Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS (Årgang 10/2016 - 08/2018)

Købsguide: Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS (10/2016 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS?

Mercedes GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS har en batteri på 8,7 kWh, men kun kører 27 km på ren el. Brændstofforbruget ligger på 6,4 liter pr. 100km (16,7 km/L) i hybridmode med fuldt opladet batteri og øges til 8,3 liter pr.

100km (12,5 km/L) når batteriet er tomt. Denne bil passer godt til mange forskellige købere som familier, de der kører meget i byen eller lange ture, og dem der ønsker en bil der er sjov at køre i.

Den blev lavet fra oktober 2016 til august 2018 og klarer sig godt i tests med kraftig acceleration og sikker kørsel. Dog, har den fået kritik for vinduernes lukkekraft og børnesikring i visse tests.

En vigtig detalje er også, at selvom dens startpris er høj, så kommer den ikke med al udstyr inkluderet. Ting som parkeringshjælp koster ekstra. Købere bør overveje disse faktorer nøje.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLC 350 e Coupé?

Mercedes GLC 350 e Coupé kommer i forskellige udgaver. Alle har de særlige egenskaber, der passer til forskellige behov.

  1. Standardudgaven har LED high performance forlygter og svingbart træk (elektrisk). Den giver god belysning om natten og gør det nemt at have en trailer med.
  2. Luksusversionen tilføjer fuld LED forlygter, læderrat, og el komfortsæder. Disse features øger kørekomforten betydeligt.
  3. Sportspakken inkluderer specielle fælge og en sporty kabineindretning. Dette valg er perfekt for dem, der ønsker et mere dynamisk udseende og følelse.
  4. Teknologipakken bringer avanceret udstyr som musikstreaming via bluetooth og opdateres software automatisk. Ideel for tech-elskere.
  5. Sikkerhedspakken styrker bilens sikkerhedsfeatures med yderligere systemer som hjælper med at beskytte passagererne bedre i tilfælde af uheld.

Hver variant er designet til at opfylde bestemte krav og præferencer, hvilket gør det muligt for købere at vælge netop den version af Mercedes GLC 350 e Coupé, der passer bedst til deres livsstil og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLC 350 e Coupé?

FordeleUlemper
- Plug-in hybrid teknologi kombinerer benzin og elektrisk kraft.- Begrænset rækkevidde på 27 km i ren eldrift.
- Høj kvalitet og komfort i kabinen.- Prisen kan være høj for nogle købere.
- Avancerede funktioner som parkeringshjælp forbedrer køreoplevelsen.- Benzinforbrug på 6,4 liter pr. 100km (16,7 km/L) kan være ulempe for nogle.
- God ydeevne med 211 hk benzinmotor og 116 hk elektrisk motor.- Bagagerummet kan være mindre end forventet pga. coupédesign.
- Bilens coupéartede linjer giver et sporty udseende.- Anhængertræk og lasteevne kan være begrænsede.

Hvordan klarer Mercedes GLC 350 e Coupé sig i test?

Mercedes GLC 350 e Coupé viser gode resultater i test. Med et batteri, der oplades til 8,7 kWh og giver 27 km på ren eldrift, imponerer den som en hybridbil. Denne model bruger kun 6,4 liter benzin hver 100 km, når batteriet er fuldt.

Men med et tomt batteri stiger forbruget til 8,3 liter pr. 100km (12,5 km/L) Det viser sig, at bilen kan køre op til 630 km med både fuld tank og opladet batteri. Dette falder en smule til 605 km, hvis batteriet er tomt.

Disse tal gør Mercedes GLC 350 e Coupé til et stærkt valg for de, der ønsker en bil med både benzin- og elmotor.

Denne bil udnytter sin elektriske del godt og viser, at den er bygget til at mindske omkostninger ved kørsel. Testene fremhæver dens evne til at blande komfort med effektivitet. Køberne vil finde, at den lever op til Mercedes' løfte om kvalitet og ydeevne, selv som en mere miljøvenlig hybridmodel.

Med disse egenskaber holder Mercedes GLC 350 e Coupé sig stærkt blandt konkurrenterne i hybridbilskategorien.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLC 350 e Coupé?

Der findes mange andre biler, som ligner Mercedes GLC 350 e Coupé. Disse biler kan også være gode valg for folk, der kigger efter en ny bil.

  1. Lexus NX 300h: Denne bil har ikke plug-in, men den kører stadig godt og bruger lidt brændstof. Folk vælger ofte denne bil for dens pålidelighed og komfort.
  2. Audi Q5 Hybrid: Audi Q5 er kendt for sin stærke motor og luksus indeni. Den har også en hybrid version, som gør den mere økonomisk med brændstoffet.
  3. BMW X3 xDrive30e: BMW X3 er en anden SUV, som har en hybrid motor. Den byder på god plads indeni og kraftfulde køreegenskaber.
  4. Volvo XC60 T8: Volvo XC60 T8 er en plug-in hybrid, som giver god brændstoføkonomi og stærke præstationer. Folk elsker dens sikkerhedsfunktioner og luksuriøse følelse indeni.
  5. Porsche Cayenne E-Hybrid: For dem der vil have mere power samtidig med at spare på benzin, er Porsche Cayenne E-Hybrid et godt valg. Den kombinerer fantastisk ydeevne med miljøvenlighed.

Disse alternativer tilbyder forskellige egenskaber og priser, så det er vigtigt at sammenligne dem alle før man beslutter sig for sin næste bil.

Hvor langt kører Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS på literen?

Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS bruger 6,4 liter benzin pr. 100km (16,7 km/L) hvis batteriet er fuldt opladet. Dette tal stiger til 8,3 liter pr. 100km (12,5 km/L) når batteriet er tomt.

Dette viser en forskel i forbruget afhængigt af batteriets tilstand. Denne bil kombinerer el og benzin for at køre længere på mindre brændstof. Denne information er vigtig for bilejere, der ønsker at spare på brændstof og samtidig have en kraftfuld bil.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS?

Denne bil har en plug-in hybridmotor. Den kombinerer en 211 hk turbobenzinmotor med en 116 hk elektrisk motor. Samlet giver de to motorer bilen 320 hk og op til 560 Nm i drejningsmoment.

Dette giver bilen god kraft og acceleration. Batteriet til den elektriske motor kan oplades og har en kapacitet på 8,7 kWh. Denne type motor gør bilen både kraftfuld og mere miljøvenlig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS?

Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS kommer med en kraftig motor. Samlet har den 320 hestekræfter (HK). Denne kraft kommer fra to dele. Den ene er en turbobenzinmotor på 211 HK.

Den anden del er en elektrisk motor på 116 HK. Disse to arbejder sammen for at give bilen sin styrke.

Denne bil bruger plug-in hybrid teknologi. Dette betyder, at den kan køre på både benzin og elektricitet. Med denne kombination får man både kraft og effektivitet i én bil. Mercedes GLC Coupé 350 e er derfor et godt valg for dem, der vil have en stærk og moderne bil.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS?

Artiklen nævner ikke direkte tophastigheden for en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS. Købere, der overvejer denne bil, må kigge andetsteds for specifikke tal.

Denne detalje kan være vigtig for dem, der vægter hastighedspræstationer højt. Det er en god idé at tjekke bilens manual eller spørge en forhandler for at få den mest nøjagtige information om bilens evner.

Sådan indsigt hjælper med at træffe en informeret beslutning om køb.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS kan nå fra 0 til 100 km/t på blot 3,6 sekunder. Dette viser, at bilen er meget hurtig. Den kraftfulde motor og avancerede teknologi gør dette muligt.

Bilkøbere, der leder efter en bil med stærk acceleration, vil finde denne model interessant. Den kombinerer luksus med imponerende ydeevne.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Mercedes GLC 350 e Coupé har en længde på 4,73 meter. Den er 1,89 meter bred og 1,6 meter høj. Dette giver bilen et sporty og elegant udseende. Størrelsen på bilen gør, at den skiller sig ud på vejen.

Bagagerummet i bilen rummer 330 liter, når alle sæder er oppe. Falder bagsæderne ned, vokser pladsen til 720 liter. Dette viser, at bilen er praktisk, selv med dens coupéform. Den kan let håndtere både daglige gøremål og længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Bagagerummet i en Mercedes GLC 350 e Coupé rummer 330 liter, når bagsæderne står op. Slår man bagsæderne ned, vokser pladsen til 720 liter. Der er dog kun lidt plads under bagagerumsbunden, mindre end 25 liter.

Dette viser, at bilen har god plads til både daglig brug og længere ture. Købere skal tænke over, hvor meget de skal have med, når de vælger denne bil.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Ja, man kan få anhængertræk som ekstra udstyr til Mercedes GLC Coupé 350 e. Dette gør det muligt at trække mindre vogne eller andet bag bilen. Det er vigtigt at montere anhængertrækket rigtigt og følge bilens angivne specifikationer for sikker brug.

Mercedes GLC Coupé 350 e har teknologi, der hjælper med at holde kørslen stabil, selv når man trækker noget efter sig. Man skal dog altid tjekke, at anhængertrækket passer til bilen og er sikkert at bruge.

Det er en god ide at tale med en fagperson, før man vælger anhængertræk.

Hvad må en Mercedes GLC 350 e Coupé trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLC 350 e Coupé kan have et anhængertræk monteret. Men det er vigtigt at vide, hvor meget den kan trække. Dette tal kan variere. For at få det nøjagtige tal, skal man tjekke bilens manual eller spørge en forhandler.

Det sikrer, at man ikke overbelaster bilen, når man trækker tunge ting.

Det er også en god idé at tænke over, hvad man skal bruge anhængertrækket til. Skal det bruges til en campingvogn, en båd eller noget helt tredje? Dette kan hjælpe med at bestemme, om bilen passer til ens behov.

Husk altid at tjekke lovens krav om træk af anhænger. Denne information hjælper bilkøbere med at lave et klogt valg.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Mercedes GLC 350 e Coupé tilbyder forskellige fælge. Disse giver bilen et unikt look og kan forbedre køreoplevelsen. Her er nogle af de muligheder, man har:

  1. Aluminiumsfælge i flere designs: Man kan vælge mellem mange stilarter, der passer til ens smag.
  2. Letvægtsfælge for bedre ydeevne: Disse fælge reducerer bilens samlede vægt.
  3. Sporty fælge for et mere aggressivt look: Giver bilen en skarpere profil på vejen.
  4. Vinterfælge designet til koldt vejr: Sikrer bedre greb under is og sne.
  5. Fælgstørrelser varierer fra 18-tommer til 20-tommer: Størrelsen afhænger af købers behov og bilens specifikationer.
  6. Tilbehør som låsebolte og centerkapsler: For ekstra sikkerhed og stil kan man tilføje disse elementer.

Forskellige finishmuligheder, inklusiv blankpoleret, matsort eller sølvfarvet: Dette giver mulighed for personliggørelse ud over standardvalgene. Man bør tale med en autoriseret Mercedes-forhandler for at se alle de mulige valg til Mercedes GLC 350 e Coupé.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Valg af vinterdæk er vigtigt for sikkerhed og ydeevne i koldt vejr. Her er en guide til at vælge de rigtige dæk til en Mercedes GLC 350 e Coupé.

  1. Tjek dækmærkningen. Søg efter M+S, 3PMSF eller begge. Dette betyder, at dækket er testet og godkendt til sne og is.
  2. Overvej dækstørrelse nøje. Brug altid den størrelse, der anbefales af bilproducenten, for at sikre optimal pasform og ydeevne.
  3. Vurder gummiblandingen. Vinterdæk har en blødere gummiblanding, der bevarer fleksibiliteten i koldt vejr.
  4. Se på mønsterdybden. En dybere mønsterdybde giver bedre greb på sne og is.
  5. Overvej støjniveauet fra dækkene. Nogle vinterdæk kan være højere end sommerdæk, men søg efter dem, der blander godt greb med lavt støjniveau.
  6. Tænk over prisen versus levetiden for dækkene. Investering i højere kvalitetsdæk kan spare penge på lang sigt grundet længere levetid.
  7. Læs anmeldelser og testresultater fra andre GLC 350 e Coupé ejere for at finde de mest anbefalede mærker og modeller.
  8. Overvej funktionelle behov som sporty kørsel versus daglig pendling for at finde det rette balancepunkt mellem ydeevne og komfort.

Disse punkter hjælper købere med at træffe et informeret valg om vinterdæk til deres Mercedes GLC 350 e Coupé, så de kan nyde sikkert kørsel hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en Mercedes GLC 350 e Coupé?

En Mercedes GLC 350 e Coupé har mange sikkerhedsfunktioner. Den kommer med airbags, stabilitetskontrol og bremseassistance. Disse hjælper med at beskytte folk indeni bilen. Bilen har også systemer til at advare føreren om farer og hjælpe med at undgå ulykker.

Denne bil bruger teknologi til at holde passagererne sikre. For eksempel har den en automatisk nødbremse. Den kan stoppe bilen hurtigt, hvis der er noget i vejen. Bilen har også gode testresultater for sikkerhed.

