Tre betænksomme gaver til den nybagte mor

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Er du i et forhold, hvor din kæreste eller hustru netop har født? Så ved du også, at det er en kæmpe omvæltning at sætte et barn i verden. Fra en dag til en anden, så skifter jeres fokus, og den lille guldklump bliver jeres helt store projekt de næste mange år af jeres liv. En anden ting, du vil opleve er, at fødslen tit kan være en hård og udmattende proces for din partner. Nogle tager fødslen i stiv arm. Andre får en decideret fødselsdepression. Uanset hvad, så er en fødsel en udmattende proces for kvinden. Som partner er det altså også op til dig at finde overskuddet i denne hårde og spændende tid. Når din partner er allermest træt og udmattet, så kan du finde energien og gøre dit for, at tilværelsen bliver lidt nemmere for din elskede familie. Er du en smule i tvivl om, hvad du kan gøre for at forsøde tilværelsen en smule for jeres nye familie, så kommer her tre betænksomme gaver til den nybagte mor.

 

Børneprodukter fra Done by Deer

Hvis ikke jeres hjem allerede flyder over med forskellige børne- og babyprodukter, så kan det bestemt anbefales at give din partner noget fra done by deer. Done by Deer er en danskejet firma med fokus mod familier med småbørn. Done by Deer prøver at skabe tidløst design i deres produkter, der samtidig skal lægge op til kreativ leg for barnet. Done by Deer fremstiller en række af spændende produkter velegnet til ethvert børneværelse som for eksempel aktivitetsstativer, badelegetøj, bamser, puslepuder, sengetøj og meget mere. Mangler i lidt ekstra til børneværelset, så kunne det slet ikke være en dårlig ide at komme hjem til mor med nogle gaver fra Done by Deer. 

 

Lækkert børnetøj

Lidt i tråd med ovennævnte punkt, så er lækkert børnetøj også en genial gave til den trætte mor på hjemmefronten. Gør dig et overblik over de forskellige butikker, og tag en rundtur, hvor du finder noget flot, stilet og sødt børnetøj til jeres nye familiemedlem. Det er endnu en gaveide, der næsten ikke kan gå i vasken. Medmindre du selvfølgelig køber noget, hun ikke bryder sig om.

 

Tilbyd hende en fridag

Noget af det vigtigste du kan tilbyde din partner og nybagte mor er en pause. I knokler sikkert begge meget for at få døgnrytmen til at gå op, men kvinden er stadig hårdere mærket af fødslen end dig. Tilbyd derfor at tage dig af jeres barn en fredag eller en lørdag, hvor hun kan få tid til at lave noget for sin egen skyld. Om det så er en tur i biografen, en tur ud med veninderne eller noget helt tredje. Det vigtige er, at hun får slappet af og taget en pause.