Tre gode råd til, hvordan du undgår ekstragebyr, når du aflevere din leasingbil

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Når du vælger leasing af bil i hverdagen, så er der mange gode at hente. Du kan få en større sikkerhed i din økonomi, og du kan nemt og simpelt prøve flere biler over kortere tid, når du leaser. Dog er der nogle ting, som du skal være klar over, når du leaser en bil i hverdagen, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du undgår ekstra gebyr, når du vælger privatleasing. Mangler du efterfølgende mere information omkring privatleasing, eller vil du gerne have inspiration til din kommende leasingbil, så kan du læse mere på https://www.raunbiler.dk/.

Undgå større skader

Vil du gerne undgå et ekstragebyr, når du aflevere bilen tilbage, efter leasingperioden slutter, så er det vigtigt, at du ikke har større skader på bilen. Dette betyder, at det er en god ide, at du ikke har buler eller ridser i bilen, som kan blive dyre at fikse. Dog er det som oftest muligt, at du kan tilkøbe dig et smuthul i din kontrakt, når du først skriver under, hvor der står, at du ikke skal betale for eventuelle skader, når du aflevere bilen. Er dette dog ikke tilfældet, så er det her en god ide, at du passer på med ikke at få større skader på bilen. 

Ryd op og gør rent inde i kabinen

Vil du gerne undgå et større ekstragebyr, når du skal aflevere bilen tilbage, efter du har leaset den, så er det en god ide, at du rengør bilen indvendigt, så grundigt du kan. På denne måde undgår du at skulle betale for, at bilen skal sendes til rens, og du skal ikke betale for, hvis der er kommet større skader inde i bilen på grund af misvedligeholdelse. Det er altså derfor en god ide, at du gør rent i din bil, inden du afleverer den tilbage efter leasingperioden stopper. 

Kør ikke over dine kilometer

Når du leaser en bil privat, så skriver du som oftest under på, at ud udelukkende vil køre et vist antal kilometer i den periode, hvor du leaser den. Dette er udregnet i forbindelse med, hvilket behov du har i hverdagen, og det er denne aftale, som du betaler for hver måned. Det kan derfor være dyrt, at du køre flere kilometer end først aftalt, og vil du gerne undgå større ekstragebyr, når du skal aflevere bilen tilbage, er det altså en god ide, at du holder din indenfor grænsen af det antal kilometer, som du har skrevet under på.