cover
Bilhandel

Brugte Land Rover til salg

Søg blandt 40 brugte Land Rover til salg fra 25 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Land Rover modeller

  Spar op til 100.000 kr

  De største besparelser på Land Rover

  Nedsat pris
  Udvidet garanti

  Spar 100.000 kr

  1.599.900 kr

  1.499.900 kr

  Land Rover Range Rover Velar

  5,0 P550 SVAutobiography Dynamic

  10/2019
  23.000 km
  Benzin
  550 hk

  1.499.900 kr

  Nedsat 100.000 kr (før 1.599.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Land Rover

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 40 brugte Land Rover vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Land Rover fra 25 forhandlere.

  Udvalgte brugte Land Rover

  Find din perfekte Land Rover fra 269.500 kr

  Populært udstyr på Land Rover

  Alufælge (38)

  Fartpilot (38)

  Klimaanlæg (36)

  Sædevarme (36)

  El-ruder (34)

  Navigation (34)

  Parkeringssensor (32)

  Bakkamera (31)

  Nøglefri (26)

  Træk (16)

  Vognbaneassistent (16)

  Apple CarPlay (15)

  Fjernlysassistent (13)

  Aircondition (11)

  Android Auto (11)

  Soltag (11)

  Nysynet (1)

  Xenonlys (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Land Rover der har et specifikt udstyr. “Alufælge” og “Fartpilot” er det mest almindelige udstyr på Land Rover. Du kan også finde en Land Rover der kan køre med trailer, da 16 biler har anhængertræk.

  Det koster en Land Rover

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Land Rover kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Land Rover

  Brugte Land Rover

  Land Rover var det Engelske svar for den Amerikanske Willys Jeep , og modellens historie startede tilbage i år 1947, to år efter 2. Verdenskrig. Dengang kunne den Engelske hær godt se at de manglede en bil, der minde om hvad Amerikanerne havde bygget under krigen. Et køretøj som kunne køre i alt slags vejr og alt slags terræn. Det var starten af den første model, som de kaldte for Land Rover.

  Den første Land Rover, som også blev kaldt for Serie 1, blev bygget af den Engelske Rover koncern. Man udnyttede Land Rover’s chassis til at bygge forskellige modeller af den, hvor der b.la. kom en militær ambulance ud af den. Noget der gjorde Land Rover utrolig, var dens unikke evner til at kunne køre Off-Road end andre biler, og hurtigt blev Land Rover populær hos civile personer, og det var også især landmændene der købte dem dengang.

  Første luksus SUV.

  I 1969 udvide Rover programmet med en ny model, som fik tildelt navnet Range Rover. Navnet Range Rover gjorde man for at skelne Land Rover fra Range Rover, da Range Rover skulle ses som en personbil end hvad Land Rover havde tilbudt. Jeep havde allerede gjort det samme, hvor de dengang kom med en model kaldet Wagoneer, men til forskel var Range Rover’eren bygget til at være luksusbil. Den første Range Rover bliver bygget helt op til 1996.

  I starten af 80’erne introducer Land Rover en ny version af den originale model fra 40’erne. Den hedder Defender, og kan fås i en 90 og 127- udgave, hvad er opkaldt efter hjulstørrelsen på den. Defenderen bliver populær som militær bil og erhvervsbil verden over.

  I 1994 overtog BMW Land - og Range Rover, og dertil kom en helt ny Range Rover som var modellen der gjorde mærket populær hos de velhavende. Modellen hed fortsat bare Range Rover, og var også den første til at modtage en BMW-motor.

  Årene inden BMW overtog mærket, kom Land Rover ud med en model kaldet Discovery, som var den største model Land Rover havde bygget. Den var skabt til at kunne køre steder andre biler ikke kunne med sine Off-Road evner. Modellen blev også solgt i Japan med et Honda logo på fronten. Den hed Honda Crossroad.

  Måske var Range Rover et mærke for de velhavende, men i 1996 introducerede Land Rover for den lille model kaldet Freelander, som var til at betale for dengang. Dog blev modellen aldrig rigtig populær.

  Godt gang i salget.

  Salget begyndete virkelig at tag fart igennem 00’erne, hvor mærket for alvor blev set som et prestige bilmærke at eje. Det var især med den nye Range Rover fra 2001, som bliver den mest populære model mærket havde bygget. Land Rover blev også sammenlignet med de dyre Luksus Sedan’er fra Tyskland, trods for at Range Rover kun kunne købes som en SUV.

  Dog solgte BMW Land Rover til Ford i 2001, og de havde planer om at gøre Land Rover til en mere moderne bil end det nogensinde havde været før. Dog beholdte BMW stadig på Range Rover, som de først solgte til Ford i 2006. Den første model fra Land Rover, under Ford-perioden, var en ny generation af Discovery. Den var nu blevet mere civiliseret og en praktisk familiebil, som kunne rumme op til 7-personer. Dog kunne den stadig køre steder andre i klassen ikke kunne med sine utrolige Off-Road egenskaber.

  I 2008 sælger Ford Land Rover, Range Rover og Jaguar til indiske TATA Motors, som har eget mærkerne siden.

  Et farvel til en legende.

  Siden 80’erne havde man holdt live i Defender’en, som igennem årene havde fået nyt design og moderne motorer. Desværre måtte Land Rover indse at modellen ikke kunne bestå de hårde Emissionskrav, og i 2016 stoppede produktionen af Defender’en. Dog skete det med et brag, hvor en begrænset udgave kaldet Works, fik en V8 motor med hele 405 hk.

  Roverne i dag.

  I dag findes mærkerne Range Rover og Land Rover endnu, og de bygger også stadig den store velkendte Discovery og den luksuriøse Range Rover. Dog har man igennem tiden også introduceret for en mindre Range Rover Sport. Den er bygget på den større Range Rover, men er en smule mindre.

  I disse tider har man også gjort Range Rover grøn med introduktionen af Range Rover Sport Plug In-Hybrid. For de fartglade findes der også en SVR-udgave, som står for Special Vehicle Racing, og betyder at man har gjort den virkelig hurtig med hele 575 hk fra en V8 med kompressor.

  Freelander’en blev aldrig populær, men i stedet kom der to modeller som overtog for den. Den ene hed Evoque, som var en flot lille kompakt model fra Land Rover. Den anden hed Discovery Sport, der i sit design lignende en formindsket udgave af den større Discovery. Begge biler kan i dag også fås i en Plug In-Hybrid version, der får hjælp af en lille tre-cylindredet motor med over 300 hk.

  I 2020 vælger man at genoplive den legendariske Defender, som vil kunne fås i en tre - og femdørs version. Desuden bliver en varebil også introduceret, samt en ny hurtig model med V8-motor som i de gamle dage.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel