Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line (Årgang 09/2018 - 08/2019)

Købsguide: Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line (09/2018 - 08/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line?

Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line har en stærk motor med 160 hestekræfter. Den bruger 6,8 liter benzin for hver 100 kilometer den kører. Den kan have op til 47 liter brændstof i tanken.

Denne bil kan også trække en trailer, som vejer op til 1650 kg. Bilen er rummelig med en lasteevne på 511 kg. Du kan tage meget med dig på dine ture.

Denne model kommer med fem års garanti. De første to år er en nybilsgaranti, og de næste tre år er en udvidet garanti. Denne garantien dækker dog kun op til 100.000 km. Husk at tjekke om bilen har anhængertræk, hvis du har brug for det til at trække tunge ting.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Megane IV?

Renault Megane IV kommer i flere varianter med forskellige motorer. Det giver købere mange valgmuligheder. Her er de motorvarianter, man kan vælge mellem:

  1. TCe 115 GPF: Denne version har en benzinmotor med 3 cylindre og en volume på 1,0 liter. Den yder 85 kW (115 hestekræfter) og når fra 0-100 km/t på omkring 10 sekunder.
  2. TCe 140 GPF: Denne pilleligt større benzinmotor har også 3 cylindre men yder mere med sine 103 kW (140 hestekræfter). Accelerationen fra 0-100 km/t sker lidt hurtigere end TCe 115-versionen.
  3. TCe 160 GPF: Med samme antal cylindre som de tidligere nævnte, denne model skiller sig ud med sin større volumen på 1,3 liter og kraftige output på 117 kW (160 hestekræfter), hvilket giver hurtigere acceleration.
  4. BLUE dCi 115: Dette er en dieselvariant blandt motorvalgene med en effekt på 85 kW (115 hestekræfter). Den tilbyder et frisk perspektiv til dem, der foretrækker diesel frem for benzin.
  5. BLUE dCi 150: Som den stærkeste dieselmodel i serien har denne bil også markant power under hatten – hele 110 kW (150 hestekræfter), perfekt for længere rejser med behov for stærk trækraft.

Alle disse modeller byder på forskellig brændstofforbrug og CO2-udledning afhængigt af valget mellem benzin eller diesel samt forskelle i afsendelsen baseret på motorens størrelse og kraft. Med disse varianter sikrer Renault Mégane IV at møde både praktiske behov og ønskerne om specifikke præstationsegenskaber hos diverse købere.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Megane IV?

FordeleUlemper
- 1,33-liters firesylindret motor med 159 hk og 270 Nm drejningsmoment tilbyder god kraft.- Assistentsystemer mangler funktioner som personidentifikation og har kun en simpel blindvinkelassistent.
- Brændstofforbrug på 6,8 l Super per 100km (16,7 km/L) sikrer økonomisk kørsel.-
- Teoretisk rækkevidde på ca. 690 km på en fuld tank.-
- Bilen rummer fire voksne plus bagage komfortabelt, takket være dens rummelige indretning.-
- Kofferraum-Volumen på 455 liter, kan udvides til 615 liter.-
- Opbevaringskapacitet på op til 780 liter ved nedklappede bagsæder.-
- Samtidigt samarbejde med Mercedes sikrer en bedre kørekultur end mange tyske biler.-

Hvordan klarer Renault Megane IV sig i test?

Renault Megane IV gør det godt i forskellige test. I ADAC Ecotest forbruger den 6,8 liter per 100 kilometer. Den nye 1,3-liters benzinmotor med partikelfilter mindsker partikler i luften.

Det gør bilen bedre for miljøet. Bilen har også et lavt støjniveau på 66,7 dB(A) ved 130 km/t, hvilket gør køreturen behagelig.

Bilen kommer med fem års garanti. Det dækker de første to år som ny bil og tre år ekstra, men kun op til 100.000 kilometer. Det viser, at producenten stoler på deres bil. Med disse testresultater er Renault Megane IV en stærk konkurrent på markedet for dem der vil have en pålidelig og miljøvenlig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Megane IV?

Renault Megane IV har flere konkurrenter på markedet, som tilbyder lignende funktioner og præstationer. Disse alternativer varierer i specifikationer, men giver køberne forskellige valgmuligheder.

  1. Ford Focus Turnier sender folk godt af sted med sin rummelighed og gode køreegenskaber.
  2. Opel Astra Sports Tourer giver en blanding af komfort og teknologi, hvilket gør den til et solidt valg for dem der søger effektivitet.
  3. Hyundai i30 Kombi er kendt for sin pålidelighed og prisvenlighed, sammen med en god brændstoføkonomi.
  4. KIA Ceed Sportswagon udstråler stil og praktisk anvendelighet, hvilket gør den til en eftertragtet model blandt familier.
  5. Seat Leon ST skinner med sit sportslige design og dynamiske køreegenskaber.
  6. Toyota Corolla Touring Sports imponerer med sit lave forbrug og høje niveauer af sikkerhedsfunktioner.
  7. Volkswagen Golf Variant tilbyder klassens førende interiørkvalitet og all-round ydeevne.

Hver af disse biler har sine egne særlige træk fra motorstyrke til bagagerumsvolumen; fra accelerationstider til topfart; samt forskelle i brændstofforbrug og CO2-udledning. Valget mellem disse modeller vil ofte komme an på individuelle præferencer om design, mærkeloyalitet, teknologiske behov, budgetrammer samt vurderingen af hvad hver bil specifikt kan bringe til ens daglige behov på vejen.

Hvor langt kører Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line på literen?

Denne bil bruger 6,8 liter brændstof per 100km (16,7 km/L) Den har en tank på 47 liter. Det giver den en rækkevidde på omkring 690 km før næste tankning. Denne information er nyttig for folk, der gerne vil vide, hvor ofte de skal tanke.

Hvilken motor har en Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line?

Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line har en motor på 1,33 liter med fire cylinder. Denne motor er turboladet og kan lave 159 hestekræfter og et drejningsmoment på 270 Nm. Den arbejder sammen med en automatisk gearkasse.

Motorer fra Renault og Mercedes har lavet den sammen. Denne bil bruger 6,8 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører i ADAC Ecotest. Renault Mégane Grandtour findes også i andre motorvarianter som TCe 115 GPF, TCe 140 GPF, og flere.

Hver variant har forskellige tal for hvordan motoren virker, som hvor hurtig den er eller hvor meget den trækker.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line?

En Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line har 160 hestekræfter. Den kommer med en 1,33-liters turbo benzinmotor. Denne motor leverer også 270 Nm i drejningsmoment, hvilket giver bilen god kraft.

Denne model er altså ret stærk og kan fragte dig hurtigt fra sted til sted. Med sådan en kraftig motor er bilen også sjov at køre. Dens styrke gør den til et godt valg for dem, der ønsker en bil med masser af kræfter.

Hvad er tophastigheden for en Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line?

Tophastigheden for Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line er ikke direkte angivet. Det padler en potentiel køber ind i en udforskning for førstehånds information. Gennemsøgning af prisliste, brochurer eller fabrikantens specifikationer kan levere dette tal.

Vigtigheden af at kende tophastigheden ligger i forståelsen af bilens ydeevne og dets evne til at møde køberens behov, lige fra daglig pendling til længere udflugter på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line fra 0-100 km/t?

Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line klarer sprinten fra 0-100 km/t på blot 8,7 sekunder. Denne præstation skyldes dens 1,3-liters turboladede benzinmotor, der yder 159 hestekræfter og har et drejningsmoment på 270 Nm.

Bilen kommer med en syvtrins dobbeltkoblings automatisk gearkasse, som bidrager til dens hurtige acceleration. Dette gør Renault Mégane Grandtour til et attraktivt valg for bilkøbere, der søger en bil med god performance og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en Renault Megane IV?

Renault Megane IV tilbyder god plads både foran og bagved. Folk op til 1,95 meter kan sidde foran uden problemer. Bagi er der plads til folk lidt over 1,85 meter, men hovedrummet passer til dem under 1,90 meter.

De har også tænkt på bagagen. Der er 455 liter under kuffertabægningen, som kan blive til 615 liter hvis du fylder den helt op til loftet. Desuden kan bagsædets ryglæn foldes ned på en smart måde, så man kan læsse større ting i.

Bilen passer godt on de, der har meget med på farten eller ofte skal fragte store ting.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Megane IV?

Bagagerummet i en Renault Megane IV tilbyder god plads. Under dækslet er der 455 liter til rådighed. Hvis man organiserer med en dobbelt bund, får man 105 liter ekstra, som er regnet med i de 455 literne.

Ønsker man mere plads, kan rummet udvides til 615 liter, hvis man fylder op til loftet. Denne bil kan nemt håndtere op til tolv kasser med drikkevarer. Med bagsæderne lagt ned, bliver rummet større, og der kan være helt op til 780 liter freight.

Klappeåbningen til bagagerummet er nem at bruge, og den 61 cm lave læssekanthøjde gør det let at læsse tunge genstande ind og ud.

Kan man få anhængertræk på en Renault Megane IV?

Ja, en Renault Megane IV kan udstyres med et anhængertræk. Denne model kan trække op til 1.650 kg. Det gør den til et godt valg for folk, der har brug for at trække tunge ting som trailere eller campingvogne.

Bilkøbere, der overvejer en Renault Megane IV, vil finde denne mulighed nyttig for deres forskellige behov. Dette er særligt vigtigt for dem, der ofte har brug for at transportere store genstande eller nyde udendørs aktiviteter med meget udstyr.

Hvor mange kg må en Renault Megane IV trække på anhængertrækket?

En Renault Mégane Grandtour TCe 160 GT Line fra årgang 09/2018 til 08/2019 kan trække en trailer med en vægt op til 1.650 kg. Dette tal gælder for biler med anhængertræk og giver ejere mulighed for at transportere tunge ting som campingvogne eller både.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Megane IV?

Man kan vælge mellem mange forskellige fælge til Renault Megane IV. Fælgvalget afhænger af bilens specifikationer og køberens individuelle præferencer.

  1. Forskellige størrelser er tilgængelige, alt fra mindre størrelser ideelle for bykørsel til større størrelser der forbedrer udseendet og køreegenskaberne.
  2. Designet varierer også, med muligheder fra klassiske til moderne looks, så man kan personliggøre sin bil.
  3. Man kan vælge fælge lavet af forskellige materialer, hvor nogle fokuserer på letvægt for at forbedre ydeevnen, mens andre er mere robuste til daglig brug.
  4. Ekstraudstyrsversioner fra producenten byder på unikke designs, som ikke findes i standardudvalget.
  5. I eftermarkedet findes der et stort udvalg af fælge, der giver yderligere muligheder for tilpasning.
  6. Sikkerhed og præstation bør altid overvejes – det anbefales at vælge højkvalitetsfælger, der opfylder sikkerhedsstandarderne.
  7. Vedligeholdelseskravene varierer også; nogle fælgmaterialer kræver mere pleje end andre for at holde dem ser godt ud.

Det er altså en blanding af funktion og stil, når man skal vælge de rigtige fælge til sin Renault Megane IV.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Megane IV?

At vælge de rette vinterdæk til din Renault Megane IV sikrer god kørsel i vintermånederne. Det er afgørende at finde dæk, der matcher bilens behov og kørerstil.

  1. Søg efter dæk med god anmeldelse for greb på våde veje. Vintervejr kan være uforudsigeligt, så en høj sikkerhedsrating er nødvendig.
  2. Kontroller mærkets anbefalinger. Renault selv kan have specifikke anbefalinger til Megane IV baseret på bilens unikke specifikationer.
  3. Undersøg dæk med lavt støjniveau for at bevare komforten inde i bilen.
  4. Find dæk der understøtter bilens maksimale lasteevne på 511 kg for at undgå overbelastning.
  5. Se efter dæk, der passer til bilens original fælgstørrelse, for at sikre korrekt pasform og ydeevne.
  6. Tjek brændstofforbrugseffektiviteten for de forskellige dæktyper. Effektive vinterdæk kan reducere brændstofforbruget og spare penge.
  7. Prioriter vinterdæk, der kan modstå tunge belastninger, især hvis du planlægger at bruge din Megane IV til at trække en anhænger op til 1.650 kg.
  8. Overvej dæk designet til lang holdbarhed uden at gå på kompromis med sikkerheden.
  9. Tjek muligheden for piggfrie vinterdæk vs pigdæk baseret på lokale lovgivninger og vejforholdene i dit område.

Valget af de rigtige vinterrdæk bidrager positivt til din kørselsoplevelse og hjælper dig sikkert gennem vintersæsonen med din Renault Megane IV.

Hvor sikker er en Renault Megane IV?

Renault Megane IV tilbyder god sikkerhed for sine passagerer. Den har forskellige sikkerhedsfunktioner som airbags, ABS (antiblokeringsbremser) og ESP (elektronisk stabilitetsprogram).

Disse bidrager til at beskytte folk indeni, hvis der sker en ulykke. Bilen er også testet og har fået gode bedømmelser for sin ydeevne i sikkerhedstest. Det viser, at Renault Megane IV er bygget til at beskytte folk i mange forskellige ulykkesituationer.

Den har endvid polstring på sæderne for ekstra komfort og sikkerhed. Dens klimaanlæg sørger for et behageligt miljø under kørslen. Dette er en bil, der tager både komfort og sikkerhed seriøst.

Med disse egenskaber, fjernlysassist, parkeringsassist og træthedsregistrering, giver Renault Megane IV en rolig og sikker køreoplevelse.

Hvordan er interiøret i en Renault Megane IV?

Interiøret i en Renault Megane IV byder på et højt niveau af materialer og flotte detaljer. Bilen har gode opbevaringsmuligheder, selvom handskerummet ikke er særlig stort. Det er ikke muligt at låse eller køle handskerummet, men det har lys.

Bagsædernes ryglæn kan foldes ned på en smart måde, så der bliver mere plads til bagage. I bagagerummet findes to små rum, hvor man kan gemme ting væk. Bagagerummet i sig selv er stort med sine 455 liter volume under afdækningen, hvilket gør bilen både praktisk og rummelig.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Megane IV?

En Renault Megane IV har god plads. Den kan nemt have fire voksne med. Foran og bagpå er der nok plads, så folk op til næsten 1,90 m kan sidde uden problemer med hovedet, og dem der er op til 1,85 m høje vil finde benpladsen rigelig.

Denne bil er lavet til at tage både mennesker og deres ting med på tur. Med sådan en bil får køberne en bil, der passer godt til familier eller grupper, der ofte kører sammen.

Bagagerummet støtter også behovene for dem, der rejser meget eller har brug for at transportere store ting. Med 455 liter kapacitet, der kan udvides til 615 liter, når bagsæderne lægges ned, er der meget rum til bagage.

Denne feature gør bilen endnu mere praktisk for daglig brug eller længere ture væk hjemmefra.

Hvilket lydsystem har en Renault Megane IV?

Renault Megane IV kommer med et lydsystem, der har en syv tommer trykfølsom skærm. Den kan tage imod DAB+ udsendelser. Dette giver ejere mulighed for at nyde en lang række radiostationer i klar lyd.

Bilen har også Bluetooth til hænder-fri opkald og musikstreaming. For dem, der gerne vil bruge deres smartphones i bilen, understøtter systemet både Apple CarPlay og Android Auto.

Det gør det nemt at bruge apps fra telefonen direkte på bilens skærm.

Hvilke apps kan man få til en Renault Megane IV?

Renault Megane IV giver førerne mange muligheder for at gøre køreturen sjovere og nemmere med forskellige apps. Til dette formål kan man benytte både Android Auto og Apple CarPlay, samt Renaults egne løsninger som R-Link og Easy Connect.

  1. Android Auto: Giver adgang til Google Maps for navigation, Spotify for musik og mange andre telefonapps.
  2. Apple CarPlay: Lader førere bruge iPhones til at få kort, iMessage, lytte til musik via Apple Music og meget mere.
  3. Renault R-Link: Et integreret system der tilbyder navigation, telefonopkald handsfree og adgang til diverse underholdningsapps.
  4. Renault Easy Connect: Hjælper med at holde bilen forbundet og opdateret med de nyeste funktioner.
  5. Google Maps: For præcis navigation og trafikoplysninger i realtid.
  6. Spotify: Lyt til millioner af sange on-the-go uden at skulle skifte fra bilens hovedskærm.
  7. WhatsApp: Send beskeder håndfrit, så du kan holde øjnene på vejen mens du kommunikerer.
  8. Stemmestyring af apps: Øger sikkerheden ved at tillade førere at bruge stemmekommandoer i stedet for at blive distraheret af skærmen.
  9. Apps for overvågning af bilens præstationer og forbrug: Tilbyder detaljeret information om kørslen, hvilket kan hjælpe med at spare på brændstofforbruget eller forbedre præstationerne.

Disse apps giver en moderne oplevelse i en Renault Megane IV ved hjælp af teknologi til at flette hverdagen sammen med tiden bag rattet.

Opdateres softwaren i en Renault Megane IV automatisk?

Softwaren i en Renault Megane IV opdaterer ikke af sig selv. Den skal have hjælp fra en ekspert. En tekniker, som ved en masse om Renault, skal gøre det manuelt. Det er vigtigt at få tjekket og opdateret softwaren ofte.

Dette sikrer, at bilen kører godt. Opdateringer kan også løse problemer og måske gøre, at bilen bruger mindre benzin.

Man skal tale med en tekniker, der kender til Renault, for at finde ud af, hvordan og hvor tit softwaren skal opdateres. Disse opdateringer kan ændre på, hvor meget benzin bilen bruger, og hvor meget den sviner.

Det er godt at vide for dem, der tænker på miljøet og pengepungen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Megane IV?

Renault Megane IV tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, der gør kørslen både sikrere og mere behagelig. Her er en liste over mulighederne:

  1. LED-forlygter og baglys, som giver bedre synlighed om natten og i dårligt vejr. Disse lygter bruger mindre strøunge end almindelige pærer.
  2. Forskellige fælge- og aluminiumsfælgestørrelser, så bilen kan få et personligt præg.
  3. Tagbøjler til transport af større genstande som cykler eller skiudstyr.
  4. Cykelholdere, hvilket gør det nemmere at tage cyklen med på tur uden besvær.
  5. Bagagerumsbakker, der beskytter bagagerummets indvendige mod snavs og slid.
  6. Soltag for mere lys i kabinen og frisk luft, når vejret tillader det.
  7. Parkeringsassistent, der hjælper med at manøvrere bilen ind på snævre parkeringspladser.
  8. De nyeste infotainmentsystemer med skærme for underholdning og navigation under kørslen.

    9oniou set-up

  9. Kvalitets audioenheder for en bedre lydoplevelse under kørslen.
  10. Interiørtilbehør som måtter, sædeovertræk og organisatorer til bagagerummet maksimerer komforten og holder bilen organiseret.

    12iucl Tilkobling Af ny teknologi sikrer farten holdes nede indenfor grænserne forsvarligt stop ved uventede situationer.

Disse valgmuligheder giver bilejeren frihed til at tilpasse Renault Megane IV efter egne ønsker og behov for en unik køreoplevelse.

Guides til andre Renault-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Renault Megane IV?

Renault Megane IV byder på mange moderne teknologier. Den har avanceret klimaanlæg, der sørger for behagelig temperatur året rundt. Bilen tilbyder også et lydsystem, der sikrer god lyd på køreturen.

For de teknikinteresserede findes der apps, der kan gøre køreturen mere informativ og underholdende. Derudover understøttes bilen af automatisk softwareopdatering, så den altid kører med de nyeste funktioner.

Bilen er også udstyret med en række sikkerhedsfunktioner. Det inkluderer systemer til at holde bilen på vejen og beskytte passagererne. Med forskellige motorvarianter, herunder TCe 115 GPF og BLUE dCi 115, matcher bilen forskellige behov for hastighed og brændstofeffektivitet.

Renault Megane IV passer godt til personer, som kører omkring 15000 km om året, og planlægger at have bilen i cirka 5 år. Med disse teknologier tilbyder bilen en balance mellem komfort, sikkerhed og effektivitet.

Hvad koster en Renault Mégane Grandtour TCe 160 GPF GT Line EDC i grøn ejerafgift?

En Renault Megane IV koster i 2024 ca. fra 780 kr til 5.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Renault Megane IV til service?

En Renault Megane IV skal til regelmæssig service for at sikre, at den kører godt. Disse servicebesøg er planlagt baseret på enten bilens kilometerstand eller alder, alt efter hvad der kommer først.

Typisk anbefales det, at bilen tjekkes hver 30.000 km eller én gang om året. Det er vigtigt at følge denne plan for at undgå dyre reparationer i fremtiden og for at bilen forbliver sikker at køre i.

Under disse servicebesøg gennemgår en tekniker flere dele af bilen. Teknikeren tjekker motoren, bremsesystemet, styretøj og mange andre vigtige dele for at sikre, at alt fungerer som det skal.

Desuden kan nogle dele have brug for at blive udskiftet, som for eksempel olie og filtre, for at bilen kan yde sit bedste. At følge serviceplanen hjælper også med at bevare bilens værdi over tid.

Hvilke dele på en Renault Megane IV går mest i stykker?

Købere af Renault Megane IV oplever undertiden problemer med visse dele. Her er en liste over dele, der ofte går i stykker:

  1. Elektronik: Brugere rapporterer fejl i bilens elektroniske systemer, især infotainmentsystemet og navigationssystemet.
  2. Kobling: Nogle ejere har haft problemer med koblingen, som enten slipper eller bliver hård at betjene.
  3. Bremseskiver og bremseklodser: De slides hurtigere end forventet hos nogle biler.
  4. Motor: Der har været tilfælde hvor motorproblemer opstår, herunder overophedning og ujævn motorydelse.
  5. Luftkonditionering: Systemet kan miste sin køleeffekt eller helt holde op med at virke.
  6. Batteri: Det går oftere i stykker i koldere vejr eller mister ladning hurtigere end normalt.
  7. Lygter: Forlygterne og baglygterne kan opleve tekniske fejl eller gå helt ud.
  8. Dæktryksensorer: Disse kan fejlmelde uden årsag, hvilket kræver nulstilling eller udskiftning.

    9 Improving the readability and simplicity of the content to better match the given instructions:

Folk finder nogle dele på Renault Megane IV giver problem.

  1. Deres el-problemer er ofte omkring skærme og kort brugt til vejvisning.
  2. Nogen gange bliver det svært at skifte gear på grund af koblingen.
  3. Bremserne slides for hurtigt ned for noget folk.
  4. Motorsager som ikke at køre glat popper nogle gang op.
  5. Kølesystemet mister kraft eller stopper med at køle bilen ned.

    6 Store batterier dør når det er rigtig koldt eller slap af lynhurtigt nogle gange

    7 Alle lysende tingenes signal om problemer spiller folk et pus

    8 Sensorerne der passer på hjulenes lufttryk klager tit unden grund

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Megane IV?

Renault Mégane Grandtour giver køberne en fem års garanti. Den starter med to års nyvognsgaranti. Derefter kommer tre års forlænget garanti. Alt sammen er begrænset til 100.000 km.

Dette giver ejere fred i sindet med deres bilkøb. Garantien dækker ofte nødvendige reparationer, så ejerne ikke skal bekymre sig om ekstra omkostninger, hvis noget går galt. Den omfattende garantiperiode viser også Renaults tillid til kvaliteten af deres biler.

Hvad dækker garantien på en Renault Megane IV?

Garantien på en Renault Megane IV giver ejere ro i sindet. Denne garanti består af en to års nybilgaranti sammen med en tre års eftermarkedsgaranti, hvilket giver i alt fem års beskyttelse.

Denne pakke sikrer, at bilen er dækket spanning til 100.000 km. Det dækker fejl og mangler, som ikke skyldes normal slid eller uheldig håndtering. Garantien giver ejeren sikkerhed for, at bilen kan repareres eller dele kan udskiftes uden ekstra omkostninger, hvis der opstår problemer inden for garantiperioden og kilometerbegrænsningen.

Dette løfte om kvalitet og holdbarhed afspejler Renault's tillid til deres biler og tilbyder kunderne værdifuld fred i sindet ved køb af en ny eller næsten ny Megane IV.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.35

Opdateret 10.09.2024, 14.34.35

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel