Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

  Kategori

  Udvid/fold sammen

 • Stamdata og detajler

  Udvid/fold sammen
 • Mærke
 • Model
 • Variant
 • Tilføj søgekriterie

  Tilføj flere mærker/modeller


 • Fritekst
 • Biltype
 • Årgang
 • Pris
 • Kilometerstand
 • Drivmiddel
 • Km/L
 • Rækkevidde
 • Batterikapacitet (kWh)
 • Ydelse (HK)
 • Gear
 • Sælger

Vi har fundet

6 brugte biler til salg

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter

Biltype: Amerikaner

Fjern søgeparameter
Ryd filtre
listevisning
gittervisning

Sorter efter

Ford Mustang 5,8 FASTBACK
5,8 FASTBACK
Gem
350.000 kr
Pris

10/1970

55.000 km

Benzin

9.8 km/l

300 hk

Automatgear

Privat sælger

Holstebro

Oprettet 27.03.2024

Chevrolet Corvette 5,7 C3 Stingray Cabriolet 5.7 V8
5,7 C3 Stingray Cabriolet 5.7 V8
Gem
95.000 kr
Pris

12/1974

65.000 km

Benzin

9.2 km/l

Automatgear

Privat sælger

Kalundborg

Oprettet 22.12.2023

Ford Mustang Convertible
Convertible
Gem
325.000 kr
Pris

1/1965

57.500 km

Benzin

Automatgear

Privat sælger

Jyllinge

Oprettet 17.12.2023

Ford V8 6,4 LTD
6,4 LTD
Gem
180.000 kr
Pris

11/1971

1.234.567 km

Benzin

260 hk

Automatgear

Privat sælger

København S

Oprettet 24.11.2023

Cadillac Fleetwood 5,4 Limo
5,4 Limo
Gem
Bud
Pris

12/1950

137.000 km

Benzin

5 km/l

190 hk

Automatgear

Privat sælger

Greve

Oprettet 06.01.2023

Rolls Royce Anden 6,0
6,0
Gem
Bud
Pris

1976

1.174 km

Benzin

200 hk

Automatgear

Privat sælger

Rødovre

Oprettet 15.07.2022

Notifikation
Notifikation
Fandt du ikke hvad du søgte?

Gem søgningen og få automatisk besked, når vi finder biler der matcher din søgning

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter

Biltype: Amerikaner

Fjern søgeparameter

For mange mænd er en af de helt store drengedrømme at købe en stor og dyr amerikanerbil og bare cruise ud i det åbne landskab med god selskab ved sin side. Bare sidde i et dollargrin af den anden verden og nyde de mange misundelige blikke fra forbipasserende, alt mens du sidder med foden på speederen i din amerikaner bil og lever barndomsdrømme fuldt ud.

Drømmen om at eje en amerikanerbil i Danmark er da heller ikke helt umulig, hvor der findes mange amerikanerbiler til salg på nettet - og også her på bilhandel.dk. Inden du når så langt som til at købe en amerikanerbil, er det dog en god ide at sætte sig ind i reglerne for import af udenlandske biler først, da der også skal betales afgifter og registreringsafgifter på amerikaner biler. Dette betyder, at prisen du finder online på udenlandske hjemmesider med en amerikansk biler til salg, sjældent er den samme pris som du ender med at betale i sidste ende.

Populære amerikanske bilmærker

Selvom den første bil der blev lavet var tysk, har amerikanske biler for mange haft en helt særlig status. Udviklingen af biler i USA var også i mange år rigtig langt fremme sammenlignet med deres europæiske og østasiatiske konkurrenter, hvor klassiske bilmærker som Ford, Chevrolet, Cadillac og Buick stadig høster stor anerkendelse og er populære hos bilentusiaster med kærlighed for amerikanske biler.

Amerikanske biler har dertil en helt særlig stil, som ikke mindst er blevet kendt og har skabt forelskelse fra bilentusiaster verden rundt, gennem amerikanske film og serier fra 50-60'erne og fremefter. Her prægede Rockabilly-stilen det som i dag er kendt som rigtige amerikaner biler, og som mange i dag søger på markedet.

Udvalg af amerikanske biler

For dig der søger amerikanerbiler til salg, er der gode muligheder for at finde hvad du leder efter online. Ligesom danskerne, er den gennemsnitlige amerikaner nemlig meget bilglad, hvortil internettet flyder over med salgsannoncer og tilbud på både nyere samt både ældre og mere klassiske amerikanerbiler.

Her kan du både finde ældre klassikere som en Dodge Challenger, Ford Mustang eller en Chevrolet Camaro , mens der også er rig mulighed for at finde en amerikansk pick-up-truck eller veteranbiler som Ford Thunderbird , Chrysler Imperial eller Cadillac Series 62.

Udvalget og efterspørgslen på amerikanerbiler online er med andre ord enormt, hvor du som interesseret køber, dog altid bør tjekke op på import og registreringreglerne før du underskriver en købsaftale.
Fragt, shipping og registrering af amerikanerbiler til Danmark

Nogle gange kan du være heldig at finde en brugt amerikaner bil, som allerede er importeret og indregistreret til de danske veje. Så heldig er du dog ikke altid, hvor det ofte kan være nødvendig at se uden for landets grænser, og eventuelt helt mod amerikanerbilernes hjemland, for at finde den rette model. Heldigvis er der i dag gode muligheder for shipping og generel transport af biler og andre køretøjer, hvor det dog er værd at være opmærksom på transporttiden samt omkostningerne ved for eksempel at få fragtet en amerikanerbil fra den amerikanske østkyst og til Danmark. Det er således ikke uvant, at omkostningerne ved transport, toldsyn og inspektion alene kan rende op i 20.000 kroner., hvortil prisen for bilen og den efterfølgende registreringsafgift skal lægges oven i.

Hvad er priserne på en amerikanerbil?

De generelle bilpriser i USA for massefremstillede biler er langt lavere end i Danmark. For de ældre og mere eftertragtede amerikanerbiler betyder dette dog ikke det helt store, da udbuddet, efterspørgslen og de danske regler for registrerings og afgifter kan få en stor betydning for din samlede udgift til en amerikanerbil. Klassikere fås derfor sjældent helt billigt, hvor amerikanerbiler af nyere dato, eller amerikanerbiler der er masseproduceret, nogle gange godt kan købes til ganske fornuftige priser. Når du sammenligner priser på amerikanerbiler og øvrige biler på markedet, skal du dog huske at udgifter til forsikringer og brændstof ligeledes kan ende med at løbe op i sidste ende.

Mere end blot et transportmiddel

For de fleste danske ejere af en amerikanerbil, er amerikanerbilen i lige så høj grad en drøm, en hobby og en livsstil som det er et transportmiddel. Køber du en amerikanerbil, skal du være forberedt på at lægge mange timer og omkostninger i pleje af bilen, hvilket gør ejerskabet af de fleste amerikanerbiler til en ret dyr men eksklusiv fornøjelse. Er du typen der godt kan lide at skille dig ud, få olie på fingrene og være en del af det fællesskab som ofte kan opstå gennem veteranbils- og amerikanerbil træf, er bilen dog alle pengene værd. En amerikaner bil er nemlig ikke bare dyre og mere eksklusiv end mange andre bilmærker og modeller, de er også sjovere.

Vis mere

Se alle brændstoftyper

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel