Få råd til en bil med små nedskæringer i dit daglige forbrug

SPONSORERET:

 

 

En bil er en fantastisk måde at opleve frihed på. Der er ikke noget mere befriende end altid at have muligheden for at sætte sig ud i sin bil og drøne afsted, når man får behovet for det. Dog er det en stor udgift at købe en bil lige meget om man vælger en fin og ny model eller en brugt udgave, som allerede er faldet en del i værdi. Man kan ikke komme udenom at skulle betale en del tusinde kroner for sit eget firhjulede transportmiddel.

Hvis du drømmer om at købe en bil, så du kan køre til den anden ende af landet for at besøge din familie, for at kunne komme hurtigere til arbejde eller bare for at kunne tage på tur ud i det blå, lige når det passer dig, skal du måske til at spare op til købet. Selvom du ikke selv synes, at du har et højt forbrug, så er der helt sikkert mange steder, du kan skrue ned for det, så der i slutningen af hver måned står et højere beløb på din konto end normalt.

 

Opsparede penge kan på sigt blive til flere

Hvis du investerer dem klogt. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvordan du kan komme i gang med at investere dine penge og forhåbentligt se dem vokse med tiden, kan du læse mere her. Læs for eksempel mere om valutahandel for begyndere.

Se mere her. Men skal dine opsparede penge gå til et bilindkøb, skal du måske vente lidt med at kaste alle dine kroner i aktier, obligationer og valuta.

Ekstra penge kan findes mange steder i dit forbrug. Hvis du drikker en to-go kaffe bare to gang om ugen, kan du lynhurtigt spare 300 kroner om måneden ved at drikke morgenkaffen derhjemme i stedet. Det lyder måske som om, at der er lang vej til at kunne købe en bil ved at droppe kaffen, men mange bække små gør som bekendt en stor å. Hvis du sammen med kaffen også dropper dyre frisørbesøg men i stedet får en ven til at klippe dig. Og du undlader at købe take out, men i stedet laver mad derhjemme. Samtidig med at du stopper med at købe tøj, som du egentlig ikke har brug for. Og lader være med at købe cigaretter, bland selv slik, chips med dip eller andre usunde vaner, som koster dig mange penge i længden.

 

Skær ned og begræns dit forbrug

Hvis du virkelig gransker dine forbrugsmønstre og prøver at skære ned alle steder, du kan, så vil du hurtigt opdage, at der er mange ekstra penge at finde hver måned. Man kan nemt blive grebet af at finde nye steder, hvor man kan skære ned og spare penge. Og når de opsparede penge kan bruges på en stor ting som en bil, eller kan blive investeret og blive til endnu flere penge, begynder det at blive rigtig sjovt.