Project Cars er klar med en opfølger: treeren er på vej

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange forskellige racerspil, der hver især kan noget helt specielt. Playstation har Gran Turismo-serien, Xbox har Forza Motorsport – og de seneste år har Project Cars domineret på PC. Specielt toeren af det populære racerspil var en revolution i sig selv, da det kom ud i sin tid. Grafikken, gameplayet og detaljerne var magiske og tryllebandt enhver racerspilsentusiast med sit flotte udtryk. Nu skulle næste spil i rækken eftersigende snart være klar til lanceringen – Project Cars 3 har nemlig udsigt til at blive lanceret i 2020. Så hvis man er kørt død i Need for Speed eller Project Cars to, skal man ikke vente meget længere. I samarbejde med csgocrosshairs.com har vi i denne artikel fundet frem til det, der indtil videre er kommet ud om opfølgeren til Project Cars. Treeren skulle eftersigende være en “game changer” og en “revolution” indenfor racerspil, hvis man skal tro på Ian Bell, der er CEO hos SMS, som udvikler spillet. 

Tager racerspil til det næste niveau

Ifølge Ian Bell er der god grund til at være optimist, hvis man venter på et nyt Project Cars spil. Det bliver en helt ny oplevelse, og tager racerspil til det næste niveau. Den fulde oplevelse af spillet skal dog gerne spilles med rat og pedaler, men selv med keyboard og mus eller en kontroller i hånden er Project Cars 3 angiveligt en vanskeægte revolution. Bell ligger dog heller ikke skjul på, at spillet ikke har en fastsat udgivelsesdato endnu. Det skyldes, at man ikke har lyst til at haste spillet igennem, men insisterer på at levere et fuldbyrdet mesterværk til fansne. Derfor kan man endda forvente at skulle vente helt til slutningen af 2020 eller måske endda starten af 2021 før, at vi ser en udgivelse af spillet. 

Fans skal ikke forvente en remaster af Project Cars 2

Hvis man går og venter på “endnu et spil” i Project Cars-serien med samme koncept som Project Cars 2, så skal man tro om igen. Holdet bag Project Cars har nemlig allerede forsikret fanbasen om, at det ikke bliver en kopi af toeren med optimeret grafik og detalje. Den tredje udgave af Project Cars bliver helt sit eget, og ifølge en anden udvikler på Project Cars 3 er netop denne version 200 % bedre end Project Cars 2. Hvilket er en præstation i sig selv, da Project Cars 2 er et af de mest lovpriste racerspil i nyere tid. 

Bandai Namco og Slightly Mad Studios lover action for pengene

Der er derfor lagt op til, at fans af Project Cars har gode ting i vente for fremtiden. Ikke mange spil ville kunne gøre Project Cars 2 kunsten efter, men med et hold som Slightly Mad Studios bag roret som udviklere og Bandai Namco som udgiver er der måske en mulighed for at Project Cars 3 bliver endnu bedre, end dens to forgængere var det. Vi må vente og se til der kommer flere nyheder om det populære racerspil til computeren.