5 ting du ikke kan undvære til bilferien

SPONSORERET:

Bilferien er en af de mest populære ferieformer blandt danskerne. Dette skyldes blandt andet, at det giver en stor frihed, og det er ofte lettere at have mindre børn med i bilen end i et fly. Flere og flere vælger også denne rejseform af hensyn til miljøet, da en flyvetur er noget mere forurenende end en biltur. Står du og skal på bilferie i nærmeste fremtid, kan det gavne dig at læse med her. I det følgende finder du inspiration til, hvad du ikke kan undvære, når du skal af sted på bilferie.

En kuffert til alt det nødvendige

Det første du ikke kan undvære, er selvfølgelig en rejsekuffert. Det er nemlig i denne, at du skal have alle de ting, som du får brug for på ferien. Særligt er det en god ide at pakke sådan noget som tøj og toiletsager i denne – alt hvad du dagligt får brug for. I bilen er der også plads til opbevaring, men her er det bedre at pakke de ting, som måske er lidt større, eller som ikke skal bruges på daglig basis. 

Der findes mange forskellige rejsekufferter i forskellige størrelser og materiale. Derfor skal du finde den, der passer dig bedst. Hvis du skal af sted på en længere tur, er det en fordel at vælge en stor kuffert. Skal du modsat afsted i kort tid, skal kufferten selvfølgelig være mindre. 

Du kan ikke undvære en mobilholder

Når du skal på bilferie, får du brug for at finde vej. Derfor er det helt essentielt, at du har en GPS eller en mobilholder til bil. Hvis ikke du har en GPS, eller ikke ønsker at investere i en, er det muligt at bruge mobilen, men for at få den sikreste og bedste oplevelse ud af det, er det vigtigt, at du har en god mobilholder, som er placeret korrekt. Denne skal helst placeres i øjenhøjde, uden at ødelægge dit udsyn – det gælder også for en almindelig GPS.

Snacks og drikkevarer til turen

På en længere køretur kan man hurtigt blive sulten og tørstig, men det er ofte for dyrt at skulle købe alle sine måltider og drikkevarer på diverse motorvejsrestauranter og kiosker. Derfor er det en god ide, hvis du sørger for at have noget mad og drikke med hjemmefra. Vand er uundværligt, og til mad kan du lave pizzasnegle, pølsehorn, pirogger eller lignende. 

Underholdning er utrolig vigtigt

Det kan hurtigt blive kedeligt at sidde i bil, hvis ikke du har underholdning med dig. Derfor skal du sørge for, at finde alle mulige former for underholdning og tage med dig. Det kunne være lydbøger, podcasts, musik, film, spil eller lignende. Mulighederne er mange, og det gælder bare om at tage dem alle sammen med.

Mulighed for at sove undervejs

Sidst er det vigtigt, at der er mulighed for at sove i bilen. Derfor skal du tage ting med, som gør det komfortabelt for dig at tage en lur med sele på. Puder, tæpper og måske en dyne er vejen frem. Sørg eventuelt for at lave en plads i bilen, der er beregnet til at sove på, som du og dine medpassagerer kan skiftes til at sidde på.