Tjen penge på din hobby som bilentusiast

SPONSORERET:

Hvis du er typen, der godt kan ide at både købe og sælge biler, så har du med garanti haft mindst et par håndfulde biler gennem din levetid. Det glæder dig når du kan finde en velkørende bil til billige penge og på den måde gøre en god handel.

Måske er du endda gået skridtet videre og har indrettet dit eget lille værksted. Med bare en minimal grundviden om biler og internettet ved sin side kan man nemlig løse rigtig mange problemer.

På den måde kan du både spare penge ved ikke at gå til mekanikeren, men du kan faktisk også tjene dine penge tilbage igen samt mere til. Hvis du indkøber dårligt kørende biler over nettet eller andetsteds for derefter at reparere og videresælge dem, kan du i den grad tjene penge. En velfungerende bil sælger nemlig væsentligt bedre end en, som man ved, at der er arbejde ved.

Indret dit eget værksted

Hvis du har en drøm om at indrette dit eget lille hobbyværksted, er der faktisk ikke særligt meget, der skal til, før du har et oplagt sted at reparere på dine mange biler.

Et bilværksted kræver nemlig kun få ting, før det er utroligt velegnet til at reparere biler i:

·         Et fladt, ryddet gulv

·         De mest brugte værktøjer

·         Hyppigt brugte reservedele

Et fladt og ryddet gulv er måske det vigtigste. Der er i hvert fald ikke noget mere frustrerende end at arbejde under en bil, der står bare en smule skævt. Desuden er det utroligt vigtigt, at du har et ryddet gulv, så små dele såsom møtrikker og bolte ikke bliver væk, når du udfører det mindre og mere komplicerede arbejde.

Både værktøj og reservedele giver sig selv. Det er vigtigt at have det værktøjet lige ved hånden, hvis man gerne vil udføre arbejdet hurtigt.

Få plads til det hele

Som tiden går og både din interesse og viden vokser, kan det dog være svært at følge med pladsmæssigt. Det er de færreste, der har plads til en ekstra bil samt mindst en håndfuld special værktøj i deres garage for slet ikke at tale om reservedele.

Det betyder dog ikke, at du behøver at stoppe din samling. Ønsker du at kunne tjene betragtelige mængder penge ved din hobby som bilmekaniker, er det nemlig vigtigt, at du har adgang til de nødvendige værktøjer og dele. Det nytter ikke noget at skulle vente en måned på at bestille hver enkelt lille del hjem.

Dit problem kan dog sagtens løses ved bare at leje en container. Lej isoleret container, så er du sikker på, at du har plads til alle dine reservedele, og at de ikke tager skade af vinterens kulde.

Der findes firmaer, der udlejer både skibs- og lagercontainere. De er hovedsageligt tænkt til opbevaringsbrug og findes derfor i mange forskellige størrelser og både med og uden isolering. De er den oplagte løsning, hvis du gerne vil tage din hobby som mekaniker til det næste niveau.