Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (Årgang 10/2022 - 11/2023)

Købsguide: BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG) (10/2022 - 11/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG)?

Køber du en BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG), får du en bil med mange muligheder. Den har en tank på 54 liter og kan trække op til 1,7 ton. Du kan vælge mellem flere motorer, som sDrive18i og xDrive20d.

Bilen er sikker for børn og har udstyr til at beskytte dig. Men den koster meget hver måned og at forsikre.

Denne BMW X1 kommer med radio, Bluetooth og steder til at sætte USB i. Du kan køre langt på literen, og der er plads til mange ting i bagagerummet. Hvis du vil have en bil, der kan trække meget og har plads til familien, er denne BMW X1 et godt valg.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X1?

BMW X1 kommer i mange varianter. De passer til forskellige behov og ønsker. Her er en liste over de tilgængelige motorvarianter:

  1. sDrive18i: Dette er en model med forhjulstræk. Den har en benzinmotor, der passer godt til bykørsel.
  2. sDrive20i: Denne variant har også forhjulstræk men med en kraftigere motor. Den giver mere fart og styrke.
  3. xDrive23i: Dette er en firehjulstræk model. Den har også en benzinmotor og giver bedre greb på glatte veje.
  4. xDrive25e: Denne model er en plug-in hybrid. Det betyder, at den kan køre på både benzin og elektricitet.
  5. xDrive30e: Ligesom xDrive25e er dette også en plug-in hybrid, men med mere kræft.
  6. sDrive18d: Dette er diesel versionen med forhjulstræk. Den er god til lange ture og bruger mindre brændstof.
  7. xDrive20d: Her får du diesel kraft kombineret med firehjulstræk, hvilket giver ekstra sikkerhed under dårligt vejr.
  8. xDrive23d: Dette er topmodellen inden for dieselvarianterne med firehjulstræk, som leverer stor ydeevne.

Hver af disse varianter har unikke egenskaber, så det vigtigt at vælge den model, der bedst matcher dine behov og din kørestil.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X1?

Fordele Ulemper
- God plads til passagerer og bagage - Indre detaljer nedtonet for at spare omkostninger
- Omfattende udvalg af motorvarianter, inklusive benzin, diesel, hybrid, og elektriske muligheder - Ændringer i betjening og indretning kan virke mindre intuitiv
- Anbefalet tankstørrelse på 54 liter for forbedret rækkevidde
- Maksimal lasteevne på 503 kg og anhængerkapacitet op til 1,7 ton
- Tilfredsstillende rundsynlighed og avancerede sikkerhedsfunktioner
- Avancerede sikkerhedsfunktioner som Afstandsregeltempomat, Spurassistent, og Head-up-Display

Hvordan klarer BMW X1 sig i test?

ADAC har testet BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG). Denne bil er stærk med en anhængerkapacitet på op til 1,7 ton. Den kan også bære en del med en lasteevne på 503 kg.

BMW X1 har gode sikkerhedsfunktioner. Men den laver meget støj, især på dårlige veje. Støj bliver mere med M Sport-pakken.

Bilen har et navigationssystem der viser trafik i realtid. Den har også et infotainmentsystem med et SIM-kort for online adgang. Disse teknologier hjælper førere med at blive opdateret og forbundet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X1?

BMW X1 står som en populær bil model på markedet. Mange bilkøbere søger efter lignende biler med gode køreegenskaber og komfort. Her er nogle af de bedste alternativer:

  1. Audi Q3 - Audi's svar på BMW X1, tilbyder luksus og ydeevne. Den har et stilfuldt design og avanceret teknologi indeni. Audi Q3 er kendt for sin gode køreglæde.
  2. Hyundai Tucson - Denne SUV giver god værdi for pengene med masser af plads og moderne udstyr. Hyundai Tucson har også en stærk motor og er økonomisk i drift.
  3. KIA Sportage - Sportage byder på et iøjnefaldende design og praktiske løsninger til familien. Med sine sikkerhedsfunktioner og rummelighed er den et godt valg.
  4. Mercedes GLA - En lille men luksuriøs SUV, der kombinerer komfort med præstationer. Mercedes GLA har et højteknologisk interiør og kraftfulde motorer.
  5. Cupra/Seat Ateca - Kendt for sin sportslige følelse bag rettet, leverer denne bil både i stil og funktion. Den har en skarp acceleration og er sjov at køre.
  6. Skoda Karoq - Tilbyder masser af plads, god brændstoføkonomi, og er prisvenlig. Skoda Karoq er praktisk til daglig brug med sin behagelige kabine.
  7. Volkswagen Tiguan - En familievenlig SUV med masser af plads, komfortable sæder, og nyeste teknologi ombord. Volkswagen Tiguan har også imponerende køreegenskaber.

Disse modeller tilbyder alle noget unikt for bilkøberen, fra luksus til økonomi, hvilket gør dem til konkurrencedygtige alternativer til BMW X1.

Hvor langt kører BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG) på literen?

Denne bil bruger i gennemsnit 6,9 liter brændstof hver 100 kilometer. På byveje stiger forbruget til 7,4 liter, og på motorvejen til 7,7 liter. Med en fuld tank på 54 liter kan bilen køre op til 650 kilometer.

Dette viser, at bilen er ret økonomisk med brændstof, specielt når man tænker på dens kraft og ydeevne. Den slags effektivitet gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der ikke bruger for meget brændstof, men stadig har styrke til at performe godt på vejen.

Hvilken motor har en BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG)?

BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG) har en 1,5 liters tre-cylindret motor. Denne motor yder 136 hestekræfter og har et drejningsmoment på 230 Nm. Den bruger en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som hjælper bilen med at accelerere fra 0 til 100 km/t på 9,2 sekunder.

Topfarten er 208 km/t, hvilket viser, hvor hurtig denne model kan være.

Bilen er kendt for sin jævne kraft og gode trækkraft i bykørsel, hvilket gør den til et stærkt valg for dem, der ønsker fart og effektivitet. Med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,9 l/100km (16,7 km/L) og en CO2-udledning på 189 g/km balancerer den mellem kraft og miljøhensyn.

Dette gør BMW X1 sDrive18i til et attraktivt valg for bilkøbere, der leder efter en dynamisk og økonomisk bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG)?

Denne model har 136 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft. Med disse hestekræfter kan bilen køre hurtigt og effektivt. Kraften i motoren passer godt til bilkøbere, der ønsker en bil med styrke.

Denne motor gør BMW X1 til et godt valg for dem, der leder efter ydelse og kvalitet i én pakke. Kraften understøtter også bilens evne til at accelerere hurtigt. Dette gør den sjov at køre både i byen og på lange ture.

Hvad er tophastigheden for en BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG)?

BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG) kan køre op til 208 km/t. Dette gør den til et hurtigt valg for dem, der søger en bil med god fart. Kraften bag denne hastighed kommer fra en motor designet til at levere ydelse, når det tæller.

Denne model viser, hvordan moderne teknologi og engineering kan skabe en bil, der både er sjov at køre og praktisk til dagligt brug. Med denne tophastighed er BMW X1 ikke kun et stilfuldt valg men også en, der kan holde trit med de hurtigste biler på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG) fra 0-100 km/t?

Den kommer hurtigt fra start. En BMW X1 sDrive18i M Sport Steptronic (DKG) bruger kun 9,2 sekunder på at accelerere fra 0 til 100 km/t. Dette viser bilens stærke præstation og evne til hurtigt at nå høj fart.

Med sådan en acceleration passer den godt til bilkøbere, der ønsker en bil, der reagerer kvikt og effektivt, når de trykker på speederen. Denne model er ideel for dem, der sætter pris på hastighed sammen med BMW's kendte kvalitet og komfort.

Hvad er dimensionerne på en BMW X1?

En BMW X1 har en størrelse, der passer til mange. Den er 4,4 meter lang, 1,8 meter bred og 1,6 meter høj. Dette gør den nem at parkere og god til bykørsel, men også rummelig nok indeni til komfort på længere ture.

Bagagerummet er stort, med 390 liter plads. Slår man bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads, op til 815 liter. Så der er masser af plads til kufferter og indkøbsposer. Denne bil er skabt til både daglig brug og eventyr.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X1?

Bagagerummet i en BMW X1 giver god plads til rejsebagage. Det kan holde 390 liter. Når man lægger bagsædet ned, bliver pladsen endnu større. Så kan der være op til 815 liter.

Dette gør bilen praktisk for familier og dem, der skal have meget med på tur. BMW X1 er designet til både daglig brug og lange ture. Bagagerummet passer godt til indkøb, sportsgrej og kufferter.

Den store kapacitet gør, at man nemt kan pakke til ferien eller tage alt med til fritidsaktiviteter.

Kan man få anhængertræk på en BMW X1?

Ja, en BMW X1 kan udstyres med anhængertræk. Dette gør det muligt for bilen at trække op til 1,7 ton. Det er smart for dem, der har brug for at transportere tunge ting som en båd eller campingvogn.

Man skal vælge et anhængertræk, der passer godt til bilens kapacitet og de ting, man planlægger at trække.

Forskellige modeller af BMW X1 kommer også med forskellige motorstørrelser. Dette betyder, at kraften til at trække varierer. Så før man køber anhængertræk, er det godt at tænke over, hvad man skal bruge sin BMW X1 til.

Man skal også huske på de ekstra udgifter, som kan følge med købet af anhængertræk.

Hvad må en BMW X1 trække på anhængertrækket?

En BMW X1 kan trække op til 1,7 ton. Dette gør den til en god bil for dem, der har brug for at transportere tunge ting som båd eller campingvogn. Med denne kapacitet kan ejere føle sig sikre, når de skal bruge deres bil til forskellige slæbeopgaver.

Det er vigtigt at huske, at det rigtige udstyr og korrekt montering af anhængertrækket er nødvendigt for at opnå denne kapacitet. Dette sikrer, at alt går glat under kørslen.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X1?

BMW X1 tilbyder mange valgmuligheder for hjul. Bilkøbere kan vælge mellem forskellige fælge og designs, som passer til både stil og behov.

  1. Fælgestørrelser varierer fra 17 til 20 tommer. Dette giver købere mulighed for at finde den perfekte størrelse, der matcher bilens udseende og køreegenskaber.
  2. Design og finish på fælgene kan varieres. Købere kan vælge mellem flere forskellige stilarter, såsom glanset, mat eller med specielle mønstre, der komplementerer bilens farve og design.
  3. Fælgene er tilgængelige som ekstraudstyr eller del af udstyrspakker. Dette betyder, at man kan opgradere sit køretøj med præcis de hjul, der ønskes, enten ved køb eller senere.
  4. Man kan også sætte vinterdæk på særskilte fælge. Dette er praktisk for dem, der bor i områder med hårdt vintervejr, da det gør skiftet mellem sommer- og vinterdæk nemmere.

Disse muligheder giver kunderne frihed til at personliggøre deres BMW X1 og sikrer, at de kører på hjul, der ikke kun ser godt ud men også understøtter bilens ydeevne året rundt.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X1?

Vælg de rigtige vinterdæk til din BMW X1. Det giver bedre sikkerhed og kontrol i koldt vejr.

  1. Se efter dæk med M+S mærket. Dette betyder mudder og sne. Disse dæk virker godt i koldt vejr.
  2. Tjek også for snemand symbolet. Det viser, at dækket er testet og godkendt til hård vinterbrug.
  3. Vælg dæk med dybe riller. Dybe riller hjælper med at fjerne sne og vand fra under dækket.
  4. Kig efter dæk lavet af en gummiblanding, der ikke bliver hårdt i kulden. Blødt gummi giver bedre greb på glatte overflader.
  5. Overvej størrelsen nøje. Korrekt størrelse sikrer, at dine nye vinterdæk passer perfekt til din BMW X1.
  6. Undersøg anmeldelser og tests. Se hvad eksperter og andre bilister siger om dækkene.
  7. Overvej et ekstra sæt fælge til dine vinterdæk, så du nemt kan skifte mellem sommer - og vinterdæk.

Disse tips hjælper dig med at finde de bedste vinterdæk til din BMW X1, så du kan køre sikkert hele vinteren.

Hvor sikker er en BMW X1?

BMW X1 har mange sikkerhedsfunktioner der beskytter folk indeni. Denne bil har en nødbremsassistent, som hjælper med at undgå ulykker. Den kan også genkende personer foran bilen og bremse selv.

BMW X1 har klaret sig godt i sikkerhedstests. I en test scorede den 89% for at beskytte børn.

Den kommer også med en mulighed kaldet Driving Assistant Professional. Dette giver bilen evnen til at holde afstand op til 210 km/t. Disse funktioner gør BMW X1 til en meget sikker bil for både førere og passagerer.

Hvordan er interiøret i en BMW X1?

Interiøret i en BMW X1 byder på et moderne betjeningssystem. Dette system minder om smartphones. Men nogle ting, som at styre varmen, er blevet sværere. Interiøret viser også nogle overraskende designvalg.

For eksempel vil indersidens lys skifte farve alt efter kørestil. Dette kan man ikke ændre. Indretningen og kontrollerne har ændret sig. De er nu mindre lette at bruge end før.

Bilen kommer med masser af udstyr til underholdning og forbindelse. Standardudstyret inkluderer radio, Bluetooth og steder til at sætte USB-stik i. Man kan også vælge ekstra udstyr.

Et eksempel er et lydsystem fra Harman/Kardon og apps fra BMW til smartphones. Kontrollerne i bilen virker godt. Men de er ikke bedre end dem, konkurrenterne har. Bilen har sæder bagved, som man kan flytte på.

Der er også mange steder at opbevare ting i bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X1?

En BMW X1 har plads til fem personer. Dette gør bilen ideel for både familier og små grupper, der ønsker at rejse sammen. Med fem sæder kan hver passager nyde turen i komfort.

Bilen er designet til at give nok plads, så alle i bilen kan sidde behageligt. Denne egenskab er vigtig for dem, der ser efter en bil, der kan håndtere daglige køreture såvel som længere rejser.

Hvilket lydsystem har en BMW X1?

BMW X1 har et Harman/Kardon højttalersystem. Dette giver en høj kvalitet af lyd til musik og radio. Bilen har også kabelløs integration af Apple Carplay og Android Auto. Dette betyder, at man nemt kan spille musik eller bruge apps fra sin telefon gennem bilens system.

BMW X1 kommer med radio, Bluetooth og USB-porte som standard. Dette gør det let at tilslutte enheder og nyde multimedieindhold mens man kører.

Hvilke apps kan man få til en BMW X1?

Du kan bruge mange apps i en BMW X1. De gør køreturen bedre og lettere. Her er de vigtigste:

  1. MyBMW App: Denne app giver dig kontrol over bilen fra din smartphone. Du kan tjekke bilens tilstand, låse den op eller låse den, og se hvor meget benzin der er tilbage.
  2. Connected Drive Store: Her kan du tilmelde dig for at få adgang til særlige køretøjsapps. Disse apps giver flere funktioner til din kørsel.
  3. Spotify: Med denne musikservice kan du nyde dine yndlingssange direkte i bilens lydsystem.
  4. BMW Maps: En navigationsapp designet specielt til BMW-ejere. Den viser vej og trafikinformation i realtid, så du altid finder den bedste rute.
  5. Apple CarPlay og Android Auto: Disse systemer gør det muligt at spejle dit smartphones indhold på bilens display. Du får adgang til apps som Google Maps, beskeder og musik.
  6. Parkering App: Hjælper dig med at finde parkeringspladser nær din destination. Nogle versioner betaler også for parkeringen direkte fra appen.
  7. Vejr Apps: Viser vejrforudsigelsen for dit område eller din destination direkte på bilens skærm.
  8. E-mobilitetsfunktioner (kun for elbiler): For eksempel kan ejere af BMW iX1 Xdrive30 tjekke batteriets ladestatus og planlægge opladningstider for at udnytte lavtarif perioder bedst muligt.

Alle disse apps sikrer, at du får mest muligt ud af din BMW X1, både hvad angår underholdning og praktiske funktioner som navigation og bilhåndtering.

Opdateres softwaren i en BMW X1 automatisk?

I en BMW X1 bliver softwaren opdateret automatisk. Dette betyder, at bilens systemer altid er opdaterede med de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer uden at ejeren behøver at gøre noget.

Denne funktion er en del af ConnectedDrive Services, som nu er inkluderet i tre måneder med OS9. Efter denne periode kan ejeren vælge at forlænge tjenesten. Automatiske opdateringer sikrer, at infotainmentsystemet, som har mulighed for kabelløs integration af Apple CarPlay og Android Auto, altid fungerer optimalt.

Det gør også, at ejeren kan nyde godt af forskellige online tjenester og apps designet til at forbedre køreoplevelsen.

Softwareopdateringer foregår over luften via bilens indbyggede SIM-kort. Dette minimerer behovet for fysiske besøg hos en forhandler for softwareopdateringer. Sikkerhedsaspekter og nye tekniske muligheder kommer til bilen næsten som ved trylleri.

Dette gør BMW X1 til et mere attraktivt valg for bilejere, der sætter pris på teknologi og bekvemmelighed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X1?

Købere kan vælge mellem mange typer af tilbehør og ekstraudstyr til deres BMW X1. Dette gør det muligt at gøre bilen mere personlig og praktisk.

  1. Harman/Kardon højttalersystem - Forbedrer lydoplevelsen markant med kvalitetslyd.
  2. BMW Apps - Giver mulighed for at bruge smartphone apps direkte på bilens skærm.
  3. Anhængertræk - Perfekt til dem, der skal trække en trailer eller en campingvogn.
  4. Læderindtræk - Tilføjer et touch af luksus og komfort til kabinen.
  5. Adaptiv fartpilot - Gør lange køreture mere afslappende med automatisk hastighedsjustering.
  6. Driving Assistant Plus - Øger sikkerheden med funktioner som automatisk nødbremse.
  7. Kabelløs Apple Carplay og Android Auto integration - Nem adgang til telefonens funktioner uden kabler.
  8. MyBMW App - Fjernadgang til flere bilfunktioner samt overblik over forbrugshistorik.
  9. Navigations system med realtids trafikinformation - Holder dig opdateret om den hurtigste rute.
  10. ConnectedDrive Services, OS8/OS9 forskelle i abonnementstid er vigtige at bemærke.

Disse valgmuligheder giver ejere frihed til at skræddersy deres BMW X1 efter behov og ønsker, hvilket forbedrer køreoplevelsen betydeligt.

Guides til andre varianter af BMW X1

Hvilke teknologier bruges i en BMW X1?

BMW X1 har mange smarte teknologier. Den bruger ting som adaptiv M-affjedring og LED-lygter. Parkering bliver nemmere med parkeringsassistenter og kameraer. Den har også assistentsystemer, der hjælper med at køre sikkert.

Denne bil forbindes let med din smartphone gennem Apple Carplay og Android Auto. Du kan bruge MyBMW App til at styre nogle funktioner i bilen. Infotainmentsystemet giver online adgang med et SIM-kort.

Sikkerheden er også topnotch med mange funktioner som fartbegrænser, vejskiltegenkendelse og dødvinkelsassistent. Hvis noget går galt, er der nødbremsassistent og eCall-nødopkald til at hjælpe.

Hvad koster en BMW X1 sDrive18i M Sportpaket Steptronic (DKG) i grøn ejerafgift?

En BMW X1 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 8.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X1 til service?

En BMW X1 skal til service hver andet år eller efter 30.000 km. Dette hjælper med at holde bilen i god stand. For at spare penge de første år, kan man købe en vedligeholdelsespakke.

Disse pakker dækker de vigtigste servicebehov og kan reducere omkostningerne.

Værditab er den største udgift hver måned. Men med regelmæssig service kan man holde bilens værdi oppe. BMW tilbyder tre års garanti på deres biler, hvilket inkluderer visse services.

Dette er vigtigt at overveje for bilkøbere, da det kan påvirke de samlede omkostninger ved ejerskab.

Hvilke dele på en BMW X1 går mest i stykker?

Nogle dele på en BMW X1 holder ikke altid så godt som andre. Her er et kig på hvilke ting, der ofte kan give problemer.

  1. Bremser: Slid på bremseklodser og skiver er almindeligt. De skal tjekkes regelmæssigt.
  2. Batteri: Et bilbatteri i en X1 kan svigte, især hvis bilen ofte bruges til korte ture.
  3. Dæk: Forkert dæktryk og slid fører til, at dæk skal udskiftes oftere.
  4. Elektronik: Problemer med softwaren og elektriske komponenter kan opstå, herunder fejl på infotainment-systemet.
  5. Motor: Lækager af kølevæske og olieproblemer er set hos nogle modeller.
  6. Lygter: Forlygter og baglygter kan få fejl, som kræver udskiftning eller reparation.
  7. Udstødningssystemet: Rust og huller i udstødningen forekommer over tid.

Disse områder fortjener ekstra opmærksomhed under vedligeholdelse for at holde en BMW X1 kørende glat.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X1?

BMW X1 kommer med en garanti på tre år. Denne dækker forskellige problemer, men ikke alt. Garantien er vigtig for købere i Danmark, da den giver tryghed ved køb af ny eller brugt bil.

Den sikrer, at hvis noget går i stykker eller ikke virker som det skal, kan det blive repareret uden ekstra omkostninger. Det kan være dele som motor eller transmission, der er dækket.

Denne information hjælper bilkøbere med at forstå, hvad de kan forvente af garantien på deres BMW X1.

Hvad dækker garantien på en BMW X1?

Garantien på en BMW X1 sørger for at dække fejl og mangler ved bilen i tre år. Dette omfatter ikke skader fra uheld eller normalt slid. For at mindske udgifter til vedligeholdelse, kan købere vælge at købe vedligeholdelsespakker.

Disse pakker hjælper med at holde bilen i god stand uden ekstra store regninger de første år.

Sådanne pakker dækker ofte planlagt service og udskiftning af sliddel som bremseklodser og vinduesviskere. Dette er en god måde at sikre, at din bil altid kører problemfrit, samtidig med at du undgår uventede udgifter.

Garantien og vedligeholdelsespakkerne giver ejere fred i sindet, vidende at de er beskyttet mod mange potentielle problemer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.58

Opdateret 27.09.2024, 15.00.48

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel