Danmark sprudler af iværksætteri

SPONSORERET:

Det er blevet oftere og oftere set at unge som gamle mennesker i Danmark kaster sig ud i iværksætteri. Med tiltag som “Løvens Hule” på DR samt mediernes fokus på at formidle solstrålehistorier om danske iværksættere, får flere og flere mod på at prøve lykken på egen hånd med en idé, de mener er for god til ikke at blive realiseret. Hvis du som iværksætter ønsker at få succes, er der dog tale om en fuldtidsbeskæftigelse. Ikke nok med at det kan være spændende at skabe noget på egen hånd, så kan branchen også på lang sigt give dig den økonomiske gevinst, du går og mangler. På den måde kan du for eksempel få råd til drømmebilen, hvis du får den fornødne succes som iværksætter. Vejen dertil og dog hård og lang, og du kan få brug for al den hjælp, der er mulig at få.

Gode råd fra Årets Unge Håb i 2016

Hvor de fleste har hørt om Jesper Buch, Christian Stadil eller nogle af de andre iværksættere, der har domineret på det danske såvel som det internationale marked i mange år, kan Mads Andreas Olesen være et anderledes ukendt navn. Han kan dog være en af dem, vi kommer til at snakke en del om i fremtiden. I 2016 blev han kåret som Årets Unge Håb af IVÆKST på baggrund af sin succes med salgsbureauet Callforce og i særdeleshed energiselskabet Blue Energy. Mads Andreas Olesen har for nylig selv stået som en ny og ung iværksætter i en hård branche, og derfor har han på www.madsandreasolesen.dk skabt en site, som blandt andet skal kunne hjælpe andre med interesse for samme, med at få tips og tricks der kan hjælpe dem hurtigere frem. Derudover kan du på hans hjemmeside tilmelde dig et nyhedsbrev, der giver dig de bedste historier, tips, guides, events, kurser og meget mere inden for iværksætteri.

Hvorfor blive inspireret af Mads Andreas Olesen?

Mads Andreas Olesen forstår om nogen at komme frem som ung iværksætter. Han har i en alder af 25 år allerede haft succes med en stor række af de virksomheder, han har grundlagt. Den dag i dag står han i spidsen for en klynge af virksomheder, der tilsammen har ansat 200 medarbejdere og derudover genererer et trecifret millionbeløb i omsætning. De imponerende resultater har han opnået på godt og vel fem år, fra da han startede sit første konsulentfirma tilbage i 2013. Ønsker du at læse mere om, hvordan Mads Andreas Olsen samt Allan Flindt og Christopher Olsen skabte Blue Energy og lavede det til en millionvirksomhed, kan du læse denne artikel fra Børsen. Hvis du ønsker at blive skarpere inden for iværksætteri og skal have det sidste skub for at springe ud i det, kan du derfor med fordel benytte dig af Mads Andreas Olsens hjemmeside. Nyhedsbrevet er blandt andet skabt for at hjælpe andre med at sætte vækst i deres startups, så hvorfor ikke tage imod råd fra en mand, der ved, hvad han taler om? Hvem ved.. Om fem år kan det være dig, der kører rundt i den nyeste sportsvogn, fordi du fik en god idé.