Bilforhandler i Herning: få tjekket bilen, når du køber brugt

SPONSORERET:

Overvejer du at købe en ny bil? Et køb af bil er en enorm beslutning som kræver mange tanker og overvejelser. Mange penge er nemlig på spil. Ofte er det billigere at købe en brugt bil hos en bilforhandler  i stedet for at investere i en ny bil. Med en bil som er brugt får du meget mere bil for pengene. Hvis du for eksempel overvejer at eje en Audi, så kan en brugt Audi fra en bilforhandler være væsentligt billigere og derfor langt mere overkommelig at købe. Køber du en ny bil lider du et enormt tab af værdi, når den bil skal sælges igen. Dette tab bliver langt mindre, når du sælger en brugt bil gennem en bilforhandler.

Hvad skal du huske, når du køber en brugt bil?

Når du skal erhverve en brugt bil, så er det vigtigt at tjekke bilen grundigt, om du køber privat eller af en bilforhandler. Hvis man køber en brugt bil privat, så kan det være rigtigt svært at gennemskue om sælger er oprigtig og ærlig. Nemt kan man blive snydt og stå med en ny, brugt bil med restgæld og i en dårligere stand, end du troede. Køber du bilen gennem en autoforhandler, så er der tryghed og hele processen er transparent – alle kortene er på bordet, og du har dine rettigheder i orden. Hos autopunkt bilforhandler som i Herning får du mulighed for at købe en brugt bil, hvor processen er ærlig og i topkvalitet, så du får din ønskede bil til en god, bæredygtig pris – gode, fornuftige midtjyske værdier.

Et 100% autotjek hos din bilforhandler

Når din bilforhandler har 100% autotjek, så betyder det troværdighed, garanti, sikkerhed og kvalitet. Får du lavet et 100% autotjek, så får du 12 måneders autotjek-garanti, som blandt andet dækker motor, gear og turbo, og samtidig er bilen klargjort kosmetisk og mekanisk, så der ikke er en finger at sætte. Dermed får du en god, reel og ærlig oplevelse fra din bilforhandler, hvor handlen bliver objektiv og sikker. 100% autotjek er netop et koncept skabt, så din bilforhandler har et garantibevis, som fortæller, at bilen er uden restgæld, fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Dermed undgår du en dårlig handel, en dårlig handel som blandt andet kan ske, hvis du bruger en privat autoforhandler, eller hvis du bruger en bilforhandler som ikke er en del af 100% autotjek-konceptet.

Drømmer du om at eje en Audi, så kan en brugt audi indfri dette, og uden du skal overtage den forrige ejers restgæld eller kæmpe tab af værdi. Samtidig får du en  bilforhandler under købelovens bestemmelser, skulle der være problemer med bilen. Oveni alt dette, så overtager du en bil, som ser fuldstændig ud som ny, og du får professionel rådgivning hos en bilforhandler. Dermed finder du og din bilforhandler en bil der passer præcis til dine behov, så du undgår at købe over eller under evne. Benytter du dig af en bilforhandler er der også god tid til at tage den store beslutning, og dermed også muligheder for at prøve at køre den bil, du har i sigte. Dermed bliver du sikker på, at bilen er noget for dig, og du behøver ikke bekymre dig om handlen er transparent – for det er den.