Den beskytter godt, hvis der sker en ulykke.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Interiøret i Mercedes GLC 350 e Coupé er både smart og brugervenligt. Sæder og rat kan ændres, så de passer til næsten alle. Dette gør køreturen behagelig for chaufføren.

Lys og luft i bilen er nemme at styre. Man kan også nemt vælge hybrid-tilstande som opladning og el-drift med en særlig knap. Til musik og opkald er der FM-radio, CD-afspiller, Bluetooth og to stik til USB.

Bag i bilen er der god plads til benene, men ikke så meget plads over hovedet. Dette skyldes bilens design, som ligner en coupé. Nogle kan finde bilens menuer svære at bruge i starten.

Men de grundlæggende ting i bilen er simple at forstå og bruge.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLC 350 e Coupé?

En Mercedes GLC 350 e Coupé har plads til fem personer. Den er god for familier eller små grupper, der vil rejse sammen. Bilen giver alle passagerer nok plads til at sidde behageligt, så ture i bilen bliver rare for alle.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Mercedes GLC 350 e Coupé kommer med et godt lydsystem som standard. Den har FM-radio og CD-afspiller, så man kan lytte til musik eller nyheder. Bilen har også Bluetooth, som gør det muligt at streame musik fra telefonen og bruge den til opkald.

Der er to USB-porte, så man kan oplade enheder eller tilslutte musik.

Hvis man vil have mere, kan man købe ekstra udstyr. Dette inkluderer ting som TV-funktion, digital radio, Apple CarPlay, og Android Auto. Bilen har ekstra USB-porte og mulighed for at købe flere stikdåser.

Remote online er med i tre år for hybridmodellen. Dette lydsystem gør køreturen mere fornøjelig med mange valgmuligheder for underholdning.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Købere kan opgradere deres køreoplevelse med smarte apps i en Mercedes GLC 350 e Coupé. Bilen kommer med remote online som standard i tre år og mulighed for flere teknologiske tilføjelser.

  1. Apple CarPlay: Gør det nemt at bruge din iPhone i bilen. Du kan få adgang til musik, beskeder og opkald.
  2. Android Auto: Tilslut din Android-telefon for at bruge apps, musik og kort direkte fra bilens skærm.
  3. Mercedes Me Connect: Holder dig opdateret om bilens status, som brændstofniveau og låsesystemer.
  4. Digital Radio: Nyd klarere lyd og flere stationer med digital radio i bilen.
  5. Navigationsapps: Brug Ghk-apps til at finde vej uden besvær.
  6. Musikstreamingstjenester: Stream din yndlingsmusik direkte i bilen uden at bruge din telefon.
  7. E-mail-klienter: Læs og send e-mails sikkert mens du holder pause fra kørslen.
  8. Sociale Medier: Hold kontakt med venner og følg nyheder på sociale netværk uden at røre ved din telefon.
  9. Vejr-apps: Få de seneste vejrudsiger så du kan planlægge din tur bedre.

Hver app er designet til at gøre køreture mere behagelige, underholdende eller produktive uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLC 350 e Coupé automatisk?

Softwaren i en Mercedes GLC 350 e Coupé bliver opdateret automatisk. Dette betyder, at bilen altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer uden at ejeren skal gøre noget.

Disse automatiske opdateringer sikrer, at bilen kører så effektivt som muligt og giver bedre køreoplevelse.

Denne bil bruger også moderne teknologi til at forbinde med internettet. Det gør, at den kan hente opdateringer direkte. Det er en smart måde at holde bilen opdateret på, uden at man skal besøge en forhandler eller et værksted.

Alt dette sker trådløst og uden besvær for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Du kan gøre din Mercedes GLC 350 e Coupé endnu bedre med en masse smart tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle muligheder du kan vælge:

  1. LED - forlygter giver meget klart lys, så du ser bedre om natten.
  2. Parkeringssystemer hjælper dig med at parkere bilen uden besvær.
  3. Luftfjedring sikrer en glat køretur, selv på dårlige veje.
  4. En elektrisk bagklap åbner og lukker bagagerummet med et tryk på en knap.
  5. Kameraer rundt om bilen giver dig et godt overblik, så du nemt kan manøvrere.
  6. Avanceret parkeringssupport viser vej og gør det lettere at parkere i små rum.
  7. TV - funktion lader passagererne se shows og film på turen.
  8. Digital radio betyder masser af radiokanaler i klar lyd.
  9. Apple CarPlay og Android Auto gør det let at bruge din telefon sikkert, mens du kører.
  10. Ekstra USB - porte holder alle dine enheder opladet på lange ture.
  11. Du kan også få ekstra stikdåser til 12/230 V, så du kan bruge flere typer udstyr i bilen.

Disse valgmuligheder gør din Mercedes GLC 350 e Coupé både mere praktisk og sjovere at køre i.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Mercedes GLC 350 e Coupé er fyldt med avanceret teknologi. Bilen har adaptivt lys, der automatisk justerer sig efter vejen. Parkering bliver lettere med parkeringshjælp. Sikkerheden er i top med kollisionsadvarsel og nødbremsesystem.

For underholdning har bilen FM-radio, CD-afspiller og Bluetooth til musik og opkald. To USB-porte gør det nemt at oplade enheder. Hybridmodellen kommer med Remote online som standard i tre år.

Derudover kan ejere tilføje mere teknologi. Ekstraudstyr inkluderer TV, digital radio, Apple CarPlay og Android Auto for bedre forbindelse og underholdning. Disse tilføjelser gør køreturen sjovere og mere komfortabel.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4MATIC 7G-TRONIC PLUS i grøn ejerafgift?

En Mercedes GLC350 e koster i 2024 ca. fra 780 kr til 1.280 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes GLC 350 e Coupé til service?

En Mercedes GLC 350 e Coupé skal til service en gang om året eller hver 15.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører glat.

Det er vigtigt at følge denne tidsplan for service for at undgå større reparationer senere hen.

Under et servicebesøg tjekker mekanikeren mange dele af bilen. De ser på olie, filtre, bremser, og dæk. De sørger også for, at alle bilens systemer virker, som de skal. At holde sig til den anbefalede serviceplan beskytter køberens investering og sørger for, at bilen er sikker på vejen.

Hvilke dele på en Mercedes GLC 350 e Coupé går mest i stykker?

Mercedes GLC 350 e Coupé ejere kan opleve problemer med visse dele over tid. Her er en liste over de dele, der oftest går i stykker:

  1. Batteriet til den elektriske motor: Det taber kapacitet eller fejler efter mange års brug.
  2. Elektronikproblemer: Dette omfatter fejl i infotainmentsystemet, navigation og softwareopdateringer.
  3. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver kan forekomme hurtigere end forventet.
  4. Affjedring: Luftaffjedringssystemet kan få lækager eller andre funktionsfejl.
  5. Transmission: Automatgearkassen kan opleve hård skiftning eller forsinkelse.
  6. DPF (diesel partikel filter): Tilstopning sker oftere hos biler, der primært kører korte ture.
  7. Sædevarme: Systemet til sædevarme kan stoppe med at virke pga. elektriske fejl.
  8. Kølesystem: Lækager eller defekter i vandpumpen og termostaten giver overophedningsrisiko.

Disse er typiske problemområder for Mercedes GLC 350 e Coupé, som købere bør være opmærksomme på.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Garantien på en Mercedes GLC 350 e Coupé varer forskelligt. Det afhænger af, hvor bilen er købt. I mange lande dækker garantien i to år. Denne garanti hjælper med reparationer eller fejl, som ikke skyldes førerens fejl.

Købere skal tjekke garantien, når de køber bilen. Det sikrer, at de ved, hvad garantien dækker. Dette kan omfatte motorproblemer eller elektriske fejl. Det er vigtigt for ejere at kende detaljerne for at bruge garantien rigtigt.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLC 350 e Coupé?

Garantien på en Mercedes GLC 350 e Coupé dækker ofte dele, der har med sikkerhed og køreklarhed at gøre. Dette inkluderer systemer som bremsere og motordele. Dækningen kan også omfatte testresultater, som viser gode værdier for køreegenskaber og støjniveau indvendigt.

Men garantien dækker måske ikke skader på grund af normal slid eller skader fra ulykker.

Nogle dele relateret til bilens emission af skadelige stoffer er muligvis også dækket. Det skyldes bilens lave score i EcoTest på kun to stjerner for emissioner. Købere skal tjekke garantivilkårene nøje.

Vilkårene kan variere afhængigt af alderen og tilstanden på bilen ved købet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.07

Opdateret 27.09.2024, 14.47.20

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel