Plakater til bilentusiasten

SPONSORERET:

Hos Minida Design Studio finder du flotte plakater der kan dekorere ethvert rum i hjemmet. Find inspiration til din plakat, hvad enten du er på udkig efter plakater til stuen, børneværelset, køkkenet eller et andet  rum i boligen, så har Minida et bud på, det du er på udkig efter. Det er kun fantasien der sætter grænser, når der skal udvælges plakater fra Minida, for de kan passe ind alle steder. Det helt afgørende er, at du føler, at de passer til dig og din personlighed. Læs med her og bliver inspireret til dit næste køb af plakater til stuen.

 

Plakater til stuen

Plakater til stuen kan være en svær størrelse – eller nogle ville måske kalde det mere ligetil, at udvælge plakater til stuen, fordi stuen er dét rum der favner bredt og byder hele familien velkommen – uanset interesse. Udvalget af plakater fra Minida er stort og du kan finde flere forskellige varianter. I dette afsnit kan du blive klogere på hvilke underkategorier, inden for plakater, Minida forhandler. Find dem på deres hjemmeside, under fanen ‘Plakat Kategorier’, hvor de har inddelt deres posters i følgende kategorier: 

  • Minimalistic når det kommer til minimalistiske posters, er der dermed tale om enkelthed.
  • PhotoArt – her trækkes de kraftige farver ud af fotografiet og giver et flot afdæmpet udtryk
  • Quotes and Text – plakater med citater og tekst med et grafisk eller humoristisk touch
  • Animal Kingdom – plakater med “alt fra dyreverdenen” 
  • Science – indeholder alt det, der har hang i videnskaber, eksempelvis solsystemet. 
  • Characters – Ha’ din yndlingskarakter fra din yndlingsfilm hængende i stuen

 

 

Hæng ‘John Wick’ op i stuen

Hvis du er filmentusiast og elsker de populære biler der følger med karakterernes personlighed i filmene, finder du forrygende grafiske plakater fra Minida, der kan indfrie lige netop det ønske. Hæng eksempelvis en plakat med skuespilleren John Wick og hans elskede bil, op i stuen. Dette kan give din stue et mere råt look og samtidig give dine gæster en fornemmelse af, hvilke interesser du har til daglig. 

 

 

Derfor skal du vælge plakater fra Minida

Plakater hjælper dig med, at få dekoreret dine vægge til en overkommelig pris, frem for at investere i malerier, der oftest er meget dyrere. Disse filmplakater defineres dog på sin vis lige så meget som ‘kunst’, selvom der er tale om en grafisk fremstilling. Hvad enten der er tale om kreative grafiske produkter fra for eksempel Science-kategorien eller flotte efterbehandlede billeder fra PhotoArt-kategorien, så er en ting ens for alle plakaterne – der er tanker bag designet. Kunst er illustrationer, der er subjektive og derfor altid er op til egen personlig fortolkning. På samme måde som en maler tænker over meningen med, hvor malingen udfoldes på lærredet, så gør fotografen og grafikeren nøjagtigt det samme. Begge former for kunst forsøger at skabe noget, der giver mening – noget, der vil berige hjemmets vægge. Minida Design Studio vægter god kvalitet højt og garanterer at du altid modtager et kvalitetsprodukt når du køber en plakat fra Minida.dk.