Gratis bilsalg og let bilhandel giver råd til mere

SPONSORERET:

Hos bilhandel kan du sammenligne, tjekke, købe og sælge biler. Et site, som kommer 360 grader rundt om bilkøb- eller salget. Det er derfor muligt, at du sikkert og roligt kan foretage et køb. Du kan finde den bedste bil til den billigste pris, samtidig med, at du kan tjekke bilen for mulig restgæld eller andet.

Hjælpen er lige ved hånden

Ved hjælp af diverse filtre, kan du til- og fravælge hvilken type biler, du ønsker. Foretrækkes der et bestemt mærke, at bilen skal leases eller prisen skal være under 100.000 kr., er dette muligt at indtaste. Ydermere kan man også vælge, om bilen skal være splinterny eller have et par år på bagen. Alt efter hvilke præferencer man har, ses der biler i alle kategorier.

Leasing

Som et andet alternativ til at have sit eget købte og betalte køretøj, ses det, at man kan tegne en leasingaftale, hvilket vil sige, at du kan leje en bil. Ved at lease, kan du derved vælge en bil, for både en kortere og længere periode. Muligheden for at køre i nye indbydende biler, er ved dette tilbud derved en ideel mulighed, og diverse bildrømme kan ved dette tilbud realiseres. Leasing kunne også være en løsning, som kunne bruges, hvis man for en kort periode har brug for et køretøj. Ved leasing binder du dig ikke til et større køb, men betaler et månedligt beløb.

Sikker handel

På Bilhandel, kan du være sikker på, at oplevelsen bliver god. Der ses kun seriøse opslag af biler på sitet, hvilket gør, at du roligt kan blive fristet og tage kontakt til en potentiel sælger. Bilen, der matcher dine behov, og sælgeren af denne, kædes altså sammen via Bilhandel. Som sælger har du hermed også en unik mulighed, for at få din bil matchet sammen med en køber, som søger netop den bil, som du forsøger at sælge.

Guide til bilvurdering

Hvis du på den anden side ønsker at sælge din bil, er dette muligt på Bilhandel. På stående fod, kan det være svært at vurdere hvor meget ens bil er værd. Det kan være en uoverskuelig opgave, da man gerne vil tjene mest muligt, men samtidig også få den solgt. Skæringspunktet, for hvornår disse faktorer mødes, kan man få brug for hjælp til at finde. Derfor tilbydes der også en guide til at vurdere ens bil, hvor fagfolk kan hjælpe med at komme med en reel pris til den bil, du ønsker at sælge.

Få råd til mere

Ved salg af bil på Bilhandel, ses der økonomiske fordele. På Bilhandel er det nemlig gratis at sælge sin bil. Typisk skal man betale for en salgsannonce, men her kan man sælge kvit og frit. De penge, som du kunne have brugt på en salgsannonce, kan du så bruge på andre ting, eksempelvis at tage ud og se Aarhus fodbold eller på en lækker middag. Der vil altså være nogle ekstra penge til den fodboldinteresserede, eller til en som blot vil bruge sine penge på andet end en salgsannonce.