Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC (Årgang 05/2018 - 05/2019)

Købsguide: Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC (05/2018 - 05/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC?

Før du køber en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC, er det vigtigt at kende til bilens styrke og ydelse. Denne model har en kraftig motor med 340 hestekræfter og et moment på 700 Nm.

Dette giver bilen hurtig acceleration og god kørestabilitet, selv ved høje hastigheder. Dog skal du være opmærksom på de månedlige omkostninger, som kan være høje på grund af bilens luksuspris.

Bilen kommer med en to års køretøjsgaranti og en imponerende 30 års garanti mod korrosion.

Det er også godt at vide, at der findes flere motorvarianter af Mercedes CLS, hvis denne specifikke model ikke passer til dine behov. Tekniske specifikationer som brændstofforbrug, CO2-udledning og forsikringsklasser er også vigtige at tjekke, før du beslutter dig.

Med disse oplysninger kan du bedre vurdere, om Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC er den rette bil for dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d kommer i forskellige udgaver. Hver model har sin egen unikke sæt af funktioner.

  1. 400 d 4MATIC 9G-TRONIC: Denne version har firehjulstræk, hvilket gør bilen stabil på vejene. Den har også en avanceret automatgearkasse med ni gear, som sikrer en glidende kørsel.
  2. 450 4MATIC 9G-TRONIC: Udstyret med en kraftigere motor for dem, der ønsker mere styrke bag rattet. Har ligeledes firehjulstræk og en ni-trins automatgearkasse.
  3. 300 d 9G-TRONIC: For dem, der søger effektivitet, tilbyder denne model en mindre motor men beholder den glatte ni-trins automatgearkasse for let kørsel.
  4. 350 d 4MATIC 9G-TRONIC: En god mellemvej mellem kraft og økonomi, denne variant kombinerer firehjulstræk med en solid motor og ni-trins automatgearkasse for optimal ydelse.

Disse varianter giver købere mulighed for at vælge den Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d, der bedst passer til deres behov, hvad enten de er ude efter kraft, økonomi eller et sted midt imellem.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d har mange gode egenskaber og nogle få ulemper. Her er en liste over de mest bemærkelsesværdige fordele og ulemper.

Fordele:

  1. Høj ydelse: Den har en motor med 340 hestekræfter, der giver meget kraft.
  2. Lavt brændstofforbrug: Bilen bruger kun 6,8 liter pr. 100km (16,7 km/L)
  3. Stort bagagerum: Der er plads til meget i bagagerummet, som er på 445 liter.
  4. Glidende gearskifte: Med sin ni-trins automatgearkasse byder den på nem manøvrering.
  5. Gode køreegenskaber: Bilen kører godt takket være sit velbyggede karosseri.
  6. Stærke lysfunktioner: Har gode lys- og synsfunktioner for sikkerheden.

Ulemper:

  1. Dårligt udsyn: Udsynet er ikke så godt fra førersædet.
  2. Dyrt tilvalg: Store brændstoftanke fås kun som ekstra udstyr.
  3. Høje omkostninger: Denne model er dyr både at købe og holde.
  4. Nøgleløst system under middel: Systemet til nøgleløs adgang kan være bedre.

Denne liste viser klart, hvad man kan forvente af denne bilmodel fra Mercedes-Benz før et køb.

Hvordan klarer Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d sig i test?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d viser gode resultater i tests. Bilen bruger 6,8 liter diesel per 100 km og udleder 215 g CO2 per km. Dette giver den høje score i forureningstests, hvor den får 48 ud af 50 mulige point.

Bilens firehjulstræk sikrer, at de 700 Nm fra dens tre-liters dieselmotor effektivt bliver overført til vejen.

Bilens bremser fungerer også rigtig godt. De stopper bilen på kun 34,1 meter fra en fart på 100 km/t. Den klarer sig fint i ADAC EcoTest med tre ud af fem stjerner. Plus, den har god beskyttelse for fodgængere og kommer med et system, der automatisk bremser for fodgængere i nødsituationer.

Dette gør Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d til et stærkt valg for dem, der kigger efter brugte biler til salg i S-klassen segmentet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Leder du efter en bil som Mercedes CLS Coupé 400 d? Der er mange gode alternativer på markedet. Disse biler tilbyder lignende luksus, ydeevne og teknologi.

  1. BMW 6-serie Gran Turismo: Denne bil byder på komfort og plads. Den har en stærk motor og avanceret teknologi til chauffører.
  2. Audi A7 Sportback: Audi A7 er kendt for sit elegante design og kraftfulde køreegenskaber. Den har også højteknologisk udstyr indeni.
  3. Jaguar XF: Jaguar XF skiller sig ud med sit unikke design og sporty ydeevne. Bilen er rummelig og har et luksuriøst interiør.
  4. Volvo S90: Volvo S90 er berømt for sin sikkerhed og komfort. Den kommer med avancerede sikkerhedsfunktioner og en rummelig kabine.
  5. Porsche Panamera: Porsche Panamera leverer exceptionel ydeevne samtidig med, at den har et luksuriøst interiør. Denne bil er perfekt for dem, der søger fart og komfort.
  6. Maserati Ghibli: Maserati Ghibli byder på italiensk elegance og kraftfulde motorvalg. Bilen tilbyder en eksklusiv køreoplevelse med sit detaljerede interiør.

Disse biler er alle gode valg for folk, der leder efter brugte til salg, der matcher Mercedes CLS Coupé 400 d's luksusniveau, ydelse og teknologiudstyr.

Hvor langt kører Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC bruger 6,8 liter brændstof hver 100km (16,7 km/L) Dette tal kommer fra EcoTest, hvor bilen blev testet. Den fik 12 point ud af 60 for sit brændstofforbrug.

Dette viser, hvor effektiv den er med diesel. Bilen klarer sig godt for folk, der vil have en bil, som kører langt på literen.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC?

Den har en nyudviklet dieselmotor. Motoren yder 340 hk og har et moment på 700 Nm. Dette giver bilen masser af kraft. Brændstofforbruget ligger på 6,8 l/100km (16,7 km/L) hvilket er godt for en bil af denne størrelse.

Kraften og økonomien gør den til et godt valg for dem, der søger en stærk og effektiv bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC leverer en kraftfuld præstation med sine 340 hestekræfter. Denne bil kombinerer styrke og elegance, hvilket gør den til et attraktivt valg for dem, der søger både ydeevne og stil.

Med denne motor kan købere forvente en bil, der klarer både bykørsel og lange ture på motorvejen med lethed.

Den har også et imponerende moment på 700 Nm. Dette betyder, at bilen hurtigt kan accelerere fra stillestående til højere hastigheder. Dette høje moment er særligt nyttigt i situationer, hvor hurtig acceleration er nødvendig, som f.eks.

ved overhalinger. Kombinationen af høje hestekræfter og stort moment sikrer, at Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC lever op til bilkøberes forventninger om en dynamisk og sjov køreoplevelse.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC er sat til 250 km/t. Denne hastighed er fastsat gennem elektronisk begrænsning. Den kraftfulde motor i bilen yder 340 hestekræfter og et drejningsmoment på 700 Nm, hvilket giver bilen evnen til hurtigt at nå sin maksimale hastighed.

Denne model er designet til dem, der sætter pris på både styrke og stil.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC klarer sprinten fra stilstand til 100 km/t på kun 5,0 sekunder. Denne imponerende acceleration skyldes bilens kraftfulde diesel motor, som leverer 340 hestekræfter og et drejningsmoment på 700 Nm.

Kraften i motoren gør denne bil til et hurtigt valg for dem, der søger både luksus og ydelse.

Den bruger en avanceret 9G-TRONIC automatgearkasse, som hjælper med at overføre motorens kraft jævnt og effektivt til alle fire hjul gennem 4MATIC firehjulstræk systemet. Dette giver en stabil og sikker acceleration under forskellige kørselsforhold.

Med disse egenskaber står Mercedes-Benz CLS Coupé klar til at levere en spændende kørselsoplevelse.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d er stor og bred. Den måler i længden, bredden og højden, hvilket giver den et elegant og muskuløst udseende. Bagagerummet imponerer også med sine 445 liter, hvilket er mere end mange andre biler i samme klasse kan tilbyde.

Med så meget plads kan du nemt have store tasker med på rejse. Dens design sørger for, at den ikke kun ser godt ud, men også er praktisk for familier eller dem, der har brug for plads til sportsgrej eller indkøb.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Bagagerummet i Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d er stort. Det kan holde 445 liter. Dette er godt for dem, der har brug for plads til tasker eller indkøb. Hvis man skal have mere med, kan bagagerummet gøres større til 775 liter.

Dette gør bilen praktisk for familier eller folk, der rejser meget.

Åbningen til bagagerummet er også stor. Dette gør det let at læsse ting i og ud af bilen. Om man skal have store kufferter med, eller bare dagligvarer, hjælper den store åbning meget.

Mercedes lavede denne bil fra maj 2018 til maj 2019, så den er ret ny.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Ja, man kan få anhængertræk på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d. Dette gør bilen mere alsidig. Med anhængertræk kan man trække trailers eller både. Det er godt for folk, der har brug for at transportere store ting.

Mercedes-Benz giver også flere motorvarianter. Disse inkluderer 450 4MATIC 9G-TRONIC og 300 d 9G-TRONIC. Med en stærk motor på 340 hk og et moment på 700 Nm, er CLS 400 d kraftfuld.

Denne bil er både hurtig og kan trække meget.

Hvad må en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d trække på anhængertrækket?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d kan trække op til 2.100 kg med bremser på sit anhængertræk. Dette gør bilen stærk og klar til at håndtere store trailere eller campingvogne.

Kraften kommer fra bilens motor, som yder 340 hestekræfter og har et drejningsmoment på 700 Nm. Denne kombination sikrer, at bilen kan trække tung last uden problemer. Det er godt for folk, der har brug for en bil, som kan mere end bare at køre hurtigt.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Til Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d findes der mange fælge. Man kan vælge mellem forskellige størrelser, designs og materialer. Nogle fælge har AMG-design, som giver bilen et sporty udseende.

Man kan også vælge fælge i forskellige farver for at passe til bilens udseende.

Der findes fælge med forskelligt diameter, bredde og boltmønster. Dette betyder, at man kan finde den perfekte fælg til sin kørestil og bilens udseende. Man kan også købe fælgepakker, som er lavet specielt til vinter- eller sommerdæk.

Dette gør det nemt at skifte dæk efter sæsonen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Vælg vinterdæk der passer til Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d's krav. Gode dæk giver bedre greb på glatte veje. Kig efter dæk, som kan klare tung sne og is. Michelin og Continental laver dæk, som er gode til vintervejr.

Sørg for, at dækkene passer til bilens størrelse og vægt.

Det er smart at vælge dæk med høj kvalitet. Disse holder længere og sikrer, at bilen kører godt om vinteren. Tjek også, at dækkene har symboler, der viser, de er testet for vinterbrug.

Dette hjælper dig med at køre sikkert i dårligt vejr.

Hvor sikker er en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d er pakket med sikkerhedsfunktioner. Den har førerassistentsystemer, som hjælper med at holde bilen sikker på vejen. Disse omfatter systemer for at undgå sammenstød, hjælpe med at parkere og holde øje med blindvinkler.

Bilen har også airbags, bæltestrammere og et Pre-Safe system. Dette system kan forberede bilen, hvis den føler et sammenstød er tæt på. Børnesikkerhed er også tænkt ind i designet med særlige funktioner for de små.

CLS gør også meget for at beskytte dem udenfor bilen. Den har bløde elementer til fodgængere, hvis en ulykke skulle ske. Plus, den har en nødbremsningsassistent, der specifikt ser efter fodgængere.

Med lavt brændstofforbrug og lave emissioner hjælper den med at passe på miljøet også. Kort sagt, denne bil er bygget til at være så sikker som mulig, både for dem indeni og udenfor bilen.

Hvordan er interiøret i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Interiøret i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d er både rummeligt og godt udstyret. Kabine rummer flaskeholdere, kopholder og et stort opbevaringsrum under midterarmlænet. Dette gør det nemt at have drikkevarer og småting inden for rækkevidde.

Handskerummet er stort nok til at holde vigtige ting sikre. Det kan også låses og køles, hvilket er smart til længere ture.

Bagsædepladsen passer til folk op til 1,80 m høje. Dette betyder, at de fleste vil sidde komfortabelt bag i bilen. Med sådan en indretning viser bilen sig praktisk for familier eller dem, der ofte kører med passagerer.

Den smarte udformning af kabine gør Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d til et godt valg for dem, der ønsker komfort og stil i deres bil.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d har plads til fem mennesker. Foran kan personer op til 1,95 m sidde komfortabelt. På bagsædet passer det bedst for personer op til 1,80 m. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller grupper, der ønsker en luksuriøs køretur med plads til alle.

Den er designet med tanke på komfort og rummelighed, hvilket gør den ideel til lange ture.

Hvilket lydsystem har en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

I Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d finder man et avanceret lydsystem. Dette system giver adgang til en masse multimedia og forbindelsesmuligheder. Mediet i midten styrer alt dette. Det lader dig spille musik og bruge andre lydfiler gennem forskellige tilslutninger.

Lyden i denne bil er klar og fyldig, hvilket gør køreturen mere behagelig. Lytter du til musik, podcast eller radio, får du en god oplevelse. Dette lydsystem passer perfekt til dem, der sætter pris på god lyd, mens de kører.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d er fyldt med smart teknologi. Den kan forbinde sig til mange apps, der gør køreturen bedre og nemmere. Her er nogle af de apps, man kan bruge:

  1. Musik - og medieapps som Spotify til at streame musik direkte i bilen.
  2. Navigationssystemer som Google Maps, der hjælper med at finde vej.
  3. Klimakontrolapps giver mulighed for at justere varme og aircondition fra en smartphone.
  4. Standvarmeren kan tændes eller slukkes med en app på telefonen, så bilen er varm eller kølig, når man stiger ind.
  5. Telefonopkald og besked - apps via Bluetooth, så man sikkert kan snakke i telefon uden at fjerne hænderne fra rattet.
  6. Parkeringshjælp - apps hjælper med at finde parkeringspladser nær ens destination.
  7. Brændstofforbrugsapps holder øje med, hvor meget diesel bilen bruger, så man kan planlægge tankning bedre.

Disse apps gør det komfortabelt og praktisk at eje en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d.

Opdateres softwaren i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d automatisk?

Der er ingen klar information om, at softwaren i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d opdateres automatisk. Købere skal muligvis tage deres bil til en forhandler for at få den nyeste software.

Dette kan være vigtigt for bilens funktioner og ydeevne.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil endnu mere unik og skræddersyet til dine behov.

  1. AMG stylingpakke: Giver bilen et mere sporty look med specielle kofangere og sideskørter.
  2. Multibeam LED forlygter: Sikrer bedre synlighed om natten med avanceret lys teknologi.
  3. 20-tommer aluminiumsfælge: Opgraderer bilens udseende med større og flottere hjul.
  4. Anhængertræk: Gør det muligt at trække trailere eller campingvogne, perfekt til ferier eller flytning.
  5. Lædersæder: Tilføjer luksus og komfort med førsteklasses læderindtræk.
  6. Avanceret lydsystem: Nyd musik i høj kvalitet med et topmoderne lydanlæg.
  7. Parkeringsassistent: Hjælper dig med at parkere bilen nemt, selv i små rum.
  8. Tonede ruder: Beskytter mod solens stråler og giver privatliv indeni bilen.
  9. Navigationssystem: Fører dig hurtigt og nemt frem til din destination med opdaterede kort.
  10. Trådløs mobiloplader: Holder din telefon opladet under kørsel uden brug af kabler.

Disse ekstraudstyr gør Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d endnu mere tiltalende for dem, der ønsker en bil, der skiller sig ud fra mængden med både stil og funktionalitet.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

I en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d finder man avanceret teknologi. Bilen har en kraftfuld dieselmotor med 340 hk, der arbejder sammen med en glat ni-trins automatisk gearkasse. Dette sikrer hurtige og præcise skift mellem gear.

Til at styre bilens fart og retning bruges også firehjulstræk, som giver bedre kontrol under alle vejrforhold. Denne model tilbyder forskellige affjedringssystemer inklusive luftaffjedring, som justerer sig efter vejen for at give en mere behagelig kørsel.

Bilen kommer også med en række smarte funktioner for at gøre køreturen nemmere og sikrere. Dens klimaanlæg er udstyret med aktive kulfiltrer og separate temperaturindstillinger til bagsædet, så alle passagerer kan nyde turen i komfort.

For ekstra bekvemmelighed kan man styre standvarmeren via smartphone, hvilket betyder, at man kan varme bilen op, før man stiger ind. Sikkerhedsteknologier som adaptiv fartpilot og blindvinkelassistent hjælper med at beskytte føreren og passagererne på vejene.

Hvad koster en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d AMG Line 4MATIC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes CLS400 d koster i 2024 ca. fra 6.020 kr til 8.180 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d til service?

En Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d skal til regelmæssig service. Dette er vigtigt for at bilen kan køre godt og sikkert. Serviceintervaller kan variere baseret på hvor meget bilen bruges og hvordan den køres.

Det er en god idé at tjekke bilens manual eller tale med en autoriseret forhandler for at få de nøjagtige oplysninger om serviceplanen.

Ved service efterses bilen for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Dette inkluderer motor, bremser, og andre vigtige dele. Hvis man følger den anbefalede serviceplan, hjælper det med at holde bilen i god stand og kan forebygge større reparationer i fremtiden.

Hvilke dele på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d går mest i stykker?

Der er ingen specifikke data om, hvilke dele på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d går mest i stykker. Uden detaljeret information kan vi ikke lave en liste over svagheder for denne model. Købere bør altid tjekke bilens historik og få den inspiceret af en fagperson før køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Mercedes giver en to-årig garanti på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d. Dette betyder, at bilen er dækket mod fejl i to år fra den dag, den bliver købt. De tilbyder også beskyttelse mod rust i tredive år.

Garantien sikrer, at hvis der opstår problemer, kan de blive fixet uden ekstra omkostninger for ejeren inden for denne periode.

Hvad dækker garantien på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d?

Garantien på en Mercedes-Benz CLS Coupé 400 d sikrer køberen mod fejl i to år. Den dækker de fleste dele og reparationer, der er nødvendige på grund af produktionssvigt. Ud over den to-årige garanti tilbyder Mercedes en meget lang garanti mod gennemtæring.

Denne rustgaranti varer i 30 år og beskytter bilens krop mod rustskader. Dette giver ekstra tryghed for ejeren om, at bilen vil holde sig flot og fri for gennemtæring i mange år.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.35

Opdateret 10.09.2024, 14.36.35

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel