Forlæng levetiden af din bils undervogn og øg værdien

SPONSORERET:

Hvis du er bilejer, så ved du, at en bil ofte har brug for vedligeholdelse, så den kan holde sig pæn og funktionsdygtig. En bil, som ikke bliver vedligeholdt korrekt, vil være farlig og træls at køre i. For det første vil bilen blive grim, snavset og ruste, hvilket svækker køreglæden. For det andet kan vigtige dele i bilens undervogn gå i stykker som følge af rust og vind og vejr. Du vil selvfølgelig gerne beholde din bil i så lang tid som overhovedet muligt uden at skifte den ud, og derfor er det vigtigt at sørge for at tage sig godt af den. En af de opgaver du har som bilejer er at sørge for, at bilen får en undervognsbehandling.

Hvad er en undervognsbehandling?

Du har sikkert hørt om udtrykket før, men hvad består en undervognsbehandling egentligt af? Bilens undervogn og hulrum er udsatte dele på bilen, og de kan derfor blive udsat for rustangreb. Rust er kræft for bilen, og noget du skal tage alvorligt. Din bil kan få foretaget en undervognsbehandling hos et bilværksted af faglærte, som ved hvad den specifikke bilmodel har brug for. Det kunne for eksempel være et værksted som Jan Lund Biler, hvor din bil kan få en professionel og kvalitetssikret undervognsbehandling. Ved behandlingen bliver bilen vasket fri af snavs og skidt, og derefter vil man tjekke for rust og skader. Rust kommer nemt i det kolde, danske vejr, hvor kulden og fugten sniger sig ind i alle bilens sprækker. Efter bilens undervogn er behandlet, vil der gå 1-2 dage, før du kan få din bil igen. Det er fordi, bilen skal stå og tørre og alle huller forsegles. Hvis du vil forkæle din bil lidt ekstra, så kan du også få rustbeskyttelse med i pakken.

Derfor øger du din bils værdi

Det danske vejr er desværre ofte præget af kolde vinde, fygende sne og silende regn. Det er noget, som i den grad vil skade din bil og forårsage rust. Med en undervognsbehandling forlænger du din bils levetid, da karrosseriet styrkes. Desuden sparer du penge på diverse udgifter til vedligeholdelse, hvis bilen har fået en professionel undervognsbehandling. Derfor kan det sagtens betale sig i længden, og bilen bliver ikke til en byrde, men du beholder i stedet køreglæden. En undervognsbehandling er til at forebygge skader, og ikke til skader som allerede er sket. Ved forebyggelse kan du derfor spare penge, da det koster dyrt, hvis skaderne allerede er kommet. Samtidig vil det også være nemmere at sælge bilen igen, hvis undervognen er i god stand.

Find det rigtige værksted

Det er heldigvis nemt at finde et godt værksted på Fyn, hvor man kan få en undervognsbehandling til sin bil. Da der går et par dage, før du får din bil igen, kan du med fordel vælge et værksted, hvor du får en lånebil til rådighed under behandlingen. Samtidig er det vigtigt at vælge et værksted, hvor de har mange års bred erfaring – og især erfaring med din bilmodel. På den måde sikrer du dig, at bilens undervognsbehandling bliver udført hurtigt og effektivt til god kvalitet. Vælg også gerne et sted, hvor FDM løbende foretager stikprøvekontroller. Så ved du, at servicen er i top.