Bliv bilejer, men hjælp miljøet samtidig

SPONSORERET:

I Danmark er det mere end 1.850.214 familier der har en eller flere biler. Det, at have en bil er vigtigt i et land, hvor det ikke altid er muligt at tage det offentlige til de steder man skal. Skal du derfor have en bil, kan der være måder, hvorpå du kan få en men samtidig stadig tænke på miljøet.

Miljøet i fokus

Miljøet er mere og mere i fokus. Derfor kan det være vigtigt at overveje, hvordan man vil have en bil. Ved at købe en helt ny bil, kan det skade miljøet, da det udleder meget CO2 at producere en ny bil. Det er ofte større og kraftfulde biler, der giver den høje stigning i CO2 udledning.

Men hvad kan man gøre, når man bare virkelig skal have en bil for at komme rundt, men samtidig tænker på påvirkningen af miljøet. Man køber en brugt bil eller leaser en bil når man har behov for det. Her hos os, har vi masser af forskellige biler, man kan lease eller købe brugt.

Få den alternative bilferie

Her hos bilhandel.dk har vi brugte autocampere til salg. Det giver den helt unikke familieferie at kunne køre sydpå i en autocamper. Her kan man stoppe når man vil og har altid et sted at sove og lave sin mad. På den måde, kan man se mange flere ting, man måske ikke havde tid til eller mulighed for, hvis man tog flyet. Vi har mange forskellige brugte autocamper at vælge i mellem, med mulighed for både soltag, varme i sæder og klimaanlæg. Med priser fra 77.600 kr. til 923.780 kr. Så der er noget for enhver smag og kapacitet.

Køb en brugt bus til idrætsforeningen

Der findes mange små idrætsforeninger rundt omkring i landet, som ofte skal køre langt til stævner i fodbold, håndbold og lignende. Det kan være rigtig dyrt at pakke 4-5 biler for at få plads til alle mand. Det kan derfor være en rigtig god ide at købe en brugt minibus. Det vil både hjælpe miljøet ved at køre i en bus, men også spare en masse brændstof samtidig.

Vi har forskellige minibusser, der har plads til mere end 15 spillere, som både gør turen til kampene sjovere og skaber bedre sammenhold blandt spillerne. Dette kan også resultere ud i et bedre hold og større chance for at vinde kampene.

Dette vil i længden være bedre for klubben, men kan godt gå hen og blive lidt dyrt. Det kan derfor være en rigtig god ide at finde et godt lån med en lav ÅOP. Hos Ikano Bank er de kåret til bedst i test og du kan låne til dine drømme fra 5,5 % i rente.

Lease en bil

Hos bilhandel.dk kan du også lease en bil. Her har du mulighed for at lease en elbil, som er den bedste bil til at hjælpe miljøet. En leaset elbil kan leases fra 1.836 kr. om måneden og har endda automatisk gearkasse.

Foruden elbiler, har vi også andre biltyper du kan lease, herunder Cabriolet, Coupe, Hatchback, MPV, Sedan, Stadtioncar, 4×4, SUV og Varevogne. Du kan også lease biler med både manuel og automatisk gearkasse.

Har du brug for en varevogn til arbejdet eller andet, kan du også lease det. Lease en varevogn på 177 hestekræfter som kun har kørt 3.000 kilometer og er fra 2017.

Fordele ved brugte biler

Foruden at hjælpe miljøet ved ikke at købe ny bil, kan du også spare en masse penge på de brugte. Markedet for nye biler kan nemlig være dyrt, hvorimod brugte kan blive presset godt ned i pris. Det giver mulighed for en større bil med bedre komfort, end hvad du kunne bruge samme penge på i en ny bil.

Andre fordele er, at hvis du kun kører få kilometer om året, er der mange fordele ved at vælge en brugt bil med et par år på bagen. En leasingbil kan være godt til det formål, da den har fået alle de gennemgåede servicebesøg. Samtidig har den haft en større afskrivning end gennemsnittet af tilsvarende biler.

Ved at købe en brugt bil, behøver man nødvendigvis heller ikke optage et lån. På den måde kan man også spare på bilbudgettet. Skal man bare have en bil at køre i fra A til B, kan det også være en fordel at købe en brugt bil, da en billig en af slagsen måske holder nogle få år, inden den skal synes, hvorefter du kan købe en anden brugt bil, når den gamle ikke dur mere. Du kan dermed få bil i mange år, uden at skulle bruge mange penge på en ny bil. Derudover kommer du også til at prøve og køre i en masse forskellige biler.