Find brugte biler til salg

Guiden handler om Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium (Årgang 06/2015 - 07/2018)

Købsguide: Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium (06/2015 - 07/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium?

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium har en nyudviklet 1,5 liters turbobenzinmotor med 150 hk. Den klarer 0-100 km/t på 9,8 sekunder og har en tophastighed på 202 km/t. Den gennemsnitlige brændstofforbrug er 6,4 liter pr.

100km (16,7 km/L) og CO2-udslippet er på 175 g/km.

Bagagerummet rummer op til 460 liter med bagagerumsdæksel, og uden dæksel kan det rumme op til 625 liter. Med nedklappede bagsæder kan det rumme op til 1.390 liter. Aktive sikkerhedssystemer inkluderer ESP, bremsesystem, direkte måling af dæktryk og City-Notbremssystem.

Passive sikkerhedsfunktioner omfatter front-, side- og hovedairbags samt parkeringsassistent med querverkehr-erkennungsfunktion.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford C-MAX?

Ford C-MAX findes i flere varianter. Hver variant har sine egne fordele og egenskaber.

  1. 1.6 Ti-VCT: Denne benzinmotor har en god balance mellem ydeevne og økonomi.
  2. 1.0 EcoBoost Start/Stop: Mindre motor med turbo, der giver høj effektivitet.
  3. 1.5 EcoBoost Start/Stop: En stærkere motorvariant med start/stop funktion.
  4. 1.5 EcoBoost Start/Stop automatisk: Samme som ovenstående, men med automatisk transmission.
  5. LPG-version: Kører på flydende gas, hvilket kan være billigere og mere miljøvenligt.

Disse varianter tilbyder forskellige ydeevner og brændstofforbrug afhængigt af motorvalg.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford C-MAX?

FordeleUlemper
-
  • Nyudviklet 1.5 EcoBoost turbobenzinmotor.
  • 150 hestekræfter.
  • Højt sikkerhedsniveau med assistentsystemer.
  • Gode crashtestresultater.
  • Behagelig ind- og udstigning.
  • Lette seler at bruge.
  • Omfattende bagagerumsvolumen.

-
  • Gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,4 l/100km (16,7 km/L)
  • Brændstofforbruget vurderet som gennemsnitligt i klassen.

Hvordan klarer Ford C-MAX sig i test?

Ford C-MAX får gode resultater i crashtest. Den opnår 83% i ADAC's crashtest, hvilket er højt for en MPV. Dette viser, at bilen er sikker og robust. Testene følger ADAC's strenge protokol fra 2015.

EcoTest-resultaterne er imidlertid ikke så gode. C-MAX 1.5 EcoBoost får kun 24 ud af 100 point i denne test. Den har et CO2-udslip på 175 g/km og bruger gennemsnitligt 6,4 liter brændstof per 100 kilometer.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford C-MAX?

Ford C-MAX har mange gode egenskaber, men der findes også andre biler, som kan være værd at overveje. Her er nogle sammenlignelige alternativer:

  1. Volkswagen Touran: Denne bil er en MPV med plads til syv personer. Den har et rummeligt interiør og et stort bagagerum. Touran er kendt for sin pålidelighed og gode køreegenskaber.
  2. Renault Grand Scenic: Denne model tilbyder masser af plads og fleksibilitet med syv sæder. Den har moderne teknologi og en stærk motorvariant i 1.3 TCe.
  3. Citroën Grand C4 Picasso: Picassos unikke design skiller sig ud, og den kommer også med syv sæder. Bilen tilbyder en komfortabel kørsel og et innovativt interiør.
  4. Toyota Verso: Verso er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed. Den kommer med fem til syv sæder alt efter behov, og dens hybridversion tilbyder god brændstoføkonomi.
  5. Kia Carens: En prisvenlig MPV med god udstyrspakke som standard inklusive tre rækker af sæder, hvilket gør den ideel for større familier.
  6. Peugeot 5008: Denne SUV-stil MPV tilbyder masser af kabineplads samt avancerede sikkerhedsfunktioner og høj kørekomfort.
  7. Mazda 5: Kendt for sin sporty design og køreegenskaber samt praktiske skydebagdøre, der gør det nemt at komme ind og ud af bilen i trange parkeringspladser.
  8. Ford S-MAX: Et andet godt valg fra Ford-fabrikken, denne bil kombinerer sportslig performance med praktisk anvendelighed til familiekørsel med plads til op til syv personer.

Disse biler giver alle nogle af de samme funktionaliteter som Ford C-MAX, men hver har sine unikke styrker afhængigt af dine behov.

Hvor langt kører Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium på literen?

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium bruger gennemsnitligt 6,4 liter brændstof pr. 100km (16,7 km/L) Dette gør den til en effektiv bil for daglig pendling og længere ture. CO2-udslippet er 175 g/km, hvilket svarer til en miljøscore på 24/100 i ADAC EcoTesten.

Den er en del af Ford's MPV-serie, og den tilbyder en god balance mellem brændstofforbrug og ydeevne. Det er vigtigt at overveje både miljøpåvirkningen og omkostningerne ved regelmæssig brug.

For bilkøbere i København eller andre danske byer kan dette være et godt valg blandt de amerikanske Ford-modeller.

Hvilken motor har en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium?

Den Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium fra årene 06/2015 til 07/2018 er udstyret med en nyudviklet 1,5 liters turbobenzinmotor. Denne motor yder 150 hestekræfter (hk). Den er designet til at give god ydeevne og bedre brændstoføkonomi.

Motortypen 1.5 EcoBoost er en del af Ford Focus C-MAX-familien. Der findes flere varianter, herunder en automatisk version og en LPG-version. Motoren understøtter også start-stop teknologi, der hjælper med at spare brændstof, især i bykørsel.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium?

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium har 150 hestekræfter (HK). Den har en 1,5 liters turbobenzinmotor, som gør bilen kraftfuld og hurtig. Dette antal hestekræfter giver en god motorydelse og gør den velegnet til både bykørsel og lange ture.

Den kraftige motor gør, at bilen kan accelerere hurtigt. Bilen har også en topfart på 204 km/t. Dette gør Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium til et solidt valg for folk, der leder efter en pålidelig mpv.

Hvad er tophastigheden for en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium?

Tophastigheden for en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium er 204 km/t. Dette gør bilen velegnet til både bykørsel og motorvejskørsel. Dens kraftfulde motor og aerodynamiske design sikrer en jævn og hurtig køreoplevelse.

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium tilbyder en imponerende kombination af hastighed og komfort. For de fleste bilkøbere betyder dette en pålidelig og hurtig MPV, der kan håndtere dagligdags behov uden problemer.

Hvor hurtigt accelererer en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium fra 0-100 km/t?

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium går fra 0 til 100 km/t på kun 5,1 sekunder. Denne hurtige acceleration giver en spændende køreoplevelse, især for dem der elsker fart.

Ford C-MAX er en MPV, der tilbyder både praktisk brug og imponerende ydeevne.

Bilen har også en tophastighed på 204 km/t. Testen blev gennemført af ADAC e.V. i perioden 06/2015 til 07/2018 og har vist, at bilen klarer sig godt i forskellige forhold.

Hvad er dimensionerne på en Ford C-MAX?

En Ford C-MAX måler 4,38 meter i længden, 1,82 meter i bredden, og 1,61 meter i højden. Den har en akselafstand på 2,65 meter. Denne størrelse gør bilen rummelig og praktisk for familier.

Bilen har stor kabineplads og et fleksibelt bagagerum.

Bagagerummet kan rumme op til 460 liter med bagsæderne oppe og bagagerumsdækslet på plads. Uden dæksel kan det rumme 625 liter. Med bagsæderne nedklappet kan det udvides til hele 1.390 liter.

Dette gør bilen ideel til både daglig brug og længere ture med mere oppakning.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford C-MAX?

Ford C-MAX har et rummeligt bagagerum. Bagagerummet kan rumme op til 460 liter bag bagagerumsdækslet. Uden dæksel stiger kapaciteten til 625 liter. Med nedklappede bagsæder kan det indeholde op til 1.390 liter.

Det er ideelt til både daglige indkøb og længere ture.

Dette gør Ford C-MAX til et godt valg for familier og mennesker med behov for ekstra plads. Hvis man overvejer at købe brugt, er en Ford C-MAX et godt bud på en rummelig mpv.

Kan man få anhængertræk på en Ford C-MAX?

Ja, man kan få anhængertræk monteret på en Ford C-MAX. Anhængertrækket giver bilen mulighed for at trække en trailer eller campingvogn. Bilen har en maksimal lasteevne på 440 kg.

Dette gør Ford C-MAX til et praktisk valg for dem, der har brug for ekstra transportmuligheder.

Hvad må en Ford C-MAX trække på anhængertrækket?

En Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium kan trække op til 1.200 kg på anhængertrækket med bremser. Uden bremser må den trække op til 680 kg. Det er vigtigt at kende grænserne for at sikre sikker kørsel med trailer.

Dette gør Ford C-MAX til et godt valg for familier, der har brug for en bil til både hverdag og fritid. Mange vælger denne model for dens pålidelighed og alsidighed.

Hvilke fælge kan man få til en Ford C-MAX?

Ford C-MAX tilbyder en række fælge. Vælg mellem forskellige størrelser og designs for at tilpasse bilen efter din smag.

  1. Standard 16-tommer stålfælge:

    Holdbare og praktiske. Passer godt til daglig brug.

  2. 17-tommer alufælge:

    Større og lettere end stålfælge. Forbedrer bilens udseende og kørekomfort.

  3. 18-tommer sportsfælge:

    Til dem der ønsker et sporty look. Giver også bedre vejgreb og stabilitet.

  4. Special-designede fælge:

    Forskellige designs er tilgængelige efter årgang og udstyrsniveau. Tilføjer personlig stil til bilen.

  5. Vinterfælge:

    Specielt designet til vinterdæk. Sikrer optimal ydeevne i kolde vejrforhold.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford C-MAX?

Vinterdæk sikrer sikker kørsel i kolde og glatte forhold. For en Ford C-MAX anbefales dæk med M+S mærkning og snefnug-symbol. Disse dæk er testet og godkendt til vinterbrug. Vælg dæk med godt greb på vådt og tørt underlag, som Michelin Alpin 6 eller Continental WinterContact TS 860.

Dæktryksovervågningssystemet hjælper med at opretholde korrekt dæktryk. Turnér dækkenes tryk regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed. En passende dimension for vinterdæk til en Ford C-MAX er 205/55 R16.

Vælg altid dæk af høj kvalitet og følg producentens anbefalinger.

Hvor sikker er en Ford C-MAX?

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium er en sikker bil. Den har mange assistentsystemer, som beskytter fører og passagerer. Aktive systemer inkluderer ESP, bremsesystem og direkte måling af dæktryk.

Xenonlys med syv lysprogrammer, City-Notbremssystem og sporskifte-assistent øger sikkerheden. Barnetests viser, at C-MAX scorer 83% i ADAC Crashtest.

Passiv sikkerhed omfatter front-, side- og hovedairbags samt parkeringsassistent med querverkehr-erkennungsfunktion. Selerne er nemme at bruge, og ind- og udstigning er behagelig for alle passagerer.

Ekstraudstyr som parkeringssensorer og bakkamera forbedrer sikkerheden yderligere.

Hvordan er interiøret i en Ford C-MAX?

Interiøret i en Ford C-MAX er rummeligt og fleksibelt. Den store touchscreen-display giver nem adgang til bilens funktioner, selvom placeringen vurderes som uhensigtsmæssig i nogle tests.

Der er gode justeringsmuligheder for både for- og bagsæderne.

Bagsæderne kan fjernes, hvilket øger pladsen. I “Komfort”-udgaven kan de ydre sæder justeres for ekstra komfort. Bilen er også udstyret med airbags, klimaanlæg og flere sikkerhedsfunktioner.

Dette gør den til en praktisk MPV for både familier og enkeltpersoner.

Hvor mange personer er der plads til i en Ford C-MAX?

En Ford C-MAX har plads til fem personer. Bilen har fire fuldtidspladser og en smal midtersæde. Isofix-holdere på de ydre bagsæder gør det nemt at montere børnesæder. Testvognen havde desuden komfortsædesystemet, så man kan justere de ydre bagsæder for mere komfort.

Bagsæderne kan foldes eller fjernes for at skabe ekstra plads. Dette gør bilen fleksibel. De bagudvendte enkeltsæder kan fjernes helt, hvilket giver en større bagagerumsplads.

Hvilket lydsystem har en Ford C-MAX?

Ford C-MAX har et lydsystem, der inkluderer et stort touchscreen-display i interiøret. Lydsystemet kommer med flere højtalere, som giver god lydkvalitet til musik og radio. Der er også mulighed for at tilslutte smartphones via Bluetooth og USB.

Lydsystemet kan opgraderes som ekstraudstyr, hvilket inkluderer bedre højttalere og en subwoofer. Dette giver endnu bedre lydoplevelse for både fører og passagerer. Alle lydkontroller er let tilgængelige på rattet eller via touchscreen-displayet.

Hvilke apps kan man få til en Ford C-MAX?

Man kan få flere smarte apps til en Ford C-MAX. Her er nogle muligheder:

  1. SYNC AppLink: Denne app gør det muligt at styre smartphone-apps med stemmen.
  2. FordPass: Hjælper med at finde parkering, få vejhjælp og tjekke bilens status.
  3. MYFORD Mobile: Tillader fjernstyring af bilen, som opvarmning og opladning for plug-in-hybrid modeller.
  4. Waze Navigation & Live Traffic: Giver realtids trafikopdateringer og optimerede ruter.
  5. Spotify Integration: Man kan lytte til musik uden at bruge telefonen.

Disse apps giver en bedre køreoplevelse i din Ford C-MAX.

Opdateres softwaren i en Ford C-MAX automatisk?

Ja, softwareopdateringer til en Ford C-MAX kan ske automatisk gennem Ford's SYNC-system. Dette system hjælper med at holde infotainment og andre vitale systemer opdaterede uden besvær.

Bliver en manuel opdatering nødvendig, kan softwaren downloades fra Ford's hjemmeside og overføres til bilens system.

Det er vigtigt at holde bilens software opdateret for optimal ydeevne og sikkerhed. Softwareopdateringer kan rette fejl, tilføje nye funktioner og forbedre sikkerheden. De kan være dækket af bilens garanti afhængigt af specifikke vilkår og betingelser.

Følg altid producentens anvisninger for at sikre korrekt opdatering og undgå problemer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford C-MAX?

Ford C-MAX tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over nogle af de vigtigste.

  1. Parkeringssensorer - Gør parkering lettere og hjælper med at undgå skader.
  2. Bakkamera - Hjælper med at se bag bilen, når man bakker.
  3. Komfortsæde system - Tillader justering af de ydre bagsæder for øget komfort.
  4. Dæktryksovervågningssystem - Advarer om lavt dæktryk. Et reservehjul skal dog bestilles som ekstraudstyr.
  5. Anhængertræk - Gør det muligt at trække en trailer eller campingvogn.
  6. Forskellige fælge - Vælg mellem flere typer og designs af fælge for et personligt præg.
  7. Vinterdæk - Sikrer en bedre køreoplevelse under vinterforhold.

Disse tilbehørs- og ekstraudstyrsoptioner gør Ford C-MAX endnu mere praktisk og komfortabel til daglig brug.

Hvilke teknologier bruges i en Ford C-MAX?

En Ford C-MAX bruger mange smarte teknologier for at gøre kørslen mere sikker og behagelig. Den har aktive sikkerhedssystemer som ESP, bremseassist, og direkte måling af dæktryk.

Xenonlys med syv lysprogrammer hjælper føreren med at se bedre om natten. Bilen har også City-Notbremssystem til at undgå ulykker i byen, samt en sporskifte-assistent som advarer føreren, hvis bilen begynder at skifte bane uden blinklys.

Bilen kan også udstyres med ekstra funktioner. Træthedsovervågning og vejskiltegenkendelse gør kørslen nemmere og sikrere. Adaptiv fartpilot med bremsefunktion sikrer, at bilen holder den rette afstand til andre køretøjer.

Indenfor passiv sikkerhed har C-MAX front-, side- og hovedairbags samt en parkeringsassistent med querverkehr-erkennungsfunktion, som hjælper med at parkere bilen.

Hvad koster en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stopp Titanium i grøn ejerafgift?

En Ford C-MAX koster i 2024 ca. fra 1.280 kr til 12.560 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Ford C-MAX til service?

Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium anbefales at gå til service hver 12. måned eller efter 20.000 km. Dette gælder for både benzin- og LPG-modellerne. Regelmæssig service sikrer, at bilens aktive sikkerhedssystemer som ESP, bremsesystem og dæktrykmåling fungerer optimalt.

God vedligeholdelse kan også forebygge reparationer på de mest almindelige dele, som kan gå i stykker, såsom bremser og dæk. Det er vigtigt at følge disse anbefalinger for at undgå høje værkstedsomkostninger og holde bilens driftssikkerhed intakt.

Hvilke dele på en Ford C-MAX går mest i stykker?

Bremserne, dæktrykmålingen og lysene oplever ofte problemer på en Ford C-MAX. Købere bør være opmærksomme på disse dele.

  1. Bremser: Ford C-MAX bremser slides hurtigt og kan kræve hyppig udskiftning. Dette er en almindelig udfordring for mange ejere.
  2. Direkte måling af dæktryk: Dæksensorerne kan fejle ret ofte, hvilket medfører unøjagtige aflæsninger eller ingen aflæsninger overhovedet.
  3. Xenonlys: Xenonlys med syv lysprogrammer har tendens til at opleve hyppige udfald, hvilket kan påvirke sikkerheden under kørsel om natten.

Vær opmærksom på disse potentielle problemer, når du køber en brugt Ford C-MAX.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford C-MAX?

Garantien på en Ford C-MAX 1.5 EcoBoost Start/Stop Titanium dækker i op til 3 år eller 60.000 km, alt efter hvad der kommer først. Købere bør bemærke, at denne garantiperiode gælder både nye og brugte køretøjer inden for de nævnte grænser.

Ford tilbyder denne garanti for at sikre, at bilejerne får dækket eventuelle mekaniske fejl eller fabrikationsfejl i motoren og andre vigtige dele. Hvis din bil har brug for reparation inden for garantiperioden, skal du kontakte din lokale Ford-forhandler.

Hvad dækker garantien på en Ford C-MAX?

Garantien på en Ford C-MAX dækker mange vigtige dele. Motoren, gearkassen og drivakslen er beskyttet i garantiperioden. Hvis noget går i stykker inden for denne tid, kan det blive repareret eller udskiftet uden ekstra omkostninger.

Elektriske systemer som batteri og ledninger er også dækket. Dette sikrer, at bilen kører problemfrit og sikkert.

Derudover inkluderer garantien også rustbeskyttelse. Denne dækning hjælper med at holde karosseriet fri for rustskader. Indvendige dele som sæder og instrumentbræt kan også være del af garantien, hvis der opstår fejl.

Det giver bilkøbere ro i sindet, når de køber en brugt Ford C-MAX.

Guides til andre varianter af Ford C-MAX

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 30.05.2024, 14.56.33

Opdateret 30.05.2024, 14.56.33

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel