3 tips til det perfekte hjemmekontor

SPONSORERET:

Dette er sponsoreret indhold

Vi er flere og flere, der arbejder hjemmefra, enten fordi vi er selvstændige, arbejder med noget, der udelukkende drives online, eller en helt tredje mulighed. Muligheden for at arbejde hjemme er både et privilegium, men også en udfordring, hvis man ikke formår at skabe de rette rammer til det. I denne artikel vil vi hjælpe dig på vej med 3 gode tips til at skabe det perfekte hjemmekontor.

Komfort

Komfort kommer først i indretningen af det perfekte hjemmekontor. I et stillesiddende job er en god kontorstol en nødvendighed. Din krop har brug for god støtte og stabilitet, og det er hvad den rette kontorstol kan hjælpe dig med. Hvis ikke du vælger at investere i en ergonomisk kontorstol, kan du ende med rygsmerter og derfor risikere at mindske din arbejdsindsats. Derfor er kontorstolen vigtig, og du kan starte ved at se på disse: Ergonomiske kontorstole med indstillingsmuligheder. Et hæve-sænkebord er også en god ide til hjemmekontoret. Hvis man sidder ned og, vel at mærke, sidder stille det meste af dagen, er det en god ide at stå op. Det hjælper på din kropsholdning og er også godt for ryggen.

Motivation

Det bedste arbejde udføres med motivation. Find ud af, hvad der motiverer dig. Er det en voksende virksomhed? Så hav fokus på statistikker og tal og sæt dig daglige mål for, hvad du skal nå, inden din arbejdsdag er omme. Arbejder du for at have mere tid til familien? Så hæng billeder op af dem og nogle af de stunder, I har nydt sammen. Det kan også være, du arbejder hårdt for at komme på din drømmerejse, i så fald, print billeder ud af din drømmedestination og hæng det op på dit hjemmekontor, så du dagligt kan se på det. Det vigtigste er at give dit arbejde mening, og det gør du ved at finde ud af, hvorfor du gør det, og hvad lige netop din motivation er.

 

Struktur

Når man arbejder hjemmefra, er det vigtigt at planlægge sin dag for at opnå struktur. Aftal med dig selv, hvornår din arbejdsdag starter og slutter for at arbejde så effektivt som muligt. Hold også planlagte pauser, så du ved hvornår, du kan tage et break. Derudover er det en god ide at have orden; om det er i dine papirer eller mapper på computeren. På denne måde undgår du stress og en masse spildtid på at finde frem til det rette dokument.

Det perfekte hjemmekontor eksisterer først, når du ved hvad dine behov er, og hvordan du arbejder bedst. Derfor er det en god ide at teste forskellige ting af for at finde ud af, hvordan du opnår mest komfort, bliver mere motiveret eller mere struktureret.