cover
Bilhandel

Brugte Skoda til salg

Søg blandt 1.088 brugte Skoda til salg fra 268 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Skoda modeller

  Spar op til 30.000 kr

  De største besparelser på Skoda

  Nedsat pris
  Udvidet garanti

  Spar 30.000 kr

  339.900 kr

  309.900 kr

  Skoda Octavia

  2,0 TDi 150 Style First Edition Combi DSG

  11/2020
  97.000 km
  Diesel
  150 hk

  309.900 kr

  Nedsat 30.000 kr (før 339.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Skoda

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 1.088 brugte Skoda vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Skoda fra 268 forhandlere.

  Udvalgte brugte Skoda

  Find din perfekte Skoda fra 79.800 kr

  Populært udstyr på Skoda

  Sædevarme (931)

  El-ruder (828)

  Alufælge (778)

  Parkeringssensor (767)

  Fartpilot (765)

  Klimaanlæg (688)

  Apple CarPlay (669)

  Android Auto (625)

  Navigation (480)

  Aircondition (450)

  Nøglefri (433)

  Træk (430)

  Adaptiv fartpilot (386)

  Vognbaneassistent (376)

  Bakkamera (367)

  Fjernlysassistent (326)

  LED forlygter (308)

  Auto. nødbremse (300)

  Dæktryksmåler (258)

  Elektrisk bagklap (208)

  Blindvinkelassistent (158)

  Ratvarme (128)

  Kurvelys (81)

  Soltag (62)

  Auto. parkering (49)

  Headup display (48)

  Adaptiv undervogn (17)

  Panoramatag (11)

  Nysynet (8)

  Xenonlys (2)

  Nightvision (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Skoda der har et specifikt udstyr. “Sædevarme” og “El-ruder” er det mest almindelige udstyr på Skoda. Du kan også finde en Skoda der kan køre med trailer, da 430 biler har anhængertræk.

  Det koster en Skoda

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Skoda kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Skoda

  Brugte Skoda

  Historien om Škoda starter tilbage i år 1895, hvor de to tjekkiske herrer Václav Laurin og Václav Klement, startede deres eget firma. Dengang byggede de ikke kun biler, men også andre former for transportmidler. Det var også før at mærket hed Škoda, men Slavia og senere Laurin & Klement, som var efternavnet fra begge opfinder af mærket.

  I 1925 valgte Václav Laurin og Václav Klement at sælge firmaet til Škoda Works, som på daværende tidspunkt var et af Europas største industrielle konglomerater, og før det havde udviklet militærkøretøjer under første verdenskrig. De valgte dog at droppe Works i navnet og bare at kalde det for Škoda Auto og senere bare Škoda.

  En af de første Škoda’er var en model som hed Type A. En ren kopi af Ford’s Model T, blev modellen dog en hurtig succes i Østeuropa. Salget gik dog først rigtig gang under 2. verdenskrig,hvor Škoda indgik i et samarbejde med Reichswerke Hermann Göring, der under krigen betjente tyskerne. samarbejdet gik ud på at bygge så mange varebiler som muligt for den tyske hær.

  En tid efter krigen byd Nordeuropa på et nyt bilmærke

  Efter krigen begyndte Škoda langsomt at bygge personbiler igen. Det var omkring 50’erne, at Škoda fandt på navne der til den dag i dag stadig bruges. Biler som Octavia, Tudor, Felica og Rapid. Škoda byggede primært billige kompakte biler, og Felica var også den første model de sendte til Nordamerika, men en succes blev det dog ikke.

  Škoda bliver tyskejet.

  Hen imod 80’erne var Škoda vældig populær herhjemme, hvor Danskerne fik en billig bil som var bygget godt. Det var også den tid hvor man begyndte på Škoda jokes, da det med byggekvaliteten ikke altid var korrekt. Det var også en tid hvor Škoda fik det svært økonomisk, og allerede i slutningen af 80’erne opkøbte VW mærket og blev en del af deres VAG-Gruppe. Nu var det svært at gøre grin med en Škoda da den ville bruge samme teknik som VW og Audi. Favorit var deres første model under det tyske ejerskab. Bygget på en ældre VW Polo , så blev modellen hurtig populær. Senere kom så den første moderne Octavia, som i virkeligheden var en VW Golf og sådan har det stået til siden.

  Fra jokes til en vinder

  ...“Hvorfor har en Škoda en spoiler bagpå? Så folk bedre kan holde fast når de skal skubbe den i gang”... Det var blot en af de rigtige mange jokes om Škoda før i tiden, men sådan er det slet ikke i dag, hvor man er længe over at joke om det Tjekkiske bilmærke.
  I dag anses Škoda som er en af de biler, der giver mest fornuft for pengene. Lige meget hvad for en Škoda man køber i dag, vil den altid dele noget med et eller andet VW-produkt. Alt fra Platformen til motor.

  Octavia og Superb er nok de mest populære modeller i dag. Octavia’en er hvad man kan kalde for den fornuftige VW Golf og Superb er den fornuftige VW Passat . Begge biler giver utroligt meget bil for pengene og så tilbyder de mere plads end deres tyske søskende. Škoda tilbyder også noget så fint som en paraply i dørsiden, lommelygte i bagagerummet og et magnet glas ved benzindækslet, hvis den er udstyret med deres Cleaver-pakke. Det er nemlig en del af deres nye filosofi at gøre hverdagen en smule letter.

  Store SUV’er kan Škoda også finde ud at lave. Modeller som den store 7-personers Kodiaq og den mindre Karoq, vil Škoda altid tilbyde en bil for hvert behov. Fremtiden er også klar for Škoda med et hav af elektriske biler som er på vej. I dag kan man endda få Octavia og Superb med en Hybridmotor, og så er der deres første elbil Enyaq iV. Enyaq iV er en enorm stor elbil til en konkurrencedygtig pris og er den model som viser vejen frem for Škoda’s fremtid.

   

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel