3 tips til hvordan du holder et surpriseparty

SPONSORERET:

Har din partner snart fødselsdag, og vil du gerne gøre noget særligt for ham eller hende? Så kan et surpriseparty være løsningen. Men hvordan holder du egentlig et surpriseparty? Det kan du finde inspiration til i denne artikel, hvor du finder tre tips til hvordan.

Find den gode gave

Til et surpriseparty skal der selvfølgelig være en gave til fødselsdagsbarnet, ligesom til enhver anden fødselsdagsfest. Det er en god ide, at du sørger for at have gaven på plads som noget af det første, da den ellers hurtigt kan blive glemt i resten af planlægningen. Men hvad skal du købe?

Mulighederne er mange, og det kommer derfor an på, hvor meget du har at købe for, og hvem fødselsdagsbarnet er som person. Du kan blandt andet finde inspiration på Find-gaven. Hvis han eller hun ikke ønsker sig noget, eller du ikke kan finde på en ting, er det altid en god ide at vælge at give en oplevelse. Oplevelser er nemlig nogle af de bedste gaver at modtage, da minder aldrig kan erstattes.

Alle skal holde tæt

Når du skal holde et surpriseparty, skal der selvfølgelig også gæster med. Når du inviterer er det bare utrolig vigtigt, at du sørger for at gøre klart over for dem alle, at de ikke må fortælle hovedpersonen om arrangementet eller på nogen måde hentyde til det. Sker dette, vil hele overraskelsen nemlig være ødelagt. 

Hvis du inviterer gæsterne i god tid, kan det være en fordel løbende at huske dem på, at de skal holde tæt, så der ikke er en, der ødelægger det hele tæt på festdagen. Nogle gange kan det være svært at holde sådan en fest hemmelig, men det er vigtigt, at alle gør et forsøg, hvis der skal være en chance for, at det lykkes.

Den perfekte afledningsmanøvre

Hvis dit surpriseparty skal lykkes, er det vigtigt, at fødselsdagsbarnet ikke opdager festen før i sidste øjeblik, hvor han eller hun står midt i selve festen. Derfor skal du sørge for at finde på den perfekte afledningsmanøvre. 

Her er der utrolig mange muligheder, men en af de ting som du kan gøre, er blandt andet at få en af gæsterne til at tage ham eller hende med ud og drikke en kop kaffe, bede om hjælp til køb af en gave eller noget lignende. Vigtigt er det bare, at hovedpersonen kommer ud af hjemmet, så du og de andre gæster kan få pyntet op og gjort klar med mad og drikke. 

Desuden er det en god ide at lave en kodeord mellem dig og den person, der har hovedpersonen med ude af huset, så denne person kan sende dig en diskret besked med, at de nu er på vej tilbage.