Undgå skyldsspørgsmålet med et dash cam

SPONSORERET:

Det er meget normalt, at man som bilejer på et tidspunkt i sit liv kommer til at skade bilen. Det kan ske af forskellige årsager. Det kan være, at din bil har holdt parkeret, og der så er en, der bakker ind i din bil. Det kan også være, at du støder sammen med en anden bilist, mens du er ude at køre. Uanset hvad, så er det aldrig sjovt at få en skræmme på bilen.

Det næste spørgsmål, der så kommer, er så hvem, der er skyld i ulykken. Det kan altså være svært at blive enige om, når det hele går så stærkt, og man står to personer, der gerne vil slippe for den dyre regning. Det kan hurtigt udvikle sig til en diskussion, men hvis man kan dokumentere, hvem der er skyld i ulykken, bliver det hele lidt nemmere. Dette kan man sikre sig, hvis man anskaffer sig et kamera på bilen. Sådan et kaldes et dash cam. Herunder kan du læse mere om fordelene med et dash cam.

 

Slip for tvivlen om ulykken

Med et kamera på bilen kan du som sagt slippe for at være i tvivl om, hvem der skal stå til ansvar for en eventuel ulykke. Det er tilmed nemt at montere et dash cam, og du kan finde dem i mange forskellige varianter.

Et dash cam kan filme rundt om bilen, så du hele tiden kan dokumentere, hvem og hvad der er skyld i en bule på bilen. Det smarte ved et dash cam er, at det er meget nemt at montere på bilen. Kameraet kan monteres med sugekop eller forskellige former for beslag, så det sidder godt fast og ikke falder unødvendigt af.

 

Gør op med parkeringsbulen

Den mest hyppige situation, men oplever buler i bilen på, er når man holder parkeret. Det er ofte ved tæt pakkede parkeringspladser som ved Bilka, hvorfor typen af skade også har fået tilnavnet Bilka-bulen. Med et dash cam kan du altid finde ud af, hvem der har givet dig en bule, skulle de ikke have efterladt en notits.

Et dash cam har motion sensor, hvilket betyder, at den kan opfange bevægelser. Det vil sige, at den begynder at optage, så snart der er bevægelse ved bilen. Ender det så med, at der er en, som giver din bil en bule, så ved du altid, hvem der er skyld i det.

Filmer om natten

Det sker ofte, at en ulykke kan ske om natten, da man som bilist har begrænset syn i mørket. Derfor er der højere tendens til at lave en bule i en andens bil. Men med et dash kan du optage ulykken om natten lige så vel som dagen.

Kameraerne er nemlig udstyrede med Night Vision, og de optager desuden i Fuld HD, så du får en god kvalitet på billedet. Du finder desuden mange forskellige gadgets til biler på nettet, der kan gøre hverdagen lidt lettere.