cover
Bilhandel

Brugte Renault Kadjar til salg

Søg blandt 62 brugte Renault Kadjar til salg fra 49 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 25.000 kr

  De største besparelser på Renault Kadjar

  Nedsat pris
  Udvidet garanti

  Spar 25.000 kr

  190.000 kr

  165.000 kr

  Renault Kadjar

  1,2 TCe 130 Zen

  9/2017
  90.000 km
  Benzin
  130 hk

  165.000 kr

  Nedsat 25.000 kr (før 190.000 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Renault Kadjar

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 62 brugte Renault Kadjar vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Renault Kadjar fra 49 forhandlere.

  Udvalgte brugte Renault Kadjar

  Find din perfekte Renault Kadjar fra 134.700 kr

  Populært udstyr på Renault Kadjar

  Fartpilot (54)

  Alufælge (53)

  Klimaanlæg (52)

  Nøglefri (51)

  Sædevarme (49)

  Parkeringssensor (48)

  El-ruder (45)

  Navigation (45)

  Træk (34)

  Vognbaneassistent (34)

  Apple CarPlay (20)

  Aircondition (18)

  Fjernlysassistent (16)

  Android Auto (15)

  Bakkamera (10)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Renault Kadjar der har et specifikt udstyr. “Fartpilot” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Renault Kadjar. Du kan også finde en Renault Kadjar der kan køre med trailer, da 34 biler har anhængertræk.

  Det koster en Renault Kadjar

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Renault Kadjar kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Renault Kadjar

  Andre populære brugte Renault modeller

  Brugte Renault Kadjar

  Renault er en fransk bilfabrikant, der opstartede som familieforetagende i 1898 og er igennem tiden blandt andet kendt for sin rolle i forbindelse med motorsport.

  Renault leverer biler til både private og erhverv i forskellige typer. Alt fra minibiler, mellemklassebiler, stationcars og familiebiler til sportslige SUV’ere m.fl.

  De små biler hos Renault er brændstoføkonomiske modeller, der gør det nem at manøvrere med bilen i byen. I denne klasse findes den populære minibil Renault Twingo.

  Til børnefamilien og til den målgruppe som har brug for ekstra plads er Renault Clio samt Renault Megane i stationcar-udgave oplagte modeller med deres rummelige kabiner og bagagerum.

  Renault Clio samt Renault Captur er begge modeller fra mellemklassen, der som personbiler kan matche behovet for enten det klassiske look eller det mere crossover-lignende look.

  I SUV-klassen findes Renault Kadjar med elegant design og en trækvægt på op til 1.8000 kg.

  Renault Kadjar med sportslig design og brændstoføkonomisk motor

  Designet på Renaults sportslige og elegante SUV-model, Kadjar, er kendetegnet af flydende linjer og store ruder, der skaber optimalt overblik for både passager og fører.

  Kabinen er særlig rummelig og skaber både lys og komfort på for- og bagsæde.

  Hvad motor angår, er Renault Kadjar skabt af den nyeste, teknologiske udvikling på området med brændstoføkonomiske egenskaber, der sikrer bedst mulig effektivitet.

  Kadjar-modellen findes i to udgaver – hhv. ”Life” og ”Zen”. Sidstnævnte udgave kommer med en ekstra særlig udstyrspakke med en række opkoblingsmuligheder for at optimere køreglæden samt højne sikkerheden. Dette findes i form af f.eks. skiltegenkendelse, automatisk klimaanlæg samt USB og AUX-tilslutning.

  Med en Kadjar bliver du komfortabelt kørende med unik komfort og mulighed for at få en SUV med den seneste teknologi, der reducerer brændstofudslip. De nyeste afgiftsregler favoriserer netop ejere af store biler, som også kommer det brugte marked til gode med hensyn til købspriser.

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel