Vælg den rigtige autohjælp og spar penge

SPONSORERET:

Der er stor forskel på de vejhjælpsabonnementer, der er på markedet. Både kvaliteten og prisen kan variere meget fra sted til sted. Når du vælger dit abonnement, bør du derfor se nærmere på, hvad du egentlig får for pengene.

Som udgangspunkt skal abonnementet selvfølgelig sikre, at du får hjælp på vejen, hvis uheldet er ude. Derudover kan det være værd at undersøge, om du får noget med ud over selve autohjælpen. Følger der ekstra ydelser med? Giver abonnementet dig nogle fordele, du ikke får andre steder?

 

Vejhjælp med indbygget service

Falcks abonnement giver dig – udover den akutte autohjælp – nogle særlige fordele, der gør det nemmere at have bil. Falck Vejhjælp dækker også nogle af de udgifter, du har som bilejer. Alt efter hvilken pakke du vælger, kan du bl.a. få dækket det periodiske bilsyn, få skiftet hjul på et af Falcks bonusværksteder, og få en bilvask hver måned, kvit og frit.

En anden fordel ved Falcks abonnement er, at du kan vælge ydelser til, hvis du får brug for dem. Foretrækker du et bestemt værksted, kan du vælge frit værkstedsvalg. Kører du ofte over grænserne, på ferier eller ture, kan du vælge Europadækning til en favorabel pris.

 

Hvad får du brug for hen ad vejen?

Prøv at gøre op med dig selv, hvad du har brug for. Har du fx købt en bil af ældre dato, kan det måske betale sig at vælge et vejhjælpsabonnement med ubegrænset starthjælp. Hvis du ikke kan eller vil skifte hjul selv hver sæson, bør du overveje et abonnement, hvor hjulskift indgår som en del af servicen. Både hjulskift og dækopbevaring følger med i den ene af Falcks vejhjælpspakker.

 

Nem booking af vejhjælp, frit hjulskift og bilvask

Sidst men ikke mindst følger der en gratis app med fra Falck, som gør det nemt for dig at booke og bruge dine services. Har du en månedlig bilvask med i din pakke, kan du aktivere den i appen, når du holder foran vaskehallen. Og når det er tid til hjulskift, kan du også bestille det direkte i appen, hvor du selv vælger værksted.

Du kan også bestille akut autohjælp på Falcks app. Kortet viser Falck, hvor du holder, så det rullende værksted hurtigt kan finde frem til dig. Du kan selvfølgelig også altid ringe til Falcks vagtcentral og få hjælp.

Alt i alt er Falck Vejhjælp et af de abonnementer på markedet, der giver dig flest fordele ud over selve den akutte hjælp på vejen. Så hvis du gerne vil spare besvær, penge og sikre den langsigtede vedligeholdelse af din bil, bør du overveje en af Falcks pakker.

På Falcks hjemmeside kan du læse mere om, hvad du får for pengene og hvilke fordele abonnementet giver dig. Læs mere på Falcks hjemmeside her.