iPhone 11 revolutionerer bagsædeunderholdningen til de lange køreturer.

SPONSORERET:

iPhone 11 er netop lanceret i tre udgaver, der alle er optimeret til film og gaming, og derfor er helt perfekte, når ungerne skal underholdes på de lange køreture. En iPhone 11, en iPhone 11 Pro og en iPhone 11 Pro Max.

 

Den nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max understøtter gaming og film

iPhone 11 fås i en billigmodel, en pro model og en pro max model, der har det til fælles at de alle omfavner Apples nye strategi, der går ud på at markere sig stærkt på mobil underholdning. Samtidig med den nye iPhone har de nemlig lanceret Apple Arcade og Apple TV+.

Det betyder at skærmen er blevet ultraskarp, A13 Bionic chip’en er optimeret til at køre tunge filer og der er et helt nyt Dolby Atmos Sound System, der giver dig en surround sound oplevelse på din iPhone. 

 

+100 nye spil med Apple Arcade

Apple Arcade rummer mere end 100 nye spil, som aldrig har været lanceret tidligere. Det er den absolut største lancering af spil nogensinde. 

Spillene kan spilles på computer, iPad eller iPhone, og du kan downloade dem så du også kan spille, når du er offline. Det er virkelig en god ting til de lange kørerture, hvor der ikke altid er lige god adgang til internettet, eller hvis man kører i udlandet, hvor data kan være dyrt. 

Apple Arcade er lavet i samarbejde med nogle af verdens bedste spiludviklere, og du kan få spil til alle aldersgrupper. Blandt andet kan dine unger spille et helt nyt LEGO spil. Det hele koster kun 39 kr. / måned og du kan dele dit abonnement med op til 5 familiemedlemmer.

 

Apple TV+ med helt nye film og serier til dit Apple device

Apple TV+ bliver tilgængeligt 1. november, og er et stort sats fra Apple, der skal tage konkurrencen op med Netflix. Når du køber den nye iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, får du et helt års abonnement med i købet. Efter den gratis prøveperiode koster Apple TV+ kun 39 kr. pr. måned.

Streaminstjenesten har film til hele familien og giver adgang til op mod 6 familiemedlemmer på samme abonnement. Du kan også downloade indholdet til din iPhone 11, så der er underholdning til mange timers kørsel på landevejene. 

 

iPhone 11 Pro – Professionelt kamera til rejsen

I iPhone 11 Pro fås nu for første gang et professionelt kamera, der kan tage ultradetaljerede billeder, lukke mere lys ind til billeder i mørke og arbejde med ultra wide billeder. Kameraet lader dig også optage 4K video og redigere filmen på din telefon. Alt sammen understøttet af en A13 Bionic chip, der giver dig nok maskinkraft til at arbejde med tunge filer. 

Ultra wide kamera: Med det nye ultra wide kamera kan du få hele landskabet med, når du tager billeder fra din iPhone 11. Det kan give nogle rigtig sjove muligheder for at fotografere fra dine rejser, eller lege med vinklen i close ups. 

Billeder i mørke: tidligere har det været svært at fange stemningen ved middagsselskaber, men nu lancerer Apple deres nye iPhone kamera, som er meget mere lysfølsomt, og derfor kan tage smukke billeder, selv når det er mørkt. Det er perfekt til at dokumentere de hyggelige sommeraftener på altanen eller omkring bålet.

 

Slofies – den nye selfie

På det nye iPhone 11 selfiekamera har du nu mulighed for at optage slowmotion film

Det er et sjovt format at lege med, og især for de yngre børn, kan det give et rigtig godt grin, når timerne på køreturen bliver træls og de ikke længere gider spille og se film.