både udbud og efterspørgsel samt ejernes økonomi.

  1. Motoren: Denne del løber ofte ind i problemer, hvilket fører til dyre reparationer.
  2. Motorolie: Mangel på korrekt vedligeholdelse og brug af forkert olie resulterer tit i skader.
  3. Dæk: De slites nemt ud og kræver hyppig udskiftning for at sikre sikker kørsel.
  4. Forrude: Skader fra sten eller andet debris er almindeligt, hvilket kræver udskiftning eller reparation.
  5. Longlife-servicekrav: Disse servicekrav medfører ofte kostbare besøg hos værkstederne.
  6. Værkstedstimer: Omkostninger til arbejdsløn hos værksteder kan drive reparationernes pris i vejret.

Disse punkter belyser hvorfor ejerskabet af en Volkswagen Touran kan blive dyrere over tid, især hvis man ikke passer godt på bilen og dens behov for regelmæssig vedligeholdelse.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Touran?

Garantien på en Volkswagen Touran dækker i to år. Denne garantiperiode har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen kører. Dette betyder, at ejeren kan køre så meget, de vil, og stadig være dækket under garantien.

Dette tilbud gælder fra den dag bilen er købt.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Touran?

Garantien på en Volkswagen Touran dækker bilen fra fabrikken i to år uden at se på, hvor mange kilometer den har kørt. Denne sikring omfatter fejl og mangler, der skyldes fabrikationsfejl.

Dette giver ejeren fred i sindet, da de ved, at eventuelle problemer, der stammer direkte fra produktionsprocessen, bliver rettet uden ekstra omkostninger inden for denne periode. Garantien sikrer også, at bilkøbere kan nyde godt af en bil, der er sikret mod visse uforudsete udgifter tidligt i bilens liv.

Guides til andre varianter af VW Touran

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.07.2024, 07.39.30

Opdateret 10.07.2024, 07.39.30

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel