cover
Bilhandel

Brugte Ford til salg

Søg blandt 1.163 brugte Ford til salg fra 288 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Ford modeller

  Spar op til 30.400 kr

  De største besparelser på Ford

  Nedsat pris
  Udvidet garanti

  Spar 30.400 kr

  519.900 kr

  489.500 kr

  Ford S-MAX

  2,0 EcoBlue Vignale aut.

  5/2020
  76.000 km
  Diesel
  240 hk

  489.500 kr

  Nedsat 30.400 kr (før 519.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Ford

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 1.163 brugte Ford vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Ford fra 288 forhandlere.

  Udvalgte brugte Ford

  Find din perfekte Ford fra 49.900 kr

  Populært udstyr på Ford

  Sædevarme (935)

  Alufælge (827)

  El-ruder (824)

  Klimaanlæg (813)

  Fartpilot (802)

  Parkeringssensor (707)

  Nøglefri (640)

  Apple CarPlay (607)

  Navigation (600)

  Android Auto (517)

  Træk (491)

  Vognbaneassistent (440)

  Bakkamera (383)

  Aircondition (354)

  Fjernlysassistent (222)

  Adaptiv fartpilot (218)

  Auto. nødbremse (204)

  Dæktryksmåler (203)

  LED forlygter (196)

  Elektrisk bagklap (151)

  Auto. parkering (135)

  Blindvinkelassistent (118)

  Ratvarme (103)

  Kurvelys (57)

  Soltag (42)

  Headup display (17)

  Nysynet (11)

  Panoramatag (11)

  Nightvision (4)

  Xenonlys (4)

  Adaptiv undervogn (2)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Ford der har et specifikt udstyr. “Sædevarme” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Ford. Du kan også finde en Ford der kan køre med trailer, da 491 biler har anhængertræk.

  Det koster en Ford

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Ford kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Ford

  Brugte Ford

  Ford er et af de største bilfabrikanter i verden, og historien starter tilbage i slutningen af 1800-tallet. En mand med navnet Henry Ford, er rejst til Detroit for at komme i lærer som maskiningeniør, hvor han senere bliver forfremmet til chefingeniør.

  Med de penge han tjente for at være chefingeniør, brugte han på at starte for det han kaldte for Henry Ford Company. Målet var dengang at være det første Amerikanske bilfabrikant. Dog slog Cadillac ham med ét år, hvor han først startede ud i år 1903

  Bilen over alle biler.

  I 1908 skete det så. Ford kom med deres første bil med navnet Model T. Ford Model T var verdens første serieproduceret bil, som var Henry Ford’s ønske om at bygge en bil til folket. Den var også billig og godt bygget. I starten blev Ford T kun bygget om dagen, men efterspørgslen var så stor, at Henry Ford måtte ansætte flere folk til at arbejde om natten.

  Ford Model T blev en kæmpe succes i hele verden, hvor i 1927 havde Ford solgt 15.000.000 modeller - noget andre fabrikanter ikke kom i nærheden af dengang. Ford var blevet et verdens ikon

  Året efter kom Ford med Model A, hvad var en efterfølger af den dengang 18 år gamle Model T. På et tidspunkt modtager Henry Ford et brev fra en landmand, som ønsker en bil hans kone kunne køre til kirke i om Søndagen, men samtidig at den også kunne transportere grise i hverdagen. Det var starten for den biltype, som vi i dag kalder for Pick-up’s.

  Kampen imod Ferrari

  I 1948 dør Henry Ford, og hans barnebarn Henry Ford II overtager posten. Ford øger også produktionen af deres biler. I 1964 præsentere Ford for en ny Sportslig model kaldet Mustang. Denne biltype blev endnu en enorm succes i Nordamerika og Europa.
  Dog var der en ting som generede Ford, at de ikke byggede Racerbiler. Året før de præsenterede Mustang’en, havde Ford besøgt Ferrari om at købe mærket. De var meget interesseret i at få fingrene i det som hed Scuderia Ferrari, hvad var Ferrari’s Racerbils-afdeling.

  Det svarede Ferrari hårdt tilbage med et nej, hvor de ifølge rygter gjorde grin med Ford’s biler ved at kalde dem grimme og kedelige - noget som gjorde Henry Ford ll meget vred.
  Da Ford ikke kunne købe dem, ville de slå dem hvor det gjorde mest ondt, som var at vinde over dem i Le Mans. I 1966 vinder Ford endelig over de ubesejret Ferrari’er i Le Mans med en model de kaldte for Ford GT40.

  Ford i firserne til nu.

  80’erne var et populært år for Ford i Danmark. Dengang solgte de den alien-agtige Sierra, populære Fiesta og praktiske Escort. Af varebiler var Ford også de mest populære i Europa med Transit'en.

  I dag er Ford stadig et populært bilmærke herhjemme. Vi elsker mærket på grund af den tilbyder Sportslige køreegenskaber til en lav pris som ingen andre i klassen. Det er især deres lille Fiesta, som altid har været en sjov bil at køre. I dag tilbyder ford også næsten alle deres modeller med Hybrid-teknik i form af Mild-Hybrid.

  Dog sælger Ford også Plug-in Hybrid’er, hvor den mest solgte model fra Ford og i Danmark i sin klasse, den nye Kuga PHEV. Da Kuga’en er billigst som Hybrid, har den vundet over mange Danskers hjerte. Den tilbyder familievenlige pladsforhold med gode køreegenskaber og masser af udstyr.

  Tidligere har Ford også solgt deres Mondeo med Hybridmotor, men den blev taget af programmet. i stedet for har Ford lagt dens motor over i de større Familievenlige S-Max og Galaxy. De er MPV’er som i den gamle skole. Altså enorme rummelig 7-personers biler med plads til den store familie.

  Ford sælger også stadig Mustang’en, og med den nuværende model, har Mustang’en aldrig været billigere. Den fås med en firecylindret turbomotor eller en 8-Cylindret motor som en Mustang altid har kørt med.

  Dog som noget nyt, sælger Ford også en elektrisk Mustang, der dog intet har tilfælles med Sportsvognen, trods for designet. Mustang Match-e er en såkaldt Crossover, og viser den vej Ford er på vej til, hvor Ford kun vil sælge elektriske biler inden 2030 i Europa.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel