Sådan sparer du masser af penge på biltilbehør på Black Friday 2019

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

 

Står du og mangler noget super fedt tilbehør eller udstyr til din bil? Så kan det være en rigtig god idé at købe det på Black Friday. På Black Friday kan der nemlig være utroligt mange penge at spare i forhold til normalprisen på rigtig mange forskellige produkter – om det er tilbehør til bil, hus, køkken, PC, mobil eller noget helt sjette. Black Friday 2019 er nemlig er et paradis for shoppingglade mennesker, men det er faktisk også en dag, hvor mange mennesker, som ikke er så glade for at shoppe, kommer ud og får købt nogle af de ting, de mangler, netop fordi at rigtig mange butikker rundt omkring i landet holder udsalg eller sætter deres priser rigtig langt ned på denne dag. 

 

Hvis du har noget udstyr, som du har gået og tænkt på at købe i lang tid, kan det altså godt være en fordel, hvis du slår til på Black Friday. Læs mere i denne artikel om, hvordan du bør bære dig ad med at finde rundt i black friday-junglen samt om, hvordan du finder de bedste tilbud på de ting, du står og drømmer om. Læs eksempelvis dette katalog, som indeholder en lang række af gode tilbud på Black Friday 2019

 

Tip nr. 1: Gå i gang med at planlægge dine indkøb i god tid

Black Friday 2019 finder, som du måske ved, sted fredag d. 29. November. Men du kan med fordel planlægge dine indkøb allerede nu. Rigtig mange forhandlere udgiver nemlig deres Black Friday tilbud lang tid i forvejen. Eksempelvis har T-Hansen allerede udgivet noget information om Black Friday, og her har du i hvert fald god mulighed for at finde noget lækkert biltilbehør til en god pris. 

Tip nr. 2: Lav en udførlig liste med de produkter, du vil købe

Et andet godt tip er, at du kan lave en liste med dine indkøb. Denne liste bør indeholde navn på produktet samt de forhandlere, som du kan finde produktet i og prisen på produktet hos de forskellige forhandlere. Hvis du laver sådan en liste kan du altid se, hvor du kan få fat i produktet i tilfælde af, at det er udsolgt i den butik, du besøger først. 

Tip nr. 3: Kom tidligt afsted 

Hvis du vil sørge for at få fat i de produkter, som du har brug for, skal du komme af sted først på dagen. I hvert fald hvis du har tænkt dig at shoppe i de fysiske butikker. I de fysiske butikker har de netop kun et begrænset antal af hvert produkt hvorimod der som regel er et lidt større lager af produkter hos online butikker, da de har større lagerkapacitet. 

 

Der er faktisk også endnu en grund til at komme tidligt afsted. Nogle butikker vælger nemlig at føre de såkaldte time-tilbud, hvor der er bestemte procenter eller rabatter hvis man kommer i et bestemt tidsrum. Nogle gange er det billigere, jo tidligere man kommer – andre gange kan det være, at rabatten bliver større og større jo længere man venter.