Rejse mere og kør federe

SPONSORERET:

Vi ønsker alle sammen at kører en federe bil, tage mere på ferie og bruge mere tid på præcis det vi har lyst til. Vi elsker alle sammen duften af ny bil, vi oplever den bare så sjældent og det er en skam. Det kan sagtens være muligt at tage mere på ferie, realisere din hobbyer og køre ny bil, det er noget de fleste ser som langt ude for rækkevidde, men det er faktisk nemmere at realisere end du tror.

Kør bedre og federe bil

Der findes selvfølgelig mange måder hvor på du kan komme til at kører en federe bil, men en ofte uset mulighed er leasing. Der findes flere forskellige leasing aftale der kan sørge for at du kan anskaffe dig lige den bil du drømmer om. De hovedsagelige typer af leasing er privat-, erhverv- og splitleasing.

Privatleasing er den mest kendte form for leasing som betyder at du betaler en førstegangsydelse som vil være efterfulgt af en månedlig betaling. I perioden hvor du leaser bilen, vil leasingselskabet stå for både garanti og service af bilen, så du ikke står for disse omkostninger. Den største fordel er at førstegangsydelsen vil være langt lavere end udbetalingen på en tilsvarende bil, så du kan på den måde få fingre i en dyrere bil end du ellers havde mulighed for. Samtidig løber en gennemsnitlige leasingkontrakt over 2 år, så du får muligheden for at køre den nyeste model hele tiden, og opleve køreglæde som aldrig før.

Hvis du til gengæld vil spare penge på bilen og samtidig køre en fed bil, kan du fordelagtigt undersøge om din arbejdsgiver kunne være interesseret i at oprette en splitleasingaftale. En splitleasing aftale deler leasingaftalen mellem dig og din arbejdsgiver, så du betaler for den tid du benytter den som privat og din arbejdsgiver betaler når den bliver brugt til erhvervsmæssige foretagende. Du kan læse mere om dine muligheder på nellemannleasing.dk, hvis du vil have fat i drømmebilen.

Rejs mere

Hvis du har valgt at spare på leasingaftalen, er det langt nemmere at realisere drømmen om at rejse mere. Vi har alle vores forskellige drømme om hvor vi vil rejse hen, det kan være du drømmer om at se det afrikanske, amerikanske eller spanske landskab. Det kan selvfølgelig også være du sidder med en drengedrøm om at kombinere din hobby i form af golf med at rejse, det er blevet lettere end nogensinde før at komme ud og spille golf på de samme baner som du ser i turneringer i tv. Der findes ufattelig smukke baner i Sydafrika, hvor der er smukke resorts som familien kan hygge i mens du bruger dagen på greenen som du har set professionelle golfere spille på.

Der findes resorts og baner der er designet af professionelle spillere, og lavet til at spillere af alle evner kan spille på. Så hvis familien har mod på det, kan de selvfølgelig også give golfen en tur. Hvis du vil kigge mere på golfrejser, kan du læse meget mere om det på Golfbreaks.dk